شیش ستاره شدیوالا تاپیک یکم دیگه بره جلو فکر کنم یگان ویژه و نوپو برای دستگیریم وارد عمل بشن :|
شیش ستاره شدیوالا تاپیک یکم دیگه بره جلو فکر کنم یگان ویژه و نوپو برای دستگیریم وارد عمل بشن :|
من یبار زنگ زدم شبکه itn وصل هم نشد ۱۵ تومنم شارژم پرید
جرم بقیه هم میوفته گردنش به عنوان سلطان بت از نون دارش میزنن کهخیلی زور داره ادم بخاطر حمید شب خیز و میترا اتهام معاند نزام بخوره
استارتر به نظرم خودت پیگیر بشی به نظرم بهتر از اینه که منتظر بمونی ببینی خودشون کاری میکنن یا نه .
چند نفر که میگن نرفتیم و چیزی نشده احتمالا نرم دنبالش.
فقط امیدوارم دم در نیان که آبرو ریزی میشه![]()
میدونم برای این کار نمیان دستبند بزنن ببرن اما خب همون احضاریه هم اگر بیاد داستان میشه.مگه آدم کشتی بیان دم در خونه!؟ دوست عزیز نهایتش شما را بخوان و یک توضیح بدی و شما هم بگی نمیدونستی داستان چیه و در نهایت خیلی بخوان اذیتت کنن یک تعهد فرمالیته ازت بگیرن. بیخودی برای خودت نگران نباش.
میدونم برای این کار نمیان دستبند بزنن ببرن اما خب همون احضاریه هم اگر بیاد داستان میشه.
در کل فکر نمیکنم برم دنبالش ایشالا که چیزی نمیشه.
ولی به نظر من برو دنبالشمیدونم برای این کار نمیان دستبند بزنن ببرن اما خب همون احضاریه هم اگر بیاد داستان میشه.
در کل فکر نمیکنم برم دنبالش ایشالا که چیزی نمیشه.
شما چند بار تا حالا رفتی داخل داد*** و ...مگه آدم کشتی
مدرسه که نیست عذر و بهانه بیاره ولش کنناینجور سایت ها رو قبول نداری ولی به خاطر شرایط مالی مجبور شدی قبول کنی
منظورم به غیر از جریمه و تعهد بودچطوریه که حتی تبلیغ کننده بت راحت گیر میندازن ولی خود سایت بت راحت پول میره تو حستب بانکیش حساب بسته هم نمیشه؟!!
شما چند بار تا حالا رفتی داخل داد*** و ...
اگر به احضاریه کتبی یا تلفنی اعتنا نکنه
نامه بعدی حکم جلب هست نه دوباره احضاریه
حتی اگر آفتابه دزد باشه
مدرسه که نیست عذر و بهانه بیاره ولش کنن
بهترین حالت ممکنش جریمه نقدی هست
کار خودشونه، سود داره واسشون.چطوریه که حتی تبلیغ کننده بت گیر میندازن ولی خود سایت بت راحت پول میره تو حستب بانکیش حساب بسته هم نمیشه؟!!
من اون حسابم رو لازم ندارم اصلا مبلغی هم داخلش نیست، ولی میگم چون شاکی خصوصی ندارم بعید میدونم دیگه پیگیر بشن درسته؟ مثلا حکم جلب اینا که نمیگیرن؟
بله گفتن دستور از طرف دادگاه بوده اما دو نفر از بچه های همین پی تی گفتن که حسابشون به همین دلیل چند سال قبل بسته شده و اتفاق خاصی هم رخ نداده دیگه.اگر حساب مسدود شده یعنی حکم قضایی داره. بانک سرخود که حساب را مسدود نمیکنه تا حکم نداشته باشه. وقتی حکمی هست یعنی پرونده ای هست. وقتی پرونده ای هست یعنی حساب را بستن که فعلا گردش مالی نداشته باشه و صاحب حساب که مشتکیعنه یا خوانده پرونده هست را هم احضار میکنن برای پیگیری. اگر در سامانه ثنا حساب داری مراجعه کن ببین احضاریه ای چیزی برات نیومده. اگر نداری نمیدونم چطوری اطلاع میدن ولی احتمالا پلیس آگاهی sms میفرسته برای شماره صاحب حساب. اگر پیگیری نکنی احتمال اینکه در آینده حسابهای دیگه هم بسته بشه هست. ممکنه قرار تامین هم صادر کنن اگر مراجعه کنی پس بهتره اگر خواستی بری با یه نفر با فیش حقوقی و ... بری
مگه غیر از دادگاه ارگانی میتونه حکم مسدودی و سپس جلب مجرم حساب رو بده؟مجدد زنگ زدم گفت دستور دادگاه بوده.
وقتی مدارک ازش دارن انکار کردن واقعیت توهین به شعور قاضی و جرم منحرف کردن ذهن قاضی در راستای کشف حقیقت هم به جرمش اضافه میکنن.به نظرم پیگیری کن و از بیخ همه چی رو انکار کن، هیچی رو گردن نگیر.
ما شنیدیم از یه جای دیگه آویزون میکنن ! نوون که دستگیره نداره بشه از اونجا آویزون کرد :دی مگر اینکه راهکار داشته باشه که ما نه دیدیم نه شنیدیم :دیجرم بقیه هم میوفته گردنش به عنوان سلطان بت از نون دارش میزنن که
بله گفتن دستور از طرف دادگاه بوده اما دو نفر از بچه های همین پی تی گفتن که حسابشون به همین دلیل چند سال قبل بسته شده و اتفاق خاصی هم رخ نداده دیگه.