• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
دوستان به کمپین اعتراض به کندی سیستم های کارگزاری و هسته معاملات در فارس من بپیوندید اگه تعداد زیاد بشه کار به مجلس کشیده خواهد شد

https://my.farsnews.ir/c/18105

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

اینطور که میره بالا و نشون میده هیچ تمایلی به کاهش هم نداره
اما مشکل اونجاییه که مردم عادی هم دارن پول دار میشند و این اصلا خوب نیست ...

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بورس ایران شبیه سیرک واقعا حرکت قیمتها مضحک

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بورس ایران شبیه سیرک واقعا حرکت قیمتها مضحک
سیرک نیست، برداشت ها از بورس اشتباهه. همه فکر میکنن شرکت باید در شکوفایی اقتصادی تمام باشه و سودهای عالی بسازه تا بخواد رشد کنه. ارزش یک شرکت به تمام فعالیت ها، قرارداد ها و دارایی های اونه. یه بانک رو فرض کنید، مثلا ملت یا تجارت یا صادرات یا ... اینها هر کدوم بین 2 تا 3 هزار شعبه دارن و همچنین صدها ملک دیگه. وقتی قیمت یک ملک این بانک 5 سال پیش بوده 10 میلیارد تومن و الان رسیده به 50 میلیارد تومن، یعنی در واقع دارایی این شرکت افزایش پیدا کرده و طبیعیه ارزش اون شرکت و قیمت سهم اون شرکت بالا بره و چند برابر بشه.

یا مثلا شرکتهایی هستند که تولیداتشون رو بر اساس قیمت دلار میفروشن. مثل شرکت های معدنی، پتروشیمی پالایشی، فلزات. و همه اینها خوراک و انرژی مفت از دولت میگیرن، مالیات هم نمیدن. یعنی درامدشون به دلار و خرجشون به ریاله. خب دیگه چی از این بهتر؟ فلان شرکت بورسی سال 94 ورق اهن میفروخته کیلویی 2 هزار تومن، الان میفروشه کیلویی 10 هزار تومن یعنی 400 درصد افزایش قیمت محصول، اونوقت پول آب و برقی که باید به دولت پرداخت کنه شاید 100 درصد هم افزایش پیدا نکرده باشه. توقع ندارید قیمت سهام اون شرکت چند برابر بشه؟!

در واقع محرک اصلی رشد بورس تورم و ورود نقدینگی به بورسه. تا وقتی تورم هست رشد بورس هم ادامه پیدا خواهد کرد. البته وقفه ها و اصلاحاتی خواهد داشت، مخصوصا با وجود قضیه کرونا

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
فکر میکنم دوستان همچنین خود بنده ی طرز فکری از بورس داریم مثال دیگر کشور ها که تمام فعالیت های اقتصادی شفاف باشه و کلیه امور مالی شرکت ها مشخص و کسی از رانت و منابع زیر میزی استفاده شخصی نکنه تا بورس واقعی داشته باشیم هم در سود و هم در ضرر
ولی متاسفانه در کشور هیچکدام از شرکت ها اگر نگویم حداقل خیلی از آنها نه شفافیت دارند و نه منطق
وقتی اکثر فعالیت ها و صورت های مالی دستوری و با رانت میاد جای سرمایه گذاری در بورس نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام
هیچ پیام رسمی برای باطل کردن معاملات صادر نشده ولی سهم ممنوع شده
تقریبا ۱۵ درصد سبدم غگل هست
افزایش سرمایه داشت که بسته شده بود ؟ چه مدت بسته بود ؟ قیمت قبل و بعد افزایش سرمایه چقدر تغیییر کرد ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
افزایش سرمایه داشت که بسته شده بود ؟ چه مدت بسته بود ؟ قیمت قبل و بعد افزایش سرمایه چقدر تغیییر کرد ؟
بله 3000 درصد افزایش سرمایه
حدودا یکماه بسته بوده
بعد از تعدیل قیمت حدودا گین ۱۰۰٪ داده ولی فعلا که باطل شده باید منتظر فردا باشیم

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
خلاصه راهبرد های سرمایه گذاری شش سرمایه گذار بزرگ تاریخ در دو صفحه . این متن هم مثل متنی که چند ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتم ارزش ده بار خوندن رو داره .
https://gofile.io/?c=ZiByq5

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
من 35% سبدم غگل هست از دیماه دارم 4شنبه باز خواستم اضافه کنم
13بهمن بسته شده بود 15بهمن مجمع فوق العاده افزایش سرمایه 2953% داشت که در بورس ایران بی نظیر بود
4شنبه با 100%باز شد که من50000سهم خریدم
ولی معاملات 4شنبه بدون هیچ اطلاعیه خاصی باطل شد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بله 3000 درصد افزایش سرمایه
حدودا یکماه بسته بوده
بعد از تعدیل قیمت حدودا گین ۱۰۰٪ داده ولی فعلا که باطل شده باید منتظر فردا باشیم
خب قیمتش قبل افزایش سرمایه چند بود ؟ بعد افزایش سرمایه چند شد ؟ و بعد اون 100 درصد رشد چند شد ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خب قیمتش قبل افزایش سرمایه چند بود ؟ بعد افزایش سرمایه چند شد ؟ و بعد اون 100 درصد رشد چند شد ؟
قیمت ها در این صفحه درج شده

قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه حدودا ۳۰۰ میشد چهارشنبه روی 6482 ابطال کردن

تا ببینیم فردا چیکار میکنن

reza.satea

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان سلام
ببخشید یه سوال داشتم
کسی تحلیل تکنیکال استاد پشوتن رو دیده ؟ چطوره به نظرتون ؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
کسی در مورد زبینا بصورت بنیادی نظری داره ؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بپاس یه دونه دیگه خورد رو 12 بخرید

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ورود به "بورس" مشروط شد!
براساس ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار، فرآیند صدور کد معاملاتی برای مشتریان جدید در بازارسرمایه تغییر کرد.
به گزارش ایسنا، در این ابلاغیه آمده است: مشتریان جدید یک ماه پس از صدور کد امکان معامله خواهند داشت. در این راستا، قبولی در آزمون کانون کارگزاران یا سازمان بورس شرط صدور کد معاملاتی است. همچنین شخص متعهد می‌شود سیگنال‌فروشی و ... نکند، زیرا کد مسدود می‌شود.
بنابر تصمیم‌گیری کانون کارگزاران، در راستای افزایش دانش افراد حقیقی که قصد معامله در بورس دارند آزمون به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود. در صورت قبولی اشخاص در آزمون مذکور مشخصات مربوط به افراد حداکثر ظرف سه روز به سمات ارسال می‌شود و پس از طی فرآیندهای مربوطه کدهای معاملاتی از قابلیت معامله برخوردار می‌شوند.
بر این اساس و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه، خرید و فروش سهام شرکت‌های عرضه اولیه، خرید و فروش تسه و اوراق با درآمد ثابت و همچنین خرید و فروش واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری از قانون نامبرده مستثنی است.
انتهای پیام

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
@091209130914

اینطور که بورس می ریزد :(
اگر قراره با کد نگرفتن بریزه خیلی هم عالی میشه
دوستان سلام
ببخشید یه سوال داشتم
کسی تحلیل تکنیکال استاد پشوتن رو دیده ؟ چطوره به نظرتون ؟
سلام
پشوتن مشهوری نژاد یکی از قدیمی های تدریس و بورس هست
فکر کنم چنتا کتاب هم‌چاپ کرد
ورود به "بورس" مشروط شد!
براساس ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار، فرآیند صدور کد معاملاتی برای مشتریان جدید در بازارسرمایه تغییر کرد.
به گزارش ایسنا، در این ابلاغیه آمده است: مشتریان جدید یک ماه پس از صدور کد امکان معامله خواهند داشت. در این راستا، قبولی در آزمون کانون کارگزاران یا سازمان بورس شرط صدور کد معاملاتی است. همچنین شخص متعهد می‌شود سیگنال‌فروشی و ... نکند، زیرا کد مسدود می‌شود.
بنابر تصمیم‌گیری کانون کارگزاران، در راستای افزایش دانش افراد حقیقی که قصد معامله در بورس دارند آزمون به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود. در صورت قبولی اشخاص در آزمون مذکور مشخصات مربوط به افراد حداکثر ظرف سه روز به سمات ارسال می‌شود و پس از طی فرآیندهای مربوطه کدهای معاملاتی از قابلیت معامله برخوردار می‌شوند.
بر این اساس و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه، خرید و فروش سهام شرکت‌های عرضه اولیه، خرید و فروش تسه و اوراق با درآمد ثابت و همچنین خرید و فروش واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری از قانون نامبرده مستثنی است.
انتهای پیام
خیلی قبل به همین روش کد داده میشد
من خودم دوتا ازمون دادم تا بهم کد دادن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
@091209130914

اینطور که بورس می ریزد :(

بعید میدونم بورس به این علت ریزشی داشته باشه . چون بسیاری از کسانی که میخواستند وارد بورس شده اند مخصوصا امسال و اوج هجوم به بازار و صدور کد جدید همین بهمن و اسفند 98 بوده . بقیه هم میتونن یا از طریق صندوقهای سرمایه گذاری مشترک وارد بشن یا دو سه روز مطالعه کنند و امتحان بدن و کد بگیرند .
به نظر من اصلاح بازار طبیعی هست و دلیلش هم نه سخت گیری در صدور کد هست و نه لیست سیاه fatf و نه کرونا . دلیل اصلاح اینه که کلیت بازار واقعا به سقف قیمتی خودش رسیده و باید کمی اصلاح داشته باشه تا برای رشد های دیگر آماده بشه . قبلا هم خیلی از کارشناسان گفته بودند که شاخص برای همیشه نمیتونه صعودی باشه .
اما بزرگترین ریسک برای چهار سال آینده مجلس بعدی هست . و بساطی که شورای نگهبان در کشور راه انداخته . با انتخابات 42% احتمالا باید منتظر افزایش فشارها و تحریمهای خارجی باشیم . و با این افرادی که چند ماه دیگه به مجلس میرن شاید : باید منتظر حمله به سفارت خانه های دیگری باشیم ؟ باید منتظر بهانه دادن به خارجی ها برای فشار و تحریمهای بیشتر باشیم ؟ باید منتظر املاک نجومی در مجلس باشیم ؟ باید منتظر استخدام غیر قانونی و بی ضابطه مداحان و اقوامشان در مجلس و زیر مجموعه هایش باشیم ؟ باید منتظر بودجه های عجیب و غریب که هزاران میلیارد پول مردم را حیف و میل میکنند باشیم ؟ باید منتظر افزایش فساد در دیگر دستگاهها باشیم ( چون مجلس وظیفه نظارت بر دولت را هم داره ) ؟ باید منتظر چوب لای چرخ دولت گذاشتن بیشتر باشیم ؟ باید منتظر فیلتر شدن اینستاگرام و واتساپ باشیم ؟ باید منتظر فشار بیشتر به مطبوعات فعالان سیاسی و اجتماعی باشیم ؟ و ...

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
اگر قراره با کد نگرفتن بریزه خیلی هم عالی میشه

عزیز من حس می کنم تنها راه به تعادل رساندن بورس عمق بازار است. غول های ایرانی باید به بورس راه پیدا کنند. در این صورت پول از سهم های حبابی به سوی سهم های ارزشمند سرازیر می شود. برخی از تصمیمات باعث به چالش کشیدن کل بازار می شوند. از نمونه های آن هم می توان به فروش تعهدی یا همین تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر گذشتن حداقل یک ماه از زمان صدور کد بورسی نام برد. خب اینکار باعث می شود تا حجم معاملات کاهش پیدا کند! دقیقا این کجایش خوب است؟

