سلام دنبال نمایندگی این کارگزاری ها نباش
واسه کارگزاریهای نا اشنا 5-10میلیارد تراکنش درماه نیاز
و دنبال کارگزاریهای معروف نباش که خیلی سخت شده
اینو بیشتر توضیح میدی؟شما نمایندگی رو بگیر بعد متوجه پول دراوردن میشید
5تا سبد میلیاردی بگیری بسه برات![]()
شما وقتی نماینده بشید ۱ درصد از خرید و فروش (جمعا) میشه کارمزدت (بجز مالیات)اینو بیشتر توضیح میدی؟
فرضا کسی نمایندگی گرفت و 5 تا سبد سهام میلیاردی هم گرفت ، خب نمایندگی چطوری میتونه پول در بیاره؟
آها کارگزاری مقداری از کارمزد رو به نماینده میده. 0.8 درصد (جمع خرید و فروش) کارمزد کارگزاری هست .. کارگزاری درصدی از کارمزد رو به نماینده میدهشما وقتی نماینده بشید ۱ درصد از خرید و فروش (جمعا) میشه کارمزدت (بجز مالیات)
حالا شما چون نماینده هستی بجای یک درصد مثلا ۹دهم درصد کارمزدت به اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتی میدی که یک دهم درصد باقیمانده میشه سهم خودت
که در این صورت هر ۱ میلیارد میشه یک میلیون کارمزد شما (یک دهم درصد)
من مطمئن نیستم ولی به نظر میاد اینطور باشه، یعنی یه درصدی رو جداگونه میگیرنآها کارگزاری مقداری از کارمزد رو به نماینده میده. 0.8 درصد (جمع خرید و فروش) کارمزد کارگزاری هست .. کارگزاری درصدی از کارمزد رو به نماینده میده
مثل تخفیف هایی میشه که به مشتریا میدن. مفید حدود 10 درصد میده، اقتصاد بیدار 25 درصد ، آگاه الان من 15 درصد دارم
شما وقتی نماینده بشید ۱ درصد از خرید و فروش (جمعا) میشه کارمزدت (بجز مالیات)
حالا شما چون نماینده هستی بجای یک درصد مثلا ۹دهم درصد کارمزدت به اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتی میدی که یک دهم درصد باقیمانده میشه سهم خودت
که در این صورت هر ۱ میلیارد میشه یک میلیون کارمزد شما (یک دهم درصد)
سبد خودت میگیری شخصی سبد گردانی میکنید / مردم به کسی که نمایندگی دارن یا در نمایندگی کار میکنند راحتتر سبد میدن بخاطر بحث احساس امنیت و دانش و رانتی که کارگزاری دارنداینو بیشتر توضیح میدی؟
فرضا کسی نمایندگی گرفت و 5 تا سبد سهام میلیاردی هم گرفت ، خب نمایندگی چطوری میتونه پول در بیاره؟
بنظر من اونایی که میرن توخود نمایندگی شعبه ثبتنام میکننمن مطمئن نیستم ولی به نظر میاد اینطور باشه، یعنی یه درصدی رو جداگونه میگیرن
خب سبدگردانی باید خبره بود...فکر میکنم نمایندگیها بقول خودشون استیش دارن واصلا کارمزدی نمیدن بابت خرید و فروششون
سبد خودت میگیری شخصی سبد گردانی میکنید / مردم به کسی که نمایندگی دارن یا در نمایندگی کار میکنند راحتتر سبد میدن بخاطر بحث احساس امنیت و دانش و رانتی که کارگزاری دارند
من نمایندگی بگیرم 5 نفر سبد میلیاردی داشته باشند میگیرم و خودم سبد گردایشونو انجام میدم و با هرکدومشون یه قرار داد میبندم که یک درصد خاصی رو من میگیرم
این میشه درامد من از نمایندگی
اولا مفید و آگاه بسیار سخت نمایندگی میدن ولی فقط پول دراوردن تنها از این طریق نیست همون ثبتنامهایی که انجام میشه که من در همین حد اطلاعات دارم
و برای هر کارگزاری بنظرم شرایط خاص خودش رو داره
بنظر من اونایی که میرن توخود نمایندگی شعبه ثبتنام میکنن
به شعبه یه درصدی رو اختصاص میدن
آقا بذار نمایندگی رو بدن بما خدا شاهده خودم یه جوری درامد کسب میکنم![]()
خب همون نا آشناها ...اگه متن اولی بنده رو مشاهده کنید
نوشتم برای یه کارگزاری نا اشنا اینطور بود
برای مفید و کارگزاری های دیگه معروف خبر ندارم.
۵ تا ۱۰ میلیارد برای حساب بانکی چه فایده داره ؟!! نمایندگی باید گردش داشته باشه.
اقا بالا هم گفتم اطلاعات تکمیلی زنگ بزن برای کارگزاری
بپرس سود کارگزاریهاتون از چیه !؟چرا رفتین نمایندگی کارگزاری گرفتین وقتی سودی نداره؟! شرایط چیه ؟!خیالتم راحتتره
اطلاعات ناقص مارو به دل نگیر زنگ بزن به کارگزاری![]()