• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام
چیکارکنیم که توی نتایج گوگل ، برگه/تگ اصلی سایتمون بالاتر از ساب دامین ها باشه ؟
برای سایتمون فروشگاه زدیم قبلا، ولی خود سایت مهم تره. وقتی site:name.com میزنیم اول فروشگاه رو نشون میده! بعد برگه ها و نوشته ها و تگ های سایت اصلی!
کلاً گوگل یه عادت زشتی که داره اینه که میاد بیخودترین برگه ها رو اول ایندکس می کنه! 🤣 من میام صفحاتی که نیاز نیست ایندکس بشن noindex می کنم ولی باز یکی دوتا از دستم درمیره. میاد دقیقاً همون یکی دوتا صفحه کم اهمیت که نمیخوام ایندکس بشه رو اول ایندکس می کنه :oops: در مجموع کاریش نمیشه کرد، اولویتش دست رباته.
# زندگی رباتی

البته شاید با گرفتن بک لینک برای صفحات مهم تر، درست بشه ولی ترتیب نتایج جستجو با site: مورد مهمی نیست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سوال دوم :
سایتی که بر پایه پخش آنلاین ویدیو از یوتیوب باشه..
امتیاز منفی سئو میخوره؟
(پر از embed میشه)
یا گوگل به همون اندازه که هست براش ارزش قائل میشه؟
به نظر من فرقی نداره... همه چی بستگی به این داره که بازدیدکننده روی اون صفحه بمونه یا خیر و همچنین به این بستگی داره که اون سایت بزرگ و برند باشه یا نه.
اگه یه سایت برند و بزرگ باشه + کپی رایت درحد معمول رعایت کنه، حتی اگه اسپم کنه، چون برنده، گوگل مخلصش هم هست :LOL: ولی اگه کوچیک باشه و اسپم بازی دربیاره، بعد مدتی از نتایج پرتش می کنه بیرون. در مجموع مشکلی بابت محتوای سایتی که طراحی کرده بودید، نمی بینم. اگه یه مقدار نوشته هم چاشنی هر ویدیو کنید که دیگه هیچ کسی نمیتونه ایراد سئو بهش وارد کنه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سایتی که بر پایه پخش آنلاین ویدیو از یوتیوب باشه..
امتیاز منفی سئو میخوره؟
(پر از embed میشه)
یا گوگل به همون اندازه که هست براش ارزش قائل میشه؟
سلام
نه اتفاقا خیلی خوبه و کانال های پر بازدید یوتیوب معمولا یه تعداد از بازدید هاشون رو از طریق embed میگیرن (البته در صورتی که ویدیو برای خودشون باشه و توی صفحه ویدیو توی یوتیوب هم لینک سایتشون یا مطلبشون گذاشته باشن که این مورد تجربی هست)
سایت های زیادی هستن که میان از embed یوتیوب استفاده میکنن اما باید بعد از اون ویدیو توضیحاتی هم در مورد ویدیو بدید که به نظرم باید توضیحاتش با توضیحاتی که در صفحه ویدیو در یوتیوب دادید متفاوت باشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام
چیکارکنیم که توی نتایج گوگل ، برگه/تگ اصلی سایتمون بالاتر از ساب دامین ها باشه ؟
برای سایتمون فروشگاه زدیم قبلا، ولی خود سایت مهم تره. وقتی site:name.com میزنیم اول فروشگاه رو نشون میده! بعد برگه ها و نوشته ها و تگ های سایت اصلی!
قدیما یه افزونه سئو بود که میومد از یک تا 10 به برگه اهمیت میداد و میتونستی اونو برای موتور های جستجو تعیین کنی
اما به نظرم بستگی به لینک هایی که به صفحه اصلی دادید و البته بک لینک هایی که گرفتید هم داره
اون site:name.com هم به نظرم معیار مناسبی برای اینکه بفهمید کدوم صفحات مهمتر هستن نیست

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
خب شاید به لحاظ سبکی و خوانا بودن در حالت موبایل و ... امتیاز بهتری بهشون داده...
شایدباورت نشه هیچ پلاگینی رو فروشگاه نصب نیست.. سئو هم حتی نشدند :) ) ) خلاصه نیازشون نداشتم از گوگل پاکشون کردم
مرسی از اطلاعاتت

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
کلاً گوگل یه عادت زشتی که داره اینه که میاد بیخودترین برگه ها رو اول ایندکس می کنه! 🤣 من میام صفحاتی که نیاز نیست ایندکس بشن noindex می کنم ولی باز یکی دوتا از دستم درمیره. میاد دقیقاً همون یکی دوتا صفحه کم اهمیت که نمیخوام ایندکس بشه رو اول ایندکس می کنه :oops: در مجموع کاریش نمیشه کرد، اولویتش دست رباته.
# زندگی رباتی

البته شاید با گرفتن بک لینک برای صفحات مهم تر، درست بشه ولی ترتیب نتایج جستجو با site: مورد مهمی نیست.
افرین دقیقا
اره مهم نیستش زیاد نگاه کردنش ولی خوشگلیش اینه ک یه سری مطالب یا دسته های مهم رو اولش نشون کاربر بده...
به هرحال زدم پاکشون کردم الان دیگه مستقیم برای سایت اصلی رو نشون میده

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
# زندگی رباتی

البته شاید با گرفتن بک لینک برای صفحات مهم تر، درست بشه ولی ترتیب نتایج جستجو با site: مورد مهمی نیست
گوگل بر اساس تگ ها و هدر ها میاد تصمیم گیری میکنه (هر صفحه بنیادی و غیر مهمی رو باید خودتون دستور بدید که موتور جستجوگر ایندکس نکنه لازم نیست حتما دونه دونه بگید بلکه دایرکتوری شو قید کنید هرچیزی که توی اون دایرکتوری باشه دیگه نمیخوانه)(بر عکس همینم هست اگر از تگ هدر مناسبی استفاده کرده باشید اون چیزی که اهمیت داره اد میشه توی نتایج گوگل)
اگر اصولی کد نویسی کرده باشید همچنین مشکلاتی پیش نمیاد
سایت مپ فراموش نشه و همین طور ربات txt

کسی نمیتونه تک نفره سایت رو اصولی بالا بیاره و بسازه حتی با ورد پرسش (به هر حال یچیزی این وسط فراموش میکنه یا از دستش در میره) :
میتونه سیو باشه یا مشکلات فنی یا هر چیزی

این مشکلات توی وب انگلیسی بیشتر مطرحه چون رقیب ها برای مطرح شدن واقعا میجنگن و بر عکس ایرانی ها تک روی نمیکنن و تیمی کار میکنن
The Pirate Bay
سایت معروفی که 3 نفر ساختنش. ساختش زیر 3 ماه وقت برده بوده و خورد خورد کدشو نوشته بودن
این سایت شاید ظاهر عالی نداشته باشه چون طراحیش با یک نفر بوده ولی سیستمش بشدت عالی کد نویسی شده و طراحیش مال 20 سال پیشه ولی هنوز جزو مطرح ترین سایت های جهانه چون اصولی ساخته شده

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
بعد چندوقت سایت ایسام رو باز کردم چقدر تغییر کرده و خوشگل و شیک شده :love:...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
یهو نمیدونم چی شد یاد سایت نارجی افتادم..
سرچ کردم راجبش این لینکه اومد..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
کسی نمیتونه تک نفره سایت رو اصولی بالا بیاره و بسازه حتی با ورد پرسش (به هر حال یچیزی این وسط فراموش میکنه یا از دستش در میره) :
آی آی گفتی..
دهنم سرویس شد با این سفارش آخریه..
چون میخواستم یه نمونه کار خوب باشه.. خودمو جر دادم پاش.. در حد دستمزد دو برابر..
ولی بقول تو آخر بازم چند جاش میلنگه..

استاد @javadth هم قبلا در تاپیک‌تجربیات وبمستریشون گفته بودن که سایت یه کار تیمیه..

مخ آدم هم میترکه مدام باید فکر و تمرکزت رو از این بُعد سایت کوچ کنی اون بُعد سایت رو بررسی و درست کنی..

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آی آی گفتی..
دهنم سرویس شد با این سفارش آخریه..
چون میخواستم یه نمونه کار خوب باشه.. خودمو جر دادم پاش.. در حد دستمزد دو برابر..
ولی بقول تو آخر بازم چند جاش میلنگه..

استاد @javadth هم قبلا در تاپیک‌تجربیات وبمستریشون گفته بودن که سایت یه کار تیمیه..

مخم آدم هم میترکه مدام باید فکر و تمرکزت رو از این بُعد سایت کوچ کنی اون بُعد سایت رو بررسی و درست کنی..
من یه سایت تازه بالا اوردم کل اسکریپت و پنلشم اختصاصی نوشتم از صفر با وضعیت وبمستری اینکارا فقط از رو علاقه انجام میشه.
وردپرس که همه چیو راحت کرده هر چی میخوای درجا افزونه نصب میکنی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
من یه سایت تازه بالا اوردم کل اسکریپت و پنلشم اختصاصی نوشتم از صفر با وضعیت وبمستری اینکارا فقط از رو علاقه انجام میشه.
وردپرس که همه چیو راحت کرده هر چی میخوای درجا افزونه نصب میکنی
بابا درسته که قالب ui وux داره ولی همونم باید دستکاری کنی..
حالا اینکه چطور بهتر بشه خودش یا داستانیه.. فقط آدم حس میکنه این پیش فرضه خیلی مناسب نیست..
گرافیک و هدر..
css
وسواس های روانی..
و ..

اینکه آدم یجور کار رو جمع کنه با دل خوش بگه این کارو زدم.. و نگه داره جز نمونه کاراش..

الان بقول دوستمون.. اکثر سایت های ماها یه چیزیشون میلنگه.. چون تک نفده ساخته شدن..

همین سایت شما احتراما من حدس میزنم ui و ux ش نسبت به کدنویسیش عقب تر باشه..

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همین سایت شما احتراما من حدس میزنم ui و ux ش نسبت به کدنویسیش عقب تر باشه..
نه اشتباه فکر میکنی چون گفتم این کار من از روی علاقه انجام شده کار کم کم و با حوصله انجام شده نه اینکه بخوام سریع تموم کنم. تو زمینه کاری خودش فکر میکنم اولین نباشه قطعا دومین هست از نظر ui و ux حالا فعلا تازه راه اندازی شده.

یه قالب مینیمال خیلی سریع با سئو کامل داره که ترند های روز طراحی هم داخلش رعایت شده روش و چون اسکریپتش هم اختصاصیه سرعت خیلی خوبی داره.

بابا درسته که قالب ui وux داره ولی همونم باید دستکاری کنی..
حالا اینکه چطور بهتر بشه خودش یا داستانیه.. فقط آدم حس میکنه این پیش فرضه خیلی مناسب نیست..
گرافیک و هدر..
css
وسواس های روانی..
و ..
ببین اگه منظورت یه وبمستره باید از متخصص قطعا کمک بگیره چون کار وبمستر دستکاری کد نیست.

ولی شما که وبمستر نیستی داری برای بقیه سایت راه اندازی میکنی پس باید به تمام موارد اشنایی و تسلط داشته باشی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
نه اشتباه فکر میکنی چون گفتم این کار من از روی علاقه انجام شده کار کم کم و با حوصله انجام شده نه اینکه بخوام سریع تموم کنم. تو زمینه کاری خودش فکر میکنم اولین نباشه قطعا دومین هست از نظر ui و ux حالا فعلا تازه راه اندازی شده.

یه قالب مینیمال خیلی سریع با سئو کامل داره که ترند های روز طراحی هم داخلش رعایت شده روش و چون اسکریپتش هم اختصاصیه سرعت خیلی خوبی داره.

ببین اگه منظورت یه وبمستره باید از متخصص قطعا کمک بگیره چون کار وبمستر دستکاری کد نیست.

ولی شما که وبمستر نیستی داری برای بقیه سایت راه اندازی میکنی پس باید به تمام موارد اشنایی و تسلط داشته باشی
مگه من چمه که وبمستر نیستم؟ :دی
وبمستر (به انگلیسی: Webmaster) در لغت به معنی "مدیر سایت" یا کارشناس پشیبان وب سایت نیز نامیده می شود که به طراحان و توسعه دهندگان وب‌سایت، مدیران وب‌سایت و وبلاگ و تمامی افرادی که در مدیریت یک وبگاه نقش دارند، گفته می‌ش

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کلاً کار طراحی و برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن و... تمومی نداره! یکی از سخت ترین کارهاست! با اعصاب و روان آدم بازی می کنه! چون درواقع مغز آدم برای اینکار ساخته نشده و ما داریم فعالیت نامربوط از مغزمون می کشیم! :eek: به دلیل ساعات طولانی کار، گردن و کمر آدم داغون میشه. پایین ترین دستمزد هم داره، خیلی خیلی کمتر از دستمزد کارگری. کارفرما چون فکر می کنه، طرف تو خونه و زیر کولر نشسته، پیش خودش میگه، کار آسونیه و حاضر نیست، همون حداقل مبلغ رو پرداخت کنه. چون شروع کار، نیاز به تجهیزات آنچنانی نداره، سیل عظیمی از دانش آموزان و دانشجوها رو به سمت خودش می کشونه که باعث افت شدید قیمت میشه. کلاً فقط علاقه است که باعث انجامش میشه!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
کلاً کار طراحی و برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن و... تمومی نداره! یکی از سخت ترین کارهاست! با اعصاب و روان آدم بازی می کنه! چون درواقع مغز آدم برای اینکار ساخته نشده و ما داریم فعالیت نامربوط از مغزمون می کشیم! :eek: به دلیل ساعات طولانی کار، گردن و کمر آدم داغون میشه. پایین ترین دستمزد هم داره، خیلی خیلی کمتر از دستمزد کارگری. کارفرما چون فکر می کنه، طرف تو خونه و زیر کولر نشسته، پیش خودش میگه، کار آسونیه و حاضر نیست، همون حداقل مبلغ رو پرداخت کنه. چون شروع کار، نیاز به تجهیزات آنچنانی نداره، سیل عظیمی از دانش آموزان و دانشجوها رو به سمت خودش می کشونه که باعث افت شدید قیمت میشه. کلاً فقط علاقه است که باعث انجامش میشه!
وب ایران و کار کردن استخدامی رو بنداز دور..
من دو ساله انداختمش دور..
حاضر بودم هویج بکارم ولی سمتشون نرم..

باید پروژه تو وب خارجی آورد بالا..
سخت هست ولی ارزش داره..
من خودم ۱۰ تا پلن دارم..
ولی کار نه تک نفره میشه.نه شریکی میشه..
باید پول داشته باشی دستمزد بدی.‌ با خیال راحت کار رو ببری جلو..

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یهو نمیدونم چی شد یاد سایت نارجی افتادم..
سرچ کردم راجبش این لینکه اومد..
من هنوزم گاهی از وب آرشیو چک میکنم سایتش روسایت عجیبی بودیکی از آرزوهام این بود دامنه رو تمدید نکنن بزنم تو گوشش:ROFLMAO:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
من هنوزم گاهی از وب آرشیو چک میکنم سایتش روسایت عجیبی بودیکی از آرزوهام این بود دامنه رو تمدید نکنن بزنم تو گوشش:ROFLMAO:
من اون زمان کم واردش میشدم..
زیاد بهش توجه نمیکردم مثل زومیت..
یعنی از زومیت بهتر بود؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من اون زمان کم واردش میشدم..
یعنی از زومیت بهتر بود؟
منم اصلا نارنجی و زومیت و نمیدونم اون چند تای دیگه که هستن رو تا حالا باز نکردم بعد دستگیری رفتم ببینم چع خبره خوشم اومد از اسمش و سبک سایت و قالبش با اون همه کامنت
قالبش به نظرم فوق العاده بود زومیت و اینا اصلا شبیهش نیستن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یعنی از زومیت بهتر بود؟
نارنجی اصلا بحثش جدا بود ، مثل تاینی موویز!
یه جا بود که خوره های این حوزه اونجا بودن و کامنت میزاشتن و بحث میکردن - دقیقا کامنت های تاینی هم همینجوری بود.
خیلی ها ازش ایده گرفتن ، دیجیاتو هم از مدیرای همین نارنجی بود!زومیت و...
من اون موقع ها خیلی پشت کامپیوتر بودم و به علت تعدد سایت هایی که داشتم وبمستر 24 ساعته بودم
242.gif

ورزش سه ، نارنجی و پی تی از جمله سایت هایی بودن که همش در طی روز چندین و چند بار چک میکردم

بالا