• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
چطوری دیروز که همه سهم های من مثبت بود اکثرا قیمتی پایانی تکمیل بود رشد سرمایه من کم بود ولی امروز تا الان که نصف سهم ها منفی و چند تا هم بسته شده رشد سرمایه بیشتره

دومین مشکلم پر شدن حجم مبنا و تکمیل قیمت پایانی یک سهم هستش ولی سود کل اون سهم شاید تو اون روز به جای 5 درصد 1 تا 2 درصد رشد کنه مشکل از کجا هستش

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان عمر و هزینه خود را روی عرضه های اولیه صرف نکنید بزارید برسه به دست صاحبش
روزی به زور نیم درصد میده خواب پول است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
میبینم که صف خرید نسبت به دیروز یک دوم و صف فروش هم ده برابر :eek:
و همچنین بیش از ۲۵۰ نماد در منفی :oops:

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
من که امروز پول این عرضه اولیه رو رفتم یک عدد شانه تخم مرغ خریدم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همین الان اتفاقی عجیب افتاد که امروز قطعا میگم و به حماقت مردم پی ببرید :D :rolleyes:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان 2 تا مطلب رو در نظر بگیرید لطفا. خودمم تازه کارم و دارم صرفا مشاهداتم رو میگم. اگر به هدف کوتاه مدت سرمایه گذاشتید تو بورس و میخواید لحظه به لحظه و ثانیه به ثانیه چک کنید که کدوم نماد صف فروش شد و کدوم خرید و این چیزها، باید فقط بر اساس روند بازار حرکت کنید. الان در این لحظه (ممکنه از فردا صبح همه چیز عوض بشه و کلا یه گروه دیگه بولد بشه) جو بازار بر 2 محور داره میچرخه (واضحه که استثنا هم به وفور بین 500-600 نماد بورس پیدا میشه):

1. سهام گروه خودرو و قطعه سازی (نه لزوما همه سهم ها مثلا #خاهن که 316% تو 2 ماه بهم سود داده بود الان برگشته رو 270% و استراحت داره میکنه - همچنین #خشرق / ولی واضحه که #خساپا #خودرو #خبهمن #خزامیا و چند تای دیگه به هر حال در این روزها دارن بیش از حد انتظار خوب عمل میکنن. چه با رانت و فساد باشه، چه حقیقی و بر اساس ارزش و عرضه و تقاضا و چه هر چیز دیگه ای.

2. سهم های بزرگ: شپنا، فولاد، فملی، شستا و... سهم های سنگین و بعضا شاخص ساز که تا پیش از این با اولین اصلاح صف فروش سنگین میبستن الان به سختی میشه نزدیکشون شد. حالا یه بخشی قطعا به خاطر صندوق های ETF بعدی هست و یه بخش عمده دیگه اش جاموندن اکثر این سهم ها در سال گذشته (جا که نموندن البته، در مقایسه با سهم های کوچک بعضا کمتر رشد داشتن).

رو این حساب (برای اینکه اعصاب خودتون داغون نشه میگم) یا سبد کوتاه مدت خودتون رو بر پایه جو لحظه ای ببندید (حالا چه چنین کاری اصولی و درست باشه چه غلط، اگر هدف شما کسب بیشترین سود به هر روشی در کوتاه مدته، راه طبیعی اش همینه)، یا اگر میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی کردید و با وسواس و تحقیق سهم هایی رو انتخاب کردید دیگه هر روز استرس بالا و پایین اومدنشون رو نداشته باشید.

مطلب دوم اینکه مجدد صندوق های سهامی رو چک کنید (چون بعضی از دوستان این چند روز و هفته تازه اضافه شدن شاید در جریان نباشن). هم استرس کمتری خواهید داشت هم به هر دلیلی اگر اتفاقی بیفته هر لحظه میتونید ابطال کنید و پول خودتون رو بردارید. خودم احتمالا (هنوز مطمئن نیستم) سود سبد کوتاه مدتم رو در شهریور یا مهر (باید تا اون موقع ببینم چی پیش میاد) به کل برمیدارم و واحد صندوق های سهامی رو باهاش میخرم. البته سبد بلند مدتم رو تحت هر شرایطی حفظ خواهم کرد و فرقی نداره تو یک سال دو سال یا ده سال آینده چه اتفاقی قراره بیفته.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اینقدر این عرضه اولیه اعصاب خوردکن شده تمام پول نقدم امروز تو منفی 5 ختراک اضافه کردم واقعا عرضه اولیه ارزش نداره یک هفته این پول میخواستم وپویا بخرم اخرش نشد
دیروز حتی تو صف 3500 ثبت شدم بازم بهم نرسید همون بهتر دیگه عرضه اولیه ادم نگیره فقط پرتفوی شلوغ میکنه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بازیگر سهم سشرق با منفی نگه داشتن خوب داره سهم مفت جمع میکنه کل صف فروش امروز جارو کردن حتی بعد افشا الف سهم با منفی باز شد ببینم تا کجا این داستان ادامه میدن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
این اتفاق عجیب و غریب زودتر از اونی که فکرش رو میکردم افتاد و امروز حتی سقف اسمی قبلی خودش رو هم میشکنه! یعنی به عبارتی طی کمتر از 4 ماه تقویمی که بخشی هم به خاطر عید و... تعطیل بود و در حالی که در طول این مدت فقط 1 روز پایانی منفی داشت، تونست گَپ 6550 تومانی (بعد از افزایش سرمایه از 7716 تومان به 1167 تومان ریست شده بود) رو پر کنه. باید دید این روند همچنان ادامه خواهد داشت یا بالاخره ترمزش کشیده میشه. به نظر میرسه #خودرو و #خگستر هم میل به پر کردن گَپ خودشون در کوتاه ترین زمان ممکن دارن و بعید نیست این اتفاق هم به مرور در این بازار هیجانی و غیر قابل پیشبینی، برای برخی از سهم های خاص [خاص رو نه لزوما به معنای مثبت به کار میبرم نه منفی]، تبدیل به امری مرسوم بشه.

جالبه برای 50% بسته شد بعد از 24 ساعت باز شد!
حجم مبنا: 0.17... ظاهرا روند معکوس گرفته؛ هرچی قیمتش میره بالاتر کمتر میفروشن. عجب.

1. سهام گروه خودرو و قطعه سازی (نه لزوما همه سهم ها مثلا #خاهن که 316% تو 2 ماه بهم سود داده بود الان برگشته رو 270% و استراحت داره میکنه - همچنین #خشرق / ولی واضحه که #خساپا #خودرو #خبهمن #خزامیا و چند تای دیگه به هر حال در این روزها دارن بیش از حد انتظار خوب عمل میکنن. چه با رانت و فساد باشه، چه حقیقی و بر اساس ارزش و عرضه و تقاضا و چه هر چیز دیگه ای.

#خمحرکه هم داره با 100% باز میشه و نسبت خریدار به فروشنده بسیار قابل توجه هست. ببینیم ناظر چه میکنه. البته #غپاک هم با 100% باز شد ولی بی جنبه ها هول کردن و از فرداش صف فروش شد!

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کسی ختوقا داره ؟ این ختوقا یه هفته ست اجازه ورود میده تقریبا یه سره هم مثبته حتی تو این بازار هر سری صف فروش میشه اضافه میکنم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
کسی ختوقا داره ؟ این ختوقا یه هفته ست اجازه ورود میده تقریبا یه سره هم مثبته حتی تو این بازار هر سری صف فروش میشه اضافه میکنم.

از قبل مجمع دارم و 205% سود داده. ولی بی تعارفش رو بخوام بگم؛ داریم از موج ایجاد شده استفاده میکنیم و لزوما ربطی به با ارزش بودن (یا نبودن) این سهم ها نداره. هیچ تحلیلی در مقطع فعلی روی گروه خودرو و قطعه سازی جوابگو نیست. عطش خریدار باعث شده اینطور رشد کنن. همونطور که قبلش گروه غذایی چنین بود یا در یک بازه 2 هفته ای سیمانی ها. باید دید این روند تا کی ادامه داره.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از قبل مجمع دارم و 205% سود داده. ولی بی تعارفش رو بخوام بگم؛ داریم از موج ایجاد شده استفاده میکنیم و لزوما ربطی به با ارزش بودن (یا نبودن) این سهم ها نداره. هیچ تحلیلی در مقطع فعلی روی گروه خودرو و قطعه سازی جوابگو نیست. عطش خریدار باعث شده اینطور رشد کنن. همونطور که قبلش گروه غذایی چنین بود یا در یک بازه 2 هفته ای سیمانی ها. باید دید این روند تا کی ادامه داره.
با این حمایت ها از خودرو سازی و هجوم مردم فکر میکنم گپ قیمتی رو پر کنه بزودی خمحرکه امروز 100 درصد خورد حالا نمیدونم تایید شد یا نه . ولی درست میگی بی منطقه ممکنه فردا بیدارشیم ببینیم ملت حجوم بردن به یه گروه دیگه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نحوه معاملات دارا یکم نشون میده جو لحظه ای چقدر تاثیرگذاره تو این بازار... نه به اون 12 هزار تومن بالای NAV خریدن، نه به این عجله برای 1000 تومن زیر NAV فروختن.

با این حمایت ها از خودرو سازی و هجوم مردم فکر میکنم گپ قیمتی رو پر کنه بزودی خمحرکه امروز 100 درصد خورد حالا نمیدونم تایید شد یا نه . ولی درست میگی بی منطقه ممکنه فردا بیدارشیم ببینیم ملت حجوم بردن به یه گروه دیگه

تایید شده فکر کنم. نسبت خریدار به فروشنده (عطش غیر قابل باور) چشمگیر بود. البته این روزها از ناظرین هیچی بعید نیست.
ویرایش: ظاهرا داره باطل میکنه...

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب اتفاق مسخره ای که امروز افتاد و من هم شانسی دیدم این بود :

wkn,r.JPG

خوب !
sharmandegi.gif

قیمت معامله 10،808 ، کمتر هم اومد ! منظورم زیر 10،000 ریاله ...

اگه به NAV نگاه کنید ، قیمت 16،123 ریال رو میبینید !
bav3_154fs759111.gif

یعنی اگه کسی روی 10800 میخرید ، در لحظه 50% سود بدون هیچ ریسکی میکرد . مثل اینکه الان یکی سکه هاش رو به قیمت 6.5 میلیون تومن بفروشه !
130276-7wfweqh.gif

بگذریم از اینکه معاملات ابطال شد و خرید سنگینی که کردم باطل شد
154fs232528.gif

بدون ریسک بخاطر اینکه ، سهام صندوق درآمد ثابت رو اینقدر زیر قیمت میدادن
صندوقی که عمده سرمایه "سپرده بانکی" و "اوراق مشارکت" و "موجودی نقده " ! کاملا بدون ریسک
اگه صندوق سهامی بود ، مثل دارا یا بقیه صندوق های سهامی و یا حتی مختلط ، عجیب بود ولی ممکن هم بود اتفاق بیوفته اما روی صندوق درآمد ثابت خنده دار بود

قانونا ابطال بی معنیه و هرکی فروخته با تصمیم خودش فروخته و هرکی خریده با تصمیم خودش خریده اما اگه قرار نبود ابطال بشه ، مردم چرا باید اینقدر احمق باشن و صندوق درآمد ثابت رو به خاطر بازی هایی که با سهم میکنن ، اینجوری زیر قیمت رد بکنن! در اصل اینجا بورس تهران واقعا واقعا توی این شرایط در حق فروشنده ها لطف میکنه اگه باطل نمیکرد چه پولایی که از جیب مردم به جیب گنده ها میرفت و در کنارش یکمی هم به امثال ماها میرسید که کاملا شانسی شاهد دقایقی از حماقت فروشنده ها بودیم
hugly.gif

کلمه احمق به معنای کامل شایسه این فروشنده هاست
ugly24.gif

حتی فکر نکردن ، صندوقی که سپرده بانکی و اوراق مشارکت داره حتی اگه شاخص شدیدا ریزشی باشه ، چرا باید قیمت فروش الانتون به قیمت خرید یک سال قبلتون باشه !

به خدا به پیر به پیغمبر ، صندوق درآمد ثابت ریسکش نزدیک به صفره
154fs232528.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تازه خوبه 20% گرفته
اگه ضرر میکرد ، فکر کنم امشب واس شام ، حسین جعفری پلو با زرشک داشتن :D

وقتی میگم ملت بی چشم و رو و جفتک اندازن ، منظورم امثال این آدماست . اینا جزء همون 70% ای هستن که وجودشون واس جامعه سمه ...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خوب اتفاق مسخره ای که امروز افتاد و من هم شانسی دیدم این بود :

مشاهده پیوست 1187190

خوب !
sharmandegi.gif

قیمت معامله 10،808 ، کمتر هم اومد ! منظورم زیر 10،000 ریاله ...

اگه به NAV نگاه کنید ، قیمت 16،123 ریال رو میبینید !
bav3_154fs759111.gif

یعنی اگه کسی روی 10800 میخرید ، در لحظه 50% سود بدون هیچ ریسکی میکرد . مثل اینکه الان یکی سکه هاش رو به قیمت 6.5 میلیون تومن بفروشه !
130276-7wfweqh.gif

بگذریم از اینکه معاملات ابطال شد و خرید سنگینی که کردم باطل شد
154fs232528.gif

بدون ریسک بخاطر اینکه ، سهام صندوق درآمد ثابت رو اینقدر زیر قیمت میدادن
صندوقی که عمده سرمایه "سپرده بانکی" و "اوراق مشارکت" و "موجودی نقده " ! کاملا بدون ریسک
اگه صندوق سهامی بود ، مثل دارا یا بقیه صندوق های سهامی و یا حتی مختلط ، عجیب بود ولی ممکن هم بود اتفاق بیوفته اما روی صندوق درآمد ثابت خنده دار بود

قانونا ابطال بی معنیه و هرکی فروخته با تصمیم خودش فروخته و هرکی خریده با تصمیم خودش خریده اما اگه قرار نبود ابطال بشه ، مردم چرا باید اینقدر احمق باشن و صندوق درآمد ثابت رو به خاطر بازی هایی که با سهم میکنن ، اینجوری زیر قیمت رد بکنن! در اصل اینجا بورس تهران واقعا واقعا توی این شرایط در حق فروشنده ها لطف میکنه اگه باطل نمیکرد چه پولایی که از جیب مردم به جیب گنده ها میرفت و در کنارش یکمی هم به امثال ماها میرسید که کاملا شانسی شاهد دقایقی از حماقت فروشنده ها بودیم
hugly.gif

کلمه احمق به معنای کامل شایسه این فروشنده هاست
ugly24.gif

حتی فکر نکردن ، صندوقی که سپرده بانکی و اوراق مشارکت داره حتی اگه شاخص شدیدا ریزشی باشه ، چرا باید قیمت فروش الانتون به قیمت خرید یک سال قبلتون باشه !

154fs232528.gif
این چند روز بازار به شدت عجیب غریب شده
به نظرم خرید و فروش ریسکش خیلی بالاس
باید ببینیم هفته بعد چی میشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
154fs232528.gif

تقریبا تو یه ماه 60 تومن رفته رو قیمت ــش که اگر با سود بانکی 20 درصد مقایسه کنیم تقریبا 2.3 برابر سود بانکی ، سود میده
به نظرم این صندوق ها برای کسانی که تجربه زیادی ندارن ( مثل من :دی ) خیلی مناسبه چون ریسک ــش خیلی پایینه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تقریبا تو یه ماه 60 تومن رفته رو قیمت ــش که اگر با سود بانکی 20 درصد مقایسه کنیم تقریبا 2.3 برابر سود بانکی ، سود میده
به نظرم این صندوق ها برای کسانی که تجربه زیادی ندارن ( مثل من :دی ) خیلی مناسبه چون ریسک ــش خیلی پایینه
درستشم همینه
من از 92 تو بورسم ، تقریبا نصف سبدم صندوقه :p
ترکیبی از صندوق های درآمد ثابت ، مختلط و سهامی
اون نصف دیگه رو خودم باهاش معامله میکنم ( اونم بخش عمده بلند مدته و بخش خیلی کمی کوتاه مدته ) ، اگه یه زمانی هم حتی نصف شد ، سه چهارم سبدم هنوز هست

بالا