farshad1986
Registered User
حکومت دموکراسی + و دموکراسی و شاهنشاهی خوبن.من شاهنشاهی رو ترجیح میدم.هم از نظر شهروندی که میشه نظامی کرد و هم در آمد و خرید اصلحه.
اوه!کمککککککککککککککککککک
منو دارن بیچاره میکنن یه مشت عرب ملخ خور!
دريافت كرديد 1,068,446,970 پول از كشور temp-osis-D #110920
ممنون البته نمیدونم کیه ولی از پیوستگی خودمونه
تصميم جديد سازمان بين الملل روي كشورت
همه بايد شورشيان را در اين كشور كمك كنند
مجموع 43,796 شهروندان پيوسته به شورشيان.
این تصمیم سازمان ملل!
منم اومدم نابود کنم ببینید چی شد!
به شدت با شورشيان درگير شديد و باختيد.
سربازهايي كه مردند: 3,562
شورشياني كه مردند: 1,379
شهرونداني كه به شورشيان پيوستند: 19,511
این حالا هیچی!
كشور SecretLand #114361 ايجاد درخواست به سازمان بين الملل همه بايد تكنلوژي سلاح هاي غير قانوني اين كشور را خلع كنيم persian_gulf #112790
بله : 152 --- نه : 79
اسم پيوستگي : TeamD --- اسم پيوستگي : LEBres2
كشور SecretLand دادن رشوه: 50,000,000 --- كشور persian_gulf دادن رشوه: 50,000,000
شماره درخواست مربوط به سازمان بين الملل 1661830559 --- چند ساعت مانده براي راي دادن ؟ : 17
اینم هیچی!
كشور Meshotet #1635 ايجاد درخواست به سازمان بين الملل همه بايد به اين كشور حمله كنند persian_gulf #112790
بله : 82 --- نه : 4
اسم پيوستگي : TeamD --- اسم پيوستگي : LEBres2
كشور Meshotet دادن رشوه: 50,000,000 --- كشور persian_gulf دادن رشوه: 50,000,000
شماره درخواست مربوط به سازمان بين الملل 1649697226 --- چند ساعت مانده براي راي دادن ؟ : 66
حالا اطلاعات این کشور:
Meshotet #1635
نوع حكومت: شاهنشاهي تاريخ ثبت نام: 2006-08-01
بازيكن از: جنس: مذكر
زبان بازي : عبري اسم پيوستگي : TeamD
رتبه: 1,508 كل قدرت: 136,226,639,912
قدرت ارتشي: 121,591,335,000 قدرت صنعتي: 1,261,000,000
اطلاعات تماس: http://fawnworld.com/dovidov/website/default.asp?elange&changecurrency8
توصيف كشور: just 11 months after the book was published in Hebrew, it became a bestseller and now it is translated to English and Mandarin ("Chinese"). It is the first time in the history of literature that a new socialeconomy theory, described in a fiction book, is establishing a live and active international community that follow the vision
اسراییلیه! فکر کنم پول دزدیم از یکی از افراد پیوستگیش!
یا اعضای بالای پیوستگی یه کمکی بکنن! یا من خداحافظی کنم با این بازی
توی گلادیاتور الان لول 12 ام کسی نمیاد؟
کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
gindis کجایی؟ تو که خیلی با اسراییلیا بد بودی بیا پدر اینو در بیار!
با این رتبش به من حمله کنه کشورم که هیچی پروفایلم هم هیچی ایمیلم هم نابود میشه!
کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
البته اگه تکنولوژی ضد فریب اون بابا بالا نباشه که اگه باشه اونوقت حسابی حسابتونو میرسه. :lol:نجيبزادگان ايران زمين، خصوصا فرشاد پيلتن،
بايد يه كشور قوي رو به جون اين گردنكلفتي كه به فرشاد حمله كرده بندازيم. چطوري؟ اينطوري:
ميايم يه كشوري كه يه كم قويتر از Meshotet باشه پيدا ميكنيم و روش عمليات جاسوسي انجام ميديم. خب اينطوري ميتونيم كشوري كه پيدا كرديم رو به جون Meshotet بندازيم:evil: و به اصطلاح اونو با يكي هم قد خودش مشغول كنيمشايدم از شرش خلاص بشيم.
![]()
كشور KINGDOMofWOLVES #117853 ايجاد درخواست به سازمان بين الملل همه بايد به اين كشور حمله كنند ParsLand #112272
بابا ئس این ئیوستگی به چه درد میخوره!؟
این بابا ظرف چند ساعت 106 تا رای علیه من گرفته!
من هم یک ساعته دارم همین رو میگم!
کشور temposis-D هم ماله منه ...توش پر شده شورشی , گفتم کمک مال به رفقا بکنم جاش!
هر کی دوست داره به جای تشکر این دو تا کشور رو پر از شورشی بکنه:
111059
100698
من اصلا نمیدونستم که شما هم ایرانی هستید چون مشخصات کشورتون پرچم ایران نبود. زبان انتخابیتون هم انگلیسی بود.من هم یک ساعته دارم همین رو میگم!
کشور temposis-D هم ماله منه ...توش پر شده شورشی , گفتم کمک مال به رفقا بکنم جاش!
هر کی دوست داره به جای تشکر این دو تا کشور رو پر از شورشی بکنه:
111059
100698
من ديگه مثل سابق بازي نميكنم.تقريبا گذاشتمش كنار.من از پیوستگی خارج شدم و پیوستگی ایران را ساختم
اسم پیوستگی iran هست و کلمه رمز هم 606
هرچی ایرانی میشناسید بگید بیان عضو بشن! اگه کسی قویتر از منه قدرت کلش و میتونه مدیریت پیوستگی رو قبول کنه بگه بدم به اون.
توصیف پیوستگی رو هم میتونید بگید تغیر بدم.
این پیوستگی قبلی که خیلی توپ ساپورت میکرد! الان میتونن به من حمله کنن اون عربا! 3 میلیارد هم پول دارم ولی هنوز امار رای گیری
بله : 444 --- نه : 392
هست!
عربای سعودی 7 8 تا پیوستگی دارن!
بشتابیددددد
راستی وبلاگ هم راه انداختم برای پیوستگی! نمیدونستم اینجا رو بزارم یا اونجا رو!
هرکس میخواد اونجا بنویسه بگه! یه آموزش کامل بعد از امتحانا مینویسم تا ایرانیای بیشتری بیان بازی.
من ديگه مثل سابق بازي نميكنم.تقريبا گذاشتمش كنار.
بايد بگم كه با اين اسمي كه براي پيوستگي گذاشتي تقريبا دهنمون سرويسه!!![]()
هر كي از عرب و اسرائيلي و امريكايي گرفته تا انگليسي و. .. تا اين رو ببينه به سرش ميزنه يك حمله اي به ما بكنه!!