• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیز ماشاالله معلومه وضعت خیلی خوبه که می خوای حدود 350.000 تومان پول 16 گیگ پول کامپکت فلاش بدی یعنی معادل قیمت یک دوربین خوب. توجه داشته باش قیمتهای اون سایت به پوند نوشته شده نه دلار و تازه اگر هم در ایران بخواهی پیدا کنی خیلی گرونتر از اون قیمت اینترنتیش باید بپردازی.
ثانیا تصور کنم در نهایت دو تا کارت 2 گیگ برات کافی باشه. مگه می خوای چه بکنی؟ حساب کن برای کارت پر حجم گران قیمتت مشکلی پیش بیاد. فاجعه است. ثانیا برای فیلمبرداری هم سعی کن حجم هر مورد فیلمبرداری ات از یک سی دی 700mb بیشتر نباشه. بعدا دردسرت زیاد میشه.
توی کارتهایی که قبلا باهاشون کار کردم لکسارهای پرسرعت از همه بهتر بودند.

من که نگفتم میخوام برم 16 گیگ بخرم اصلا 16 گیگ توی ایران هست ؟ منظورم این بود که فکر نمی کردم 4 گیگ بخوره حالا دیدم 4 گیگ که هیچی 16 گیگ هم میخوره !!! من اگه بخوام بگیرم کلا یا 4گیگ یا نهایتش یک 2 گیگ و یک 4 گیگ بیشتر می خوام چکار کنم ؟؟؟ :blink:
شرمنده اگه منظورم رو بد رسوندم

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آها !! ممنون!
درسته!!
من که فعلا بین fz50 و s9600 یا s6000 موندم کدوم رو بخرم:lol:
هر کدم مزیتی داره که اون یکی نداره . ای کاش این فوحی لرزش گیر میزاشت و ما اینقدر سردر گم نبودم.
آیا وجود لرزش گیر خیلی خیلی ضروری هست؟؟
کیفیت کدام دوربین بهتر هست؟؟

من حدود 5 ساله که با انواع دوربین های دیجیتال البته از نوع کامپکت عکس می گیرم تا حالا برای هیچ نوع عکسی نیازی به لرزش گیر نداشتم اگه هم بوده شاید 1 در 200 بوده !!!!
حدود 4 ماه پیش رفتم یک دوربین 10 مگاپیکسلی بخرم که لرزش گیر هم داشت دوربین رو تست کردم و هرچی با این لرزش گیرش ور رفتم چشمم رو نگرفت یعنی اونقدر کارایی که تصور می کردم نداشت . اگه بحث های این ترد رو دنبال کرده باشی حتما متوجه شدی که من بین این همه دوربین که اینجا اسم بردم آخر سر رفتم سر وقت S9600 چون بنظر من هم قیمتش مناسب هم امکاناتش و هم کیفیتش !!!! البته برای خرید دوربین باید به خودت و خواسته هات توجه کنی نه به حرف من :D

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حدود 5 ساله که با انواع دوربین های دیجیتال البته از نوع کامپکت عکس می گیرم تا حالا برای هیچ نوع عکسی نیازی به لرزش گیر نداشتم اگه هم بوده شاید 1 در 200 بوده !!!!
حدود 4 ماه پیش رفتم یک دوربین 10 مگاپیکسلی بخرم که لرزش گیر هم داشت دوربین رو تست کردم و هرچی با این لرزش گیرش ور رفتم چشمم رو نگرفت یعنی اونقدر کارایی که تصور می کردم نداشت . اگه بحث های این ترد رو دنبال کرده باشی حتما متوجه شدی که من بین این همه دوربین که اینجا اسم بردم آخر سر رفتم سر وقت S9600 چون بنظر من هم قیمتش مناسب هم امکاناتش و هم کیفیتش !!!! البته برای خرید دوربین باید به خودت و خواسته هات توجه کنی نه به حرف من :D

البته عزیز باید به نیازهای خودمان در درجه اول توجه کنیم. اما نمی تونم نگم وقتی قراره حدود 500 تومان برای این دوربین سنگین فوجی بپردازی(به شارژر و 8 باطری قلمی حداقل احتیاج داری) با 100 یا 150 تومان اضافه تر می تونی nikon d40 یا canon 350d بخری که بسیار پیشرفته تر از مدل فوجی هستند و در آینده قابلیت ارتقا با لنزهای بهتر را هم دارند.
به همین دلیل است که من همیشه میگم اگر خواستم دوربینی بالاتر از fz8 بگیرم قطعا دنبال همین d-slr های ساده خواهم رفت.

