من برای خودم نمیخوام برای یکی از دوستانم میخوام گفته من براش یه دوربین خوب پیدا کنم من برام کیفیت مهم یعنی میخوام خیلی تصویر شفاف باشه در ضمن تو شب هم خیلی خوب بگیره مثل IS3 باشه من خودم از کیفیت IS3 خیلی خوشم میاد از نظر من کیفیت خوبی داره اما به نظر دوستم یکم بزرگ یه دوربین میخوام که هم اندازه اون کیفیت داشته باشه یکم دوربین کوچیک تر باشه 4X زوم هم بس هست حالا به نظر شما چی خوبه ؟؟؟؟
یه چیزی باشه که فردا آبرومون پیشش نره
کیفیتش از IS3 هم بیشتر بود چه بهتر دیگه آخرش 600 تومن باشه قیمتش.
Canon PowerShot A570 IS
Canon PowerShot A710 IS
Pentax Optio A30
زیاد برای نازک بودن و سبک بودن دوربین حساسیت نشون نده چون کیفیت هم به همون اندازه تاثیر معکوس پیدا میکنه. نمونه اش دوربینهای کاسیو است که به نازکترین و سبکترینها شهرت دارند و قیمت بالا و کیفیت عکس پایین دارند.
اگر مجبور بودم دوربین سبک وزن خوبی انتخاب کنم از بین سه دوربین بالا انتخاب میکردم. مدل پنتاکسش فوق العاده است و از نظر کیفیت و وزن کمش دوربین جالب و کم نظیریه اما تصور نمی کنم بتونی پیداش کنی. فقط 145 گرم وزن داره. در این رده بهتر از بقیه است.
همه کاره ترین مدل در بین دوربینهای بالا دومی اونهاست که دوربین خیلی خوبیه اما کمی از اون چیزی که مدنظرته بزرگتره و 210 گرمه. ردیف اول هم دوربین خیلی خوبیه در رده ی خودش با 215 گرم وزن.