قطع برق باعث شکوفا شدن استعدادهای ماوراءالطبیعه اعضای پی تی شده و بچهها جواب سوال رو قبل از خود سوال میدن!
![]()
شرکت طراحی سایت اگه در حدی باشه که بتونه با استاندارد های جهانی کار کنه (مثلا فعالیت توی مارکت های معتبر مثل گروه انواتو) همه جا براش کار هست حتی تو آنگولاآقا من دیگه رد دادم
دفتر کلا برق نداشتیم امروز
اومدم خونه هم رفته
شبم موقع خواب میاره
چجوری باید از این کشور رفت؟ دیگه حالم داره از وضعیت بهم میخوره امروز دستگاه لیزر لامپش سوخت حالا بیا لامپشو گیر بیار
تو ترکیه شرکت طراحی سایت و مارکتینگ چطوریاست؟ جواب میده یا حتما باید برم ببینم تست کنم
من اونقدر سرمایه ندارم که بتونم تو کشورهای اروپایی کار کنم مگه اینکه با یکی شریک شم که شراکت اصلا خوب نیستشرکت طراحی سایت اگه در حدی باشه که بتونه با استاندارد های جهانی کار کنه (مثلا فعالیت توی مارکت های معتبر مثل گروه انواتو) همه جا براش کار هست حتی تو آنگولا
ولی مارکتینگ یکم کار واسه ش راحتتره، مخصوصا تو کشورهای در حال توسعه ای مثل ترکیه، گرچه خوده ترکیه هم فعلا وضعیت خوبی نداره ولی بازم خیلی خیلی بهتر از ایرانه
منطقه ما هم دقیقا همین ساعات قطع شد میریم واسه پارت سوم احتمالا 8 تا 10باز برق رفت. ساعت ده تا دوازده رفته بود. الان باز ساعت چهار رفت.