• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کار با 50 تومن!

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
یه تاپیک مشابه داشتیم! اونجام نوشتم!

علاوه بر اون زرهایی که قبلا زدم اینم اضافه کنم که معمولا بعد از بالا رفتن 3برابری دلار حدودا 5سال یه ثبات نسبی توی قیمت ارز داریم! مگر یه اتفاق خارج از عرف بیوفته! پس اینکه فکر کنی سودی از بابت تورم ارز میکنی یکم حماقته! در مورد طلا هم بیشتر به بازار جهانی بستگی داره! کلا طلا خریدن برای افزایش سرمایه نیست! فقط بحث حفظ سرمایه است اونم داخل کشورهایی که تورم چندانی ندارن! با بورس و کریپتو فرق چندانی نداره! قماره! برای پول دراوردن قماره برای حفظ سرمایه یه روش شناخته شدست!
دمت گرم این حرفت رو باید طلا گرفت
"معمولا بعد از بالا رفتن 3برابری دلار حدودا 5سال یه ثبات نسبی توی قیمت ارز داریم! مگر یه اتفاق خارج از عرف بیوفته! پس اینکه فکر کنی سودی از بابت تورم ارز میکنی یکم حماقته! در مورد طلا هم بیشتر به بازار جهانی بستگی داره! کلا طلا خریدن برای افزایش سرمایه نیست! فقط بحث حفظ سرمایه است اونم داخل کشورهایی که تورم چندانی ندارن!"
دیروز تو همین فروم یه سوال پرسیدم که با 30 تومن میخوام ماشین بخرم چی بخرم؟یه نفر اومد گفت ماشین نخر طلا و ارز بخر تا سود کنی و پولت زیاد بشه ماشین بخری.عقلش نمیرسید اگه طلا و ارز گرون بشه ماشین هم گرون بشه
ماشین تو همه کشور ها قیمتش افت میکنه و از مدل می افته ولی اینجا چون تورم داره و ماشین ها انحصاریه و تنوعشون کمه و واردات هم نیست و اگه هم باشه ماشین های وارداتی خیلی قیمتشون بالاست به همین دلیل ماشین ضرر که نداره هیچ تازه سود هم داره
منم نمیخواستم بیشتر از 30 تومن بالای ماشین پول بدم وگرنه میتونم یه ماشین 300 تومنی هم بخرم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
به اون دوستی هم تاپیک رو ایجاد کرده پیشنهاد میکنم گول کسایی که میگن سکه و ارز بخر رو نخوره چون بهمن پارسال دلار 13 بوده الان هم بعد از یه سال همون 13 تومنه و از سود بانکی و تورم هم کلی جامونده و ضرر شده تا چند سال دیگه هم همین قیمت هاست و 3-4 برابر نمیشه
من بهش پیشنهاد میدم یه کار فنی یاد بگیره مثل باطریسازی صافکاری مکانیکی.تعمیرات موبایل هم خوب پولش توشه
اگه هم الان شغلی داره این پول رو ببره تو شغلش و کارش رو گسترش بده
حاشیه شهر یا تو یه دهات هم میتونه زمین بخره

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به اون دوستی هم تاپیک رو ایجاد کرده پیشنهاد میکنم گول کسایی که میگن سکه و ارز بخر رو نخوره چون بهمن پارسال دلار 13 بوده الان هم بعد از یه سال همون 13 تومنه و از سود بانکی و تورم هم کلی جامونده و ضرر شده تا چند سال دیگه هم همین قیمت هاست و 3-4 برابر نمیشه
من بهش پیشنهاد میدم یه کار فنی یاد بگیره مثل باطریسازی صافکاری مکانیکی.تعمیرات موبایل هم خوب پولش توشه
اگه هم الان شغلی داره این پول رو ببره تو شغلش و کارش رو گسترش بده
حاشیه شهر یا تو یه دهات هم میتونه زمین بخره
اره خداوکیلی کار فنی درامدش عالیه! پول هم بریزی توش بهترم میشه! طرف سرویس کار چیلر بود الان تیلیاردر شده! از کارگری برای تمیز کردن چیلر رسیده به 3تا شرکت خدماتی که پیمانکار بزرگ شرکتهای دولتیه! واسه ادم مبتدی کار ضایعات هم خوبه! کار به ظاهر بد کلاسیه ولی در امدش عالیه! در کل همه انتظار دارن پول رو با بشقاب بیاری بزاری جلوشون ولی در نهایت باید زحمت بکشه طرف تا پول در بیاد!

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سوالی نکردید که جواب بدم !!!

خودتون یکی از ریسکاهاش را گفتید سوختن دستگاه (که با دست دوم بدون اکثر دستگاه های بازار احتمالش زیاده)+افت قیمت بیت کوین +هک شدن و امسال اینها که کل درآمد دستگاه از کیف پولتون به باد بره. مشکل صدا و مصرف برق و سرویس و تعویض فنها و قطعی اینترنت و هنگ کردن دستگاه هم بهش اضافه کنید.

البته اینکه صبح بلند بشید کل سرمایه به باد بره بیشتر منظورم به ترید بود همین طور که 2تا اکسچنجرها کلا جمع کردند رفتند پول منم به باد رفت.

کلا هر جور حساب کنید سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال حالا از هر نوعش باشه ریسکش به مراتب بیشتر از سرمایه گذاری در بورس ایرانه
ببینید من هم اول ریسک ترید بهشون گفتم و گفتمم که ریسکش از بورس بیشتره ولی به همون اندازه علم و تجربه ای زیادی که تو بورس نیازه تو ماین کردن کمتره ولی باز ریسکش به دلایل قانونی بیشتر!مواردی که گفتید همه قابل حل و ایشون هم از ابتدا که قرار نیست ترید کنن در مورد سوختن دستگاه اولا نباید دستگاه دست دوم بخرن یا حتی صفر میخرن نباید ریفر بخرن که مسلما با کمی تحقیق میدونن از کجا و چی بخرن!در مورد افت هم کمی حق با شماست ولی اگه قیمت بیت کوین انالیز کنید از سال پیش متوجه میشید که درست تو مقطعی افت داشته ولی الان در حال رشد با توجه به اتفاقات اخیر برعکس بورس رشد داشته در مورد هک شدن هم اگر جوانب امنیتی رعایت کنن هیچ مشکلی پیش نمیاد تا الان من نشنیدم که بیت کوین هک بشه مگر سیستم همون فرد هک شده باشه و ...در مورد صدا هم که سایلنسر هست که حتی خودتون هم میتونید بسازید و نیاز به هزینه اضافه نیست در مورد برق هم دستگاه های خانگی بسته به مصرف خود دستگاه میتونن محاسبه کنن یا میتونن راه های دیگه! تست کنن برا برق...میمونه سختی شبکه و یسری تکنیک های دیگه که میتونن خودشون یاد بگیرن بازم تاکید میکنم ایشون به تحلیل و بررسی و تحقیق و آموزش نمیتونن هیچ کاری شروع کنن چون بازار به شدت خراب و همه گرگن اگه ریسک محاسبه نشده ای انجام بدن ممکنه به مشکل بخورن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دمت گرم این حرفت رو باید طلا گرفت
"معمولا بعد از بالا رفتن 3برابری دلار حدودا 5سال یه ثبات نسبی توی قیمت ارز داریم! مگر یه اتفاق خارج از عرف بیوفته! پس اینکه فکر کنی سودی از بابت تورم ارز میکنی یکم حماقته! در مورد طلا هم بیشتر به بازار جهانی بستگی داره! کلا طلا خریدن برای افزایش سرمایه نیست! فقط بحث حفظ سرمایه است اونم داخل کشورهایی که تورم چندانی ندارن!"
دیروز تو همین فروم یه سوال پرسیدم که با 30 تومن میخوام ماشین بخرم چی بخرم؟یه نفر اومد گفت ماشین نخر طلا و ارز بخر تا سود کنی و پولت زیاد بشه ماشین بخری.عقلش نمیرسید اگه طلا و ارز گرون بشه ماشین هم گرون بشه
ماشین تو همه کشور ها قیمتش افت میکنه و از مدل می افته ولی اینجا چون تورم داره و ماشین ها انحصاریه و تنوعشون کمه و واردات هم نیست و اگه هم باشه ماشین های وارداتی خیلی قیمتشون بالاست به همین دلیل ماشین ضرر که نداره هیچ تازه سود هم داره
منم نمیخواستم بیشتر از 30 تومن بالای ماشین پول بدم وگرنه میتونم یه ماشین 300 تومنی هم بخرم
پس بالاخره چی خریدی؟ماشین؟

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان حدود 50 تومن سرمایه دارم
میخوام یه کاری راه بندازم.
کاری به نظرتون میرسه بگید.دار و ندارم هم همینه اگه این سرمایه رو از دست بدم کلن زندگیم تموم شده هست ! فقط مساله اینه هر 3 ماه حقوق میدن بهم حقوق یکماه رو-دوم اینکه از این مبلغ 500 تومن قسط وام ماهیانه میدم-همچنین گزاشتم تو بانک 19 درصد سود میگیرم ماهیانه..
بعد دو سه سال که ارزش همین 50 تومن میشه هیچ-بورسم که شنیدم وضع خرابه-پس چه کنم؟

اگه وقت آزاد داری برو دنبال خرید محصولات مورد نیاز کاسبایی دو و ورت میبینه.
چون اکثر مغازه دارها وقت ندارند برن خرید کنند.
برو خرمای درجه یک بگیر . با حاشیه سود ببر میوه فروشی ها و سوپر مارکتی ها بفروش .
یا سیگار ارزون بگیر . ببین مغازه ها بفروش .

کل سرمایتو نذاری برای اینکار ! برای شروع نهایت 2 تومن .
اگه ماشین داری که هیچ . نداری برو یه گاز سوز بگیر باهاش محصولات رو ببر اینور اونور.
باید عرق بریزی .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
با همین پول و گرفتن کد بورسی و دادن یه درصدی برای یه یه نفر میتونه برات سبد گردانی کنه پول تو حساب خودت و پرتفو خودت است و امکان برداشت پول از طرف ایشان نیست
من خودم این کارو با ۳۳ تومان انجام دادم نزدیک دو ماهه ۱۰میلیون سود دهی داشته و دارد
در اینستاگرام پیج های بورسی بگرد تحقیق کن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان جدیدا به سرم زده طبق گفته ی یکی از شماها در همین تایپیک تا 15 ماه بعد که سودمو میگیرم صبر کنم و بعدش 30 تومن از پولمو بدم طلا بخرم و 20 تومنشو بزارم بانک سود بگیرم.منتها اولا با این کارم موافقید؟2- الان فصل خرید طلاست یا نه دس نگه دارم؟3-موقع باز کردن حساب سپرده بهم گفتند که نرخ شکست نداره اگه مبالغی از سپرده یی که گزاشتی رو برداری منتها از سودش کم میشه--حالا من موندم از اونجایی که من سپرده یکساله گزاشتم تو بانک و هنوز خیلی از زمانش مونده اگه بخوام الان کل پول رو از بانک بکشم بیرون و از حسابم بردارم کل مبلغمو بهم میدند یا نه درصدی بر می دارند به خاطر اینکه هنوز یکسال سپردم تموم نشده؟در این مورد کسی خبر داره؟چون فکر کنم عدم نرخ شکست فقط برای مواقعی که مقداری از سپردت رو برداری و نه همش!ولی من میخوام هم ی پولم رو از بانک بردارم!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان جدیدا به سرم زده طبق گفته ی یکی از شماها در همین تایپیک تا 15 ماه بعد که سودمو میگیرم صبر کنم و بعدش 30 تومن از پولمو بدم طلا بخرم و 20 تومنشو بزارم بانک سود بگیرم.منتها اولا با این کارم موافقید؟2- الان فصل خرید طلاست یا نه دس نگه دارم؟3-موقع باز کردن حساب سپرده بهم گفتند که نرخ شکست نداره اگه مبالغی از سپرده یی که گزاشتی رو برداری منتها از سودش کم میشه--حالا من موندم از اونجایی که من سپرده یکساله گزاشتم تو بانک و هنوز خیلی از زمانش مونده اگه بخوام الان کل پول رو از بانک بکشم بیرون و از حسابم بردارم کل مبلغمو بهم میدند یا نه درصدی بر می دارند به خاطر اینکه هنوز یکسال سپردم تموم نشده؟در این مورد کسی خبر داره؟چون فکر کنم عدم نرخ شکست فقط برای مواقعی که مقداری از سپردت رو برداری و نه همش!ولی من میخوام هم ی پولم رو از بانک بردارم!!
اگر گفتند نرخ شکست نداره یعنی هیچی نباید کم کنند فرقی هم نداره 500هزار تومن برداشت کنید یا همه پول

به صورت سنتی هرچی به عید نزدیک میشیم نرخ دلار و طلا بالا میره .اما اینکه بعد عید چی میشه را هیچ کسی نمی دونه .البته شرایط کلی اقتصادی سیاسی ممکلت را که همه می بینند و اوضاع جالب نیست .پس قطعا قیمتها افزایشی خواهد بود اما سرعتش چقدر باشه نامشخصه .
شما چه بورس چه طلا وقتی می خواهید سرمایه گذاری کنید پله ای خرید کنید مثلا 30میلیون میشه 6تا سکه3تا قبل عید بخرید 3تا هم بعد عید
در طلا و ملک و امثال اینها شما باید دیدت بلند مدت باشه کوتاه مدت احتمال ضرر همیشه بیشتر از سود است .قبلا گفتم سکه خریدی باید حداقل تا 10سال فرض کنی اصلا سکه نداری .جز اینکه واقعا یک شرایط خاص برات پیدا بشه (کسب و کاری راه بندازی ،ازدواج کنی،سکه بفروشی خونه بخری،خدایی نکرده اتفاقی بیوفته و......)

درست خاطرم نیست اما فکر کنم شما از شرایط کار و زندگیت ناراضی بودی .به این سبک سرمایه گذاری های پول تو بانک گذاشتن و سکه خریدن و..میگند نوع پیرمردی .یعنی شاید در حد تورم پولت حفظ بشه اما سطح زندگیت را خوب نمی کنه (جز اینکه نوسان گیری روی طلا را یاد بگیری که اکثرا هم ضرر می کنند)خلاصه کلام دنبال افزایش توانایی ها و شروع کسب و کار باش . تا تغییر مهمی در زندگیت رخ بده

اگر ترامپ رئیس جمهور بشه و احتمال جنگ مثل چند وقت پیش بالا بره ممکنه جهش سکه و دلار داشته باشیم اما به صورت نرمال احتمالا تا 4-5سال دیگه جهشی در سکه و دلار نخواهیم داشت (جهش یعنی مثلا دلار هزار تومن احمدی نژاد شد 4هزار یا 4هزار روحانی شد 14هزار به افزایش مثلا دو هزار تومنی دلار جهش نمیگند )

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اگر گفتند نرخ شکست نداره یعنی هیچی نباید کم کنند فرقی هم نداره 500هزار تومن برداشت کنید یا همه پول

به صورت سنتی هرچی به عید نزدیک میشیم نرخ دلار و طلا بالا میره .اما اینکه بعد عید چی میشه را هیچ کسی نمی دونه .البته شرایط کلی اقتصادی سیاسی ممکلت را که همه می بینند و اوضاع جالب نیست .پس قطعا قیمتها افزایشی خواهد بود اما سرعتش چقدر باشه نامشخصه .
شما چه بورس چه طلا وقتی می خواهید سرمایه گذاری کنید پله ای خرید کنید مثلا 30میلیون میشه 6تا سکه3تا قبل عید بخرید 3تا هم بعد عید
در طلا و ملک و امثال اینها شما باید دیدت بلند مدت باشه کوتاه مدت احتمال ضرر همیشه بیشتر از سود است .قبلا گفتم سکه خریدی باید حداقل تا 10سال فرض کنی اصلا سکه نداری .جز اینکه واقعا یک شرایط خاص برات پیدا بشه (کسب و کاری راه بندازی ،ازدواج کنی،سکه بفروشی خونه بخری،خدایی نکرده اتفاقی بیوفته و......)

درست خاطرم نیست اما فکر کنم شما از شرایط کار و زندگیت ناراضی بودی .به این سبک سرمایه گذاری های پول تو بانک گذاشتن و سکه خریدن و..میگند نوع پیرمردی .یعنی شاید در حد تورم پولت حفظ بشه اما سطح زندگیت را خوب نمی کنه (جز اینکه نوسان گیری روی طلا را یاد بگیری که اکثرا هم ضرر می کنند)خلاصه کلام دنبال افزایش توانایی ها و شروع کسب و کار باش . تا تغییر مهمی در زندگیت رخ بده

اگر ترامپ رئیس جمهور بشه و احتمال جنگ مثل چند وقت پیش بالا بره ممکنه جهش سکه و دلار داشته باشیم اما به صورت نرمال احتمالا تا 4-5سال دیگه جهشی در سکه و دلار نخواهیم داشت (جهش یعنی مثلا دلار هزار تومن احمدی نژاد شد 4هزار یا 4هزار روحانی شد 14هزار به افزایش مثلا دو هزار تومنی دلار جهش نمیگند )
نمیدونم والا بدنم میکشه روزا هم برم دنبال یه کار نصفه و نیمه؟چون همیشه شبکارم از 11 شب تا 7 صبح هر روز هفته و بدون تعطیلی بعدم که میرسم خونه عین جنازه هستم-حالا بماند که هر 3 یا 4 ماه حقوق یکماهمونو میدند-الان آخرین حقوقی که گرفتم حقوق آبان بوده ولی الان بهمن ماه داره تموم میشه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
نمیدونم والا بدنم میکشه روزا هم برم دنبال یه کار نصفه و نیمه؟چون همیشه شبکارم از 11 شب تا 7 صبح بعدم که میرسم خونه عین جنازه هستم
شک نکن که کار و مسیر سختی در پیش داری اما حساب این را بکن که10-15سال دیگه با همین فرمون بری جلو دیگه همین قدرت جوانی هم از دست دادی و دیگه تقریبا دوکار هم زمان داشتن برات غیر ممکن میشه .
برای افزایش توانایی های خودت هم نیاز نیست حتما بری سر یک کار بیرون خونه .اگر علاقه داری می تونی بورس یاد بگیری یا زبان انگلیسی خودتو قوی کنی یا برنامه نویسی یا درست کردن پیج و سایت یا متخصص تبلیغات در فضای مجازی (شبکه های اجتماعی یا سایت و....)یا متخصص سئو یا متخصص گرافیک و ادیت فیلم ویا.............
جواهر تراش بدی یه محصول خانگی بسازی و کلی ایده دیگه که باید به علاقه های خودت نگاه کنی و کار مناسب خودت را پیدا کنی .
اگر هم الان نمی دونی چیکار کنی فعلا زبان انگلیسی خودتو قوی کن و در همین حال دنبال کار مناسب خودت بگرد .چون زبان انگلیسی در هر کاری باعث میشه چند قدم از بقیه جلو باشی

