• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
وی پس از گذشت 24 ساعت و بدن درد گرفتن دوباره بازی ها را نصب و اجرا کرد(شبیه فیلم پoرn میشه همرو پاک میکنی که دیگه نبینی ولی 2 روز بعد ایندفعه با کیفیت 4k دانلود میکنی):D
منم ۴ ماه پیش پابجی رو‌پاکر‌کردم الان دو هفته است به کاش کال آف رو نصب کردم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
خوب پس منم اد کنید این پسره الان بزرگ شده؟ مدیرتونه؟
فرنود شوشول رو همون سال کردن تو گونی دیگه اثری ازش پیدا نشد
فرنود راستگو بود باید دلوخ میگفت :cool:

گروه وبمستری زیاد هست، خوراک کلاهبرداری o_O
بیشتر وقت ها از ترس فیشینگ معاوضه میکنم بجای واریز نقدی
الان که سربازیم تموم شده. تایید میکنم که هیچ.جوابشونو هم میدم.
اگه از این کامنت های خوب بزارن بازدیدت بالا میره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فرنود شوشول رو همون سال کردن تو گونی دیگه اثری ازش پیدا نشد
فرنود راستگو بود باید دلوخ میگفت :cool:

گروه وبمستری زیاد هست، خوراک کلاهبرداری o_O
بیشتر وقت ها از ترس فیشینگ معاوضه میکنم بجای واریز نقدی

اگه از این کامنت های خوب بزارن بازدیدت بالا میره
نه حاجی
ما کار علمی میکنیم
اگه باز گیم وروده چیه نیاد یه ایراد بگیره

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کسی اینجا هست پرفکت مانی بده زیر 5 دلار؟ سایتها برای احراز هویت مدارکی میخوان که من بهشون اعتماد ندارم سو استفاده نشه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان من تو کنسول گوگل دیدم برخی لینک هارو میزنه 404
رفتم دیدم مثلا به اینصورته :
site.com/گلچین/
این صفحه 404 ه ولی وقتی روی لینکی از سایت که هست کلیک میکنم و میره به
site.com/گلچین/
موجوده لینک رو کپی کردم تو نوت پد دیدم اولی به اینصورته :
site.com/%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86/

دومی که باز میشه اینطوریه :
site.com/%da%af%d9%84%da%86%db%8c%d9%86/

بنظرتون مشکل چی میتونه باشه؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اسپم تاپیک جدید ، با یوزر سابقه یک روزه :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
پکیج های پولدار شویم میفروشه
رتبه رو ببینید ، الان پول توی همین چیزاست :mad:

ezgif-1-cb5a099a2513-gif.1176735

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

نمیدونم چرا اینجور ادما براتون قابل باور نیستن ! خیلی از اینجور ادما خودم دیدم ! توی تهران , توی شهرستان ها , یا افرادی که شمال زمین های کشاورزی داشتن بعدا این زمین ها طلا شدن ! شاید بشه اسمشو گذاشت شانس ! ولی واقعا هستن ! طرف یه زمین توی غرب تهران داشت دانشگاه ازاد تصرفش کرده بود , جوری از دانشگاه پول گرفتن برای این زمین که تو دل کوه بود , هفت جدو ابادشون رو بیمه کردن !
طرف ماشین شاسی بلند خریده بود نمیدونست چطوری دنده عوض کنه ! دوستی داریم شاسی بلند داره تا دهنشو باز نکنه تیپو همه چیزش خوبه!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نمیدونم چرا اینجور ادما براتون قابل باور نیستن ! خیلی از اینجور ادما خودم دیدم ! توی تهران , توی شهرستان ها , یا افرادی که شمال زمین های کشاورزی داشتن بعدا این زمین ها طلا شدن ! شاید بشه اسمشو گذاشت شانس ! ولی واقعا هستن ! طرف یه زمین توی غرب تهران داشت دانشگاه ازاد تصرفش کرده بود , جوری از دانشگاه پول گرفتن برای این زمین که تو دل کوه بود , هفت جدو ابادشون رو بیمه کردن !
طرف ماشین شاسی بلند خریده بود نمیدونست چطوری دنده عوض کنه ! دوستی داریم شاسی بلند داره تا دهنشو باز نکنه تیپو همه چیزش خوبه!
نمی گم باور پذیر نیست
ولی اینجا یک تاپیک 30 میلیاردی زدن
احتمالا این تاپیک جدی از یوزر های همین جاست برای شوخی و تفریح این را زده

