یک سوال دیگه :
از کجا بفهمم دستگاهم CID Unlock هست یا نه ؟؟؟؟ اینو اول سرچ کردم ولی ندیدم !!!:blush:
سلام
عرض کنم که احتمالا" برنامه پاکت پلیر تمام ام پی تری های گشیتون رو به خودش اختصا ص داده،تا فقط با پاکت پلیر باز بشه،شما به قسمت ستینگ برنامه پاکت پلیر برید(ببخشی که دقیق نمی گم،چون تا به حال این برنامه رو نصب نکردم)احتمالا" باید یه قسمتی پیدا کنید که در اون فرمتهای صوتی که صرفا" با این برنامه باید اجرا بشه،مارک یا های لایت شده،اگر mp3 هم مارک شده بود،اون رو آنمارک کنید،
انشاله که جواب ده،
موفق باشید.
من چک کردم، همچين چيزی نبود تو setting/system.مبارکه حاجی. ایشالا دست بچه هارو بیشتر بگیری
تو منوهاش داره!!!!
start>setting>system> clear storage.... این کل راک رو پاک میکنه و از اول میریزه..
با نگه داشتن دکمه ی دوربین و کامینیکیشن منیجر و روشن کردن هم شاید مال شما هم بشه!
راستی یه چیز جدید پیدا کردم. کسی میدونه این چیه؟ موقع روشن کردن دستگاه(وقتی کامل خاموش باشه) وبا نگه داشتن همزمان دکمه دوربین یه چیزایی رنگی پنگی نشون میده. اینها چه بیدن؟!؟! دوتاش از همون عددهایی هستن که موقع بوت شدن نشون میده
اگه منظورتون upgrade به wm5 هستش، پيشنهاد ميکنم اوّل يه سر به thread اي به همين اسم تو pt هست، بزنيد.:specool::specool:من خیلی دنبالش بودم که این کارو بکنم,میشه روش کار! رو بگی؟ (جمله بندی از این بهتر به ذهنم نرسید!:wacko![]()
آقا پيدا کردم...من چک کردم، همچين چيزی نبود تو setting/system.
عجيبه هر کار ميکنم Hard reset نميشه که نميشه!!!
الان شايد 3-4 ساعته که باطری رو در اوردم ولی باز هم Hard reset نميشه!!!
به دادم برسيد! چون تلفنی اش کار نميکنه. حتماً بايد Hard Reset کنم.
Hard and Soft Reset and screen types
- <LI class=tightenable>How to Softreset a WM5 BA device
Use the old way stylus in the bottom
![]()
- How to Hardreset a WM5 BA device
Doing a hardreset is easy if you have 3 hands - softreset (see above) and then as soon as you see the StripsYou will know if you have performed a hard reset if you are lead through the setup of your device section. All else is just a softreset.![]()
hold Camera and Record
![]()
Then you will be a debugger screen
![]()
Navigation in menu is done with camera and record buttons
![]()
reset registry and format built-in storage
“Enable KITL” must be NO
“Clean Registry Hive” must be YES
“Format Storage” must be YES
exit - "mail" button
![]()
- How to Enter into BootLoader
Press and hold the "Power" & "Record" buttons, and then press the Reset Button until “Serial” shows on screen![]()
- <LI class=tightenable>What is the 4 colored screen
Its the boot screen and will pass<LI class=tightenable>What is this 4 colored screen with writing at the top
You have got yourself in the Hardreset boot screen and you are given the option to format storage, its in the upgrade so read it again
- What is this white screen
You have just formated your storage or got out of the hardrest boot screen and it will go away, to be followed by the 4 colored screen
خوب! حالا اين مشکلم با wm5 حل شد... يه مشکل ديگه!
کسی با vista و wm5 و connect شدن به اينترنت از طريق usb sync مشکلی نداره؟
پيريز حلپ...![]()
واسه منم قدیم همچین مشکلی پیش اومده بود یه بار، یادمه یه خورده با رجیستری ور رفتم درست شد!!با سلام.