من الان چند مورد پیجهای موفق اینستا را سراغ دارم که طرف اول کار مثل شما کارمند بوده بعد با سختی کشیدن و کم خوابی الان دیگه کارش را رها کرده و کارش و درآمدش شده پیجش .حالا بماند که در کنارش همین تخصص خودش را آموزش هم میده و پول در میاره (یعنی هم از پیج پول در میاره هم از آموزش)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شک نکن که کار و مسیر سختی در پیش داری اما حساب این را بکن که10-15سال دیگه با همین فرمون بری جلو دیگه همین قدرت جوانی هم از دست دادی و دیگه تقریبا دوکار هم زمان داشتن برات غیر ممکن میشه .
برای افزایش توانایی های خودت هم نیاز نیست حتما بری سر یک کار بیرون خونه .اگر علاقه داری می تونی بورس یاد بگیری یا زبان انگلیسی خودتو قوی کنی یا برنامه نویسی یا درست کردن پیج و سایت یا متخصص تبلیغات در فضای مجازی (شبکه های اجتماعی یا سایت و....)یا متخصص سئو یا متخصص گرافیک و ادیت فیلم ویا.............
جواهر تراش بدی یه محصول خانگی بسازی و کلی ایده دیگه که باید به علاقه های خودت نگاه کنی و کار مناسب خودت را پیدا کنی .
اگر هم الان نمی دونی چیکار کنی فعلا زبان انگلیسی خودتو قوی کن و در همین حال دنبال کار مناسب خودت بگرد .چون زبان انگلیسی در هر کاری باعث میشه چند قدم از بقیه جلو باشی

من الان چند مورد پیجهای موفق اینستا را سراغ دارم که طرف اول کار مثل شما کارمند بوده بعد با سختی کشیدن و کم خوابی الان دیگه کارش را رها کرده و کارش و درآمدش شده پیجش .حالا بماند که در کنارش همین تخصص خودش را آموزش هم میده و پول در میاره (یعنی هم از پیج پول در میاره هم از آموزش)
زبان انگلیسیم بد نیست البته فقط مکالمه--در مورد برنامه نویسی همین دو ماه پیش حدود 400 تومن فایل های ویدیویی اموزش برنامه نویسی و الگوریتم خریدم ولی الگوریتم رو نمیتونم یاد بگیرم-برا همین هنوز برنامه نویسی رو شروع نکردم چون اونطور که من شنیدم برای یادگیری برنامه نویسی باید الگوریتم یاد بگیری ولی من تو مغزم نمیره الگوریتم نمیدونم چیکار کنم×
در مورادیت فیلم و اهنگسازی و اینا بلدم اینا بازار کار نداره-متاخصص سعو و اینام نمیدونم چیه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
زبان انگلیسیم بد نیست البته فقط مکالمه--در مورد برنامه نویسی همین دو ماه پیش حدود 400 تومن فایل های ویدیویی اموزش برنامه نویسی و الگوریتم خریدم ولی الگوریتم رو نمیتونم یاد بگیرم-برا همین هنوز برنامه نویسی رو شروع نکردم چون اونطور که من شنیدم برای یادگیری برنامه نویسی باید الگوریتم یاد بگیری ولی من تو مغزم نمیره الگوریتم نمیدونم چیکار کنم×
در مورادیت فیلم و اهنگسازی و اینا بلدم اینا بازار کار نداره-متاخصص سعو و اینام نمیدونم چیه
اینکه شما ب بسم الله رفتید 400تومن پول پکیج دادید اشتباه بوده. این همه آموزش رایگان برنامه نویسی .اما از اونجایی که به آهنگسازی و ادیت فیلم علاقه دارید احتمالا اصلا ذهن و تیپ شخصیت شما برای برنامه نویسی مناسب نیست .برنامه نویسی ذهن ریاضی و حل مساله نیاز داره و دائما هم باید به روز بشوید.شما همچین تیپ شخصیتی هستید؟؟؟؟؟من فکر کنم شما بیشتر تیپ هنری هستید