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام . میخواستم ببینم کسی از شما تا حالا پیج اینستا خرید و فروش کرده ؟ یه پیج با فالوئر های واقعی و با کیفیت با مثلا ۳۰ هزار دنبال کننده چقدر مبارزه ؟ کسی چیزی برای فروش داره ؟

خرید پیج های اینستاگرام توصیه نمیشه , پیج ها بعد از فروش هم قابلیت بازگردانی با ایمیل رو دارن , حتی اگر شما تمام مشخصات رو تغییر بدید , صاحب اکانت با اولین ایمیلی که اکانت رو ساخته میتونه به اینستاگرام درخواست بده که اکانتش هک شده و اکانت رو بازیابی کنه حتی بعد چندین ماه ! اون دسته از افرادی ام که میگن ایمیل رو ام باهاش میفروشن و تحویل میدن , کاری نداره , شما اولین ایمیل رو تغییر میدی و اکانت رو با ایمیل دومی میفروشی , اگر قصد خرید دارید فقط از اشنا و ادم معتبر وگرنه من به شخصه با توضیحاتی که دادم خریدش رو پیشنهاد نمی کنم

نمی گم باور پذیر نیست
ولی اینجا یک تاپیک 30 میلیاردی زدن
احتمالا این تاپیک جدی از یوزر های همین جاست برای شوخی و تفریح این را زده

درسته ! قبلا هرکسی میومد اینجا , میدونست تمام وبمسترین و مدیران سایت ها اینجا یوزر دارن و اعتبار خاصی داشت pt
الان یه سری افراد با خوش مزه بازی و صحبت های نامربوط جو انجمن رو خراب کردن , به جرات میتونم بگم دیگه مدیران و وبمستران بزرگ رو نمیشه تو pt پیدا کرد , تاپیک های خاله زنکی و بی محتوا , مخصوصا تو بخش پاتوق , استفاده از کلمات بی ادبانه با تغییر حروف این کلمات در انجمن , 4تا کاربر جدید هم بیاد این افراد رو ببینه فکر میکنه خیلی cool عه قاطی این ادما بشه و اظهار نظر های تخصصی بکنه در مورد چیزی که تا حالا نشنیده اصلا !

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به نظرم باید این عباس منش ، دکتر کاویانی، ماهان تیموری و... را به جای حیوان به گاو آهن ببندن و زمین را شخم بزنن تا دست عبرتی بشه برای باقی کلاهبردارها
یکی از همینا رو از نزدیک من میشناسم. یعنی باهم مدرسه میرفتیم.
یادمه اون موقع نون بربری و سفیدی میداد دست مردم، حالا پکیج موفقیت میفروشه.
فکر میکنم راز اصلی موفقیتشو که همون داستان نونوایی هست را هنوز فاش نکرده :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
صاحب اکانت با اولین ایمیلی که اکانت رو ساخته میتونه به اینستاگرام درخواست بده که اکانتش هک شده و اکانت رو بازیابی کنه حتی بعد چندین ماه
دوست عزیز من یه پیج دارم که سال قبل هک شد و هر کاری کردم نتونستم برگردونم ,

علت هم این بود مراحلی که در Help اینستا برای درخواست بررسی اکانت هک شده توضیح داده شده اصلا در نرم افزار وجود نداره
ثبت نام با ایمیل انجام شده و شماره تلفن ثبت نشده لذا بازیابی از طریق شماره تماس امکان نداره , اکانت فیسبوک با همون ایمیل نداره
به همین دلیل تنها گزینه موجود ارسال لینک بازیابی به ایمیل هست که متاسفانه لینک بازیابی به ایمیل هکر میره

اگر هم مستقیما به support@instagram ایمیل بزنیم جواب بصورت رباتیک ارسال میشه که میگه درخواست پشتیبانی رو از داخل اپ اینستا ارسال کنید

حالا با این تفاسیر شما میتونید بگید چطور میشه اکانت هک شده رو برگردوند ؟
283.gif

Last edited:

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
بچه ها کسی میدونه چطور باید یه لیست 5 هزارتایی آیدی تلگرام رو به کانال اد زد؟ دسترسی ادمین دارم به کانال

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوست عزیز من یه پیج دارم که سال قبل هک شد و هر کاری کردم نتونستم برگردونم ,
علت هم این بود که مراحلی در Help اینستا برای درخواست بررسی اکانت هک شده توضیح داده شده اصلا در نرم افزار وجود نداره
تنها گزینه موجود ارسال لینک بازیابی به ایمیل هست که متاسفانه لینک بازیابی به ایمیل هکر میره

اگر هم مستقیما به support@instagram ایمیل بزنیم جواب بصورت رباتیک ارسال میشه که میگه درخواست پشتیبانی رو از داخل اپ اینستا ارسال کنید

حالا با این تفاسیر شما میتونید بگید چطور میشه اکانت هک شده رو برگردوند ؟
283.gif

ایمیل اکانت رو که تغییر بدید , یک ایمیل برای شما ارسال میشه که به شما اطلاع میده ایمیل تغییر کرده و گزینه برای بازیابی میذاره که اگر خودتون این کارو نکردید اکانت رو برگردونید
اگر نتونستید , از توضیحات لینک بالا استفاده کنید , برای اینستاگرام مشخصات رو میفرستید خودشون بهتون ایمیل میدن
اگر نمیتونید مراحل رو خودتون انجام بدید , بسپرید به افرادی که کار سوشیال مدیا انجام میدن , هزینه ش رو میگیرن اکانت رو بازیابی می کنن

به نظرم باید این عباس منش ، دکتر کاویانی، ماهان تیموری و... را به جای حیوان به گاو آهن ببندن و زمین را شخم بزنن تا دست عبرتی بشه برای باقی کلاهبردارها
یکی از همینا رو از نزدیک من میشناسم. یعنی باهم مدرسه میرفتیم.
یادمه اون موقع نون بربری و سفیدی میداد دست مردم، حالا پکیج موفقیت میفروشه.
فکر میکنم راز اصلی موفقیتشو که همون داستان نونوایی هست را هنوز فاش نکرده :D

تا کسی نباشه سواری بده کسی ام سوار نمیشه ! مشکل از مردمه که گول این حرفارو میخورن ! مشکل بعدی ام از خلع های قانونیه که به این افراد بی سواد اجازه میدن هر چیزی رو بفروشن ! عباس منش راننده تاکسی بوده الان با پول مردم ببین کجا زندگی میکنه ! طرف خودش حرفاش تو زندگی خودش به دردش نخورده اسو پاس بوده , این مزخرفات رو به مردم ساده ما فروخته با پول مردم رفته از ایران ! ماهان تیموری امثالش هنوزم توی اینستاگرام زیاده , افرادی که خبر ها و مقالات خارجی رو ترجمه میکنن و یک پسوند استاد به اسم خودشون اضافه میکنن و شروع میکنن به کلاهبرداری ! همه این موارد نمیگم نادونی ! از نا آگاهی مردم و خلع های قانونیه !

