Afsaneh-R
Registered User
فکر میکردم احتیاجی به توضیح نباشه ولی مثل اینکه لازم شد!
- من از رونالدو بدم نمیاد. بازیکن خیلی خوبیه. شاید از حاشیه هاش خوشم نمیاد ولی فوتبال اش رو دوست دارم. اینی هم که گفتم رونالدو بکهام ورژن 2 ئه، دلیل نمیشه که بگم بازیکن بدی هستن! فقط منظورم این بود که به هم شباهت دارن!
- یادتونه بکهام چه جوری تو جام جهانی 98 خودش رو معروف کرد؟ (یا چه جوری معروف شد؟)
- کریس رونالدو تو جام جهانی 2006 رو چی؟ گریه هاش تو بازی هلند یا حرکتی که تو بای مقابل انگلیس کرد؟
- اگه یادتون باشه اون موقع ها رابطه ی الکس فرگوسن با بکهام مثل رابطه ی الان اش بود با رونالدو. یعنی حسابی هوای همدیگه رو داشتن. بعد چی شد؟ اختلاف های بکهام و فرگوسن شروع شد... مطمئن باشید همچین اتفاقی برای رونالدو هم میافته. فکر نکنید رونالدو تا آخر دوران بازی اش در منچستر میمونه. نه. چون اخلاقی که داره و جنجال هایی که بعضا درست میکنه، به زودی باعث شکر آب شدن رابطه اش با فرگوسن میشه. دو سه فصل صبر کنید منظورم رو میفهمید!
- پارسال بازی منچستر و بنفیکا، رونالدو رو به تماشاگر های هموطن اش حرکتی کرد که دیگه از اون موقع به بعد از چشمم افتاد. یادتونه که؟
- هر دو بازیکن اعتماد به نفس بسیار بالایی دارن. هر دو از اون بازیکن هایی هستن که هی زمین بخورن و دوباره از جاشون بلند بشن.
- هر دو بازیکن جدا از اینکه بخوان فقط رو فوتبال متمرکز بشن، به حاشیه ها هم اهمیت میدن. شاید هم دست خودشون نیست و تقصیر رسانه هاست که انقدر دوست دارن راجع به همچین بازیکن هایی مطلب بنویسن و عکس چاپ کنن و حاشیه سازی کنن (بعید میدونم). اگه بازیکنی بخواد که وارد حاشیه ها نشه، خیلی راحت اینکار رو میکنه.
- هر دو به نسبت خودشون بازیکن های بسیار خوبی هستن و در عین حال تینیجر پسند و دختر پسند هم هستن! بهشون تبریک میگم!
- هنوز هم حس میکنم راهی که بکهام در حرفه ی فوتبال پیش گرفت، توسط رونالدو تکرار میشه (از جنجال هاش تا لحظات قهرمانانه اش!). ممکنه در اشتباه باشم. ولی صبر کنیم مشخص میشه.
سوء تفاهم پيش اومد ، من اصلا بخاطر اين حرفا نگفتم ايول !
واسه طرفداري دخترا گفتم