• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رمز دوم پویای بانکی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جالبه برای رمز پول پیامک هم باید بدی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یکیش برای حساب ارزی یم بود
شما پول اینترنت نمیدی؟
بانک ملت یک 10 هزاری ازم کم کرد برای این پیامک
دو روز قبل هم رفتم شماره عوض کنم 10 تا کم کرده بود

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من فقط از با دوتا بانک کار میکنم.
ملی و سینا
بانک ملی برای خریده های روزمره، خرید اینترنتی - رمز دوم هم دوماهی میشه فعال کردم بدون هیچگونه دردسر و مراجعه به بانک
بانک سینا هم مخصوص نگهداری پول هام هستش که فقط یک کارت با رمز هستش. و در آن برای امنیت بیشتر، نه رمز دوم هستش نه اینترنت بانک، نه موبایل بانک و سایر خدمات غیرحضوری.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
شما پول اینترنت نمیدی؟
بانک ملت یک 10 هزاری ازم کم کرد برای این پیامک
دو روز قبل هم رفتم شماره عوض کنم 10 تا کم کرده بود
اپلیکیشن تست کردم پول sms نداره
ولی با ای بام و دو تا کد رمز فعال شد, مردم عادی نمیتونن اپلیکیشن فعال کنن
یکیش برای حساب ارزی یم بود
حساب ارزی قابل اعتماد نیست
زمان مموتی هر کی پول گذاشت بانک دیگه پولی بهش نرسید! :
من گذشته رو بیاد نمیارم
درسته که میگن زمان مموتی هر کی حساب ارزی داشته بجای دلار, ارزش ریال رو بهش پرداختن؟
بله قبلا یه بار این اتفاق افتاده زمانی که دلار رفت 3-4 هزارتومن همه حسابهای ارزی رو با دلار 1226 تسویه کردن!
صندوق امانات هم قابل اعتماد نیست!
تجربه صنوق امانات:
برای صندوق امانات بانک ملی رفتم شرایطش را پرسیدم
میگن حساب از کوچه تا بازار دو تا هست همینه
اینجا میپرسیدم دوستان میگفتن هزینه 50 تومن سالیانه!
از نزدیک رفتم پرسیدم گفتن که 50 تومن هزینه سالیانه صندوق کوچیک + 450 هزار تومن مبلغ ضمانت + 5،500،000 سپرده با سود :general502: درصد + داشتن یک نفر معرف که کارمند بانک باشه (پارتی) جمعا تقریبا میشه 6 میلیون تومن با کلی تعهد و پارتی حالا 6 میلیون کجا 50 هزار تومن کجا !! خب با داشتن این همه شرایط مسخره، دزدی از خونه مردم بیشتر میشه و طرف سکه و دلار را توی باغچه چال کنه خیلی بصرفه تر و راحت تره تا صندوق امانات بگیره ، اینم از سیستم بانکی!
من تجربه خودم رو کامل در اختیارتون گذاشتم پس دوباره نگید 50 تومن هزینشه ، آخه چرا یک نفر هم این ها رو بهم نمیگفت؟ الان من براتون تعریف کردم برام هزینه ای داشت یا چیزی ازم کم شد؟
یعنی یه چاله بکنی بهتره تا بزاری صندوق امانات! o_O

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
مثل اینکه دوباره اجرای کاملش رو به تعویق انداختن کاش میشد انتخابی باشه آخه من همینجوری که هستم راحتم اونقدری هم سر در میارم که کسی نتونه به سادگی سرم رو کلاه بزاره

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
از طریق سامانه بام بانک ملی که فعال نشد. وقتی دریافت کد رو میزنم همچین اخطاری رو میده
فک کنم باید حضوری برم .
TRRT.PNG

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
الان خرید از ussd چطوری شده رمز پویا باید زد؟ قبلی رو قبول نمیکنه :(

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مراقب پیامک کلاهبرداری فعال سازی رمز دوم پویا باشید

با ارسال پیامک لینک فعال سازی برای ی دوست، چند میلیون از حسابش خالی کردن

گفت کارمند بانک و ماموران پلیس فتا فقط بهش پوزخند میزدن، میگفتن ان شاء الله به پولت میرسی.... ;).... :D

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جالبه درحال حاضر بانک ملی فقط با رمز دوم پویا میتونی انتقال وجه بدی و خرید کنی ولی بانک ایران زمین هنوز با همون رمز قبلی هم کار میکنه .
ضمنا رمز دوم بانک ملی چه از طریق رمزبان و چه از طریق USSD به راحتی و بدون هیچ مشکلی فعال شد نمیدونم چرا واسه بعضی از دوستان فعال نشده .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
جالبه درحال حاضر بانک ملی فقط با رمز دوم پویا میتونی انتقال وجه بدی و خرید کنی ولی بانک ایران زمین هنوز با همون رمز قبلی هم کار میکنه .
ضمنا رمز دوم بانک ملی چه از طریق رمزبان و چه از طریق USSD به راحتی و بدون هیچ مشکلی فعال شد نمیدونم چرا واسه بعضی از دوستان فعال نشده .
برای من هم فعال شد ولی هر جا رمز پویای رمزبان رو زدم قبول نکرد و خرید اینترنتی کارتم مسدود شد!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
برای من هم فعال شد ولی هر جا رمز پویای رمزبان رو زدم قبول نکرد و خرید اینترنتی کارتم مسدود شد!
مطمئنید واسه همون کارتی که خرید انجام میدین رمز پویا فعال کردین ؟
آخه اپ رمزبان جوریه که میشه هرچندتا کارت بانکی ملی که دلت بخواد اضافه کنی
اگر مطمئنید همه مراحل رو درست انجام دادید به شعبه بانک مراجعه و این مسئله رو با اونا مطرح کنید

البته متاسفانه بعضی از خود کارمندای بانک هم در این مورد اطلاعات کافی ندارن

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
مطمئنید واسه همون کارتی که خرید انجام میدین رمز پویا فعال کردین ؟
آخه اپ رمزبان جوریه که میشه هرچندتا کارت بانکی ملی که دلت بخواد اضافه کنی
اگر مطمئنید همه مراحل رو درست انجام دادید به شعبه بانک مراجعه و این مسئله رو با اونا مطرح کنید

البته متاسفانه بعضی از خود کارمندای بانک هم در این مورد اطلاعات کافی ندارن
آره یه دونه کارت بیشتر ندارم
کلا با بانک ملی همیشه مشکل دارم

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی از اضافه شدن ویژگی جدید به صفحات پرداخت برای دریافت رمز دوم پویا به صورت پیامکی از دوشنبه همین هفته خبر داده است.

براساس گفته محرمیان در گام اول مشتریان بانک ملت و پارسیان می‌توانند رمز دوم پویای خود را به صورت پیامک دریافت کنند.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

در نرم افزار تاپ متعلق به بانک پارسیان، پایین صفحش تصویر قفل، رمز پویا اکثر بانک‌ها رو میده( شماره کارت بدی)، رمز یکبار مصرف پیامک میکنه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تراکنش های زیر صد هزار تومان( شارژ، پرداخت قبض،. کارت به کارت،....)،. رمز دوم پویا نمیخواد با همون رمز ثابت قابل اجراست

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
اطلاعیه شماره ۸ روابط عمومی بانک مرکزی در مورد «رمز دوم پویا»

راه‌اندازی سرویس دریافت رمز پویا از طریق پیامک

روابط عمومی بانک مرکزی به اطلاع می‌رساند با هدف تسهیل استفاده از رمزهای دوم پویا، از تاریخ سه‌شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۸ این امکان فراهم می‌شود تا مشتریان بانکی‌ در زمان انجام پرداخت‌ها و خریدهای اینترنتی، درخواست خود را برای دریافت پیامکی رمز پویا به بانک صادرکننده کارت خود ارسال کنند.

لازم به ذکر است این طرح به صورت مرحله‌ای اجرا شده و در هر مرحله تعدادی از بانک‌ها و موسسات اعتباری تا پایان دی‌ماه جاری به طرح اضافه می‌شوند.

در این طرح با اضافه شدن دکمه "درخواست رمز پویا" به درگاه‌های پرداخت اینترنتی و برنامک‌های پرداخت، این امکان فراهم می‌شود که مشتریان، رمز دوم پویای خود را از طریق پیامک دریافت کنند.

با توجه به اینکه دریافت رمز پویا از طریق پیامک منوط به ارائه تائیدیه شماره تلفن همراه به بانک مربوطه می‌باشد، لازم است هموطنان گرامی برای اطلاع از نحوه ارائه این تائیدیه، ضمن ارتباط با مراکز تماس بانک خود و یا با مراجعه به شعب یا وب‌سایت بانک خود، اطلاعات لازم را در این خصوص بدست آورند.

بالا