بعید میدونم بورس به این علت ریزشی داشته باشه . چون بسیاری از کسانی که میخواستند وارد بورس شده اند مخصوصا امسال و اوج هجوم به بازار و صدور کد جدید همین بهمن و اسفند 98 بوده . بقیه هم میتونن یا از طریق صندوقهای سرمایه گذاری مشترک وارد بشن یا دو سه روز مطالعه کنند و امتحان بدن و کد بگیرند .
به نظر من اصلاح بازار طبیعی هست و دلیلش هم نه سخت گیری در صدور کد هست و نه لیست سیاه fatf و نه کرونا . دلیل اصلاح اینه که کلیت بازار واقعا به سقف قیمتی خودش رسیده و باید کمی اصلاح داشته باشه تا برای رشد های دیگر آماده بشه . قبلا هم خیلی از کارشناسان گفته بودند که شاخص برای همیشه نمیتونه صعودی باشه .
اما بزرگترین ریسک برای چهار سال آینده مجلس بعدی هست . و بساطی که شورای نگهبان در کشور راه انداخته . با انتخابات 42% احتمالا باید منتظر افزایش فشارها و تحریمهای خارجی باشیم . و با این افرادی که چند ماه دیگه به مجلس میرن شاید : باید منتظر حمله به سفارت خانه های دیگری باشیم ؟ باید منتظر بهانه دادن به خارجی ها برای فشار و تحریمهای بیشتر باشیم ؟ باید منتظر املاک نجومی در مجلس باشیم ؟ باید منتظر استخدام غیر قانونی و بی ضابطه مداحان و اقوامشان در مجلس و زیر مجموعه هایش باشیم ؟ باید منتظر بودجه های عجیب و غریب که هزاران میلیارد پول مردم را حیف و میل میکنند باشیم ؟ باید منتظر افزایش فساد در دیگر دستگاهها باشیم ( چون مجلس وظیفه نظارت بر دولت را هم داره ) ؟ باید منتظر چوب لای چرخ دولت گذاشتن بیشتر باشیم ؟ باید منتظر فیلتر شدن اینستاگرام و واتساپ باشیم ؟ باید منتظر فشار بیشتر به مطبوعات فعالان سیاسی و اجتماعی باشیم ؟ و ...

والله من هم نمی توانم رفتار مردم را پیش بینی کنم. اما اگر مردم به سرمایه گذاری در صندوق های بورسی روی خوش نشان ندهند یا تمایل نداشته باشند تا چند کتاب بخوانند و یک ماه صبر کنند قطعا شاهد درجا زدن حجم و ارزش معاملات خواهیم بود. این اتفاق میمونی نیست.

در مورد اصلاح بگویم، که ریزش امروز علت کرونایی داشت، و قاعدتا باید فردا هم منفی بشود. اما دلیل این منفی نشدن ها چیست؟ اینکه عمق بازار به تناسب حجم نقدینگی افزایش پیدا نکرده است. حال من مخالف صبر یک ماهه و آزمون دادن نیستم اما می گویم راهش اینگونه نیست. چون شما نمی توانی شرکت به بازار عرضه کنی بیایی جلوی سیل نقدینگی به بورس را بگیری کمی کج سلیقگی است.

تحریم بیشتری قرار نیست وضع شود و اصلا دیگر تحریمی باقی نمانده که وضع کنند. اگر این تحریم ها حتی پس از رفتن ترامپ باقی بماند کلک خیلی از شرکت ها کنده است. خیلی از شرکت های سیمانی برای صادرات مشکل دارند. شرکت های معدنی مشکل دارند. بخش های نفت و گازی ما مشکل دارند. ادامه این مسیر در طولانی مدت غیر ممکن است.

در خصوص مجلس هم با شما هم نظرم. منتها بحث فقط مجلس نیست. این یک سیگنالی است که دولت بعدی اصول گرا است. من به روحانی رای دادم و از انتخابم راضی بودم. روحانی دولت شفافی داشت. مرد عاقلی بود. من گمان نمی کنم دولت بعدی بخواهد تا اینقدر شفاف عمل کند. تنها مشکل روحانی شانس بود. بد بیاری آورد. مردم هم یک جوری از روحانی انتظار دارند که انگار این فرد خدا است. نخیر! این فرد سالها قبل به دلیل اصرار برای مذاکره با غربی ها فرزندش را در تصادفی ساختگی از دست داد. اکنون هم آبرویش را. شاید اگر من فرزندم را به این دلیل از دست می دادم هیچ وقت فکر مذاکره با غربیان را در سرم نمی پروراندم.

بالا