• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطعی برق

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
روزی چند ساعت برق و اینترنت و ... قطع میشه و خواهران و مادرانمون در تاریکی با ترس و وحشت راه میرن تا یک همچین جانداری بتونه با برق و منابع ما بیت کوین استخراج کنه. و چند درصدش رو به این موجودات مفلوک بده. بدون شک ایندگان به قبر ما که فقط ایستادیم و نظاره گر این وضع هستیم و قبور مسببین این اوضاع ایستاده ادرار خواهند کرد

angry_asian_man1_400x400.jpg

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عمده فشار از سمت احمق هایی هستش که تن لششون رو تکون نمیدن کار بکنن
توی خونه مسکونی ماینر میزارن

مثل بقیه صحبت هایی که رمزارزها میکنن و جنبه تبلیغاتی و جذب سرمایه های جدید داره ، اتفاقا ماینر خیلی هم برق مصرف میکنه:rolleyes:
طرف 4 تا ماینر میزاره به اندازه مصرف یک یا دو واحد میکشه
مصرف شخصیشون هم هست . تا اینجا 3 واحد مصرف
بعد اون ماینرهاشون هوا رو شدیدا گرم میکنه . من یدونه S9J داشتم . برای همین یدونه ، قشنگ یدونه اسپیلت کار میکرد که گرمای اونو خنثی بکنه :D
همون اسپیلت هم مصرف اضافه بر اون ماینر ها داره
اینجوری میشه که اون بی پدر مادر توی خونش چندتا ماینر میزاره و به جای مصرف 1 واحد مسکونی ، مصرف 5 تا واحد رو به برق منطقه وارد میکنه

برق کشی منطقه هم اینطوریه که یک محله از 10 هزار واحد مسکونی تشکیل میشه ولی با اینکارشون یهو میبینی به اندازه 20 یا 30 هزار واحد مسکونی فشار وارد میکنن و به همین علت گند میزنن به زندگیمون

برای اینکه کسی هم چیزی نگه میگن ماینر ها n% برق رو مصرف میکنن ولی این n% وقتی غیر اصولی باشه این بلا رو سرمون میاره
همین ماینرها اگه آدم بودن توی منطقه صنعتی ماین میکردن که کشش داشته باشه

وقتی یه جماعت عرضه کار کردن نداشته باشن اینطوری میشه که سرتاپای کاسبیشون عذاب واسه مردمه
پول خودشونه میخوان ضرر بکنن ، به جهنم ولی زندگیمونو مختل کردن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ولی فکر نمیکنم ماینرهای ایران انقدری که میگن تاثیر داشته باشه در مصرف برق کل کشور، خیلی بیشتر از این مقادیر داره به خاطر بهینه نبودن وسیله ها و خونه ها و قدیمی بودن دستگاه ها و کلا شبکه برق داره هدر میره.
ماینرها مصرف زیادی دارن، اما چیزی که الان داره عنوان میشه که باعث قطعی برق در کشور شده فقط بهونه هست.

پ.ن: من ماینر ندارم...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
امروز مطلع شدم به دلیل عدم تعمیرات و نگهداری اصولی در این 3-4 سال تحریم ها، نیروگاه ها فرسوده شدند و با تمام ظرفیت کار نمی کنند
#قدرت_اول_موشکی_منطقه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ولی فکر نمیکنم ماینرهای ایران انقدری که میگن تاثیر داشته باشه در مصرف برق کل کشور، خیلی بیشتر از این مقادیر داره به خاطر بهینه نبودن وسیله ها و خونه ها و قدیمی بودن دستگاه ها و کلا شبکه برق داره هدر میره.
ماینرها مصرف زیادی دارن، اما چیزی که الان داره عنوان میشه که باعث قطعی برق در کشور شده فقط بهونه هست.

پ.ن: من ماینر ندارم...
مثل همیشه مردم به جای گرفتن پاچه حکومت, رجوع میکنن به پاچه همدیگه :( چون بدون دردسر و عواقبی نداره (افزایش قیمت اجناس, بورس و هزاران مورد دیگه) برعکس مردم کشورهای دنیا که در اینطور موارد مستقیما مسئولین کشور هدف قرار میدن از تحصیل کرده ها بعید حالا باز ما اکابریها اینطور حرکتها بزنیم بخاطر بی سوادی منطقی به نظر میرسه

بر اساس آمارهای رسمی وزارت نیرو، کل مصرف بخش عمومی (شامل ادارات، سازمان‌ها، مترو و غیره) در سال گذشته خورشیدی ۲۴ تراوات ساعت، معادل ۸.۵ درصد از کل مصرف برق کشور بوده، در حالی که بیش از ۱۰ درصد برق تولیدی کشور، معادل ۳۵ تراوات ساعت، تنها در شبکه توزیع به خاطر فرسودگی تجهیزات تلف شده است.
ایران برای جلوگیری از خاموشی نیازمند رشد سالانه ۵ درصدی تولید برق است. سال گذشته قرار بود ۴۸۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود، اما کمتر از نیمی از این رقم محقق شد. وضعیت مشابهی برای سال ۹۸ نیز اتفاق افتاد.
میزان برق مصرفی برای استخراج رمزارزها در ایران ۶۰۰ مگاوات است که این رقم معادل کمتر از یک درصد برق تولیدی کشور است.

پ.ن: ماینر ندارم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پ.ن: ماینر ندارم
من داشتم :p

میزان برق مصرفی برای استخراج رمزارزها در ایران ۶۰۰ مگاوات است که این رقم معادل کمتر از یک درصد برق تولیدی کشور است.
این برق مزارع قانونی و مجوز داره . ده ها برابر این رو مزارع غیرقانونی به خصوص اونایی که چندتا دونه توی خونه یا محل کار نگهداری میکنن ، اعمال میکنن
تازه این فقط واسه ماینره . تجهیزات خنک کننده هم هست

ر حالی که بیش از ۱۰ درصد برق تولیدی کشور، معادل ۳۵ تراوات ساعت، تنها در شبکه توزیع به خاطر فرسودگی تجهیزات تلف شده است
این 10% به خاطر فرسودگی برابر با مصرف واقعی ماینرها توی کشوره
حالا شما شاید بگی 10% به خاطر فرسودگی فشار میاره ، 10% به خاطر ماینر . چرا به ماینرها گیر میدی ؟
من میگم این حرف مثل این میمونه بگیم فلانی 10 روز زندست پس ما روز 5 ام بکشیمش :p
صرفا توجیه فعالین رمزارزها

واقعیت اینه اتلاف برق توی کشور به خاطر به روز نبودن تجهیزات و همینطور بازدهی پایین نیروگاه ها نسبت به استانداردهای جهانی ، به خاطر تحریم هاست و چندین ساله شاهد قطعی های برق به این گستردگی نبودیم
وقتی بخشی از تحریم ها برداشته بشه قاعدتا باید فکری به حال این موضوع بکنن ولی دلیل نمیشه توجیهی برای فعالیت مخرب یکسری انسان بی عرضه و تن لش باشه
42k0e8p.gif

حداقل یه مدت دست از سرگرمیشون بردارن تا بقیه بتونن زندگی بکنن ، اگه اینکار رو نکنن هر روز از دست 80 میلیون نفر فحش خواهر مادر میخورن
418.gif

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اینجوری که رمز ارزی ها میگن ماینر ها نه تنها برق مصرف نمیکنن بلکه برق هم تولید میکنن مشاهده پیوست 1241999

پ ن : ماینر بخر

من داشتم :p

این برق مزارع قانونی و مجوز داره . ده ها برابر این رو مزارع غیرقانونی به خصوص اونایی که چندتا دونه توی خونه یا محل کار نگهداری میکنن ، اعمال میکنن
تازه این فقط واسه ماینره . تجهیزات خنک کننده هم هست

این 10% به خاطر فرسودگی برابر با مصرف واقعی ماینرها توی کشوره
حالا شما شاید بگی 10% به خاطر فرسودگی فشار میاره ، 10% به خاطر ماینر . چرا به ماینرها گیر میدی ؟
من میگم این حرف مثل این میمونه بگیم فلانی 10 روز زندست پس ما روز 5 ام بکشیمش :p
صرفا توجیه فعالین رمزارزها برای این سیرک هستش

واقعیت اینه اتلاف برق توی کشور به خاطر به روز نبودن تجهیزات و همینطور بازدهی پایین نیروگاه ها نسبت به استانداردهای جهانی ، به خاطر تحریم هاست و چندین ساله شاهد قطعی های برق به این گستردگی نبودیم
وقتی بخشی از تحریم ها برداشته بشه قاعدتا باید فکری به حال این موضوع بکنن ولی دلیل نمیشه توجیهی برای فعالیت مخرب یکسری انسان بی عرضه و تن لش باشه
42k0e8p.gif

حداقل یه مدت دست از سرگرمیشون بردارن تا بقیه بتونن زندگی بکنن ، اگه اینکار رو نکنن هر روز از دست 80 میلیون نفر فحش خواهر مادر میخورن
418.gif

خودتون میدونین که من در حوضه رمز ارزها هم همیشه واقعیت هارو قبول میکنم، اینجا هم واقعیت اینه که ماینر تاثیرگذاره، اما این تاثیری که ادعاش رو دارن بهونه هست.

خُبه خُبه تو دیگه نرو تو دار و دسته این ماله کشا حوصله بحث باهات ندارما، طولانی مینویسی :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
به نظرم اینهایی که به بازار رمز ارز بها میدن و باعث افزایش ارزش بازار میشن هم در ماین کردن شریک جرم هستن
نمونه ش همین ممرض اسم نمیبرم
283.gif

پ.ن ماینر نمیکنیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خودتون میدونین که من در حوضه رمز ارزها هم همیشه واقعیت هارو قبول میکنم، اینجا هم واقعیت اینه که ماینر تاثیرگذاره، اما این تاثیری که ادعاش رو دارن بهونه هست.
با سلام و خسته نباشید
1136.gif

نمیخوام
bav3_154fs759111.gif

خُبه خُبه تو دیگه نرو تو دار و دسته این ماله کشا حوصله بحث باهات ندارما، طولانی مینویسی :D
s418.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم اینهایی که به بازار رمز ارز بها میدن و باعث افزایش ارزش بازار میشن هم در ماین کردن شریک جرم هستن
تازه توی تجارت مواد ، انسان ، اعضای بدن ، سلاح هم شریکن
s507.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
یه مرغه بود انجیر میخورد نوکش کج بود، اونم تقصیر ماینر ها و رمز ارزی ها هست

پ ن : انجیر ندارم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
امروز هم 4 ساعت برق رفت + سه چهار بار قطع و وصل لحظه ای
سطح فحش هایی که به ماینرها میدادم قبلا فقط خودشون بود . الان دیگه خانواده اونارو مورد عنایت قرار میدم
sm63.gif
ادرس فحش‌ات عراق هست، می‌تونی حواله کنی اونجا

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
شاید باورتون نشه حتی این اروره هم تقصیر رمز ارزی ها هست 69.gif

1620045232771.jpg

میگن احسان سرور رو گذاشته ماین کنه برای همین هی قطع میشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
یه مرغه بود انجیر میخورد نوکش کج بود، اونم تقصیر ماینر ها و رمز ارزی ها هست

پ ن : انجیر ندارم
شمایی که 500 تا فلش رو الکی سوزوندی از کج بودن نوک انجیر حرف نزن
s244.gif

پ.ن: مرغ ندارم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
ادرس فحش‌ات عراق هست، می‌تونی حواله کنی اونجا
اخه نهنگا دردسترس ترند
مثه ملا ک کلیدشو تو زیرزمین گم کرده بود تو حیات دنبالش میگشت و میگفت اقلن اینجا روشنه
153xw0n.gif

بالا