• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کابوسی به نام همکاری در فروش دیجی کالا !!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
۳۵ درصد سهام گروه دیجی‌کالا در اختیار سرآوا، ۳۵ درصد برادران محمدی، نزدیک ۲۵ درصد در اختیار صندوق اروپایی IIIC و بقیه نیز سهم تشویقی ۸۰ نفر از مدیران کلیدی دیجی‌کالاست
مطمئنا نظارت روی هیچ قسمتی توسط مدیران اصلی نخواهد بود یکیش همین سیستم همکاری در فروش که 80 نفر از کارمندان در اون نقش دارند
برنامه نداره
ثبات نداره
اینطور که میگی صاحب هم نداره
خب تعطیل کنه بره

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
لعنت به دیجیکالا! پول ما رو که خورد، ایشالا یه روزی بیاد اینو بخوره! پدرسگا :|

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اینایی که با اطمینان و خیلی مصمم برای پولدار شدن تبلیغات همکاری در فروش دیجی کالا رو میکردن لینک هاشون رو دنبال کردم که اینا چه منافعی دارن این که زیرمجموعه گیری نداره پس نفع اینا چیه، پکیج آموزشی میفروختن که چطوری از دیجی کالا پول در بیاریم
246.gif

###
اینو یه نفر نوشته
25 میلیون تومن فروش بدون حتی هزار تومن پورسانت!
miuxbrfecyz6.jpeg

الگوریتم هوشمند!!!! بیل گیتس هم اینقدر ادعا نداره
کل قوانین رو رعایت کنیم ، الگوریت هوشمند رو کجا بزاریم :دی

tqkfnl2aiove.png

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
امروز ایمیل خودم رو باز کردم و این پیام دیجی کالا رو دیدم ، آخرش هم به من رسیدن ، خیلی وقت بود که خودم رو کنترل میکردم که روی توییتر و شبکه های اجتماعی چیزی نگم ، ولی از امروز دیجی کالا دشمن وبمستر و افیلیت مارکتینگ شناخته میشه ، با دیجی کالا همون رفتاری رو داشته باشید که با دشمن خودتون دارید ، کلیت و تمامیت دیجی کالا از فروشگاهش گرفته تا افیلیت و همکاری در فروش و هر چیزی که داره خودش رو از داشتن فروش بیشتر و داشتن بازاریاب محروم کرد حتی سیستم افیلیت دیگه ای هم روی کار بیاد بخاطر سابقه دیجی کالا ، قابل اعتماد نخواهد بود
عنصر "اعتماد" وقتی از دست بره دیگه هیچ وقت نمیتونی بدستش بیاری
47.png

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
امروز ایمیل خودم رو باز کردم و این پیام دیجی کالا رو دیدم ، آخرش هم به من رسیدن ، خیلی وقت بود که خودم رو کنترل میکردم که روی توییتر و شبکه های اجتماعی چیزی نگم ، ولی از امروز دیجی کالا دشمن وبمستر و افیلیت مارکتینگ شناخته میشه ، با دیجی کالا همون رفتاری رو داشته باشید که با دشمن خودتون دارید ، کلیت و تمامیت دیجی کالا از فروشگاهش گرفته تا افیلیت و همکاری در فروش و هر چیزی که داره خودش رو از داشتن فروش بیشتر و داشتن بازاریاب محروم کرد حتی سیستم افیلیت دیگه ای هم روی کار بیاد بخاطر سابقه دیجی کالا ، قابل اعتماد نخواهد بود
عنصر "اعتماد" وقتی از دست بره دیگه هیچ وقت نمیتونی بدستش بیاری
مشاهده پیوست 1224434
یک شرکتی گند زده به یک روش کسب در آمد کسب و کار، قرار نیست به همه سیستم ها بی اعتماد بشیم.
بالاخره هر چیزی و هر کسی و هرجایی یک تاریخ انقضایی داره . دیجی کالا هم همینه .پ تاریخ انقضاش بالاخره تموم میشه .
یادمه ی زمان هیچکس به سیستم های تبلیغات کلیکی اعتماد نداشت ولی الان تا دلت بخواد این سیستم ها هستند و دارند فعالیت بالایی میکنند.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
امروز رفتم توییتر دیجی کالا رو رسوا کنم
فکر کردم فقط برای من اینطور شده
به طرز عجیبی دیدم همزمان با من چند نفر دیگه هم پست زدن و دقیقا همین متن پیام دیجی **** گذاشته بودن!!
مشت نمونه خروار
یعنی امروز بطور هماهنگ یه حجم زیادی از اکانت ها رو بستن تقریبا دیگه تعطیل شد
اینم درس عبرتی باشه برای امثال من که زحمت الکی نکشن برای برای چیزی
یک شرکتی گند زده به یک روش کسب در آمد کسب و کار، قرار نیست به همه سیستم ها بی اعتماد بشیم.
بالاخره هر چیزی و هر کسی و هرجایی یک تاریخ انقضایی داره . دیجی کالا هم همینه .پ تاریخ انقضاش بالاخره تموم میشه .
یادمه ی زمان هیچکس به سیستم های تبلیغات کلیکی اعتماد نداشت ولی الان تا دلت بخواد این سیستم ها هستند و دارند فعالیت بالایی میکنند.
این از گند کاری بالاتره
درسته که خیلی ها رفتن و خیلی ها هم اومدن توی این کار
اینجا ما کلی با امید و برنامه وارد شدیم چون دسترسی داشتیم به هر محصولی
بقیه فقط هر چی که توی ماهواره تبلیغ میشد میفروختن
اینجا دستمون باز بود تخصصی کار کنیم
ولی خودش نخواست
حتی خودم هم بخوام چیزی بخرم از دیجی کالا حتی سایتشم باز نمیکنم ببینم
این یعنی بی اعتمادی مطلق که هرگز برنمیگرده و به اشتراک هم گذاشته میشه
مثلا الان رفتم توییتر چند نفر دیگه هم میان میخونن اونا هم بی اعتماد میشن نه اینکه فقط روی من تاثیر گذاشته باشه
هر کدوم از ما خودمون یک رسانه ایم نمونش همین تاپیک که زده شد بقیه هم میبینن
سیستم های قبلی که تعطیل شدن تقریبا هر ده روز یک بار درخواست تسویه میزدیم ولی دیجی 60 روز یک بار واریز میکنه اونم با کسر 20 درصد پول زور
تعطیل هم میشدن مشکل جدی ایجاد نمیکرد چون محصولات مشترک بود بقیه هم داشتن میرفتیم طرف اونا ولی الان محصولات دیجی که دیگه نمیشه کار کرد مجبوریم لینک برداریم و برای همیشه ناموجود بزنیم

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
به امید خدا قرن بعدی یک سیستم همکاری در فروش عالی میاد دیجی کالا هم ضعیف شه .هرکی موافقه با لایک آمین گفتنشو اعلام کنه

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
به نظرتون با این اوضاع پست و صدها مشکل دیگه میشه به راحتی سیستم همکاری در فروشی فعالیت کنه؟
بگذریم از مشکلات قاچاق و نگهداری کالا و ... همچنین اوضاع خراب قیمت ها.

یکی از کوچکترین مشکلات پست را مثال میزنم براتون.
مشتری پیام داده گفته بارکد مرسوله رو بدید بستم نرسیده، بارکد را چک کردیم زده نامه رسان به علت اینکه گیرنده فوت کرده تحویل نداده :rolleyes:

brrrrr1.jpg

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
فروشندگی دی جی کالا چطوره؟ تسویه اش کیاس؟ چند درصد کارمزد میگیره و..

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فروشندگی دی جی کالا چطوره؟ تسویه اش کیاس؟ چند درصد کارمزد میگیره و..
برو تو اینستاگرام دیجی کالا کامنت فروشنده ها رو بخون
یکیشون نوشته بود کلی جنس فروخته موقع تسویه حساب تایید نکردن پولش رو ندادن
به هر حال شما اول نظرات واقعی رو بخون . توییتر رو نمیتونن سانسور کنن . کامنت های اینستا همینطور .حتی یک نظر مثبت هم نداره
چرا وقتی میشه از تجربه دیگران استفاده کرد. خودتون کسب تجربه کنید به قیمت کلی ضرر و زیان؟

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
به نظرتون با این اوضاع پست و صدها مشکل دیگه میشه به راحتی سیستم همکاری در فروشی فعالیت کنه؟
بگذریم از مشکلات قاچاق و نگهداری کالا و ... همچنین اوضاع خراب قیمت ها.

یکی از کوچکترین مشکلات پست را مثال میزنم براتون.
مشتری پیام داده گفته بارکد مرسوله رو بدید بستم نرسیده، بارکد را چک کردیم زده نامه رسان به علت اینکه گیرنده فوت کرده تحویل نداده :rolleyes:

مشاهده پیوست 1224599
سیستم همکاری در فروش پرداخت آنلاین باشه جواب میده و پستچی ها به گیرنده زنگ میزنند در صورت نبودن یا هرچیز . اما تحویل درب منزل و پرداخت رو پستچی ها در جریان نیستند که هزینه پستی از فروشنده ها کم میشه و فکر میکنند چون فروشگاه با پست قرارداد داره به راحتی برمیگردونند و اب از اب تکون نمیخوره ...
با بیش از ده تا پستچی تو چهار شهر پرسیدم ازشون و این مدلی جواب دادند. که اره طرف بود بود نبود برگشت میزنیم چون خریدا پولی نداده مهم باشه براش پولشو میداد .

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
تجربه خیلی کوتاه من این بود که دو سه تا نظر گذاشتم بهم امتیاز داد که به اصطلاح و با منت امتیاز باشگاه و از این چرت و پرتا
بعد از چند روز اومدم توی پنلم خبری از امتیاز نبود منم حساب کار دستم اومد که اینا امتیازم رو حذف میکنن وای به حال این که براشون فروشندگی کنی و بفروشی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دیگه با دیجیکالا **** قطع همکاری کردم یعنی فقط لینک هاش رو برداشتم و اون چند تومن پولی که توی اکانت بود درخواست واریز زدم . اینم جواب درخواست واریز دیجی کالا ، بجای واریز اکانت رو حذف کرد! ، خوب ببینید تا درس عبرتی باشه که مثل من زحمت بیخود برای همچین جاهایی نکشید ، حتی سایتشم باز نکنید چه برسه به خرید یا افیلیت

400Untitled.jpg

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
دیجی کالا ماله سپ اه هست, باید مشتری موقع خرید صل وات بفرسته وگرنه پورسانت باطل میشه ..

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
دیجی کالا ماله سپ اه هست, باید مشتری موقع خرید صل وات بفرسته وگرنه پورسانت باطل میشه ..
دادا اطلاعاتت از کجا میاری؟!!!
مالک دیجی کالا برادران محمدی هستن چه ربطی به س پاه داره؟
ملت ما عادت دارن هر استارتاپی رشد میکنه بگم مال سپاهه قبلا هم اسنپ رو میگفتن

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
مال س پاه نیست .
ولی سال 91 و 92 به دلیل اتهام احتکار و فروش کالای قاچاق داشت جمع میشد ...
بحث شراکت و شریک شدن به میان اومد و مجبور شدن بخشی از سهام شون رو به بعضی ها بدند که دستور تعطیلی و... اینا کنسل شه .

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
دادا اطلاعاتت از کجا میاری؟!!!
مالک دیجی کالا برادران محمدی هستن چه ربطی به س پاه داره؟
ملت ما عادت دارن هر استارتاپی رشد میکنه بگم مال سپاهه قبلا هم اسنپ رو میگفتن
بعد از گذشت چند ماه از نوشته ام اعتراف میکنم واقعا کار استارتاپی و حتی تولیدی توی ایران سخته
دوستی داشتم پنج سال البته با وام یه مرغداری راه انداخت و کار کرد و بعدش با اوضاع بازار جمع کرد
خودش حسرت میخورد که چرا این همه سال از عمرم رو گذاشتم پای این کار و این سرمایه رو به فنا دادم

بالا