meysam313
Registered User
- نوشتهها
- 140
- لایکها
- 82
مقالات رو خودتون نوشتید؟زبان انگلیسیتون قویه؟
-بله مقالات رو با توجه به اطلاعات تخصصی خودم و اطلاعات عمومی که تو سطح وب بود خودم نوشتم،معمولا بین 800 تا 1200 کلمه هم بودن،اکثر قسمت هاش رو از اطلاعات کامپیوتری خودم استفاده کردم و قسمتیش رو هم از سطح اینترنت با نگارش خودم داخل مقالات ترکیب کردم و یه مقاله اورجینال از داخلش در اوردم،قبل از تایید ادسنس به چند سئو کار با تجربه با فعالیت چند ساله با ادسنس که نشون دادم گفتند که با این شرایط پست ها تایید ادسنس رو خواهی گرفت،ولی خب بدلیل کامل نبودن اطلاعاتم نسبت به ادسنس اون موقع ترجیح دادم فعلا مراحل کار رو ادامه ندم،اما الان مجدد به فکر دامنه و هاست جدید هستم،نمیدونم زبان شما در چه حد هستش تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم،اگه تا حدی میتونید مقاله انگلیسی بدون کپی بنویسد سعی کنید برای ویرایش از مترجم یا فردی اشنا کمک بگیرید،من پارسال که به فکر ادسنس افتادم و زبانم ضعیف تر بود همینجوری میخواستم فعالیت کنم،اول مقاله اورجینال فارسی میخواستم بنویسم و بعدش بدم مترجم برام انگلیسیش کنه،اینجور میتونستم بیشتر مقاله رو اورجینال در بیارم،شاید این راهکار برای شما هم جواب بده
-شرایط تایید سایت برای ادسنس بجز بحث کپی رایت-و نبود دامنه ir و هاست مرتبط با ایران،این شرایط زیر رو هم میخواد
-معمولا اگه سایت قوانین ادسنس رو رعایت کرده باشه با 20-25 پست اورجینال تایید رو میتونه بگیره،بعدشم چون سایت های دیگه مثل قدیم توسط ربات های ادسنس تایید نمیشن و تایید بصورت دستی توسط کارمندان گوگل هستش، اگه سایت بصورت مرتب مثلا 2-3 ماه فعال باشه و هفته ای 2-3 مقاله داخلش قرار بگیره ، مثلا به بالای 20 مقاله برسه شانس تاییدش رو بالاتر هم میبره،مقدار بازدید روزانه هم برای تایید ادسنس اهمیت خاصی نداره و اگه سایر شرایط اوکی باشه حدود 50-100 ای پی کافی هستش،و یه نکته ایی هم که وجود داره هر چه تعداد مطالب یه پست بیشتر باشه مثلا بالای 1500 کلمه راحتتر از سوی ادسنس تایید خواهید شد.