Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
درسته می دونمموتور جستجوی کالاست از سایتای مختلف قیمت میزاره
منظورم این هست ، ترب به طراحی شما چکار داره
هزینه می گیره برای تبلیغ
درسته می دونمموتور جستجوی کالاست از سایتای مختلف قیمت میزاره
بله حتا یکیشون قبلا باز نمیشد الان یه لحضه باز شد ولی بعدش این فوش رو داد ک نشونه پیشرفتهالان مدتی هست سایتهایی که آی پی ایران رو تحریم کرده بودن بعضیاشون بدون فیلترشکن باز میشن مثلا تم فارست رو مدتی هست بدون فیلترشکن میرم
پسوند uk هم بدون فیلترشکن باز میشه
برای من اینطوریه یا بقیه دوستان هم بدون فیلترشکن میرن ؟
مشتری رفته توش ثبت نام کرده محصولاتشو لیست کنه گفته برید به طراح بگید این تگ ها رو بذاره تو صفحات سایت، بعد برای لیست شدن از این api استفاده بشه! یه صفحه درست کنید لیست کل محصولا توش باشه، سایت مپ بسازید که توش کل محصولا باشه و فلان و بهمان! انگار گوگله که از این به بعد سایتو با جناب ترب هماهنگ کنیماصلا ترب چکار داره سایت شما چطوریه ؟
اون فقط سایت تبلیغاتی هست
حوصله شو ندارم چیز جدید بنویسممن بودم اینارو به عنوان پلاگین میفروختم![]()
بشکنه این دست که نمک نداره. پاول دورو بی چشم روبا توجه به کارایی که انجام دادی، احتمالا مشکل از سمت تلگرام هست (شاید مربوط به محدودیت خاصی میشه)
اگر محدودیت باشه، فکر کنم چند روزه درست بشه
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
GTMetrix قشنگ زده همه سایتایی که از صفحه ساز هایی مثل Visual Composer و Elementor و... استفاده میکردن رو با خاک یکسان کرده![]()
بعد من هی میگم جی تی متریکس قدیمیه سایتاتونو تو Google Pagespeed تست کنید فکر میکنن چون خودم کد مینویسم با این قالبای به درد نخور مخالفمبیا الان آپدیت شد همه رو ترکوند![]()
![]()
من خیرتونو میخوامقالب سبک آماده یا اختصاصی استفاده کنید و از صفحه ساز ها دوری جویید باشد که رستگار شوید![]()
![]()
اینو فرستاده الان فکر میکنه من معجزه میکنم میام Visual Composer از اول مینویسم که سرعت سایتش بره بالا
مشاهده پیوست 1212075
بعضی موردایی که با صفحه ساز کار نمیکنن نسبتا خوبن ولی بازم به اختصاصی نمیرسه
پ.ن: آدرس سایتت با o شروع میشه؟![]()
![]()
مشاهده پیوست 1212082
مشاهده پیوست 1212079
اینم که میبینی 100 نیست بخاطر عکس ها هست هیچ کدوم بهینه نیست مشاهده پیوست 1212080
این که صفحه ساز ها خیلی کندن میکنن حرفی نیست من ترجیح میدم برای به تغییر کد ویرایش کنم تا صفحه ساز استفاده کنم ولی این سایت هم مبنا نیست واقعا مثلا انتظار داره عکسو در حدی بهینه کنی که توش فرق بین مموتی و ترامپ معلوم نباشهGTMetrix قشنگ زده همه سایتایی که از صفحه ساز هایی مثل Visual Composer و Elementor و... استفاده میکردن رو با خاک یکسان کرده![]()
بعد من هی میگم جی تی متریکس قدیمیه سایتاتونو تو Google Pagespeed تست کنید فکر میکنن چون خودم کد مینویسم با این قالبای به درد نخور مخالفمبیا الان آپدیت شد همه رو ترکوند![]()
![]()
من خیرتونو میخوامقالب سبک آماده یا اختصاصی استفاده کنید و از صفحه ساز ها دوری جویید باشد که رستگار شوید![]()
![]()
اینو فرستاده الان فکر میکنه من معجزه میکنم میام Visual Composer از اول مینویسم که سرعت سایتش بره بالا
مشاهده پیوست 1212075
داداش این سایت خوبت هست یعنی؟
بعضی موردایی که با صفحه ساز کار نمیکنن نسبتا خوبن ولی بازم به اختصاصی نمیرسه
پ.ن: آدرس سایتت با o شروع میشه؟![]()
![]()
مشاهده پیوست 1212082
autoptimize و wp super cache دو افزونه رایگان هستن که هم پشتیبانی خوبی دارن هم برای من راضی کننده بود اموزشش داخل نت هست یکی برای کش یکی برای فشرده سازی کدهامن به صفحه ساز المنتور سایت را دارم طراحی می کنم از قالب پیش فرض البته
چطوری سرعت سایت را افزایش بدم بیشتر؟
یک شماره رو صد بار دیلیت اکانت کرده دوباره اکانت تلگرام با همون شماره ساخته99.999 درصد مشکل از سمت تلگرام نیست
پست اسپمه؟ بنظرم میخوای با یه اکانت دیگه به خودت جواب بدی لینک بزاریطراح سایت
قالب جوملا و وردپرس از نظر ساختار متفاوت هستنعرض سلام و وقت بخیر / ببخشید سوالی برام پیش اومده و خیلی ممنون میشم جواب بدید. ما میخوایم سایت خودون که سیستم مدیریتش جوملا هست رو به وردپرس تغییر بدیم. الان طراح سایت میگه که بستر این قالب جوملا هست و برای تغییر سایت به وردپرس و بهینه سازی قالبش برای وردپرس 5 میلیون تومن هزینه میگیرم ازتون. این جمله تا چه حد درسته که بگه بستر قالب جوملا هست و به درد وردپرس نمیخوره و برای وردپرس باید از نو طراحی بشه؟
سیصدهزاره این هاست و من استفاده کردم توصیه نمیکنم برای سایت به زبان فارسی اگه سایت ایرانی داری توصیه میکنم بیخیال شی چون دفتر این هاستینگم تو آمریکا قرار داره.داشتم پلان های هاست namecheap رو چک میکردم به این بر خوردم
مشاهده پیوست 1212294
وقتی توضیحاتش رو چک کردم این رو نوشته بود
مشاهده پیوست 1212295
یعنی همش 300 فایل میتونم در هاست نگهداری کنم ؟من اشتباه متوجه شدم ؟![]()