• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید خودرو

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
سلام میخواستم یه ماشین بردارم یعنی دارم تصمیم گیری میکنم یه ماشن بردارم

ماشین های ایرانی که رو میبینیم تر ترم میگیره یعنی نشستم توش حالت تهوع محضه

یه 35 تا دارم یه 5 هم میتونم بزارم روش ( اخرین زورمه یعنی 50 تومن دیگه نمی تونم بزارم روش مخصوصا الان ) ، به نظرتو چی بردارم ، به نظرتون یه زانتیا بردارم با 100 تا کارکرد بعد یه 3-4 تا هم خرجش کنم(خودم عاشق بی ام دبلیو ) هستم ولی با این قیمت ها نیست ) ، خوبه ؟ یا نه

هزینه نگهداری برام در درجه آخره بیشترین چیزی که رو مخمه یه سواری خوب هستش ، یه واحد صنعتی هم دارم میزنم یه 40 دقیقه تا خونه هستش ، نیاز به ماشین هست میتونم یه راننده هم بگیرم مای یک میلیون تومنش بدم

به نظرتون ماشین بخرم بهتره یا راننده بگیرم

زانتیا رو برای این انتخاب کردم چون پارس داشتم باش موتور ترکوندم (اتوبان کاشان با 175 تا ) ، 206 که یه آشغال به تمام معنی شده رانا این ها هم اسباب بازی بیش نیست
جی ال ایکس هم سواریش اذیت میکنه توی دراز مدت ، پرایدم که خود خطره

حالا نظرتون رو بگید ممنون میشم من نظراتم رو صریح بیان کردم امیدوارم بی اهانتی فرض نشه ، دور و برم کسی که از ماشین سر در بیاره نیست برای همین میخواستم از تجربه های عمومی استفاده کنم

عمو بنچی @Benchmarker یه هل بده تاپیک رو دمت گرم

Last edited:

navid2000xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
دادا گنجی چیزی پیدا کردی !؟
ما دهه شستیم هفتمون گرو هشتمونه شما هفتادیا
چطوری 50 تا جم کردی یه واحد صنعتیم داری؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
دادا گنجی چیزی پیدا کردی !؟
ما دهه شستیم هفتمون گرو هشتمونه شما هفتادیا
چطوری 50 تا جم کردی یه واحد صنعتیم داری؟

دادا من دهه 70 نیستم من دهه 60 هسم اینآیدی از بس هی زدم هیچی گیرم نیومد اینطوری زدمش

من از 17 سالگی دارم کار میکنم حدود 16 سال داداش با 15 سال سابقه بیمه خخخ

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
یه دونه سی ال او بردارم حدود 100 تا کار کرده چطوره ؟ یه 2-3 تا هم خرجش کنم چطور حدود 10-15 تا در میاد

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
یه دونه سی ال او بردارم حدود 100 تا کار کرده چطوره ؟ یه 2-3 تا هم خرجش کنم چطور حدود 10-15 تا در میاد

سیلو ماشین خیلی خوبی هست
فقط اگر از همون اول تمیز باشه خیلی بهتره.قطعاتش به نسبت گرونه چون نیست
البته سیلو سوارارن کلا ادمای باکلاسین:D
اگر چهل دارید ال 90 بردارید و بس.اگر بتونید سال 90 رو کم کارکرد تمیز بگیری عالی تر

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
می تونید تو فروم تیونینگ تاک مشاوره بهتری بگیرید.اگر نظرتون خرید خودروی خارجی هست و فیس و سواری براتون اهمیت داره با این بودجه پروتون جنتو در دسترستون هست.الان هیوندای کوپه fx 2008 رو خیلی جاها شرایطی و اقساطی بهتون میدن(بدفروشه یکم).اگر بتونید یه تر تمیزش رو پیدا کنید هم سواری لذت بخشی داره هم ظاهرش هنوز هم به اندازه کافی چشمگیر هست.
موفق باشید.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
سیلو ماشین خیلی خوبی هست
اگر چهل دارید ال 90 بردارید و بس.اگر بتونید سال 90 رو کم کارکرد تمیز بگیری عالی تر

دمت گرم عمو بنچی

می تونید تو فروم تیونینگ تاک مشاوره بهتری بگیرید.اگر نظرتون خرید خودروی خارجی هست و فیس و سواری براتون اهمیت داره با این بودجه پروتون جنتو در دسترستون هست.الان هیوندای کوپه fx 2008 رو خیلی جاها شرایطی و اقساطی بهتون میدن(بدفروشه یکم).اگر بتونید یه تر تمیزش رو پیدا کنید هم سواری لذت بخشی داره هم ظاهرش هنوز هم به اندازه کافی چشمگیر هست.
موفق باشید.

آقا ممنون ، آره پروتون جنتو رو دیدم دمت گرم ، هیوندای هم یه زنگ زدم به بر و بچ کار کردش رو میده به 53 تومن 140تا هم کار کرده رسش در اومده دیگه
ولی تیونینگ با حال بود یه سری زدم توش جالب بود سایتش

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
یه چیزی بخر فردا یه جاش خراب شد؛ کل حقوقت رو نخوای بدی برا تعمیرش

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دمت گرم عمو بنچی
127fs4573872.gif

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سیلو ماشین خیلی خوبی هست
با بودجه 15 تومن به نظرتون خرید سیلو اشتباه نیست ؟ :( بودجه کم دارم ولی به سیلو علاقه دارم .
از طرفی هم آدم تنبلی هستم و حوصله گشتن دنبال قطعه و این چیزا رو ندارم اگه ماشین چیزیش بشه وسخت تعمیر بشه دل چرکی میشم نسبت بهش با ضرر میفروشمش.
کلا ماشین ایرانی هم نمیتونم پول بدم . اگه بدم پراید زیر 8 تومن باید بخرم که بدم خواهرم هم بزنتش به در و دیوار که یکم رانندگی یاد بگیره :D
این دو تا خط آخر که نوشتم تناقض داره متاسفانه :(

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331

منم شک کردم یه لحظه.فک کنم فحشم داد:D

با بودجه 15 تومن به نظرتون خرید سیلو اشتباه نیست ؟ :( بودجه کم دارم ولی به سیلو علاقه دارم .
از طرفی هم آدم تنبلی هستم و حوصله گشتن دنبال قطعه و این چیزا رو ندارم اگه ماشین چیزیش بشه وسخت تعمیر بشه دل چرکی میشم نسبت بهش با ضرر میفروشمش.
کلا ماشین ایرانی هم نمیتونم پول بدم . اگه بدم پراید زیر 8 تومن باید بخرم که بدم خواهرم هم بزنتش به در و دیوار که یکم رانندگی یاد بگیره :D
این دو تا خط آخر که نوشتم تناقض داره متاسفانه :(

قطعش که شما یبار بگردی پیدا کنی دیگه لازم نداری وقت صرف گشتن کنی
تعمیر؟ماشین نو هم (ایرانی)در اکثر مواقع نیاز به تعمیر دارن.حالا شما انتظار داری ماشین چندین سال پیش تعمیر نخواد؟
استحلاکش خیلی کمه و ممکنه یه مقدار میانگین مصرف سوختش از پراید بالاتر باشه
به قول خودتون من خودم اگر باشم ترجیح میدم سیلو سوار شم تا پراید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857

:general304::general304::general304::general304::general304: عمو بنچی مزاقم با ال 90 نمی خوره دیشب کار داشتم گفتم یه پیامی بدم نگن این پیام داد و رفت ،

سی ال او ماشین تر و تمیزش رو 100 هزار تاکار کرده باش حول و حوش چه قیمتیه ؟ راستی نظرت رو زانتیا نگفتی ؟ عمو بنچی

آقا دمت گرم ، داداش قیمت ها رو :general304::general304::general304: من فقیرم دیگه ندارم یه قرون بالای 40 میلیون ندارم

:general304::general304::general304: نه بابا این چه حرفیه ، خب چی میگفتتم ،گفتم بزار یه کم پرس و جو بکنم ببینم کی به کیه

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
:general304::general304::general304::general304::general304: عمو بنچی مزاقم با ال 90 نمی خوره دیشب کار داشتم گفتم یه پیامی بدم نگن این پیام داد و رفت ،
:p آیا هنوز دوزاریت نیفتاده یا همه مارو گذاشتی سر کار ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
:p آیا هنوز دوزاریت نیفتاده یا همه مارو گذاشتی سر کار ؟

دوزاریم نیافتاده ، فهمیدم عمو بنچی سی ال او داره و ماشین خوبی هستش ، ولی بقیش رو نفهمیدم دقیقا

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
:general304: تو بهش کامنت دادی از من تشکر کرد
127fs3556139.gif

:general304::general304::general304::general304: عمو بنچی مزاقم با ال 90 نمی خوره دیشب کار داشتم گفتم یه پیامی بدم نگن این پیام داد و رفت ،

