• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
عجیب ترین سهم این بازار #غنوش هست که داره رکورد میزنه یجورایی... عملا با همین فرمون پیش بره یکی دو ماه دیگه میرسه به قیمت قبل از افزایش سرمایه (اسفند)، اونم افزایش سرمایه 600 درصدی و تنها در چهار، پنج ماه! مگر اینکه به نحوی جلوش رو بگیرن.

این اتفاق عجیب و غریب زودتر از اونی که فکرش رو میکردم افتاد و امروز حتی سقف اسمی قبلی خودش رو هم میشکنه! یعنی به عبارتی طی کمتر از 4 ماه تقویمی که بخشی هم به خاطر عید و... تعطیل بود و در حالی که در طول این مدت فقط 1 روز پایانی منفی داشت، تونست گَپ 6550 تومانی (بعد از افزایش سرمایه از 7716 تومان به 1167 تومان ریست شده بود) رو پر کنه. باید دید این روند همچنان ادامه خواهد داشت یا بالاخره ترمزش کشیده میشه. به نظر میرسه #خودرو و #خگستر هم میل به پر کردن گَپ خودشون در کوتاه ترین زمان ممکن دارن و بعید نیست این اتفاق هم به مرور در این بازار هیجانی و غیر قابل پیشبینی، برای برخی از سهم های خاص [خاص رو نه لزوما به معنای مثبت به کار میبرم نه منفی]، تبدیل به امری مرسوم بشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1594013547761.png

به این اسکرین شات نگاه کنید، چند مورد غیر طبیعی :دی

33+ میلیون حجم روی 38800 قصد خرید دارن در صورتی که میتونن 10 ریال بالاتر بزنن و سهم رو بگیرن و یا حتی چند تومان بالاتر/ چه لزومی داره تو این صف باشی وقتی قیمت بالاتر هم میتونی بزنی؟

مورد بعد اینکه من همینطور داشتم به صف نگاه میکردم به صورت کاملا هماهنگ هم از صف خرید کم میشد و هم از صف فروش و تقریبا همون مقدار به قیمت پایین تر میرفت/ شاید بشه گفت 90% از حجم هماهنگ با هم بالا پایین میشدن... بعد هم که بسته شد کلی از حجم های خرید و فروش کم شدن در صورتی که وقتی سهمی ممنوع متوقف میشه دیگه نمیشه کنسل کرد.

به نظر من یا ربات داره این سفارش ها رو انجام میده :دی یا یه جای کار رو من متوجه نمیشم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
به این اسکرین شات نگاه کنید، چند مورد غیر طبیعی :دی

کلا مرحله «حراج» که در اون «مچینگ قیمت» صورت میگیره فرق داره سیستم معامله اش با حالت عادی. اگر 10 ریال بالاتر بزنن به این معنی نیست که حتما میتونن بخرن چون فروشنده مجدد قیمت رو عوض میکنه. بر اساس عرضه و تقاضا لحظه ای (ثانیه) تغییر میکنه تا در نهایت در یک عدد نهایی فیکس بشه. #شستا بدون دامنه نوسان باز شد و در صورتی که عرضه و تقاضا منطقی میبود و حجم تقاضا بیش از عرضه، میتونست حتی مانند #غپاک با 100% باز بشه. ولی چون معمولا در مرحله «حراج» یک سری اتفاقات پشت پرده میفته از جمله اُردرهای فِیک یا چیزهای دیگه، ناظر میتونه به معاملات شک کنه و باطل کنه. مثل کاری که در همین لحظه مجدد برای #شستا کرد و معاملات امروز هم باطل شد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کلا مرحله «حراج» که در اون «مچینگ قیمت» صورت میگیره فرق داره سیستم معامله اش با حالت عادی. اگر 10 ریال بالاتر بزنن به این معنی نیست که حتما میتونن بخرن چون فروشنده مجدد قیمت رو عوض میکنه. بر اساس عرضه و تقاضا لحظه ای (ثانیه) تغییر میکنه تا در نهایت در یک عدد نهایی فیکس بشه. #شستا بدون دامنه نوسان باز شد و در صورتی که عرضه و تقاضا منطقی میبود و حجم تقاضا بیش از عرضه، میتونست حتی مانند #غپاک با 100% باز بشه. ولی چون معمولا در مرحله «حراج» یک سری اتفاقات پشت پرده میفته از جمله اُردرهای فِیک یا چیزهای دیگه، ناظر میتونه به معاملات شک کنه و باطل کنه. مثل کاری که در همین لحظه مجدد برای #شستا کرد و معاملات امروز هم باطل شد.

در مورد متن کالر شده نظر شما درسته اما اینکه ایکس مقدار حجم در صف خرید و فروش هماهنگ باهم بالا پایین بشن یکم عجیب بود، هرچند به قول شما معاملات هم که باطل شد.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چههههه خبرههه ؟
900.gif

صندوق درآمد ثابت چند درصد بالای NAV میخرن :p
یعنی طرف اینقدر احمقه که صندوق درآمد ثابت رو به قیمت حداقل 2 ماه دیگه خریده
1052.gif

اتفاقی افتاده ما بی خبریم
1676.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
چههههه خبرههه ؟
900.gif

صندوق درآمد ثابت چند درصد بالای NAV میخرن :p
یعنی طرف اینقدر احمقه که صندوق درآمد ثابت رو به قیمت حداقل 2 ماه دیگه خریده
1052.gif

اتفاقی افتاده ما بی خبریم
1676.gif
واقعا عجیبه
بالای ۵۰درصد از سهاما تو صف خرید قرار گرفتن
1594016355610.png

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
چههههه خبرههه ؟
900.gif

شما یادت میاد قبلا چنین چیزی:

9gqu_zzzzzzzzzz.jpg

پیش اومده باشه؟ چون من تا حالا ندیده بودم ETF صف خرید بتونه بشه، با عرضه 0 تابلو. اگر نوسان 10% رو از امروز اجرایی نمیکردن، احتمالا #سرو بالای 20% میداد.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
شاید واسه خبری هست که صبح دراومده ، انفجار تاسیسات نظنر :D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما یادت میاد قبلا چنین چیزی:

9gqu_zzzzzzzzzz.jpg

پیش اومده باشه؟ چون من تا حالا ندیده بودم ETF صف خرید بتونه بشه، با عرضه 0 تابلو. اگر نوسان 10% رو از امروز اجرایی نمیکردن، احتمالا #سرو بالای 20% میداد.
کرک و پرام ریخته
احساس میکنم مرحله خر داغ کنیه :rolleyes:
شایدم من اشتباه بکنم ، اما هر جوری حساب میکنم دلیلی واسه این قیمتا نمیبینم
همون بهتر صندوق هارو محدود کردن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کارگزاری هست که کامل غیر حضوری ثبت نام کنه؟ یعنی یه نفرو بفرستن برای مدارک یا از سجام مدارکو بگیره
همشون نوشتن ثبت نام غیر حضوری بعد آخر توضیحات نوشتن باید بری پیشخوان. فقط تو ایران اینارو میبینیم:
ثبت نام غیر حضوری با مراجعه به دفتر پیشخوان
اینترنت نامحدود با محدودیت حجمی
واردات گوشی بالای 300 یورو ممنوع شد. همزمان وزیر خبر اینترنت 5g میده
الان اکثر کارگزاری ها هیچ حضوری هم بری ثبت نام نمیکنند مگر اینکه آشنا باشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
کرک و پرام ریخته
احساس میکنم مرحله خر داغ کنیه :rolleyes:
شایدم من اشتباه بکنم ، اما هر جوری حساب میکنم دلیلی واسه این قیمتا نمیبینم
همون بهتر صندوق هارو محدود کردن
من حس میکنم آخر وقت بازار بریزه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز شستا گند زد به شاخص و به سهامداراش ناظر باسه اینکه شاخص یه دفعه کشید بالا تمامش رو ابطال کرد
حالا دوستان میگن شاخص اگر از 5 درصد در روز بالاتر بره کل بازار بسته میشه باسه چند روز صحت قانونی داره یا خیر ؟
اگر این قضیه درست باشه و با توجه به اینکه بعدازظهر خودرو و خساپا باز میشه آخر وقت مجبورن با هر ترفندی بازار رو منفی کنند
نظرتون چیه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کارگزاری هست که کامل غیر حضوری ثبت نام کنه؟ یعنی یه نفرو بفرستن برای مدارک یا از سجام مدارکو بگیره
همشون نوشتن ثبت نام غیر حضوری بعد آخر توضیحات نوشتن باید بری پیشخوان. فقط تو ایران اینارو میبینیم:
ثبت نام غیر حضوری با مراجعه به دفتر پیشخوان
اینترنت نامحدود با محدودیت حجمی
واردات گوشی بالای 300 یورو ممنوع شد. همزمان وزیر خبر اینترنت 5g میده
شاید باورت نشه ولی اونقدر حجم ثبت نامی بالاست سجام تو فرستان اس ام اس هم مشکل داره و ثبت نام معمولی هم به سختی انجام میشه چه برسه به غیرحضوری !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من حس میکنم آخر وقت بازار بریزه
من خودم حسم به بازار یکم بده . به نظرم باید اصلاح داشته باشه
چندتا پست قبل هم گفتم 20% کل سبد نقد شده و منتظرم یکم اصلاح بشه دوباره بخرم .
امروزبخشی از نقد رو تبدیل به درآمد ثابت کردم ، شاید این هفته یا حتی هفته بعد هم اصلاح نخوره و واس همین میخوام یکم دیگه سود داشته باشم

بالا