• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام
یک سوال دیگه داشتم در مورد jamin on a 2gb memory

من با هچکدوم از برنامه های card export or wm5torage نمیتونم
چیزی روی مموری کارت یا همون stroage card دستگاه کپی کنم.
یک فلش درایو تو کامپیوتر میاد و همه چیز رو میتونم کپی کنم ولی هیچی نمیتونم روی گوشی بریزم
این مشکل رو از خیلی وقت پیش داشتم ولی حالا که با این card export 3 هم امتحان کردم و جواب نداد خیلی ناامید شدم. این برنامه آخری که دیگه توی گوشی سایز رم رو بجای 2 گیگ 1 گیگ نشون میده !
نمیدونم تنظیمات خاصی داره ؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من رو جمینم رام qtek ریختم و گوشی را که Restart میکنم عکس qtek میاد. میخواستم بدونم چطوری میشه عکس imate را به جاش بگذارم؟ هر رامی هم که روش میریزم درست نمیشه. رام اصلیشا هم گیر نیاوردم.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من رو جمینم رام qtek ریختم و گوشی را که Restart میکنم عکس qtek میاد. میخواستم بدونم چطوری میشه عکس imate را به جاش بگذارم؟ هر رامی هم که روش میریزم درست نمیشه. رام اصلیشا هم گیر نیاوردم.

حيف نيست خداييش؟
هيچ کاری نميشه کرد
283.gif

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من هم jamin دارم و جدیدا گیر دادم به این spb mobile shell و چند تا مشکل داشتم

یکی اینکه الان دیگه spb pocket plus ندارم و برای بستن صفحه ها HTC x button رو گذاشتم که حال نمیده. نمیفهمه کجا باید ok کنه و کجا close. شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟

دیگه اینکه به نظر من باید اون weather tab بدون اینکه sbp weather رو نصب کنیم کار کنه. چطوریش رو نمیدونم ولی خودش وقتی دیتابیس تمام شهر ها رو داره یعنی نیازی به اون یکی نداره

دیگه اینکه یک tab هم خودش داره مربوط به time که اونهم دیتابیس همه شهرها رو داره ولی شهر های ایران رو همه یکساعت عقب تر نشون میده. درحالیکه تمام قسمت های دیگه دستگاه درست نشون میدن. شما هم این مشکل رو دارید ؟

spb pocket plus رو نداری یعنی چی؟ خب نصب کن دیگه!!! (دقیق نفهمیدم منظورت چیه خب!)

من هم این مشکل رو دارم ولی هنوزهم حل نشده! تهران رو اد میکنم ولی موقع آپدیت اصلا آپدیت نمیشه> حتی بعد از HR امروزم:(

time برا من بدون مشکل کار میکنه. اون مشکل ایرانیهاست که ساعتشون یه ساعت جلو عقب شده! مال من هم یادمه یه زمانی اینجوری شده بود بعدش خودش درست شد!

من با هچکدوم از برنامه های card export or wm5torage نمیتونم
چیزی روی مموری کارت یا همون stroage card دستگاه کپی کنم.
یک فلش درایو تو کامپیوتر میاد و همه چیز رو میتونم کپی کنم ولی هیچی نمیتونم روی گوشی بریزم
wm5torage فقط مموری کارت رو میاره. اصلا رم خود گوشی رو نمیتونه بیاره. اگه دقت کرده باشی ئقتی فعال کنیش مموری کارت رو دستگاه مثل آدم نمیشناسه تا دیسیبل کنیش

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما هاردريست هم ميكني درست نميشه؟
من گوشيم با شما فرق ميكنه اما از وقتي اين برنامه رو نصب كردم گوشيم تو همون صفحه ويندوز موبايل ميمونه. هاردريست هم نميشه. بردمش گارانتي. بنده خدا تاحالا چهار بار واسم رامش رو دوباره ريخته آوردم خونه باز همون مشكل واسم پيش اومده.
ايندفعه گفته بردش رو عوض ميكنه شايد درست بشه.
اين برنامه واقعا ميتونه همچين مشكلايي رو ايجاد كنه؟؟؟؟

کار دیگه ای که نمی شد کرد. مجبور شدم هارد ریست کنم.
خوشبختانه موقع هارد ریست ازم پرسید "می خواهید همه برنامه ها را پاک کنید یا فقط رجیستری پاک شود" من هم مورد دوم رو انتخاب کردم. حالا همه برنامه ها و کنتاکت ها و اس ام اس و غیره باقی مونده. فقط یک سری setting ها به هم خورده که باید دوباره انجام بدم.
این جور هارد ریست رو بقیه ppc ها هم دارند؟

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
spb pocket plus رو نداری یعنی چی؟ خب نصب کن دیگه!!! (دقیق نفهمیدم منظورت چیه خب!)

من هم این مشکل رو دارم ولی هنوزهم حل نشده! تهران رو اد میکنم ولی موقع آپدیت اصلا آپدیت نمیشه> حتی بعد از HR امروزم:(

time برا من بدون مشکل کار میکنه. اون مشکل ایرانیهاست که ساعتشون یه ساعت جلو عقب شده! مال من هم یادمه یه زمانی اینجوری شده بود بعدش خودش درست شد!

wm5torage فقط مموری کارت رو میاره. اصلا رم خود گوشی رو نمیتونه بیاره. اگه دقت کرده باشی ئقتی فعال کنیش مموری کارت رو دستگاه مثل آدم نمیشناسه تا دیسیبل کنیش

مرسی
من میخواستم حالا که از mobile shell استفاده میکنم دیگه پلاس رو نصب نکنم. چون خیلی جا میگیره
من هم همون مموری کارت رو میگم نمیتونم چیزی توش کپی کنم
راستی از وقتی از mobile shell استفاده میکنم نمیتونم عکس پشت today رو عوض کنم. نه با خود دستگاه و نه با resco. شما میتونی ؟

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه سئوالم مسخرس نخنديدا:blush:
من فكر كنم هارد ريست كليه اطلاعات روي pc را پاك ميكنه اين درست مگه نه؟
ايا راهي هست كه بعد از هارد ريست برنامه هاي نصب شده رو هم بر گرداند يا كلا از بين ميرن؟
هارد ريست dell axim چطوريه؟
با تشكر

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشیدا این سوال ما بوی بد میدااااد؟ صفحه رو بر گردوندید موند اون زیر؟؟؟؟
من میخوام برای s200 یک مموری 1 یا 2 گیگ بخرم، یکی میگفت یک MiniSD بخر با یک Adaptor هم بهتره هم ارزونتر، نظر شما چیه؟ راستی S200 تاچقدر مموری ساپورت میکنه؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشیدا این سوال ما بوی بد میدااااد؟ صفحه رو بر گردوندید موند اون زیر؟؟؟؟
من میخوام برای s200 یک مموری 1 یا 2 گیگ بخرم، یکی میگفت یک MiniSD بخر با یک Adaptor هم بهتره هم ارزونتر، نظر شما چیه؟ راستی S200 تاچقدر مموری ساپورت میکنه؟

مموری SD ارزونتره. من الان روی جمین 4GB انداختم . 36 هزار تومان.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
کار دیگه ای که نمی شد کرد. مجبور شدم هارد ریست کنم.
خوشبختانه موقع هارد ریست ازم پرسید "می خواهید همه برنامه ها را پاک کنید یا فقط رجیستری پاک شود" من هم مورد دوم رو انتخاب کردم. حالا همه برنامه ها و کنتاکت ها و اس ام اس و غیره باقی مونده. فقط یک سری setting ها به هم خورده که باید دوباره انجام بدم.
این جور هارد ریست رو بقیه ppc ها هم دارند؟
مگه هاردريست اين مدلي هم داريم؟
گوشي شما مدلش چي بود؟

آقا كسي با اين Pocket Mechanic مشكلي نداشته؟ اين برنامه ميتونه برد گوشي رو دچار مشكل كنه؟ (خرافاتي شدم:wacko:)

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای خودم مهم نیست. چون میخوام بفروشمش گیر میدن.
یعنی با رام اصلیشم درست نمیشه؟

البته میدونم که نوع گوشیتون فرق میکنه ولی گفتم شاید کمکتون کنه
http://www.buzzdev.net/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=1[/url]

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مگه هاردريست اين مدلي هم داريم؟
گوشي شما مدلش چي بود؟

آقا كسي با اين Pocket Mechanic مشكلي نداشته؟ اين برنامه ميتونه برد گوشي رو دچار مشكل كنه؟ (خرافاتي شدم:wacko:)

ای تن ام500 هم همین طور هارد ریست می شه
این یک امکان مربوط به ویندوز موبایل 5 هست ، ولی باید توسط شرکت سازنده موبایل فعال باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مموری SD ارزونتره. من الان روی جمین 4GB انداختم . 36 هزار تومان.

می شه بفرمایید از کجا مموری 4 گیگ رو خریدید این قیمت؟ مارک مموری تون رو می گید ، امکان داره براتون یک عکس ازش اتچ کنید؟

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه imate jam دارم,متاسفانه الان دو روز یهو برا خودش soft reset میشه,حتی hard reset هم کردمش ولی درست نشد:(:(:(
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری دهد؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می شه بفرمایید از کجا مموری 4 گیگ رو خریدید این قیمت؟ مارک مموری تون رو می گید ، امکان داره براتون یک عکس ازش اتچ کنید؟

Kingston با 5 سال گارانتی. علاءالدین - طبقه 6 - واحد 621.
البته آخرین باری که قیمت کردم میگفت 38000 تومان.

فایل های ضمیمه

• 14052007215.jpg
    14052007215.jpg
    272.7 KB · نمایش ها: 9
  • 14052007219.jpg
    14052007219.jpg
    108.4 KB · نمایش ها: 7
  • 14052007229.jpg
    14052007229.jpg
    125.3 KB · نمایش ها: 9

farzinghaffari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،من یه دستگاه gigabyte,gsmart i دارم،چند روزی اشکال پیدا کرده هر کاری میکنم هارد ریست هم نمیشه و موقع هارد ریست پیغامش اینه:image not found وبعد هم دوباره ریبوت میشه و روز از نو روزی از نو.اگه ممکنه کمکم کنید.:blink::wacko:

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا امروز جك هندسفريشو كامل از ريشه در اوردم :lol: تا هم خودم راحت بشم هم جمين:wacko:

برادر ایمان (بهترين پسر) ديدی آخر به توصيه من عمل بايد ميکردی:cigar::thumbsup: باز بگو ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا