123perspolis
Registered User
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
Intel E4400
کدوم از اینها بهتره
Intel E4400
کدوم از اینها بهتره
حرف نداره . ولي خوب asus m2ne 32 sli
MSI - K9N Ultra
سلام چي شده كه ديگه intel پيشنهاد نميديد؟ ايا اين سري amd مزيتي نسبت به اينتل داره مثلاً در مقايسه با 6420؟cpu athlon 64 x2 6000
main abit kn9 sli
ram 2*1gb teeam bus 800
vga 8600gt asus
case: 6c29 green
power:530 real green
dvd/rw: lite-on
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانی که در این قسمت فروم زحمت می کشند....
از دوستان می خوام که دو سیستم پیشنهادی برای من بنویسند که قیمت کلی اونها یکی 760 و دیگری 700 تومن بشه....
مشخصات برخی از قطعات که مایلم الزاماً اینطور باشند:
مانیتور LCD
کارت گرافیک 256 Mg
CPU Intel
رم 1 Gig
H.D.D : حداقل 160
اگر ممکن باشه نام کامل قطعات رو همراه با ذکر قیمت هر یک از اونها بنویسید...
در مورد کارت گرافیک هم اگه بشه اینجا کمی توضیح بدین که کدوم مارک و چرا بهتره ... اگر جاش اینجا نیست لطفاً بگید تا در تاپیک مربوطه مطرح کنم.... در فاکتوری که برای یکی از آشنایان نوشتند، نوع کارت گرافیک رو Geforce 7300 زدند... با توجه به اینکه انواع مختلفی کارت گرافیک با این نام در بازار موجود هست، ازتون می خوام که بهترین مارک این محصول که مناسب با سیستم پیشنهادی باشه رو انتخاب کنید.... اگر هم که نوع دیگه ای مد نظرتون هست، حتماً لحاظ کنید... حالا چه 256 چه 512.... در مورد همین کارت گرافیک هم من یه سؤالی برام پیش اومده که می پرسم... وقتی قیمت های کارتهای گرافیک رو نگاه می کنم گاهی اوقات قیمت های کارت های 256 یا حتی 128 بالاتر از قیمت های کارتهای 512 هست.... دلیلش چیه؟
لطفاً بیشتر قطعاتی رو معرفی کنید که در بازار موجود باشند تا راجت تر بشه گیر آورد... من خودم تهران زندگی نمی کنم.... به خاطر همین شاید کمتر به قطعات بیشتر دست رسی داشته باشم....
اگر دوستان نظر دیگه ای هم داشته باشند که قیمت از مرز پیشنهاد شده بگذره... مسأله نیست... بعد از پیشنهاد 2 سیستم مذکور... قطعات مورد نظر خودتون رو هم بیان کنید.... لطفاً همراه با قیمت ... که حساب از دستم در نره...
با تشکر از دوستان....:happy:
سلام چي شده كه ديگه intel پيشنهاد نميديد؟ ايا اين سري amd مزيتي نسبت به اينتل داره مثلاً در مقايسه با 6420؟
من این 2 تا سیستم رو مد نظر دارم نظرتون چی هست؟
CPU: AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+ = 190
ABIT KN9 SLI = 110
VGA: NVIDIA 8600GT XFX = 150
GEIL 1GB DDR2 B800 DUAL CHANNEL = 80
530
CPU: AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+ = 140
MB: MSI - K9N Ultra = 97
VGA: XFX - GeForce 8500 GT = 120
GEIL 1GB DDR2 B800 DUAL CHANNEL = 80
438
چقدر با هم تفاوت دارن محسوسه واقعا چون نمی خوام زیاد خرج کنم اما پول دارم و بیشتر هم می تونم بدم
راستی یک پاور Green GP380A دارم جواب میده رو سیستم خواهشن بگید آره چون تازه خریدم
من 3 تا هارد 250 ساتا دارم میشه همزمان روش نصب کرد که؟؟؟!!! مشکلی نیست
علاوه بر 65 نانو بودن 6000 . الان قويترين پردازنده x2 هست دو تا هسته داره كه تو سرعت 3ghz كار ميكنن
این مین بردها که 3 تا هارد همزمان رو ساپورت می کنه؟
سلام
من يه دستگاه ميخوام بگيرم بيشتر ميخوام با 3dmax و autocad کار کنم
تا 700 يا نهايت 800
با مانيتور lcd بدون
dvd رايتر و اسپيکر
hard 160 سا تا 2
اگه بخوام سی پی يو core 2 duo باشه و رم2 گيگ bus800 باشه قيمتش زياد ميشه
بنظره شما براي کار گرافيکی مثل max va cad
رم 2 گيگ باشه بهتره يا سی پی يو core2duo باشه ؟
modem am nemikhad
mersi
CPU: Intel Core 2 Duo E4300
Ram: 1GB DDR2 G.Skill
motherboard: Asus P5b
VGA: 8600 GT - Winfast Leadtek
این قطعات سر هم چقدر پولش میشه!!!
نظرتون نسبت بهش چیه ؟
Inno3D Geforce 8600 G این برد خیلی خوب بنظر میرسه؟؟!!!
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm
در اینجا هم نمودارها هست که همه کارتگرافیک های 8600 رو با هم مقایسه کرده از همه سرتره
http://www.vr-zone.com/print.php?i=5002
در آخرش نمودار ها هست
قیمتش هم مناسبه و گارانتی تعویض مال گلسان داره نظرتون چی هست
راستی چرا کسی نیست؟؟؟
با سلام
نظر من اینه که با این بودجه LCD نگیرین بهتره چون برای سیستم حدود 400 تا 500 تومن می مونه که البته سیستم خوبی می شه ولی نه خیلی!!!
کیفیت گرافیک اصلا به حجم رم هیچ ربطی نداره
چیزهای مهم در گرافیک :
1- GPU Type + GPU Clock(MHZ
2- Ram Type (GDDr 1-2-3-4 ) + Ram Bus(MHZ) + Ram Interface (64bit - 128bit - 256bit
3 - DX Support
با بودجه ی شما و اینکه می خواهید LCD بخرید 8500GT فکر کنم خوب بید
اگر Over نمی خواهید بکنید حتما AMD بگیرید که CPU هاش خیلی تو استوک کارایی بهتری نسبت به قیمت دارند.