- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
سلام دوستان عزیزم
برند و مدل گوشي :
Samsung Galaxy S6 - G920FD
وضعيت ظاهري گوشی :
درمجموع گوشی بسیار تمیزه . پشت گوشی و کناره ها هیچ خط و خشی ندارن چون از همون ابتدا هارد کیس به منظور محافظت از بدنه گوشی استفاده میشده . صفحه نمایشگر یکسری خط و خش ریز داره که فقط تو نور بصورت واضح معلوم میشه ( تو عکس نوع خط و خشها رو مشخص کردم ) . اطراف دوربین عقب گوشی هم یه سری زدگی های جزئی وجود داره که اونم بخاطر طراحی برجسته دوربین گوشی هست .
عکس از گوشي :
پیوست تاپیک شد
گارانتي :
به اتمام رسیده
توضيحات تکميلي کالا :
اندروید 7 - لوازم کارتن گوشی بصورت کامل موجوده و تقدیم خریدار میشه - گوشی تعمیر نشده و درکل هیچ مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نداره - باتری و شارژر گوشی سالمه - انتقال مالکیت به خریدار محترم صورت میگیره - هر سوال یا ابهام دیگه ای دارین از طریق پ.خ برام بفرستین درخدمتونم - سعی کردم تمام مشکلات گوشی رو تو عکسها مشخص کنم - مهلت تست 24 ساعت
قيمت فروش :
1/500/000 تومان
مقداری تخفیف واسه خریدار قطعی لحاظ میشه
معاوضه ندارم
شرايط فروش و تحويل کالا :
اول پرداخت و بعد ارسال - حضوری برای کرمان و برای سایر نقاط پست پیشتاز
برند و مدل گوشي :
Samsung Galaxy S6 - G920FD
وضعيت ظاهري گوشی :
درمجموع گوشی بسیار تمیزه . پشت گوشی و کناره ها هیچ خط و خشی ندارن چون از همون ابتدا هارد کیس به منظور محافظت از بدنه گوشی استفاده میشده . صفحه نمایشگر یکسری خط و خش ریز داره که فقط تو نور بصورت واضح معلوم میشه ( تو عکس نوع خط و خشها رو مشخص کردم ) . اطراف دوربین عقب گوشی هم یه سری زدگی های جزئی وجود داره که اونم بخاطر طراحی برجسته دوربین گوشی هست .
عکس از گوشي :
پیوست تاپیک شد
گارانتي :
به اتمام رسیده
توضيحات تکميلي کالا :
اندروید 7 - لوازم کارتن گوشی بصورت کامل موجوده و تقدیم خریدار میشه - گوشی تعمیر نشده و درکل هیچ مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نداره - باتری و شارژر گوشی سالمه - انتقال مالکیت به خریدار محترم صورت میگیره - هر سوال یا ابهام دیگه ای دارین از طریق پ.خ برام بفرستین درخدمتونم - سعی کردم تمام مشکلات گوشی رو تو عکسها مشخص کنم - مهلت تست 24 ساعت
قيمت فروش :
1/500/000 تومان
مقداری تخفیف واسه خریدار قطعی لحاظ میشه
معاوضه ندارم
شرايط فروش و تحويل کالا :
اول پرداخت و بعد ارسال - حضوری برای کرمان و برای سایر نقاط پست پیشتاز