• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه imate jam دارم,متاسفانه الان دو روز یهو برا خودش soft reset میشه,حتی hard reset هم کردمش ولی درست نشد:(:(:(
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری دهد؟

هامی جان!
بازم من...دیدم مشکلت هنوز حل نشده گفتم دوباره خودم یه دستی برات بالا بزنم البته با اجازه مدیر بخش اقا فرهاد گل گلاب
عزیز صفحه 140 همین ترد کامنت 2086 رو اگه بخونی اقا فرهاد یه جاهایی لینک داده...اگه انگلیسی بلد بودی اونجاها سری بزن...دو تا راه حل داره:یکیش تغییراتی تو رجیستریه که میتونی انجامش بدی.من مشکلم غیب شدن مموری کارت بود.این تغییرات رجیستری رو انجام دادم.یه چند روز خوب بود ولی بعدش روز از نو روزی از نو.حالا خواستی شماهم یه امتحانی بکن شاید برا شما مثمر ثمر واقع شه.اخه این دوتا مشکل SD Dissappearing و Self-Restart یه جورایی به هم مرتبطند. اینو امتحان کن.اگه درست نشد راه حل دومو بهت میگم.
به امید رفع مشکل اعصاب خردکنت!!!!

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه اساتید عزیز:
من jasjam دارم ولی فارسی ساز مناسب پیدا نکردم و همه font هامربع مربع می زاره یه با مرام لطف کنه با توجه به اینکه jasjam کیبورد داره لینک دانلود یه فارسی ساز سازگار با jasjam بزاره.
ممنون.

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek::eek::eek:ااااااااا.......جي بكم؟ واقعا تحت تاثير قرار كرفتم. الان دارم ويبره ميرم! دستتون درد نكنه. دارم كاراي xda developers رو امتحان مي كنم.

ادمم بدشانسيش يكي دو تا نيست كه,به خاطره امتحانا كامبيوترم قرنطينس اينجايي كه اومدم اصلا سرعت براش معنايي نداره و همونطوري كه ميبينيد فارسي سابورت نميكنه.:(

بازم دستتون درد نكنه.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بخت بد شدم :(
هندزفریم خیلی خوب داشت کار میکرد
که بالاخره دو هفته پیش کپسولی سمت چپش یواش یواش اتصالی کرد و ناجوانمردانه به کل قطع شد
کلی جاها نشون دادم گفتن کار ما نیست
دیگه نا امید شدم
دمه محلمون یه دونه از مغازه زپرتیهایه تعمیرات کامپیوتر بود که نوشته بود " تعمیرات ام پی تری پلیر و هندزفری پذیرفته میشود"
رفتم پیشش و کل ماجرا رو بهش گفتم ، حتی بهش سفارش کردم که این هندزفریا تازه ایران اومده و بدنه هندزفریه پرسه
بهم گفت که بابا اصلا خودتو ناراحت نکن این فقط یکی از اس ام دی! هاش سوخته و اله و بله و چندتا حرف قلمبه سلمبه تحویلم داد
ادعاش (سانسور شد) خر و پاره میکرد
منم قبول کردم و فردا قرار گذاشتیم که هندزفری ازش بگیرم
چشمتون روز بد نبینه
فرداش که رفتم هندزفری و تحویل بگیرم دیدم بدنه رویی هندزفری رو تپل خم کرده و با یه اشاره آماده شکستنه و هیچ کاریم نتونسته بکنه !
دیگه الان هیچ امیدی بهش ندارم
بنده خدا خودشم مونده بود چی جوابمو بده

سرکارم گذاشتن که هیچ از اونی که بود بدترش کردن
الانم نمیدوم کجا میشه اینارو درستش کرد
کسی جایی سراغ نداره هندزفری بلوتوث درست کنه!؟ :(

اي بابا
اين همه استاذ داريم اينجا
اونوقت من بايد بيبهره باشم ازشون :(

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم برای K-jam هندفری استریو بهتر از فابریک خودش که توی جعبش هست تو بازار میشه پیدا کرد؟
آخه ماله خودش تو گوشم نمی مونه.
اگه مثل سریW سونی اریکسون باشه که بره تو گوش که عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
مزسی:blush:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
حالا من با فایروال sygate مشکل دارم .. XP SP2...
وقتی فایر وال فعال باشه sync نمیکنه ... از خود سایت مایکروسافت هم یه راه حل برای این فایر وال گرفتم و خوندم ولی بازم بلاک میکنه .... نمیدونم کسی از sygate استفاده میکنه ؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
حالا من با فایروال sygate مشکل دارم .. XP SP2...
وقتی فایر وال فعال باشه sync نمیکنه ... از خود سایت مایکروسافت هم یه راه حل برای این فایر وال گرفتم و خوندم ولی بازم بلاک میکنه .... نمیدونم کسی از sygate استفاده میکنه ؟
port هايی که چند پست قبل گفتم رو توش unblock کنين، شايد مشکل حل بشه.
راستی کسی يه راه حلی پيدا نکرد برای مشکل من؟

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطففففا یکی منو راهنمای کنه,فرهاد به دادم برس!فارسی ساز جسجم!

_nima

Guest
لایک‌ها
0
با سلام به همه اساتید عزیز:
من jasjam دارم ولی فارسی ساز مناسب پیدا نکردم و همه font هامربع مربع می زاره یه با مرام لطف کنه با توجه به اینکه jasjam کیبورد داره لینک دانلود یه فارسی ساز سازگار با jasjam بزاره.
ممنون.

یعنی از وقتی آقا فرهاد این رو به من دادش من این رو به چهار صدو پنجاه ملیون نفر دادم!!!!
لینک صفحه دانلود...

به نظر من که بهترین عربایزر موجود در بازاره!!!! (بازار؟ کدوم بازار؟!؟!!؟!!!!)
اولی نصب بعد پاک بعدش دومی نصب یه سافت بعد کرک بعد صلوات به روح سازنده!

_nima

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم برای K-jam هندفری استریو بهتر از فابریک خودش که توی جعبش هست تو بازار میشه پیدا کرد؟
آخه ماله خودش تو گوشم نمی مونه.
اگه مثل سریW سونی اریکسون باشه که بره تو گوش که عالی میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
مزسی:blush:

من هم این مشکل رو با هندزفریش داشتم. برو علاالدین از طبقه پائینش براش یه جفت از این اسفنجها بگیر. توپ توپ میشه! دیگه هم از گوشت نمیافته. (واقعا من نمیتونم درک کنم چرا آدم اینهمه پول یه وسیله ای میده هندزفریش باید اینجوری باشه! فکر کنم دست یه ایرانی تو کاره که اینجوری ازش زدن!!!)

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
من هم این مشکل رو با هندزفریش داشتم. برو علاالدین از طبقه پائینش براش یه جفت از این اسفنجها بگیر. توپ توپ میشه! دیگه هم از گوشت نمیافته. (واقعا من نمیتونم درک کنم چرا آدم اینهمه پول یه وسیله ای میده هندزفریش باید اینجوری باشه! فکر کنم دست یه ایرانی تو کاره که اینجوری ازش زدن!!!)

دمت گزم

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشيد .
من بعضي وقتها كه تمي دانلود ميكنم و ميندازم روي صفحه . تم حالت اصلي خودشو ناداره!
يعني يكم زوم شده.مي خواستم ببينم مشكل چيه؟
گوشي من qtek9000

_nima

Guest
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشيد .
من بعضي وقتها كه تمي دانلود ميكنم و ميندازم روي صفحه . تم حالت اصلي خودشو ناداره!
يعني يكم زوم شده.مي خواستم ببينم مشكل چيه؟
گوشي من qtek9000

,والا درست نفهمیدم چی منظورت هست. ولی شاید بدلیل اینکه کیوتک 9000 صفحش 640*480 (VGA) هستش و شما تمهای qvga دانلود میکنین...
vga=640*480
qvga=320*240
فکر کنم به این دلیله. چون تمهایی که براشون میاد با هم فرق فوکوله:blink:

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
,والا درست نفهمیدم چی منظورت هست. ولی شاید بدلیل اینکه کیوتک 9000 صفحش 640*480 (VGA) هستش و شما تمهای qvga دانلود میکنین...
vga=640*480
qvga=320*240
فکر کنم به این دلیله. چون تمهایی که براشون میاد با هم فرق فوکوله:blink:

نه عزيزم!
تمهايي كه من دانلود ميكنم VGA (640x480 هستن.
وقتي توي سايت عكس تمو گذاشته كامل هستش اما وقتي دانلود ميكنم بعدش ميريزم تو گوشي كامل نيست!
انگار تم زوم شده.
تازه من تمهاي qvga هم ريختم به خوبي جواب ميداده!

_nima

Guest
لایک‌ها
0
نه عزيزم!
تمهايي كه من دانلود ميكنم VGA (640x480 هستن.
وقتي توي سايت عكس تمو گذاشته كامل هستش اما وقتي دانلود ميكنم بعدش ميريزم تو گوشي كامل نيست!
انگار تم زوم شده.
تازه من تمهاي qvga هم ريختم به خوبي جواب ميداده!

اگر خودتون تم درست کنین چی؟ اونها هم مشکل دارن.... شما میگی که تمهای qvga روش خوب کار میکنن، یعنی حتی BGهاش هم درست کار میکنن؟!؟!:blink:

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
اگر خودتون تم درست کنین چی؟ اونها هم مشکل دارن.... شما میگی که تمهای qvga روش خوب کار میکنن، یعنی حتی BGهاش هم درست کار میکنن؟!؟!:blink:

تا الان تم درست نكردم كه ببيمن چه جوريه!
ولي در مورد qvgaها كه گفتم خيلي خوب جواب ميدن!فقط اون كيفيتي كه vga ها دارنو ندارند!

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه منم قدیم همچین مشکلی پیش اومده بود یه بار، یادمه یه خورده با رجیستری ور رفتم درست شد!!
حالا به هر حال، با برنامه ی MyExtensions سعی کنید association فایل های mp3 رو بذارید روی ویندوز مدیا پلیر و یه سافت ریست انجام بدید، ببینید تغییری حاصل می شه؟

آقا فرهاد ممنون، این کار رو انجام دادم مشکل حل شد;):rolleyes:

shat

Registered User
لایک‌ها
0
من یک پیغام گیر برای jamin می خواستم کسی داره

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک پیغام گیر برای jamin می خواستم کسی داره

سلام دوست عزیز

معلومه که مطالب قبلی در مورد پیامگیرها رو خوب خوندی تعجب می کنم چرا از همونجا دانلود نکردی

من تا امشب برات آپلود می کنم البته اگه تا اون موقع بچه ها برات لینکش رو نذارن
107.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا