• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی بورس کار می کنه ؟

ahoraarmin

Registered User
لایک‌ها
77
سلام . از دوستان کسی در بورس فعالیت میکنه ؟ چندتا کانال دیدم میخوام ببینم کسی تجربه داره

ممنونم

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
سلام . از دوستان کسی در بورس فعالیت میکنه ؟ چندتا کانال دیدم میخوام ببینم کسی تجربه داره

ممنونم
استفاده از کانال ها یه شرط داره اونم اینکه اول از همه خودتون تا حدی تحلیل تکنیکال و بنیادی بلد باشید و صحت نظرات صاحب کانال رو بسنجید و دوم اینکه سابقه کانال رو خودتون بررسی کنید، چون بعضی کانال ها ده سهم با ضرر معرفی میکنن و یکی با سود و اونی که سود داده رو تو بوق و کرنا می کنن.

یه مورد دیگه اینکه تو وضعیت خوب بازار، دادن سیگنال خوب هنر نیست.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام نظر دوستان درسته واقعا چون کانالهایی هستن که ادمین کانال با مدیریت شرکت سهامی ارتباط داره و مثلا در بالاترین قیمت میگه اعضای کانال بخرن
یا اینکه خودش به اعضا میگه سهمی رو بخرن ولی خودش نمیخره خلاصه اش اینکه خودتون هم باید تحلیل یاد بگیرید.
بنده هم بورس کار میکنم و هم فارکس و میدونم تفاوت زیادی با هم دارن. برای بورس ایران تحلیل بنیادی و اطلاعات واخبار شرکت سهامی و وضعیت اقتصادی جامعه خیلی مهمه

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
بله بنده فعالیت میکنم.
سوالی داشتید در خدمتتون هستم.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام سیگنال رایگان بیتمکس میزاریم تو گروه رایگان اکرشم تارگتو میزنه خیلی از بچه های پرشین تولزم هسن خواستید میتونید عضو بشید سیگنا بیتمکس گروه تلگرام

بالا