• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از‌ وام جعاله خانه خبر داره؟؟؟؟؟

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
یکی از اقوام ما میخواد وام جعاله بگیره، سند خونه هم بنامشه در رهن هیچ جا هم نیست. چند ماهی هست وام از ۲۰ میلیون شده ۴۰ میلیون که باید ۸۰ برگه اوراق خرید که جدیدا فک کنم شده ۶۰ تومن.
حالا سوال من اینه از استارت کار بخوره تا گرفتن وام چقدر طول میکشه؟(بصورت نرمال و حدودی)
و اینکه این ۸۰ تا اوراق بهترین حالت میشه بالای ۳ میلیون بخوایم بخریم.این اوراق بعد از تسویه وام پس میدن بهمون؟ چطوری میشه درکل اوراق؟ میخوام ببینم این پولی که به اوراق میدیم باز‌ زنده میشه‌ یا از بین میره

پیشاپیش تشکر میکنم از مشاوره هاتون

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
وام در حالت نرمال بین ۲ تا ۳ ماه پروسه ش طول می‌کشه

پولی ک به اوراق می‌دین در واقع برای خرید اوراقه و زنده نمیشه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
نه اقا دو سه ماه کجا بود نهایتش 2 هفته چه خبره
من خودم دوبار وام مسکن و جعاله گرفتم اولی 1 هفته دومی 12 روز طول کشید که این دومی هم دلیلش اعتراضات ابان 98 و ترکیدن شعبه بانک بود وگرنه زودتر حاضر میشد

ولی یه نکته وام جعاله زیاد ارزش نداره مگر برای کسی که میخواد خونه بخره چرا؟چون هم باید اوراق بخرید (که دیگه سوخت میشه) و هم پول زیادی برای در رهن بردن سند خونه به محضر بپردازید + عوارض نوسازی و شهرداری و دارایی و..اخرش از 40 تومن کم کم 8 (با توجه به 60 تومن هر اوراق باید 4800 اوراق بدی حدود دو سه تومنم هزینه محضر و مفاصا حساب شهرداری و دارایی و..) تومنش میپره

Last edited:

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
دو الی سه هفته زمان میبره
پول اوراق میسوزه
هزینه اوراق متاسفانه خیلی داره بالا میره نمیدونم علتش افزایش خرید و فروشه یا ...
هر برگ امروز حدود 78 هزار تومان

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
پس
من خودم دوبار وام مسکن و جعاله گرفتم اولی 1 هفته دومی 12 روز طول کشید که این دومی هم دلیلش اعتراضات ابان 98 و ترکیدن شعبه بانک بود وگرنه زودتر حاضر میشد

ولی یه نکته وام جعاله زیاد ارزش نداره مگر برای کسی که میخواد خونه بخره چرا؟چون هم باید اوراق بخرید (که دیگه سوخت میشه) و هم پول زیادی برای در رهن بردن سند خونه به محضر بپردازید + عوارض نوسازی و شهرداری و دارایی و..اخرش از 40 تومن کم کم 5 تومنش میپره
در واقع باید به کارمندان بانک شهر شما آفرین گفت واسه این وظیفه شناسی شون

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
در واقع باید به کارمندان بانک شهر شما آفرین گفت واسه این وظیفه شناسی شون
مدارکتون کامل باشه از هر شهر و شعبه ای اقدام کنید روالش همینه..اصلا وام مسکن برای خرید خونه اس شما میتونی فروشنده رو دو سه ماه رو هوا نگهدرای تا پولشو بگیره؟اشتباه میکنید حتما

nersia

Registered User
لایک‌ها
68

ولی یه نکته وام جعاله زیاد ارزش نداره مگر برای کسی که میخواد خونه بخره چرا؟چون هم باید اوراق بخرید (که دیگه سوخت میشه) و هم پول زیادی برای در رهن بردن سند خونه به محضر بپردازید + عوارض نوسازی و شهرداری و دارایی و..اخرش از 40 تومن کم کم 8 (با توجه به 60 تومن هر اوراق باید 4800 اوراق بدی حدود دو سه تومنم هزینه محضر و مفاصا حساب شهرداری و دارایی و..) تومنش میپره
سلام دوست عزیز
نظر شما چه وامی هستش که به صرفه تر باشه؟
برای تیر یا مرداد نیاز دارم ولی زودتر هم اوکی بشه خوبه

بالا