http://www.pbase.com/larrytucaz/image/81038874

http://www.pbase.com/image/72677521

http://www.pbase.com/jejphotobug/image/71762300

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
xxl2005 جان از توضیحاتت ممنون
آقای جهانشاه هر چی فکرشو می کنم در آیدن اصلا به dslr نیازی ندارم و حتی پول لنز هم (که بعضی اوقات بالا تر از پول دوربین هست) نخواهم داشت در کل این دومین دوربین و آخرین دوربین و آخرین خریدم نسبت به دوربین هست (البته تا یه 4-5 سال دیگه که اون موقع آن قدر دنیا پیشرفت کرده و آدم دلش نمیاد این دوربین ها رو دستش بگیره!!)

Fery22

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر شما canon G7 بهتره یا FZ8 ؟(از نظر کیفیت عکس)
ممنون

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
به نظر شما canon G7 بهتره یا FZ8 ؟(از نظر کیفیت عکس)
ممنون

اصولا این دو دوربین در یک رده نیستند و مقایسه شون کار درستی نیست؛ ولی از نظر کیفیت عکس به نظرم G7 برتره به دلایل بهتر بودن لنز و بزرگتر بودن سنسور...

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پنتاکس دوربین مشهور k100-d خودش را تکمیل کرد و الان این مدل قطعا کاملترین دوربین 6 مگاپیکسلی خواهد بود. اگر تب مگاپیکسل بالا کسی را نگرفته باشه فکر میکنم دوربین pentax k100d super یک دوربین بسیار عالی و با کیفیت اس ال آر باشه.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
پنتاکس دوربین مشهور k100-d خودش را تکمیل کرد و الان این مدل قطعا کاملترین دوربین 6 مگاپیکسلی خواهد بود. اگر تب مگاپیکسل بالا کسی را نگرفته باشه فکر میکنم دوربین pentax k100d super یک دوربین بسیار عالی و با کیفیت اس ال آر باشه.

قیمتش باید بالا باشه ،میدونی چنده؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
این مدل پنتاکس جدیده که امکانات جدید توپی نداره همش یه گرد گیر هست که اصلا من به این چیز ها اعتقاد ندارم!
آدم بیشتر با کار پنتاکس نا امید میشه ! به جای این که مدل جدید ارائه بده مدل تکمیل می کنه (اونم چه تکمیل به درد نخوری)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمتش باید بالا باشه ،میدونی چنده؟

http://www.pentaxslr.com/bodies/k100super

قیمتش الان بالاست 600$ فقط قیمت بدنه اما خوشبختانه این رقابت بالا بین کمپانیها به نفع مشتری تموم شده و قطعا پایین خواهد آمد. مساله اینجاست که بخصوص در کشورهای اروپایی پنتاکس یک سری مشتری مخصوص داره. اینکه سینوهه معتقده پنتاکس کار بزرگی نکرده شاید از نظر ما -که در کشورمون این کمپانی چندان شناخته شده نیست- این محصول جدید پنتاکس اهمیتی نداشته باشه اما در کشورهایی که دوربین بازان قدیمی اکثرا به کمپانی مجموعه دوربینهایشان وابستگی خاصی دارند مساله فرق میکنه. پنتاکس و کنتاکس و لایکا در ایران بازاری ندارند. عجیب این لایکاست که محصولات کم تعدادو نسبت به نوعشون بسیار گران دوربینش را ارائه میکند ولی بیشتر انرژی اش را صرف لنزها و تجهیزات خاص پزشکی و نقشه برداری میکند.

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در حال حاضر بالا ترین مدل Canon چیه حرفه ای باشه قیمتش هم بگید

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
در حال حاضر بالا ترین مدل Canon چیه حرفه ای باشه قیمتش هم بگید

در حال حاضر دوربین Canon EOS-1D Mark III آخرین ورژن کانن به حساب میاد و فقط در چند کشور خاص در سطح بسیار محدودی فعلا توزیع شده و از قیمت دقیقش اطلاعی ندارم.
اما بالاترین مدل قبل از اون مدل گران قیمت Canon EOS 1Ds Mark II بود که فقط قیمت بدنه اش به پول ما بالای هفت میلیون تومان درمیاد.و طبعا وقتی اینقدر خرج بدنه میکنی باید حداقل 4 میلیون خرج دو سه تا لنز خیلی با کیفیت برای واید و تله و ماکرو بکنی. البته حداقل. در کل این دوربین با لنزهای خیلی با کیفیت حدود دوازده میلیون در میاد.

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
:O
دیگه انقدر گرون هم نمیخوام حدود 500 یا 600 میخوام خیلی کیفیت خوبی داشه باشه
یکی از دوستای من از قشم دوربین دیجیتال خریده 10 مگاپیکسل کیفیت موبایل من که 6630 هست دوربینش 1.3 هست از اون بیشتر اینو واقعا میگم اما یکی از دوستای دیگم اگه اشتباه نکن Canon IS power shot IS3 داره یه چیزی تو همین مایه ها بود اسمش 6 مگا پیکسل بود آخر کیفیت بود تو این مایه ها میخوام یکم کوچیک تر اما دیگه کیفیتش از این پایین تر نباشه هم اندازه همین باشه خوبه ممنون میشم اگه بگید چه خوبه ؟؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از دوستای من از قشم دوربین دیجیتال خریده 10 مگاپیکسل کیفیت موبایل من که 6630 هست دوربینش 1.3 هست از اون بیشتر اینو واقعا میگم اما یکی از دوستای دیگم اگه اشتباه نکن Canon IS power shot IS3 داره یه چیزی تو همین مایه ها بود اسمش 6 مگا پیکسل بود آخر کیفیت بود تو این مایه ها میخوام یکم کوچیک تر اما دیگه کیفیتش از این پایین تر نباشه هم اندازه همین باشه خوبه ممنون میشم اگه بگید چه خوبه ؟؟

دوست عزیز من به شما توصیه میکنم ابتدا یکم اطلاعات پایه از عکاسی و همچنین مشخصات دوربین ها مطالعه کنید .. ضمن اینکه اینو بدونید که مگا پیکسل ملاک کیفیت عکس نیست بلکه اندازه اونه
کیفیت یه دوربین خوب بستگی به عوامل مختلفی مثل سنسور و لنز و پروسسور دوربین و فیرم ور و ... خیلی چیزای دیگه داره در تست های حرفه ایی خودشو نشون میده... بنابراین اگر قصد عکاسی در حد خونگی و کاربردهای عمومی دارید که دوستان اینجا هستند تا مدل هایی رو به شما پیشنهاد کنن و اگرم در حد حرفه تر بخواهید حتما حتما باید اطلاعات کسب کنید و نیازهاتونو از دوربین بشناسید .

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حق با دوستمونه. هنوز دقیق نمی دونی چی می خوای. اول دنبال بالاترین دوربین حرفه ای کانن میگردی و بعد میگی از 500-600 تومان بیشتر نشه. دوربین حرفه ای در این رده وجود نداره. بقول دوستمون مگاپیکسل دلیل بر کیفیت بالای عکس نیست. فقط برای چاپ در ابعاد بزرگ کارایی داره. کیفیت عکس موبایل را با کیفیت عکس دوربین نمیشه مقایسه کرد و اصولا دوربین موبایلها برای رفع احتیاج ضروری در اونها گذاشته شده نه برای کسانی که عاشق عکاسی هستند و قصد عکاسی با کیفیت بالا دارند. اگر دوربین موبایلت 5 مگاپیکسلی هم بود باز هم از بسیاری از دوربینهای عکاسی دیجیتال کیفیت عکس پایینتری داشت.
در ضمن در این رده ها چیزی به نام آخر کیفیت وجود نداره. در ضمن دوربینهای کوچک در این رده معمولا زوم اپتیکالشون از 3x بیشتر نیست. اول بگو چه انتظاری از دوربینت داری؟ به زوم بالا احتیاج داری یا نه؟ در شب هم عکاسی میکنی یا نه؟ به عکاسی از حشرات و اجسام کوچک علاقه داری یانه؟ اصولا از این دوربین استفاده ای بیش از مجالس خانوادگی داری یا نه؟ حد اکثر اندازه عکسی که میخواهی چاپ کنی چقدر است؟ وقتی هدفت مشخص شد دوستان اطلاعات خود را در اختیارت قرار خواهند داد.

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
من برای خودم نمیخوام برای یکی از دوستانم میخوام گفته من براش یه دوربین خوب پیدا کنم من برام کیفیت مهم یعنی میخوام خیلی تصویر شفاف باشه در ضمن تو شب هم خیلی خوب بگیره مثل IS3 باشه من خودم از کیفیت IS3 خیلی خوشم میاد از نظر من کیفیت خوبی داره اما به نظر دوستم یکم بزرگ یه دوربین میخوام که هم اندازه اون کیفیت داشته باشه یکم دوربین کوچیک تر باشه 4X زوم هم بس هست حالا به نظر شما چی خوبه ؟؟؟؟
یه چیزی باشه که فردا آبرومون پیشش نره

کیفیتش از IS3 هم بیشتر بود چه بهتر دیگه آخرش 600 تومن باشه قیمتش.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من برای خودم نمیخوام برای یکی از دوستانم میخوام گفته من براش یه دوربین خوب پیدا کنم من برام کیفیت مهم یعنی میخوام خیلی تصویر شفاف باشه در ضمن تو شب هم خیلی خوب بگیره مثل IS3 باشه من خودم از کیفیت IS3 خیلی خوشم میاد از نظر من کیفیت خوبی داره اما به نظر دوستم یکم بزرگ یه دوربین میخوام که هم اندازه اون کیفیت داشته باشه یکم دوربین کوچیک تر باشه 4X زوم هم بس هست حالا به نظر شما چی خوبه ؟؟؟؟
یه چیزی باشه که فردا آبرومون پیشش نره

کیفیتش از IS3 هم بیشتر بود چه بهتر دیگه آخرش 600 تومن باشه قیمتش.

Canon A630
Canon A640
قیمت حدود 300 تومان، از S3is کوچکتره و کیفیت بهتری داره.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من بدجوری تو انتخاب بین fuji s6500fd و panasonic fz8 موندم

تو مجله عصر ارتباط نوشته بود که پاناسونیک حین فیلم برداری زوم نداره،آیا این درسته؟

از یک طرف لرزش گیر پاناسونیک آدمو وسوسه میکنه(دوستان وسوسه میکنن:rolleyes:)،از طرف دیگه نمیشه از فوجی گذشت

الان رفتم پاناسونیک fz8 رو از نزدیک دیدم دوربین خوش ساختیه

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2

تو مجله عصر ارتباط نوشته بود که پاناسونیک حین فیلم برداری زوم نداره،آیا این درسته؟

از یک طرف لرزش گیر پاناسونیک آدمو وسوسه میکنه(دوستان وسوسه میکنن:rolleyes:)،از طرف دیگه نمیشه از فوجی گذشت

بالاخره يا بايد قيد زوم فيلمبرداري رو بزني يا لرزش‌گير!
اگه مي‌خواي عكس‌هاي تله بگيري (پرتره و اينا) لرزش‌گير واقعا به درد مي‌خوره ...

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

عزیز تو که می خوای وزن سنگین فوجی را تحمل کنی خوب بیا fz50 بگیر که دیگه آخر تکنولوژی پاناسونیک توی شبه اس ال آرهاست. همن دیروز توی اورکات در کامیونیتی fz50 یک فیلمساز هندی را دیدم که توی پروفایلش چند عکس خیلی زیبا از غروب در شب بود. از و درباره دوربینی که اون عکسها را گرفته بود پرسیدم گفت تنها دوربینش همین fz50 است و با ایزوی 200 اونها را گرفته بود حقیقتا فکر میکردم با اس ال آر گرفته. قیمت این دوربین هم داره پایین میاد. تازه چیزهای جالبتری درباره اش یاد گرفتم . مثلا فهمیدم روی این دوربینها هم میشه لنزهای خاص سوار کرد. مثلا0.7x برای زوم واید و یا لنزهایی برای زوم تله. عکسی زیبا از ماه دیدم با تمام حفره هایش که از سوار کردن لنز تله خاص روی fz50 گرفته بودند. تصورم قبلا این بود که روی این اولترا زومهای شبه اس ال آر نمی توان لنز دیگری سوار کرد.
قبول داری که fz50 خیلی حرفه ای تر از fz8 است؟

بالا