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ایمیل اکانت رو که تغییر بدید
جسارتا وقتی اکانت هک شده و امکان دسترسی به اکانت ندارم چطور ایمیل رو تغییر بدم ؟
283.gif

ایمیل اکانت رو که تغییر بدید , یک ایمیل برای شما ارسال میشه که به شما اطلاع میده ایمیل تغییر کرده و گزینه برای بازیابی میذاره که اگر خودتون این کارو نکردید اکانت رو برگردونید
اگر نتونستید , از توضیحات لینک بالا استفاده کنید , برای اینستاگرام مشخصات رو میفرستید خودشون بهتون ایمیل میدن
اگر نمیتونید مراحل رو خودتون انجام بدید , بسپرید به افرادی که کار سوشیال مدیا انجام میدن , هزینه ش رو میگیرن اکانت رو بازیابی می کنن

ضمن اینکه من یکسال هست که صدبار این پیچ رو کلمه به کلمه مرور کردم ,
شاید بالای چندصد سایت رو دیدم و ده ها ویدئو در این زمینه دیدم ,
ظاهرا در گذشته و در نسخه های پایین تر اینستاگرام گزینه ای مبنی گزارش هک شدن اکانت وجود داشت که از اون طریق اقدام میکردند
ولی در نسخه های جدید این گزینه حذف شده ولی قسمت Help اینستا تغییر نکرده و این متن ظاهرا مربوط به زمانی هست که اون گزینه درخواست بررسی اکانت هک شده وجود داشت

مراحلی که الان در نرم افزار وجود اینه که

اول گزینه مشکل در ورود رو میزنید , بعد از شما آی دی اینستا رو درخواست میکنه , وقتی آی دی رو وارد میکنید گزینه های ریکاوری رو برای شما نمایش میده

برای اکانت من دو گزینه ریکاوری وجود داره ارسال ایمیل و بازیابی از طریق فیسبوک

از اونجا که اکانت فیسبوک با ایمیل مشابه وجود نداره این گزینه عملکرد نداره , پس میمونه گزینه ارسال ایمیل
وقتی هم گزینه ارسال ایمیل رو میزنم لینک بازیابی میره برای ایمیل هکر !

عملا از طریق خود اینستا من چیزی پیدا نکردم

Last edited:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
جسارتا وقتی اکانت هک شده و امکان دسترسی به اکانت ندارم چطور ایمیل رو تغییر بدم ؟
283.gif

مثال زدم ! گفتم اگر ایمیل اکانتتون رو تغییر بدید یا اکانتتون هک بشه ایمیلتون رو عوض کنن , یک ایمیل از طرف اینستاگرام ارسال میشه که میتونید اکانت رو بازیابی کنید , اگر رمز تغییر کنه باز هم ایمیل ارسال میشه و گزینه بازیابی داره
تنها راهی که من به شما پیشنهاد میکنم اینه که اکانت هک شده رو گزارش کنید , ایمیل اصلی اکانت رو همراه با توضیحات ارسال کنید بهتون ایمیل میزنن
اگر به نتیجه نرسیدید و اکانت ارزشش رو داره , به افرادی که این خدمات رو انجام میدن پیام بدید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به نظر شما اگه بخوام هزینه کنم برای تولید محتوا و پرفالوئر کردن یه پیج ایسنتا اول چه موضوع مجازی انتخاب کنم ؟ دوم مثلا هر ۱۰ هزار فالوئر واقعی بخواد جذب بشه چقدر هزینه می‌بره حدودا ؟ ( هزینه کسی که پست بزاره، تبلیغ و..)

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تنها راهی که من به شما پیشنهاد میکنم اینه که اکانت هک شده رو گزارش کنید , ایمیل اصلی اکانت رو همراه با توضیحات ارسال کنید بهتون ایمیل میزنن
خب دقیقا نکته همینجاست , اون گزینه ای که امکان ریپورت اکانت هک شده رو داره دیگه در اپ اینستا وجود نداره

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
کسانی که تجربه دارن میشه لطفا راهنمایی کنن
من تو 40 تا گروه واتس اپ (گروه طراحی داخلی و کابینت سازی) هستم حالا فرض کنید تو هر گروه 200 نفر عضو هستن و شماره هاشونم هست
حالا چطوری میتونم همه شماره هارو جمع کنم و تو یه فایل ذخیره کنم؟
راهی نرم افزاری سایتی چیزی هست؟

بالا