• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
الان مدتی هست سایتهایی که آی پی ایران رو تحریم کرده بودن بعضیاشون بدون فیلترشکن باز میشن مثلا تم فارست رو مدتی هست بدون فیلترشکن میرم
پسوند uk هم بدون فیلترشکن باز میشه

برای من اینطوریه یا بقیه دوستان هم بدون فیلترشکن میرن ؟
بله حتا یکیشون قبلا باز نمیشد الان یه لحضه باز شد ولی بعدش این فوش رو داد ک نشونه پیشرفته
if you're here, you're either a
hackerperson or something went wrong

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا ترب چکار داره سایت شما چطوریه ؟
اون فقط سایت تبلیغاتی هست
مشتری رفته توش ثبت نام کرده محصولاتشو لیست کنه گفته برید به طراح بگید این تگ ها رو بذاره تو صفحات سایت، بعد برای لیست شدن از این api استفاده بشه! یه صفحه درست کنید لیست کل محصولا توش باشه، سایت مپ بسازید که توش کل محصولا باشه و فلان و بهمان! انگار گوگله که از این به بعد سایتو با جناب ترب هماهنگ کنیم
129fs2660348.gif
بجای اینکه خودش هماهنگ کنه کارو انداخته گردن طراحای سایت

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با توجه به کارایی که انجام دادی، احتمالا مشکل از سمت تلگرام هست (شاید مربوط به محدودیت خاصی میشه)
اگر محدودیت باشه، فکر کنم چند روزه درست بشه
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
بشکنه این دست که نمک نداره. پاول دورو بی چشم رو

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
GTMetrix قشنگ زده همه سایتایی که از صفحه ساز هایی مثل Visual Composer و Elementor و... استفاده میکردن رو با خاک یکسان کرده
44.gif

بعد من هی میگم جی تی متریکس قدیمیه سایتاتونو تو Google Pagespeed تست کنید فکر میکنن چون خودم کد مینویسم با این قالبای به درد نخور مخالفم
284.gif
بیا الان آپدیت شد همه رو ترکوند
497.gif

من خیرتونو میخوام
301.gif
قالب سبک آماده یا اختصاصی استفاده کنید و از صفحه ساز ها دوری جویید باشد که رستگار شوید
130276-7wfweqh.gif

اینو فرستاده الان فکر میکنه من معجزه میکنم میام Visual Composer از اول مینویسم که سرعت سایتش بره بالا

مشاهده پیوست 1212075

قالب های خارجی خوب نیست خیلی سنگین هستند

Untitled.jpg

اینم که میبینی 100 نیست بخاطر عکس ها هست هیچ کدوم بهینه نیست 24.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
GTMetrix قشنگ زده همه سایتایی که از صفحه ساز هایی مثل Visual Composer و Elementor و... استفاده میکردن رو با خاک یکسان کرده
44.gif

بعد من هی میگم جی تی متریکس قدیمیه سایتاتونو تو Google Pagespeed تست کنید فکر میکنن چون خودم کد مینویسم با این قالبای به درد نخور مخالفم
284.gif
بیا الان آپدیت شد همه رو ترکوند
497.gif

من خیرتونو میخوام
301.gif
قالب سبک آماده یا اختصاصی استفاده کنید و از صفحه ساز ها دوری جویید باشد که رستگار شوید
130276-7wfweqh.gif

اینو فرستاده الان فکر میکنه من معجزه میکنم میام Visual Composer از اول مینویسم که سرعت سایتش بره بالا

مشاهده پیوست 1212075
این که صفحه ساز ها خیلی کندن میکنن حرفی نیست من ترجیح میدم برای به تغییر کد ویرایش کنم تا صفحه ساز استفاده کنم ولی این سایت هم مبنا نیست واقعا مثلا انتظار داره عکسو در حدی بهینه کنی که توش فرق بین مموتی و ترامپ معلوم نباشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

golro

Registered User
لایک‌ها
67
من به صفحه ساز المنتور سایت را دارم طراحی می کنم از قالب پیش فرض البته
چطوری سرعت سایت را افزایش بدم بیشتر؟

akam47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عرض سلام و وقت بخیر / ببخشید سوالی برام پیش اومده و خیلی ممنون میشم جواب بدید. ما میخوایم سایت خودون که سیستم مدیریتش جوملا هست رو به وردپرس تغییر بدیم. الان طراح سایت میگه که بستر این قالب جوملا هست و برای تغییر سایت به وردپرس و بهینه سازی قالبش برای وردپرس 5 میلیون تومن هزینه میگیرم ازتون. این جمله تا چه حد درسته که بگه بستر قالب جوملا هست و به درد وردپرس نمیخوره و برای وردپرس باید از نو طراحی بشه؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
من به صفحه ساز المنتور سایت را دارم طراحی می کنم از قالب پیش فرض البته
چطوری سرعت سایت را افزایش بدم بیشتر؟
autoptimize و wp super cache دو افزونه رایگان هستن که هم پشتیبانی خوبی دارن هم برای من راضی کننده بود اموزشش داخل نت هست یکی برای کش یکی برای فشرده سازی کدها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اکانت توییتر بدون ورفای شماره نیاز دارم ، با آیپی رنج پراک30 و آی پی سرور مجازی و ایمیل معتبر تست کردم در هر شراطی ورفای شماره میخواد ، اکانت توییتر بدون ورفای شماره چطوری بسازم؟ :confused:

###

با ایمیل اختصاصی فقط داخل سایت های درج آگهی اکانت ساختم ، ایمیل داخل آگهی نمایش داده نمیشد ولی بعدا یه حجم زیادی ایمیل تبلیغاتی گرفتم ، این یعنی همه سایت های درج آگهی و... فروشنده بانک ایمیل و اطلاعات خصوصی هستن :mad:

99.999 درصد مشکل از سمت تلگرام نیست
یک شماره رو صد بار دیلیت اکانت کرده دوباره اکانت تلگرام با همون شماره ساخته o_O
معلومه که دیگه قاطی میکنه ، خود تلگرام هم قبل از حذف میگه ممکنه دیگه نتونی اکانت بسازی و باقی مشکلات...
پست اسپمه؟ بنظرم میخوای با یه اکانت دیگه به خودت جواب بدی لینک بزاری :oops:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
عرض سلام و وقت بخیر / ببخشید سوالی برام پیش اومده و خیلی ممنون میشم جواب بدید. ما میخوایم سایت خودون که سیستم مدیریتش جوملا هست رو به وردپرس تغییر بدیم. الان طراح سایت میگه که بستر این قالب جوملا هست و برای تغییر سایت به وردپرس و بهینه سازی قالبش برای وردپرس 5 میلیون تومن هزینه میگیرم ازتون. این جمله تا چه حد درسته که بگه بستر قالب جوملا هست و به درد وردپرس نمیخوره و برای وردپرس باید از نو طراحی بشه؟
قالب جوملا و وردپرس از نظر ساختار متفاوت هستن
قالب وردپرس فراون توی نت ریخته و راحت گیر میاد. شاید نیاز به طراحی نداشته باشید و همین قالب های اماده کارتون رو راه بندازه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داشتم پلان های هاست namecheap رو چک میکردم به این بر خوردم
Untitled.jpg

وقتی توضیحاتش رو چک کردم این رو نوشته بود

Untitled1.jpg

یعنی همش 300 فایل میتونم در هاست نگهداری کنم ؟
283.gif
من اشتباه متوجه شدم ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
داشتم پلان های هاست namecheap رو چک میکردم به این بر خوردم
مشاهده پیوست 1212294

وقتی توضیحاتش رو چک کردم این رو نوشته بود

مشاهده پیوست 1212295

یعنی همش 300 فایل میتونم در هاست نگهداری کنم ؟
283.gif
من اشتباه متوجه شدم ؟
سیصدهزاره این هاست و من استفاده کردم توصیه نمیکنم برای سایت به زبان فارسی اگه سایت ایرانی داری توصیه میکنم بیخیال شی چون دفتر این هاستینگم تو آمریکا قرار داره.

Last edited:
بالا