• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطعی برق

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
قطع برق باعث شکوفا شدن استعدادهای ماوراءالطبیعه اعضای پی تی شده و بچه‌ها جواب سوال رو قبل از خود سوال میدن! 😶

sdxcc_brle.jpg

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
قطع برق باعث شکوفا شدن استعدادهای ماوراءالطبیعه اعضای پی تی شده و بچه‌ها جواب سوال رو قبل از خود سوال میدن! 😶

sdxcc_brle.jpg

من سریع فوری انقلابی جواب دادم که شاهین شب احساس آرامش بکنه

تو یه تاپیک دیگه زده بود من نقل قول کردم اینجا جواب دادم که بعدش خودش هم اومد اینجا پست زده و همزمان شد این دو تا 284.gif

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
آقا من دیگه رد دادم

دفتر کلا برق نداشتیم امروز
اومدم خونه هم رفته
شبم موقع خواب میاره

چجوری باید از این کشور رفت؟ دیگه حالم داره از وضعیت بهم میخوره امروز دستگاه لیزر لامپش سوخت حالا بیا لامپشو گیر بیار

تو ترکیه شرکت طراحی سایت و مارکتینگ چطوریاست؟ جواب میده یا حتما باید برم ببینم تست کنم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
آقا من دیگه رد دادم

دفتر کلا برق نداشتیم امروز
اومدم خونه هم رفته
شبم موقع خواب میاره

چجوری باید از این کشور رفت؟ دیگه حالم داره از وضعیت بهم میخوره امروز دستگاه لیزر لامپش سوخت حالا بیا لامپشو گیر بیار

تو ترکیه شرکت طراحی سایت و مارکتینگ چطوریاست؟ جواب میده یا حتما باید برم ببینم تست کنم
شرکت طراحی سایت اگه در حدی باشه که بتونه با استاندارد های جهانی کار کنه (مثلا فعالیت توی مارکت های معتبر مثل گروه انواتو) همه جا براش کار هست حتی تو آنگولا
ولی مارکتینگ یکم کار واسه ش راحتتره، مخصوصا تو کشورهای در حال توسعه ای مثل ترکیه، گرچه خوده ترکیه هم فعلا وضعیت خوبی نداره ولی بازم خیلی خیلی بهتر از ایرانه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
شرکت طراحی سایت اگه در حدی باشه که بتونه با استاندارد های جهانی کار کنه (مثلا فعالیت توی مارکت های معتبر مثل گروه انواتو) همه جا براش کار هست حتی تو آنگولا
ولی مارکتینگ یکم کار واسه ش راحتتره، مخصوصا تو کشورهای در حال توسعه ای مثل ترکیه، گرچه خوده ترکیه هم فعلا وضعیت خوبی نداره ولی بازم خیلی خیلی بهتر از ایرانه
من اونقدر سرمایه ندارم که بتونم تو کشورهای اروپایی کار کنم مگه اینکه با یکی شریک شم که شراکت اصلا خوب نیست

به نظرتون چند تا برنامه نویس بگیرم برای انواتو محصول بزنن بفروشم خوب نیست برای شروع؟ الان غیور هم دارم شروع می کنم در کنار انجمن های معتبر دنیا

موهام سفید شد ....

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
الان بعد سوختن تو محل کارم بخاطر قطعی برق و نبود تهویه اومدم ماشین سوار شم دما رو دیدم 42 درجه است!
اومدم خانه برق نبود نگو از ساعت یک قطعه یعنی حدود 5:30 ساعت قطعی برق . . .
نمیدونم به قول یکی دوچرخه بلد نیستیم بسازیم ولی مدعی ساخت موشکیم . . .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ساعت چهار رفت تا الان که ساعت هفت هست. دو ساعت هم صبح رفته بود. شب هم لابد ده تا دوازده میره. کلا قطع کنید خب برق رو همه راحت بشن. چیه اصلا برق.

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
میزان تولید برق امارات (بی عرضه ترین کشور جهان) با جمعیت کمتر از 10 میلیون نفر نزدیک 45 هزار مگاوات وتولید برق شیع خانه 85 میلیون نفری حدود 55 هزار مگاوات
30jtfgn.png

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر قبلا رعایت میکردم برای مصرف برق خداوکیلی الان دیگه با این وضعیت اصلا رعایت که نمیکنم هیچ بلکه تا برق میاد کولر و پنکه و تمام چراغها و تلویزیون و کامپیوتر و خلاصه هرجوری که میشه مصرف کرد رو میکنم. والا پنج ساعت تو گرمای ۴۱ درجه گرما بخوریم که بعدش هم صرفه جویی کنیم تو مصرف . اونجای لقتون.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بهتر نیست جداول روشنایی رو اعلام کنند؟ حضرات موشک ساز؟ پهباد الگو برداران؟ صادر کنندگان مدیریت؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
Screenshot_۲۰۲۱۰۷۰۵_۱۹۰۲۴۵.jpg

مافیای موتور برق و ژنراتور
بزودی
مافیای تهیه سوخت موتور برق

سید پول رو جارو کن... ;)... :D

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
اینجوری نمیشه
دانشمندان داخلی باید ورژن جدیدی از مستعان رو اختراع بکنن تا برق هم تولید بکنه.
کشف مواد مخدر، تشخیص کرونا و تولید برق...دیگه کامل میشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
میگن تهران هم از اول مرداد قطعی اب خواهد داشت رسما جنگه والا جنگ اگر بود بهتر بود وضعمون

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بی ناموسا تقریبا 9 الی 10 روز قبل انتخابات دیگه برق رو قطع نکردن تا ملت رو راضی کنن بیان پای صندوق..تا 10 روز بعدشم قطع نکردن چون تابلو میشد اگر فردای انتخابات یوهو قطع می کردن..در صورتی که کشور شدیدا مشکل کمبود برق داشت تو اون روزها.
حالا برای جبران اون روزهایی که قطع نکردن دارن 2 شیفت 2 شیفت قطع میکنن حرامی ها ..فقط صحبت از معنی لغوی حرام زاده یا حرامی میشود اینجا معنی این کلمات بیش از بیش نمایان می شود.

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
گزارش های میدانی دوستان بنده از کالیفرنیا حاکی از آن است که این ایالت نیز با مشکل rolling blackout در حال دست و پنجه نرم کردن است
shir.gif

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
الان دیگه وقتشه اخبار بیست و سی آمنه سادات رو بفرسته ایالت نوادا تا از قطعی برق در آمریکا گزارش تهیه کنه و بهنام و عمه جون هم خررکیف بشن که آمریکا هم برقش قطع میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
😐😐😐ساعت 2.35 قط 4.50 اومد
الان رفت 😐😐
شیر 🐎 تو یک یکشون
از همینجا سلام میرسونم به مادر اونی که دکمه قطع برق رو میزنه

بالا