جدی؟جالبه برای رمز پول پیامک هم باید بدی
جدی؟
مگه میشه؟!
اپلیکیشن چطور؟
شما پول اینترنت نمیدی؟
بانک ملت یک 10 هزاری ازم کم کرد برای این پیامک
دو روز قبل هم رفتم شماره عوض کنم 10 تا کم کرده بود
اپلیکیشن تست کردم پول sms ندارهشما پول اینترنت نمیدی؟
بانک ملت یک 10 هزاری ازم کم کرد برای این پیامک
دو روز قبل هم رفتم شماره عوض کنم 10 تا کم کرده بود
حساب ارزی قابل اعتماد نیستیکیش برای حساب ارزی یم بود
من گذشته رو بیاد نمیارم
درسته که میگن زمان مموتی هر کی حساب ارزی داشته بجای دلار, ارزش ریال رو بهش پرداختن؟
صندوق امانات هم قابل اعتماد نیست!بله قبلا یه بار این اتفاق افتاده زمانی که دلار رفت 3-4 هزارتومن همه حسابهای ارزی رو با دلار 1226 تسویه کردن!
یعنی یه چاله بکنی بهتره تا بزاری صندوق امانات!برای صندوق امانات بانک ملی رفتم شرایطش را پرسیدم
میگن حساب از کوچه تا بازار دو تا هست همینه
اینجا میپرسیدم دوستان میگفتن هزینه 50 تومن سالیانه!
از نزدیک رفتم پرسیدم گفتن که 50 تومن هزینه سالیانه صندوق کوچیک + 450 هزار تومن مبلغ ضمانت + 5،500،000 سپرده با سود :general502: درصد + داشتن یک نفر معرف که کارمند بانک باشه (پارتی) جمعا تقریبا میشه 6 میلیون تومن با کلی تعهد و پارتی حالا 6 میلیون کجا 50 هزار تومن کجا !! خب با داشتن این همه شرایط مسخره، دزدی از خونه مردم بیشتر میشه و طرف سکه و دلار را توی باغچه چال کنه خیلی بصرفه تر و راحت تره تا صندوق امانات بگیره ، اینم از سیستم بانکی!
من تجربه خودم رو کامل در اختیارتون گذاشتم پس دوباره نگید 50 تومن هزینشه ، آخه چرا یک نفر هم این ها رو بهم نمیگفت؟ الان من براتون تعریف کردم برام هزینه ای داشت یا چیزی ازم کم شد؟
خوبه فقط کارتخوان اینطوری نشدهاره کلا هرجا رمز دوم میخواد پویا شده
برای من هم فعال شد ولی هر جا رمز پویای رمزبان رو زدم قبول نکرد و خرید اینترنتی کارتم مسدود شد!جالبه درحال حاضر بانک ملی فقط با رمز دوم پویا میتونی انتقال وجه بدی و خرید کنی ولی بانک ایران زمین هنوز با همون رمز قبلی هم کار میکنه .
ضمنا رمز دوم بانک ملی چه از طریق رمزبان و چه از طریق USSD به راحتی و بدون هیچ مشکلی فعال شد نمیدونم چرا واسه بعضی از دوستان فعال نشده .
مطمئنید واسه همون کارتی که خرید انجام میدین رمز پویا فعال کردین ؟برای من هم فعال شد ولی هر جا رمز پویای رمزبان رو زدم قبول نکرد و خرید اینترنتی کارتم مسدود شد!
آره یه دونه کارت بیشتر ندارممطمئنید واسه همون کارتی که خرید انجام میدین رمز پویا فعال کردین ؟
آخه اپ رمزبان جوریه که میشه هرچندتا کارت بانکی ملی که دلت بخواد اضافه کنی
اگر مطمئنید همه مراحل رو درست انجام دادید به شعبه بانک مراجعه و این مسئله رو با اونا مطرح کنید
البته متاسفانه بعضی از خود کارمندای بانک هم در این مورد اطلاعات کافی ندارن