من برنامه Pocket player رو روی گوشیم نصب کردم (گوشیم جمین هست)، بعد از اون نه دیگه نمی تونم یه MP3 رو به عنوان زنگ گوشی قرار بدم، و اگر هم که Unistall کنم اصلا فایل های Mp3 رو دیگه با همون برنامه مدیا پلیر هم باز نمی کنه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور هم میتونم پلیر رو داشته باشم و هم یه MP3 رو زنگ موبایلم بذارم؟
من خیلی دنبالش بودم که این کارو بکنم,میشه روش کار! رو بگی؟ (جمله بندی از این بهتر به ذهنم نرسید!:wacko![]()
واسه بار هزارم(!!)؛ برای آیمیت جم (HTC Magician) آپدیت wm5 و wm6 هیچ وقت نیومد، و نخواهد اومد، متاسفانه.
CI
فرهاد جان واقعا واقعا واقعا ببخشید که رو این موضوع خیلی گیر شدم دو تا دلیل داره: اول که گوشیم مشکل داره و خود به خود یا ریست میشه یا خاموش تو فروم پرسیدم بچه ها گفتن یه جورایی طبیعیه ولی داره پدرم رو در میاره,فکر کن گوشیتو هر وقت کار داری خاموش میشهو اینکه(دوم) من یه جم با wm5 دیدم.
واسه بار هزارم(!!)؛ برای آیمیت جم (HTC Magician) آپدیت wm5 و wm6 هیچ وقت نیومد، و نخواهد اومد، متاسفانه.
این مشگل طبیعی نیست عزیز که هر سری ریست میشه البته باید تو جه داشت چون 2003 روش باید به صورت دستی فضایی مموری رو خالی کرد همین طور هر چند روز یه بار خود آدم یه ریست انجام بده:blush:
wm5 هم وجود خارجی نداره رو جم کلا از نظر سخت افزاری این امکان نیست شاید اون چیزی که شما دیدید تم بوده:blush:
بازم معذرت,شرمسارماگه ریست شدنش چند روز یه بار بود مشکلی نبود ولی هر دقیقه چی؟؟
مموریشم خالیه.نمی دونم ولی فکر کنم از وقتی رام جدید رو از سایتش گرفتم اینطوری شد,میشه به این مربوط باشه؟
خدا ببخش عزیز من که کاره ای نیستم
حتما مشگل داره اگر هر دقیقه ریست میشه :blush: شما یه دور هارد ریست کن بعد هیچ برنامه ای نریز ببین مشگل حل میشه:blush:
مموری هم منظور مموری داخلی هست عزیز هاااا نه مموری کارت
موفق باشید![]()
Windos Mobile Device Center رو که نصب داشتم.من تست کردم به راحتیه ویندوز XP هست فقط Active Sync فرق میکنه و باید از اون استفاده کنی . که اونو میتونی از ماکروسافت به صورت فری دانلود کنی ! اونو نصب بکنی و دستگاه رو به یو اس بی وصل بکنی , سینک که بشه به اینتر نت هم وصله !!!
راستی اين رو هم بگم که غير از Firewall خود ويندوز، Firewall ديگه اي رو PC ندارم. Port های 5678، 5679،5721 و 990 رو هم گذاشتم تو ليست Exceptions تو Windows Firewall. ولی افاقه نکرد...Windos Mobile Device Center رو که نصب داشتم.
جالبه که با sync ها هيچ مشکلی نداره... Email, Notes, Files, ... همشون کار ميکنن. ولی فقط نميتونم به اينترنت Connect شم...
خيلی اين قضيه داره اذيتم ميکنه...![]()
راستی فرهاد rom ام هم آخرين ورژن اشه...
فرهاد جان واقعا واقعا واقعا ببخشید که رو این موضوع خیلی گیر شدم دو تا دلیل داره: اول که گوشیم مشکل داره و خود به خود یا ریست میشه یا خاموش تو فروم پرسیدم بچه ها گفتن یه جورایی طبیعیه ولی داره پدرم رو در میاره,فکر کن گوشیتو هر وقت کار داری خاموش میشهو اینکه(دوم) من یه جم با wm5 دیدم.