Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
چرا 480B گرین دیگه تولید نمیشه؟
یعنی الان باید 580B گرفت؟
یعنی الان باید 580B گرفت؟
اوکی ، تنکسيك زنگ بزن به شركت آينده سيما با مهندس عمراني مستقيم صحبت كن حتما هست
اگر SILENT STROM رو ببيني سراغ TT نميري . البته آرمور TT خيلي عالي هست
اوکیاگر خواستي ميتوني 430 watt كولر مستر بگيري اون هم خوبه
خوب كولر مستر 500 وات و 600 وات هم داره . اگر گرين پيدا نكردي 100% اينو بگير شك نكن
Dual Core همینه تا 65-66 دماش عادیه اگه یه کولینگ بزاری که خیلی خوبه هم دماش کمتر میشه و هم از اون صدای وحشناتک فنش راحت میشی واقعا صدای فن Dual Core ها مثل تراکتوره و دماشون هم خیلی بالاست بر عکس Core 2 که انگار اصلا فنشون نمیچرخه دماشون هم واقعا کمه طوری که اگه در حالت IDle به هیتسینکش دست بزنید تقریبا گرمایی حس نمیکنید .کولینگ هم یه چیز معمولی بگیر به نظر من چون کولینگ خفن خریدن برای این CPU خیلی کار درستی نیست ترمال تیک مدلهای ارزون 20-30 تومنی داره فکر کنم تو بازار .سلام
من يه سيستم دارم به نظرم يه كم داغه البته سي پي يوم كه intel pentium d 820 است و در حالت ايده آل 60 درجه دماشه و در حالت زير فشار هم دور و ور 70 درجه . البته به اينتل كه ميل زدم گفتند كه عادي هست براي اين سي پي يو ها و خوب داره كار مي كنه .حالا مي خواستم نظر اساتيد رو در اين مورد بدونم كه آيا بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم يا نه ؟ اصلا فرقي در كاركرد آن دارد يا نه ؟
اگر بهتر است از وسايل خنك كننده استفاده كنم شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد كه قيمت آن در حد معقولي باشد و گير بياد ؟
ممنون
اينجا پاور رو ميشه پيشنهاد داد براي چنين سيستمي بايد 600WATT كولر مستر بگيري