• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یک سوال دیگه :
از کجا بفهمم دستگاهم CID Unlock هست یا نه ؟؟؟؟ اینو اول سرچ کردم ولی ندیدم !!!:D:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عرض کنم که احتمالا" برنامه پاکت پلیر تمام ام پی تری های گشیتون رو به خودش اختصا ص داده،تا فقط با پاکت پلیر باز بشه،شما به قسمت ستینگ برنامه پاکت پلیر برید(ببخشی که دقیق نمی گم،چون تا به حال این برنامه رو نصب نکردم)احتمالا" باید یه قسمتی پیدا کنید که در اون فرمتهای صوتی که صرفا" با این برنامه باید اجرا بشه،مارک یا های لایت شده،اگر mp3 هم مارک شده بود،اون رو آنمارک کنید،
انشاله که جواب ده،
موفق باشید.

آقا مجتبی ممنون، ولی من قبلا این کار رو انجام دادم ولی جواب نمی ده.:(

بچه ها خواهشاً یه فکری بکنین که خیلی اوضا خرابه، یه زنگ دلخواه رو هم نمیتونم بذارم رو گوشی:(

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مبارکه حاجی. ایشالا دست بچه هارو بیشتر بگیری:cool:

تو منوهاش داره!!!!
start>setting>system> clear storage.... این کل راک رو پاک میکنه و از اول میریزه..
با نگه داشتن دکمه ی دوربین و کامینیکیشن منیجر و روشن کردن هم شاید مال شما هم بشه!

راستی یه چیز جدید پیدا کردم. کسی میدونه این چیه؟ موقع روشن کردن دستگاه(وقتی کامل خاموش باشه) وبا نگه داشتن همزمان دکمه دوربین یه چیزایی رنگی پنگی نشون میده. اینها چه بیدن؟!؟! دوتاش از همون عددهایی هستن که موقع بوت شدن نشون میده
من چک کردم، همچين چيزی نبود تو setting/system.
عجيبه هر کار ميکنم Hard reset نميشه که نميشه!!!
الان شايد 3-4 ساعته که باطری رو در اوردم ولی باز هم Hard reset نميشه!!!
به دادم برسيد! چون تلفنی اش کار نميکنه. حتماً بايد Hard Reset کنم.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
:specool::specool:من خیلی دنبالش بودم که این کارو بکنم,میشه روش کار! رو بگی؟ (جمله بندی از این بهتر به ذهنم نرسید!:wacko:)
اگه منظورتون upgrade به wm5 هستش، پيشنهاد ميکنم اوّل يه سر به thread اي به همين اسم تو pt هست، بزنيد.
بعدش اين جا رو کامل کامل بخونيد.
خيلی مهمه که قبلش اطلاعاتتون رو کامل کنيد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من چک کردم، همچين چيزی نبود تو setting/system.
عجيبه هر کار ميکنم Hard reset نميشه که نميشه!!!
الان شايد 3-4 ساعته که باطری رو در اوردم ولی باز هم Hard reset نميشه!!!
به دادم برسيد! چون تلفنی اش کار نميکنه. حتماً بايد Hard Reset کنم.
آقا پيدا کردم...
party0011.gif

عمرا اگه دستگاه های شما انقدر 7 خان داشته باشه برای يه Hard Reset.
ديگه چيکار کنيم ديگه... همه چيمون با کلاسه!!!!!!
121fs725372.gif

Hard and Soft Reset and screen types

• <LI class=tightenable>How to Softreset a WM5 BA device
    Use the old way stylus in the bottom
    HTC_Blueangel_WM5_Softreset.jpg

• How to Hardreset a WM5 BA device
    Doing a hardreset is easy if you have 3 hands - softreset (see above) and then as soon as you see the Strips
HTC_Blueangel_WM5_Bootloader.jpg

hold Camera and Record
HTC_Blueangel_WM5_Bootloader2.jpg

Then you will be a debugger screen
HTC_Blueangel_WM5_Bootloader3.jpg

Navigation in menu is done with camera and record buttons
HTC_Blueangel_WM5_Bootloader4.jpg

reset registry and format built-in storage

“Enable KITL” must be NO
“Clean Registry Hive” must be YES
“Format Storage” must be YES
exit - "mail" button
HTC_Blueangel_WM5_MailButton.jpg

You will know if you have performed a hard reset if you are lead through the setup of your device section. All else is just a softreset.
Press and hold the "Power" & "Record" buttons, and then press the Reset Button until “Serial” shows on screen
HTC_Blueangel_WM5_Enter_Bootloader.jpg

• <LI class=tightenable>What is the 4 colored screen
    Its the boot screen and will pass
    <LI class=tightenable>What is this 4 colored screen with writing at the top
    You have got yourself in the Hardreset boot screen and you are given the option to format storage, its in the upgrade so read it again
  • What is this white screen
    You have just formated your storage or got out of the hardrest boot screen and it will go away, to be followed by the 4 colored screen

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب! حالا اين مشکلم با wm5 حل شد... يه مشکل ديگه!
کسی با vista و wm5 و connect شدن به اينترنت از طريق usb sync مشکلی نداره؟
پيريز حلپ...
hmm.gif

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب! حالا اين مشکلم با wm5 حل شد... يه مشکل ديگه!
کسی با vista و wm5 و connect شدن به اينترنت از طريق usb sync مشکلی نداره؟
پيريز حلپ...
hmm.gif

من تست کردم به راحتیه ویندوز XP هست فقط Active Sync فرق میکنه و باید از اون استفاده کنی . که اونو میتونی از ماکروسافت به صورت فری دانلود کنی ! اونو نصب بکنی و دستگاه رو به یو اس بی وصل بکنی , سینک که بشه به اینتر نت هم وصله !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بخت بد شدم :(
هندزفریم خیلی خوب داشت کار میکرد
که بالاخره دو هفته پیش کپسولی سمت چپش یواش یواش اتصالی کرد و ناجوانمردانه به کل قطع شد
کلی جاها نشون دادم گفتن کار ما نیست
دیگه نا امید شدم
دمه محلمون یه دونه از مغازه زپرتیهایه تعمیرات کامپیوتر بود که نوشته بود " تعمیرات ام پی تری پلیر و هندزفری پذیرفته میشود"
رفتم پیشش و کل ماجرا رو بهش گفتم ، حتی بهش سفارش کردم که این هندزفریا تازه ایران اومده و بدنه هندزفریه پرسه
بهم گفت که بابا اصلا خودتو ناراحت نکن این فقط یکی از اس ام دی! هاش سوخته و اله و بله و چندتا حرف قلمبه سلمبه تحویلم داد
ادعاش (سانسور شد) خر و پاره میکرد
منم قبول کردم و فردا قرار گذاشتیم که هندزفری ازش بگیرم
چشمتون روز بد نبینه
فرداش که رفتم هندزفری و تحویل بگیرم دیدم بدنه رویی هندزفری رو تپل خم کرده و با یه اشاره آماده شکستنه و هیچ کاریم نتونسته بکنه !
دیگه الان هیچ امیدی بهش ندارم
بنده خدا خودشم مونده بود چی جوابمو بده

سرکارم گذاشتن که هیچ از اونی که بود بدترش کردن
الانم نمیدوم کجا میشه اینارو درستش کرد
کسی جایی سراغ نداره هندزفری بلوتوث درست کنه!؟ :(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام.
من برنامه Pocket player رو روی گوشیم نصب کردم (گوشیم جمین هست)، بعد از اون نه دیگه نمی تونم یه MP3 رو به عنوان زنگ گوشی قرار بدم، و اگر هم که Unistall کنم اصلا فایل های Mp3 رو دیگه با همون برنامه مدیا پلیر هم باز نمی کنه. :(
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور هم میتونم پلیر رو داشته باشم و هم یه MP3 رو زنگ موبایلم بذارم؟
واسه منم قدیم همچین مشکلی پیش اومده بود یه بار، یادمه یه خورده با رجیستری ور رفتم درست شد!!
حالا به هر حال، با برنامه ی MyExtensions سعی کنید association فایل های mp3 رو بذارید روی ویندوز مدیا پلیر و یه سافت ریست انجام بدید، ببینید تغییری حاصل می شه؟

من خیلی دنبالش بودم که این کارو بکنم,میشه روش کار! رو بگی؟ (جمله بندی از این بهتر به ذهنم نرسید!:wacko:)

واسه بار هزارم(!!)؛ برای آیمیت جم (HTC Magician) آپدیت wm5 و wm6 هیچ وقت نیومد، و نخواهد اومد، متاسفانه.

2usv2c8.gif
مرسی واسه لینک
اینجا و اینجا هم یه مقدار دیگه توضیحات هستش؛

البته موقع دامپ کردن، یا آپگرید و دانگرید کردن، خیلی از موقع ها اصلاً لازم نیست دستگاه Super CID بشه؛ کافیه یه جوری CID Check رو دور بزنیم. روش های مختلفی واسه این دور زدن وجود داره، که بازم واسه هر دستگاهی فرق می کنه؛ مثلاً واسه ی Hermes و Trinity یه نابغه یه bootloader جدید نوشته که اجازه می ده رام با هر CID ی که باشه روی دستگاه ریخته بشه، در عین حال دستگاه رو CID Unlocked هم نمی کنه (و نتیجتاً گارانتی از بین نمی ره). واسه ی Asus ها یه lang unlock tool نوشتن؛ ریختن wm5 nvid واسه ی پرافت ها (جمین/اس200) هم ظاهراً یه کاری تو همین مایه ها انجام می ده.

ولی xxl2005 جان (!) ؛ در نظر داشته باش، دامپ کردن رام دستگاه های مختلف، روش واحدی نداره. البته یه ابزار تقریباً یونیورسال واسه این کار وجود داره، ولی استفاده ازش کار زیاد ساده ای نیست.

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه بار هزارم(!!)؛ برای آیمیت جم (HTC Magician) آپدیت wm5 و wm6 هیچ وقت نیومد، و نخواهد اومد، متاسفانه.

CI

فرهاد جان واقعا واقعا واقعا ببخشید که رو این موضوع خیلی گیر شدم دو تا دلیل داره: اول که گوشیم مشکل داره و خود به خود یا ریست میشه یا خاموش تو فروم پرسیدم بچه ها گفتن یه جورایی طبیعیه ولی داره پدرم رو در میاره,فکر کن گوشیتو هر وقت کار داری خاموش میشه:( و اینکه(دوم) من یه جم با wm5 دیدم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فرهاد جان واقعا واقعا واقعا ببخشید که رو این موضوع خیلی گیر شدم دو تا دلیل داره: اول که گوشیم مشکل داره و خود به خود یا ریست میشه یا خاموش تو فروم پرسیدم بچه ها گفتن یه جورایی طبیعیه ولی داره پدرم رو در میاره,فکر کن گوشیتو هر وقت کار داری خاموش میشه:( و اینکه(دوم) من یه جم با wm5 دیدم.

این مشگل طبیعی نیست عزیز که هر سری ریست میشه البته باید تو جه داشت چون 2003 روش باید به صورت دستی فضایی مموری رو خالی کرد همین طور هر چند روز یه بار خود آدم یه ریست انجام بده:blush:

wm5 هم وجود خارجی نداره رو جم کلا از نظر سخت افزاری این امکان نیست شاید اون چیزی که شما دیدید تم بوده:blush:

_nima

Guest
لایک‌ها
0

دقیق ترش رو بخواین بدونین بار 1321امین باره :blink: ;)
راستی آقا فرهاد برای آیمیت جم آپدیت wm6 هنوز نیومده؟ hاگه wm5 هم باشه مشکلی نیست!!!!:lol::D البته ببخشیدا میپرسم. تو فرم خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم گفتم 1322مین نفر من باشم.....
:rolleyes::rolleyes:
(شوخی کردم نزنی بنمون کنی حالا!)

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشگل طبیعی نیست عزیز که هر سری ریست میشه البته باید تو جه داشت چون 2003 روش باید به صورت دستی فضایی مموری رو خالی کرد همین طور هر چند روز یه بار خود آدم یه ریست انجام بده:blush:

wm5 هم وجود خارجی نداره رو جم کلا از نظر سخت افزاری این امکان نیست شاید اون چیزی که شما دیدید تم بوده:blush:

بازم معذرت,شرمسارم;) اگه ریست شدنش چند روز یه بار بود مشکلی نبود ولی هر دقیقه چی؟؟
مموریشم خالیه.نمی دونم ولی فکر کنم از وقتی رام جدید رو از سایتش گرفتم اینطوری شد,میشه به این مربوط باشه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بازم معذرت,شرمسارم;) اگه ریست شدنش چند روز یه بار بود مشکلی نبود ولی هر دقیقه چی؟؟
مموریشم خالیه.نمی دونم ولی فکر کنم از وقتی رام جدید رو از سایتش گرفتم اینطوری شد,میشه به این مربوط باشه؟

خدا ببخش عزیز من که کاره ای نیستم:)

حتما مشگل داره اگر هر دقیقه ریست میشه :blush: شما یه دور هارد ریست کن بعد هیچ برنامه ای نریز ببین مشگل حل میشه:blush:

مموری هم منظور مموری داخلی هست عزیز هاااا نه مموری کارت:)

موفق باشید:)

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا ببخش عزیز من که کاره ای نیستم:)

حتما مشگل داره اگر هر دقیقه ریست میشه :blush: شما یه دور هارد ریست کن بعد هیچ برنامه ای نریز ببین مشگل حل میشه:blush:

مموری هم منظور مموری داخلی هست عزیز هاااا نه مموری کارت:)

موفق باشید:)

تمام اینکارا رو کردم! حتی امروز با این live support ایمیت حرفیدم طرف از من گاگول تر بود,اخرش گفت مشخصات رو برامون بفرست برای تست سخت افزاری,ببینید چقدر طرف هوشمنده!!! و چقدر کمکم کرد!

Vince> Welcome to club i-mate support. My name is Vince, how can I help you?
hamed> I have downloaded and installed the new Imate JAM rom(rom 1.12.00 WWE,Radio 1.12.10)but my device starts to restart or turn off

hamed> It's about 5 days.
Vince> Have you already tried applying a soft reset to your device?
hamed> yes,I tried soft reset,also hard reset.
Vince> Please send us an e-mail to [email protected] with your device IMEI and Serial number, mailing address and contact number, place and date of purchased and the problem of your device. We will escalate your e-mail to the concerned department in order to send your device to an authorized i-mate service center for hardware check.
hamed> I am in iran,do imate have support in iran?
Vince> we don't have a service center in Iran
hamed> so what should I do?
Vince> Please send us an e-mail to [email protected] with your device IMEI and Serial number, mailing address and contact number, place and date of purchased and the problem of your device. We will escalate your e-mail to the concerned department in order to send your device to an authorized i-mate service center for hardware check.
hamed> OK!
hamed> Thank you very much

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه بزرگترا( استاديد و دكترهاي محترم)::blush:
ببخشيد فضولي مي كنم ! PPC من K-Jam . منم يه چند وقتي باهاش اين مشكل رو داشتم. يه مدت هيچ برنامه اي روش نريز ،‌ اصلا كاري به كارش نداشته باش. موقع بالا اومدن ببين به چي گير ميده.
حق و ناحق به هر چي گير داد پاكش كن. مال منم دقيقا همين مشكل رو داشت. از اساتيد پرسيدم كسي نتونست راهنمايي كنه. يه مدت كاري به كارش نداشتم خودش سر به راه شد. ببين كمتر ميشه ؟
اگه ريست شدن و گير دادناش كمتر شد كه هيچ اگه نشد فكر كنم بري بالاي برج ميلاد پرتش كني پايين واسه اعصابت بهتر باشه.:happy: من تجربي فهميدم اينطوري درست مي شه. انگار واسه اينكه با برنامه ها و نرم افزاراي جديد كنار بياد طول ميكشه . تو روحيش تاثير ميزاره هي بهش ور بري. ا:blink:متحان كن عزيز شايد درست شد. منم واست دعا مي كنم !:happy:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من تست کردم به راحتیه ویندوز XP هست فقط Active Sync فرق میکنه و باید از اون استفاده کنی . که اونو میتونی از ماکروسافت به صورت فری دانلود کنی ! اونو نصب بکنی و دستگاه رو به یو اس بی وصل بکنی , سینک که بشه به اینتر نت هم وصله !!!
Windos Mobile Device Center رو که نصب داشتم.
جالبه که با sync ها هيچ مشکلی نداره... Email, Notes, Files, ... همشون کار ميکنن. ولی فقط نميتونم به اينترنت Connect شم...
خيلی اين قضيه داره اذيتم ميکنه...
deadthread.gif

راستی فرهاد rom ام هم آخرين ورژن اشه...

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Windos Mobile Device Center رو که نصب داشتم.
جالبه که با sync ها هيچ مشکلی نداره... Email, Notes, Files, ... همشون کار ميکنن. ولی فقط نميتونم به اينترنت Connect شم...
خيلی اين قضيه داره اذيتم ميکنه...
deadthread.gif

راستی فرهاد rom ام هم آخرين ورژن اشه...
راستی اين رو هم بگم که غير از Firewall خود ويندوز، Firewall ديگه اي رو PC ندارم. Port های 5678، 5679،5721 و 990 رو هم گذاشتم تو ليست Exceptions تو Windows Firewall. ولی افاقه نکرد...
redxsmiley.gif

پيليظ حلپ...

Micro_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
61khzsk.jpg

احتمالا اونی که شما دیدی این بوده،استیلش کپیه جمه.:f34r:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا