• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
چرا 480B گرین دیگه تولید نمیشه؟:(

یعنی الان باید 580B گرفت؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك زنگ بزن به شركت آينده سيما با مهندس عمراني مستقيم صحبت كن حتما هست

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
کیس های Thermaltake چطورن؟ رنج قیمتها چجوریان؟ کدوم مدلش رو پیشنها میکنید (لطفا قیمت رو هم بگید)

ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر SILENT STROM رو ببيني سراغ TT نميري . البته آرمور TT خيلي عالي هست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر خواستي ميتوني 430 watt كولر مستر بگيري اون هم خوبه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قيمتش زير 70 بايد باشه . سايلنت استروم رو برو سايت گرين نگاه كن . تفاوت قيمت هم كم نيست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب كولر مستر 500 وات و 600 وات هم داره . اگر گرين پيدا نكردي 100% اينو بگير شك نكن

nanosearch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان دارد من را راهنمایی کنید:

قصد جمع کردن یک سیستم برای فردی که خوره بازیست:
چه پیشنهایی دارید؟؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اينجا پاور رو ميشه پيشنهاد داد براي چنين سيستمي بايد 600WATT كولر مستر بگيري

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من يه سيستم دارم به نظرم يه كم داغه البته سي پي يوم كه intel pentium d 820 است و در حالت ايده آل 60 درجه دماشه و در حالت زير فشار هم دور و ور 70 درجه . البته به اينتل كه ميل زدم گفتند كه عادي هست براي اين سي پي يو ها و خوب داره كار مي كنه .حالا مي خواستم نظر اساتيد رو در اين مورد بدونم كه آيا بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم يا نه ؟ اصلا فرقي در كاركرد آن دارد يا نه ؟
اگر بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد كه قيمت آن در حد معقولي باشد و گير بياد ؟
ممنون

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من يه سيستم دارم به نظرم يه كم داغه البته سي پي يوم كه intel pentium d 820 است و در حالت ايده آل 60 درجه دماشه و در حالت زير فشار هم دور و ور 70 درجه . البته به اينتل كه ميل زدم گفتند كه عادي هست براي اين سي پي يو ها و خوب داره كار مي كنه .حالا مي خواستم نظر اساتيد رو در اين مورد بدونم كه آيا بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم يا نه ؟ اصلا فرقي در كاركرد آن دارد يا نه ؟
اگر بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد كه قيمت آن در حد معقولي باشد و گير بياد ؟
ممنون
Dual Core همینه تا 65-66 دماش عادیه اگه یه کولینگ بزاری که خیلی خوبه هم دماش کمتر میشه و هم از اون صدای وحشناتک فنش راحت میشی واقعا صدای فن Dual Core ها مثل تراکتوره و دماشون هم خیلی بالاست بر عکس Core 2 که انگار اصلا فنشون نمیچرخه دماشون هم واقعا کمه طوری که اگه در حالت IDle به هیتسینکش دست بزنید تقریبا گرمایی حس نمیکنید .کولینگ هم یه چیز معمولی بگیر به نظر من چون کولینگ خفن خریدن برای این CPU خیلی کار درستی نیست ترمال تیک مدلهای ارزون 20-30 تومنی داره فکر کنم تو بازار .

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از شما ميشه راجب اين ترمال تيك كه گفتي يك توضيح بدي كه آيا يه نوع فنه يا چيز ديگري است ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر هم مهندس جان هم ببينه من با اينكه احترام زيادي براشون قائلم . هميشه كه نميشه گرين پيشنهاد داد مخصوصا الان گرين كم شده

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
Tuniq3 چه برتری نیبت به Silent Storm داره؟
ایا زاویه دار گذاشتن فن ها باعث ایجاد گردباد اضافی داخل کیس نمیشه؟

بالا