• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
وپارس به خاطر افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف تعلیق هست. بدون محدودیت نوسان یعنی چی؟ آستانه فردا 4,564 - 5,044 هست یعنی ممکنه مثلا تا 7000 یا 3000 هم بره؟

بعد قیمت سهام خگستر 1620 تومن هست. این به 1937 تومن چطوری فروش میره؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
عزیز من حس می کنم تنها راه به تعادل رساندن بورس عمق بازار است. غول های ایرانی باید به بورس راه پیدا کنند. در این صورت پول از سهم های حبابی به سوی سهم های ارزشمند سرازیر می شود. برخی از تصمیمات باعث به چالش کشیدن کل بازار می شوند. از نمونه های آن هم می توان به فروش تعهدی یا همین تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر گذشتن حداقل یک ماه از زمان صدور کد بورسی نام برد. خب اینکار باعث می شود تا حجم معاملات کاهش پیدا کند! دقیقا این کجایش خوب است؟
عمق بازار که بحث ش جداست به راحتی ها نمیشه به این بازار عمق داد

کدوم غول ها منظورت هست ؟
امروز بازار اصلا به ارزش سهم کاری نداره طرف ۷۰۰ میلیون سهم خرید نمیدونه p/e چیه
پول های سرگردان توسط همین کدهای تازه وارد هجوم اورده به بورس اصلا منطق ندارن چنتا پرتفوی برات بفرستم که ۳۰ تا سهم داخلش هست ؟

وای به روزی که بورس افت کنه ۶۰ درصد افراد خون گریه میکنن

روز اولمون نیست بورس کار میکنیم از این موارد زیاد دیدیم تازه واردین باید کنترل بشن بازار راه خودش پیدا میکنه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اساتید فردا فروش صلاح هست؟

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
عزیز من حس می کنم تنها راه به تعادل رساندن بورس عمق بازار است. غول های ایرانی باید به بورس راه پیدا کنند. در این صورت پول از سهم های حبابی به سوی سهم های ارزشمند سرازیر می شود. برخی از تصمیمات باعث به چالش کشیدن کل بازار می شوند. از نمونه های آن هم می توان به فروش تعهدی یا همین تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر گذشتن حداقل یک ماه از زمان صدور کد بورسی نام برد. خب اینکار باعث می شود تا حجم معاملات کاهش پیدا کند! دقیقا این کجایش خوب است؟ والله من هم نمی توانم رفتار مردم را پیش بینی کنم. اما اگر مردم به سرمایه گذاری در صندوق های بورسی روی خوش نشان ندهند یا تمایل نداشته باشند تا چند کتاب بخوانند و یک ماه صبر کنند قطعا شاهد درجا زدن حجم و ارزش معاملات خواهیم بود. این اتفاق میمونی نیست. در مورد اصلاح بگویم، که ریزش امروز علت کرونایی داشت، و قاعدتا باید فردا هم منفی بشود. اما دلیل این منفی نشدن ها چیست؟ اینکه عمق بازار به تناسب حجم نقدینگی افزایش پیدا نکرده است. حال من مخالف صبر یک ماهه و آزمون دادن نیستم اما می گویم راهش اینگونه نیست. چون شما نمی توانی شرکت به بازار عرضه کنی بیایی جلوی سیل نقدینگی به بورس را بگیری کمی کج سلیقگی است. تحریم بیشتری قرار نیست وضع شود و اصلا دیگر تحریمی باقی نمانده که وضع کنند. اگر این تحریم ها حتی پس از رفتن ترامپ باقی بماند کلک خیلی از شرکت ها کنده است. خیلی از شرکت های سیمانی برای صادرات مشکل دارند. شرکت های معدنی مشکل دارند. بخش های نفت و گازی ما مشکل دارند. ادامه این مسیر در طولانی مدت غیر ممکن است. در خصوص مجلس هم با شما هم نظرم. منتها بحث فقط مجلس نیست. این یک سیگنالی است که دولت بعدی اصول گرا است. من به روحانی رای دادم و از انتخابم راضی بودم. روحانی دولت شفافی داشت. مرد عاقلی بود. من گمان نمی کنم دولت بعدی بخواهد تا اینقدر شفاف عمل کند. تنها مشکل روحانی شانس بود. بد بیاری آورد. مردم هم یک جوری از روحانی انتظار دارند که انگار این فرد خدا است. نخیر! این فرد سالها قبل به دلیل اصرار برای مذاکره با غربی ها فرزندش را در تصادفی ساختگی از دست داد. اکنون هم آبرویش را. شاید اگر من فرزندم را به این دلیل از دست می دادم هیچ وقت فکر مذاکره با غربیان را در سرم نمی پروراندم.

من هم طرفدار افزایش عمق بازار هستم و دوست داشتم شستا عرضه میشد که متاسفانه هنوز نشده .
دلیل خبر بالا هم بنظر من جلوگیری از هجوم نقدینگی نیست . بلکه احتمالا قصد دارند سطح دانش و تحلیل افراد جدید رو بالا ببرند تا هم به نفع خودشون باشه و هم بازار .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762

کدوم غول ها منظورت هست ؟
پول های سرگردان توسط همین کدهای تازه وارد هجوم اورده به بورس اصلا منطق ندارن چنتا پرتفوی برات بفرستم که ۳۰ تا سهم داخلش هست ؟

روز اولمون نیست بورس کار میکنیم از این موارد زیاد دیدیم تازه واردین باید کنترل بشن بازار راه خودش پیدا میکنه
این پولهای سرگردان به بورس نیایند کجا میرند ؟؟؟؟؟میرند تو تولید و کسب و کار صادرات محور؟؟؟؟قطعا نه... میره سمت دلار ، طلا و ملک و نتیجه این خواهد شد که 6ماه پیش یک زمین کوچیک کشاورزی در شهر کوچیکی نزدیک اصفهان فروختیم تو همین 6ماه 40درصد قیمتش رفته بالا .تازه منطقه فقیر نشین هست و متوسط درآمد افراد پایین هست.
ورود پول به بورس قطعا آسیبش کمتر از بازارهای موازی هست.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اساتید فردا فروش صلاح هست؟

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

دوست گرامی بستگی به تحلیل و استراتژی شما دارد ؟
هدف شما از خرید سهم یا سهام مورد نظرتان چه بوده ؟
چه قیمتی را برای شناسایی سود یا حد ضرر در نظر گرفته بودید ؟
آیا متغییر های مربوط به سود دهی سهمتان تغییر کرده اند ؟
کلا بهتر هست هر وقت سهمی رو میخریم دقیقا مشخص کنیم که چرا داریم این سهم مشخص رو میخریم ؟ چه انتظاری از سهم داریم ؟ کی و چرا خواهیم فروختش ؟
وگرنه بازار بالا و پائین زیاد داره . موفق باشید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
به امید خدا اگر فردا #وپاسار منفی شود واردش می شوم.
-------------

نکات مثبت:
=========
1- تکمیل پروژه های معدنی و خط لوله گاز

2- وضعیت ارزی بانک مطلوب است. در 12 ماهه سال گذشته از تفاضل دارایی ها از بدهی های ارزی مبلغ 28/591/297 میلیون ریال سود شناسایی کرده بود که این رقم برای نه ماهه سال جاری به عدد 52/677/174 میلیون ریال رسیده است. گمان می کنم نرخ تسعیر سال 98 برابر با سال 97 بوده است. احتمالا با بالارفتن قیمت دلار نرخ تسعیر برای سال 99 باید تغییر کند.

3- افزایش سود هر سهم

4- افزایش حقوق صاحبان سهام

5- شایعاتی در خصوص افزایش سرمایه به گوش می رسد

6- افزایش درآمدهای غیر مشاع

7- هفت شرکت سرمایه گذاری سهامدار #وپاسار هستند.

8- ریزش مناسب سهم

9- P/E مناسب

10) p/b مناسب

نکات منفی:
=========
1- جریان نقد عملیاتی بانک در دوره نه ماه 98 نسبت به 97 منفی است. این قضیه در کاهش سهم بانک از درآمدهای مشاع مشهود است.

2- نسبت کفایت سرمایه زیر 8

3- متاسفانه مطالبات مشکوک الوصول ریالی نسبت به دوره نه ماهه گذشته تقریبا 70 درصد رشد داشته است.

4- حال نمی دانم این نوع سرمایه گذاری خوب است یا نه! بانک به جای تولید سود از طریق سود تسهیلات اعطایی رفته مبالغ هنگفتی را دارایی ثابت مشهود و نامشهود خریده که اصلا نمی دانیم برای چیست! به هر حال سود می کند اما نه از طریق بانکداری بلکه از طریق بنگاه داری.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219

کدوم غول ها منظورت هست ؟

حرف های شما هم متین است. والله به غیر از #شستا غول دیگری را نمی شناسم :دی ولی خب غول بزرگی است. اگر تابستان عرضه می شد کل معاملات بورس در یک روز را می توانست ببلعد.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
غگل اگر باز بشه ارزش داره خریدش یا نه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
به نظر من کرونا و افت دلار باعث ریزش امروز شد.
مسئله کرونا واقعا جدیه و نمیشه نادیده گرفتش - اگر واکسنش ساخته نشه هم از بعد اقتصاد جهانی (مثلا افت قیمت کامدویتی ها یا رکود جهانی) و هم از بعد اقتصاد داخلی (مثلا تعطیلی شرکتها) مشکلات زیادی رو به وجود خواهد آورد.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به نظر من کرونا و افت دلار باعث ریزش امروز شد.
مسئله کرونا واقعا جدیه و نمیشه نادیده گرفتش - اگر واکسنش ساخته نشه هم از بعد اقتصاد جهانی (مثلا افت قیمت کامدویتی ها یا رکود جهانی) و هم از بعد اقتصاد داخلی (مثلا تعطیلی شرکتها) مشکلات زیادی رو به وجود خواهد آورد.
چنین اتفاقی بیفته دولت برای سال بعد به جز مقداری درامد ریالی از مالیات ها(که اونهم با تعطیلی شر‌کتها کم میشه) هیچ منبع دیگه ای نداره و اتفاقاتی در سطح کشور و جامعه میفته که الان در تصور کسی نمیگنجه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
چنین اتفاقی بیفته دولت برای سال بعد به جز مقداری درامد ریالی از مالیات ها(که اونهم با تعطیلی شر‌کتها کم میشه) هیچ منبع دیگه ای نداره و اتفاقاتی در سطح کشور و جامعه میفته که الان در تصور کسی نمیگنجه.
دقیقا
بد وضعی شده - اصلا دیگه بورسو نمیشه تحلیل کرد - ریسکها شدیدا زیاد شده هم از لحاظ کیفیت هم کمیت!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دقیقا
بد وضعی شده - اصلا دیگه بورسو نمیشه تحلیل کرد - ریسکها شدیدا زیاد شده هم از لحاظ کیفیت هم کمیت!
بورس با تورم و دلار و نقدینگی رشد میکنه. اگه با بخشنامه های مسخره انگولکش نکنن البته.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بورس با تورم و دلار و نقدینگی رشد میکنه. اگه با بخشنامه های مسخره انگولکش نکنن البته.
البته خودشونم میدونن دارن چکار میکنن و از آینده و جمعیت مالباخته که هیچی جلودارش نیست ترس دارن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
البته خودشونم میدونن دارن چکار میکنن و از آینده و جمعیت مالباخته که هیچی جلودارش نیست ترس دارن
شاخص بورس سال ۸۸ بود ۸هزار واحد، الان بعد از ۱۰ سال ۵۰۰هزار واحده. مالباختگی به چه علت؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
من به روحانی رای دادم و از انتخابم راضی بودم. روحانی دولت شفافی داشت. مرد عاقلی بود. من گمان نمی کنم دولت بعدی بخواهد تا اینقدر شفاف عمل کند. تنها مشکل روحانی شانس بود. بد بیاری آورد. مردم هم یک جوری از روحانی انتظار دارند که انگار این فرد خدا است. نخیر! این فرد سالها قبل به دلیل اصرار برای مذاکره با غربی ها فرزندش را در تصادفی ساختگی از دست داد. اکنون هم آبرویش را.
از شما توقع و انتظار نداشتم. بیشتر شبیه مزاح و لطیفه بود، البته با پوزش.

احمدی نژاد هم مرداد 84 دلار رو 904 تومن تحویل گرفت و 6 سال بعد 1200 بود. پراید رو سال 84 6.5 میلیون تحویل گرفت و 6 سال بعد قیمت پراید 7.2 میلیون بود. تا اینکه تحریمهای هسته ای اوباما از راه رسید، عجب مرد لایق اما بد شانسی بود(!)

تازه زمان احمدی نژاد شاخص بورس از 88 تا 90 بدون افزایش قیمت دلار و با تورم نسبتا پایین 3 برابر شد. الان که بورس هر چی داره از صدقه سر نابودی ریاله.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
وپارس ت
وپارس به خاطر افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف تعلیق هست. بدون محدودیت نوسان یعنی چی؟ آستانه فردا 4,564 - 5,044 هست یعنی ممکنه مثلا تا 7000 یا 3000 هم بره؟

بعد قیمت سهام خگستر 1620 تومن هست. این به 1937 تومن چطوری فروش میره؟
وپارس تو پیش گشایش بود دو تا افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب زدن. آستانه قیمت 960 تومن بود یعنی تا 960 هم ممکن بود سفارش بزنن؟

غگل، ملت تو 100 درصد صف خرید زدن!!!!

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
از شما توقع و انتظار نداشتم. بیشتر شبیه مزاح و لطیفه بود، البته با پوزش.

احمدی نژاد هم مرداد 84 دلار رو 904 تومن تحویل گرفت و 6 سال بعد 1200 بود. پراید رو سال 84 6.5 میلیون تحویل گرفت و 6 سال بعد قیمت پراید 7.2 میلیون بود. تا اینکه تحریمهای هسته ای اوباما از راه رسید، عجب مرد لایق اما بد شانسی بود(!)

تازه زمان احمدی نژاد شاخص بورس از 88 تا 90 بدون افزایش قیمت دلار و با تورم نسبتا پایین 3 برابر شد. الان که بورس هر چی داره از صدقه سر نابودی ریاله.

همین احمدی نژاد هم وقتی کمی بال و پر گرفت به وضع موجود معترض بود. با آن بالایی در افتاده بود. می گفت این چه کرسی ریاستی است که من حتی نمی توانم وزیرم را عضل و نصب کنم. اما من حرفم این است که از بین همه روسای جمهوری که پس از انقلاب در ایران آمده اند، روحانی و رفسنجانی فاسد ترین شان هستند اما روحانی عاقل ترین شان بود.

برادر من شما نمی توانی یک دیوار دور کشور بکشی و بعد بگویی می خواهم اقتصاد را شکوفا کنم! مشکل اقتصاد ایران نقدینگی و تورم و این موارد نیست، مشکل رابطه مستقیمی با سیاست ما دارد. به هر حال، من معتقدم اگر ترامپ را هم در چنین موقعیتی قرار دهند، نمی تواند گره اقتصادی ایران را باز کند. روحانی این مطلب را فهمید و سعی در حل این مشکل داشت اما بخت با او یار نبود. اصلا شما در وضع کنونی یک مسئول لایق نمی خواهی، تنها کسی را می خواهی که بفهمد رویه ای که ما در پیش گرفته ایم تا ابد الدهر به سر منزل مقصود نمی رسد. از آن طرف هم شما نمی توانی تمامی این مشکلات را یک شبه حل کنی. من مطمئنم اگر ترامپ زیر این برجام نمی زد برجام های دیگری هم شکل می گرفت. من به معجزه پول اعتقاد دارم. حاکمیت پس از سالها تصمیم گرفت با غرب مدارا کند. اما از پشت خنجر خورد.

این نکته را هم بگویم که سیاست فعلی ایران در کوتاه مدت جواب نمی دهد، اما در دراز مدت **** کنونی ایران را نسل های آینده به شدت مورد تمجید و تحسین قرار می دهند. مگر مردم در زمان نادرشاه از قحطی در رنج نبودند؟ اما چرا همه نادر را دوست داریم؟ چون کشور گشایی می کرد :p مثال های دیگری هم است که از حوصله این بحث خارج است. اگر نادر مغضوب زمان خودش بود و به واسطه همین غضب هم کشته شد و اکنون محبوب ماست، پس چرا سیاستمداران فعلی نباشند؟ چه کسی به تورم در زمان گذشته توجه کرده؟ مگر ساسانیان خون مردم را نمی مکیدند؟ پس چرا امروز همه ما دوست داریم در آن اعصار زندگی می کردیم؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
این نکته را هم بگویم که سیاست فعلی ایران در کوتاه مدت جواب نمی دهد، اما در دراز مدت **** کنونی ایران را نسل های آینده به شدت مورد تمجید و تحسین قرار می دهند. مگر مردم در زمان نادرشاه از قحطی در رنج نبودند؟ اما چرا همه نادر را دوست داریم؟ چون کشور گشایی می کرد :p
بنده سکوت رو ترجیح میدم.

بالا