• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پاسخ به این 2 پرسش خودم:

و این قضیه برای سهم های عرضه اولیه به چه صورته؟

#شصدف 21 سهم و #تملت 421 سهم به هر شخص رسید.

نکتۀ 4: از تاریخ 7 اسفند بخشنامه اومده که اجازه ندن ثبت نامی های تازه تا 1 ماه خرید و فروش انجام بدن و بعد از 1 ماه هم باید آزمون بدن. البته سهم های عرضه جدید شامل این بخشنامه نیست. این بخشنامه هنوز به طور مشخص و واضح اجرایی نشده و معلوم نیست چجوریاست. ظاهرا به خود کارگزاری هم ربط داره. مثلا من موقع ثبت نام آنلاین یه آزمون دادم که سوالاتش تو اینترنت بود حالا نمیدونم همون کافیه یا بعدا دوباره آزمون باید بدم. یا نکتۀ دیگه ای که نگفتن اینه که کسایی که کد بورسی از قدیم داشتن ولی اکانت سجام (معاملۀ آنلاین) تازه ساختن چی؟ مثلا من 12 سال پیش سهامی رو خریداری کردم (اون موقع اینترنتی نبود یا اگرم بود من به هر حال حضوری انجام دادم) و برگه و مشخصاتش رو هم دارم که روش کد بورسی من رو هم نوشته. ولی خب تا الان اینترنتی انجام ندادم. به هر حال این قضیه هنوز جزئیات دقیقش مشخص نیست.

ایرادی نگرفت و معاملات ثبت شد.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دوستان توی نرم افزار مفید قیمتها با سایت بورس فرق داره
بعضی قیمتها قیمت روز قبله
اینا درست میشه یا باید زنگ زد جایی ؟؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
به به
به به
خواستن بخاطر کرونا بورس و تعطیل نکنن
اون از حجم مبناشون
زدن ترکوندن

دامنه نوسان از ۵ درصد به ۲درصد کاهش یافت
یعنی برید همون سمت دلار به زبون بیزبونی

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
با همون کارمزد ۱.۵
آخر سالی چه کردن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

///////////
جناب حسینی برای اموزش بنیاد باید از کجا شروع کرد؟
میری میای یه قانون جدید میبینی
واقعا ثبات اقتصادی تو این کشور یک چیز بی معناست

یکسری فیلم ها رایگان در فضای نت وجود داره نگاه کنید تا کلیت کار دستتون بیاد
کتاب هایی که از پایه های حسابداری و مدیریت موجود هست

تو این بازار هیچ منطقی وجود نداره بنیادی که جای خود داره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
احتمالا همون اتفاقی که در بازار پایه افتاد، تکرار میشه
نباید زیاد نگران بود.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بفجر نیز به واچ لیست اضافه کنید ;)

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
در این شرایط فقط نباید هیجانی رفتار کرد
مطمئن باشید یه عده هیجان زده نزن توی صف فروش صفوف خرید تشکیل میشه
شاید یکی دو روز بازار هیجانی بشه ولی تازه واردترا خارج میشن صف خرید میشه
ولی واقعن در کل در کل تصمیم نابخردانه ای هست
میتونستن بخاطر کرونا دو روز سه روز بازار و تعطیل کنن ولی اینگونه با این سطح کارمزد بخشنامه صادر نمیکردن
امیدوارم باعث افزایش شدید بازار موازی دلار و سکه نشه .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چه وضعشه اخه
این چه کاریه
هفته بعد قانون میزارن
هر روز فقط یک گروه قابل معامله است
یک روز دارویی یک روز خودرویی و...
هفته ی بعدش قانون میزارن فروشنده و خریدار باید هم جنس باشن
هفته بعدش قانون میزارن ...

شما بگین
سه ماه تنفس به وام ها توسط بانک مرکزی ...
سه ماه مدت بازنگری این دستور العمل دو درصدی!
باطن قضیه معلومه بازارکاملا دستوری کنترل میشه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
در این شرایط فقط نباید هیجانی رفتار کرد
مطمئن باشید یه عده هیجان زده نزن توی صف فروش صفوف خرید تشکیل میشه
شاید یکی دو روز بازار هیجانی بشه ولی تازه واردترا خارج میشن صف خرید میشه
ولی واقعن در کل در کل تصمیم نابخردانه ای هست
میتونستن بخاطر کرونا دو روز سه روز بازار و تعطیل کنن ولی اینگونه با این سطح کارمزد بخشنامه صادر نمیکردن
امیدوارم باعث افزایش شدید بازار موازی دلار و سکه نشه .

اصلا صف خرید تشکیل شد! مگر با این حجم های مبنا پایانی بالا می آید؟ گزارش های کدالی می گویند شرکت ها بسته شده اند. آموزش و پرورش تا اردیبهشت مدارس را تعطیل کرده، شاپور هم به زور می خواهد این رشد شاخص را بکشد.

بهترین کار این است که تیکه تیکه نقد کنیم. به شخصه تا اطلاع ثانوی هیچ سهامی را اضافه نمی کنم. سهمی اگر حس کنم می خواهد صف فروش شود درجا می فروشمش.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
از نظر من خیلی هم تصمیم بدی نیست !

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
منم 2، 3 روزه که ثبت نام کردم و صفر کیلومتر هستم. مجموعاً برای خرید و فروش آنلاین این مراحل باید طی بشه:

1. ثبت نام در این سایت (10 هزار تومان).
2. مراجعه به پیشخوان دولت برای احراز هویت (5 هزار تومان).
3. انتخاب یک کارگزاری نزدیک محل زندگی با جستجو در گوگل و ساخت اکانت در سایت.
4. مراجعه حضوری به کارگزاری انتخاب شده برای تکمیل پرونده.
5. انتظار برای دریافت مشخصات لاگین به پنل خرید و فروش آنلاین.

نکتۀ 1: خود کارگزاری ها هم احراز هویت رو فکر کنم انجام میدن و به جای مرحلۀ 2 یک راست میشه رفت مرحلۀ 3. البته اگر کارگزاری انتخابی شلوغ باشه بهتره قبلش این کار انجام شده باشه.
نکتۀ 2: در سایت برخی کارگزاری ها دیدم که نوشتن هزینه سجام رایگان هست و به عنوان یه بونوس ثبت نامی در نظر گرفتن.
نکتۀ 3: خودم نزدیک ترین کارگزاری به خونه رو انتخاب کردم ولی به هر حال ممکنه برخی کارگزاری ها معروف تر باشن و امکانات بیشتری (مثل معاملۀ آفلاین و...) رو هم انجام بدن.
نکتۀ 4: از تاریخ 7 اسفند بخشنامه اومده که اجازه ندن ثبت نامی های تازه تا 1 ماه خرید و فروش انجام بدن و بعد از 1 ماه هم باید آزمون بدن. البته سهم های عرضه جدید شامل این بخشنامه نیست. این بخشنامه هنوز به طور مشخص و واضح اجرایی نشده و معلوم نیست چجوریاست. ظاهرا به خود کارگزاری هم ربط داره. مثلا من موقع ثبت نام آنلاین یه آزمون دادم که سوالاتش تو اینترنت بود حالا نمیدونم همون کافیه یا بعدا دوباره آزمون باید بدم. یا نکتۀ دیگه ای که نگفتن اینه که کسایی که کد بورسی از قدیم داشتن ولی اکانت سجام (معاملۀ آنلاین) تازه ساختن چی؟ مثلا من 12 سال پیش سهامی رو خریداری کردم (اون موقع اینترنتی نبود یا اگرم بود من به هر حال حضوری انجام دادم) و برگه و مشخصاتش رو هم دارم که روش کد بورسی من رو هم نوشته. ولی خب تا الان اینترنتی انجام ندادم. به هر حال این قضیه هنوز جزئیات دقیقش مشخص نیست.
راستش من مدرک تحصیلیم رو نمیدونم کجا گذاشتم و خونه قبلیمون هم شهرستان بود نمیتونم برم از مدرسه دوباره بگیرم میشه با کد بورسی کس دیگه ای کار کرد؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
دوستان مفید برای من #تملت را نخریده! o_O

برای شما هم چنین مشکلی پیش آمده؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
در آذر ماه سال جاری محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: در لایحه بودجه 99 مقدار صادرات نفت خام یک میلیون بشکه در روز و به قیمت هر بشکه 50 دلار در نظر گرفته شده است. از این بابت درآمدهای ارزی صادرات نفت و گاز به ترتیب 18.25 میلیارد دلار و 4 میلیارد دلار در نظر گرفته شده است. نرخ تسعیر دلار 4200 تومان لحاظ شده است. سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی 36 درصد (8 میلیارد دلار)، سهم شرکت ملی نفت 14.5 درصد (3.2 میلیارد دلار) و سهم دولت 49.5 درصد (11 میلیارد دلار) در نظر گرفته شده است.

کرونا مهمان ناخوانده دورهمی غول‌های نفتی/ تلاش برای مهار سقوط قیمت نفت/ تاثیر کاهش قیمت نفت به زیر ۵۰ دلار بر اقتصاد ایران/ روس‌ها تا آخرین لحظه در مقابل کاهش تولید مقاومت می‌کنند؟

نفت 47 دلار! تا 45 دلار هم رسیده بود. بوی کسری بودجه شدید می آید و کسری بودجه یعنی نقدینگی بیشتر و نقدینگی نیز مساوی با تورم است. بعد آمده اند روی بورس دامنه نوسان 2 درصدی گذاشته اند. تف بر شرفتان.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
راستش من مدرک تحصیلیم رو نمیدونم کجا گذاشتم و خونه قبلیمون هم شهرستان بود نمیتونم برم از مدرسه دوباره بگیرم میشه با کد بورسی کس دیگه ای کار کرد؟
مدرک تحصیلی المثنی را فکر کنم از همون شهر خودتون هم می تونید بگیرید خودشون استعلام می کنند
پنل آنلاین بورس مثل ایمیل یدونه یوزر داره و پسورد دست هر کسی باشه می تونه وارد پنل بشه و باهاش کار کنه .فقط پنل(کد بورسی) به اسم هر کسی باشه شماره حساب بانک هم باید برای همین فرد باشه و طبیعتا پولتون هم میره تو حساب همون فرد یعنی حتما باید فرد مورد اعتماد باشه که فردا پولتون را نخوره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
برای من شصدف رو 21 خریده و تملت رو 420 تا
این تندگویان چطوره پیامک اومده برای عرضه اولیه 1 میلیون و 300 میخواد؟

بالا