اینکه زبان انگلیسی خوبی دارید خیلی عالیه .
ادیت فیلم و آهنگسازی اگر کمی هم فتوشاپ بگذارید کنارش میشه یک پکیج برای شبکه های اجتماعی

می تونی با همین تخصص بری فری لنسری داخلی یا خارجی انجام بدهید(نمونه داخلی سایت پونیشا)

می تونی خودت پیج و سایت بزنی (اول با پیج اینستا شروع کن بعد برای توسعه کارت برو سمت سایت)و همین چیزهایی که بلدی را آموزش بدی پیجهای زیادی هست که دارند آموزش ادیت فیلم و عکس و....می دهند و درآمد مناسبی هم دارند (ماهی یکی دو میلیون به بالا)

می تونی با پیجهایی که می بینی فیلم و عکس جالبی ندارند مذاکره کنی با قیمت پایین براشون ادیت کنی و آهنگ گذاری اختصاصی انجام بدی .حتی با پیجهای معروفی می تونی رایگان کار کنی و بعد اونها برات تبلیغ انجام بدهند .

می تونی یه محصول هنری بسازی و بفروشی از مجسمه و دستبند گرفته تا حتی طراحی قاب موبایل

خلاصه اینکه تو اینستا ،اینترنت، یوتوب و....سرچ کن و ببین سایر افراد با علاقه های مشابه شما چطوری دارند پول در میارند؟؟؟

سئو یعنی شما یک سایت را چه طوری بهینه کنی که موقع سرچ گوگل اون سایت بیاد جز نتایج اول .مثلا سرچ می کنی آهنگسازی .اینکه سایت شما یا صاحب کار شما جز نتایج اول گوگل باشه مقدار زیادیش مربوط میشه به متخصص سئو اون سایت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کارهای فنی درامد خوب داره. مثلا تو تاکسی راننده می گفت رفتم استارت ماشین رو عوض کنم تعمیرکار برای باز کردن چند تا پیچ 120 هزار تومن گرفت. یا همین ادیت ویدئو، یکی از بستگان رفته بود ، گفته بودن کلیپ چند دقیقه ای رو چند ده هزار تومن ویرایش میکنه

برای کارهای ساده تری مثل ثبت نام سایتها (وام و دانشگاه و ...) هم میشه پول گرفت.
ماه پیش برای رجیستر کردن گوشیم رفتم پیش یکی از دفاتر پیشخوان، بابت ثبت گوشی 50 هزار تومن ازم گرفت (کار چند دقیقه. وارد کردن imei گوشی و شماره پاسپورت و کد ملی و شماره تلفن و پرداخت گمرکی و دریافت کد فعالسازی) ..منت هم گذاشت که کم گرفتم

Last edited:

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان حدود 50 تومن سرمایه دارم
میخوام یه کاری راه بندازم.
کاری به نظرتون میرسه بگید.دار و ندارم هم همینه اگه این سرمایه رو از دست بدم کلن زندگیم تموم شده هست ! فقط مساله اینه هر 3 ماه حقوق میدن بهم حقوق یکماه رو-دوم اینکه از این مبلغ 500 تومن قسط وام ماهیانه میدم-همچنین گزاشتم تو بانک 19 درصد سود میگیرم ماهیانه..
بعد دو سه سال که ارزش همین 50 تومن میشه هیچ-بورسم که شنیدم وضع خرابه-پس چه کنم؟
سلام خدمت وبمستر عزیز
پیشنهاد بنده:
اگر در بازار ارزدیجتال تخصص یا اطلاعات دارید سرمایه گذاری کنید بلند مدت
البته اگر به این پول فعلا نیازی ندارید
مثال : بیت کوین یک ماهه پیش 6500 دلار بود الان همین لحظه 20 بهمن 98 قیمت 10100 دلار
لایت کوین یک ماهه و نیم پیش 38 دلار الان 78 دلار بالای 100 درصد سود تقریبا در 48 روز
البته اگر اطلاعات یا دانشی ندارید وارد این عرصه نشید

بالا