سلام خدمت دوستان هنرمند و هنردوست ... :happy:
قصد دارم که
آموزش کشیدن سر انسان رو توی چند جلسه براتون به طور خلاصه بگم ...
جلسات کوتاه هستن و سعی می کنم که هفته ای یک بار در این زمینه پست بزنم... برای اینکه هم خوندنش راحت باشه و هم کار کردن ... چون اعتقاد دارم که توی فروم مطالب باید کپسولی باشن و گرنه کسی نمی خونه , ...
اول این رو بگم که من به صورت تفننی اینکار رو می کنم برای وقت های بیکاریم که این روزها خیلی کم شده ... قبلا معرق کار می کردم ولی چون معرق خیلی کار می بره و به کارگاه هم نیاز داره دیگه کار نمی کنم ...و رفتم طرف طراحی که دردسرش کمتره ... و قصد حرفه ای دنبال کردن رو هم ندارم ... اگر اشتباهی و کم کاستی دیدین ... :blush:
* اشکال تمیز نیستن , در شرایط بد آب و هوایی کشیدم :lol:
عموما سر انسان رو به
دوشکل کلی می کشن ... سری که از
دایره استفاده می کنه برای کشیدنش و دیگری از
ترکیب دایره و یک نیم بیضی ... سرهای که از طریق دوم کشیده می شن تنوع و تعدد بیشتری دارن
خوب من اول دایره ای رو می گم ..
شما می تونید کار رو با کشیدن یه دایره و دو قطر عمود بر هم در جهت افق و عمود شروع کنید , مثل چیزی که توی شکل می بینید ...
قطرها نقش خیلی مهمی دارن ... همه ی حالت های چهره تحت تاثیر درست کار کردن با این قطرها هستن ...
مخصوصا گردش و چرخش سر ...
به طور خلاصه ..
قطر عمودی چرخش سر به طرفین راست و چپ رو مشخص می کنه و قطر افقی حرکت بالا و پایین سر رو ...
و همچنین
با توجه به همین قطرها شما باید موقعیت درست اعضای صورت رو هم تشخیص بدین .. به عکس زیر نگاه کنید
خب , برای نمونه توی شکل بالا چند گردش رو با استفاده از قطرهای اصلی براتون نشون دادم ... .. پس شما باید موقعیت سر رو با توجه به نحوه ی کشیدن این خطوط مشخص کنید ...
دو عکس زیر رو هم برای اینکه بدونید اعضای صورت در کجای این خطوط قرار می گیرن کشیدم ... چشم ها .. بینی ... دهان .. گوش ...
اگه شما این اصول رو رعایت بکنی
ظرف چند دقیقه می تونید اولیل شکل تون رو بکشید ... خیلی راحت می تونید از این حالاتی که من کشیدم استفاده کنید ولی نحوه ی کشیدن ابرو و دهان و چشم رو تغییر بدین ...
می تونید حتی این تغییرات رو هم از روی همین اسمایلی هایی که تو فروم استفاده می کنید برداشت بکنید ... حتما اینکار رو بکیند ...
ونحوه ی دوم کشیدن سر ...
به دوشکل زیر نگاه کنید ... قسمت بالایی دقیقا از شرایط روش قبل تبعید می کنه وحتی قسمت زیرین , که از یه نیم بیضی تشکیل شده ... همه ی اعضای صورت به غیر از دهان در قسمت بالایی قرار می گیرن
برای استفاده از این روش حتما به امتداد خط عمودی در دو قسمت دقت کنید ... کمی کشیدنش به حالت قبلی متفاوته .. در قسمت بیضی کمی کشیده تر رسم می شه ...
خب , جلسه ی اول تموم شد .. با کمی ابتکار شما الان می تونید شخصیت های بامزه ای رو بکشید . از خصوصیات چهره های دیگه حتما استفاده کنید . :happy: