meysam0211
Registered User
اره دیگه از 1 ام هرماه تا فکر کنم 7 ام باید بری قسمت مالیش بعد صدور فاکتور بزنی، بعد امضاعو اثر انگشت بزنی فاکتورو بعد آپلود کنیمگه باید چیزی آپلود کرد؟
بعد واریز میکنن
اره دیگه از 1 ام هرماه تا فکر کنم 7 ام باید بری قسمت مالیش بعد صدور فاکتور بزنی، بعد امضاعو اثر انگشت بزنی فاکتورو بعد آپلود کنیمگه باید چیزی آپلود کرد؟
نه بابااره دیگه از 1 ام هرماه تا فکر کنم 7 ام باید بری قسمت مالیش بعد صدور فاکتور بزنی، بعد امضاعو اثر انگشت بزنی فاکتورو بعد آپلود کنی
بعد واریز میکنن
همچنان پابرجاستمشکل ایندکس نکردن مطالب توسط گوگل حل شده.
حتی با قالب پیشفرض؟همچنان پابرجاست
اصلا فرق به حالش نمیکنه. کلا در حال نوایندکسه : ) )حتی با قالب پیشفرض؟
سلام این خطا:خطای چیمیده ؟
به ico تبدیل کنید و تو گوشی، فقط با کروم تست کنید.فاوآیکون سایت با چه پسوندی بزارم درست عمل کنه؟
سلام . احتمالا با پاک کردن کش درست میشهسلام این خطا:
متاسفانه عملیات با خطا انجام شد، لطفا پس از مدتی دوباره تلاش کنید.
من بهترین دامنه ها رو گذاشتم کسی حتی پیشنهاد نداد!قیمت گذاری دامنه های ایرانی جالب نیست براتون ؟یه دامینی که قبلا دست خودم بوده رو امروز قیمت گرفتم 20 میلیون ! دات کامش رو دلال خارجی گذاشته 15 میلیون !
قبل از قیمت گذاری چیزی مصرف میکنن ؟به نظرتون این دلال بازی دامنه های ایرانی جمع میشه ؟
اپلیکیشن زیاده ، تو گوگل پلی سرچ کنی هست ولی باید نسبت به مدلشون ماهیانه یا سالیانه تمدید کنینیاز به یک شماره مجازی دارم که یک بار مصرف نباشه و همیشه بتونم استفاده کنم و فقط دست خودم باشه، بجز گوگل ویس از کجا میشه استفاده کرد؟
الان یک شماره موبایل متوسط رو دارن از 30 تا 300 میل خرید و فروش میکننقیمت گذاری دامنه های ایرانی جالب نیست براتون ؟یه دامینی که قبلا دست خودم بوده رو امروز قیمت گرفتم 20 میلیون ! دات کامش رو دلال خارجی گذاشته 15 میلیون !
قبل از قیمت گذاری چیزی مصرف میکنن ؟به نظرتون این دلال بازی دامنه های ایرانی جمع میشه ؟
همین الان هم بیش از 300 پسوند وجود داره ولی همچنان دامنه com. محبوب هست و ارزشش کمتر نمیشه.الان یک شماره موبایل متوسط رو دارن از 30 تا 300 میل خرید و فروش میکنن
اینی که شما یا شخص دیگه ارزون میفروشه دلیل نمیشه به قول مهین میگفت پول لازم بودم یکی از دامنه های تاپمو ارزون فروختم
نظر شخصیم اینه تا 2-3 سال دیگه که کم کم دلال ها میفهمن دامین رو هم میشه خرید و فروش کرد ارزش دامنه های تاپ و متوسط ir (ملی)به شدت بالا میره
در مقابل ارزش دامنه کام کمتر میشه چون بینهایت پسوند جدید اومده
وقتی ی nft شت بی ارزش رو به ملت فرو ش میکنن که هیچ فایده و کاربردی نداره دیگه دامین در مقابلش مثل طلا میمونه
@Business planبنظر من آدم باید سایتی بزنه که با کمترین زحمت بیشترین بازدهی رو بده
ایده های وبمستران ایرانی اکثر مواقع در حد سایتی مثل یاهو گوگل هستش منتهی با بودجه و توانی در حد سایت هاستینگ چنگیزهاست
قیمت گذاری دامنه های ایرانی جالب نیست براتون ؟یه دامینی که قبلا دست خودم بوده رو امروز قیمت گرفتم 20 میلیون ! دات کامش رو دلال خارجی گذاشته 15 میلیون !
حدود 4 سال پیش یه بنده خدایی بود توی همین پی تی..الان یک شماره موبایل متوسط رو دارن از 30 تا 300 میل خرید و فروش میکنن
اینی که شما یا شخص دیگه ارزون میفروشه دلیل نمیشه به قول مهین میگفت پول لازم بودم یکی از دامنه های تاپمو ارزون فروختم
نظر شخصیم اینه تا 2-3 سال دیگه که کم کم دلال ها میفهمن دامین رو هم میشه خرید و فروش کرد ارزش دامنه های تاپ و متوسط ir (ملی)به شدت بالا میره
در مقابل ارزش دامنه کام کمتر میشه چون بینهایت پسوند جدید اومده
وقتی ی nft شت بی ارزش رو به ملت فرو ش میکنن که هیچ فایده و کاربردی نداره دیگه دامین در مقابلش مثل طلا میمونه
@MOHAMMAD026_1
داشتم میچرخیدم تو پی تی یکی از پست هات رو دیدم و یکدفعه یاد تبلیغ مدل جوشکاری امضات افتادم . یعنی نابود کننده چشم بود![]()
یاد و خاطره @l3est هم گرامی میداریم![]()