سی ال او ماشین تر و تمیزش رو 100 هزار تاکار کرده باش حول و حوش چه قیمتیه ؟ راستی نظرت رو زانتیا نگفتی ؟ عمو بنچی
زانتیا رو نه روندم نه داشتم نه خوشم میاد ازش اطلاعی ازش ندارم سیلو ماشین بدی نیست قیمتاشو ندارم
اگه ماشین خارجی میخوای یه تعداد ماشین مدل 1992 تا 1994 وارد شده تو ایران که میتسوبیشی گالانت گل سر سبدشونه خیلی ماشینهای خوبی هستند از سیلو هم بهتر یا تویوتا کرسیدا کلا ژاپنیها حرف ندارن تمیزش گیرت بیاد جزء کم اصطحلاکترین ماشینها هستند
آیا هنوز دوزاریت نیفتاده یا همه مارو گذاشتی سر کار ؟
هنوز نیوفتاده
905.gif

دوزاریم نیافتاده ، فهمیدم عمو بنچی سی ال او داره و ماشین خوبی هستش ، ولی بقیش رو نفهمیدم دقیقا
داداش سیلوم کوجا بود ؟
1041.gif
یه پراید داریم مال زمان عهد عطیقه
251.gif

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
:general304: تو بهش کامنت دادی از من تشکر کرد
127fs3556139.gif

زانتیا رو نه روندم نه داشتم نه خوشم میاد ازش اطلاعی ازش ندارم سیلو ماشین بدی نیست قیمتاشو ندارم
اگه ماشین خارجی میخوای یه تعداد ماشین مدل 1992 تا 1994 وارد شده تو ایران که میتسوبیشی گالانت گل سر سبدشونه خیلی ماشینهای خوبی هستند از سیلو هم بهتر یا تویوتا کرسیدا کلا ژاپنیها حرف ندارن تمیزش گیرت بیاد جزء کم اصطحلاکترین ماشینها هستن

251.gif

رفتم قیمت هاش رو دیدم فهمیدم ای بابا یا من اززمانه خیلی عقبم یا این ها روانین

داداش سیلوم کوجا بود ؟
1041.gif
یه پراید داریم مال زمان عهد عطیقه
251.gif

;);););)

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
زانتیا ، سیلو خریدن اشتباه محضه !
دوستان لطفا تعصبی نگاه نکنید ، نگاه کن شما یه زانتیا بخری 87 یا نهایت 88 بتونی بخری (88 200 تا کار کرده ی رنگ دار داغون ! 87 اشم همین وضعیت با 100-120 تا کار کرد ) ماشین 7 سال کار کرده اصطحلاک داره خرج هاش هم عین ماشیتا ایرانی حتی ماشینا چینی ام نیست !
4 تا شمع و یه بوش طبق بخوای عوض کنی 500 پیاده میشی !!! قطعات فوقالعاده بد گیر میاد
سیلو رو هم حرفشو نزن حتی دیاگشم به سختی پیدا میشه و احتمال اینکه صاحب اول و آخرشم خودت باشی 99% عه
با این پول بذه یه ال 90 یا یه رنو سندرو دنده ای بگیر
من 1 ساله دارم میگردم پیش 100 تا نمایشگاه دار رفتم و با کلی ادم تو تونینگ تاک صحبت کردم حرف همشون اینه
اگه میخوای رویایی ماشین بخریو پولتو به فنا بدی سیلو و ازین جور ماشینا بخر ولی عقلانیش اینه با این پول یا ال 90 بخری یا سندرو
هم پولت سیو میشه هم سندرو از لحاظ کیفیت راه رفتن و شتاب تو این رنج قیمت 206 و پرشیا و زانتیا و اینا که سهله 207 رو هم میخوره رسما ! هم رانندگی باهاش لذت بخشه

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
هزینه نگهداریش بخاطر مصرف بالای روغنش میگن یکم بالاست . یکی از همکارا داره راضی نیست میگه هر 2 ماه 100 تومن پول روغن میده.
اگه ماشین خارجی میخوای یه تعداد ماشین مدل 1992 تا 1994 وارد شده تو ایران که میتسوبیشی گالانت گل سر سبدشونه خیلی ماشینهای خوبی هستند از سیلو هم بهتر یا تویوتا کرسیدا کلا ژاپنیها حرف ندارن تمیزش گیرت بیاد جزء کم اصطحلاکترین ماشینها هستند
کم استهلاک بی سوات :p
هنوز نیوفتاده
905.gif
بالاخره افتاد :D

بالا