• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
مگه باید چیزی آپلود کرد؟
اره دیگه از 1 ام هرماه تا فکر کنم 7 ام باید بری قسمت مالیش بعد صدور فاکتور بزنی، بعد امضاعو اثر انگشت بزنی فاکتورو بعد آپلود کنی
بعد واریز میکنن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اره دیگه از 1 ام هرماه تا فکر کنم 7 ام باید بری قسمت مالیش بعد صدور فاکتور بزنی، بعد امضاعو اثر انگشت بزنی فاکتورو بعد آپلود کنی
بعد واریز میکنن
نه بابا
چقدر داستان داره پس

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
فاوآیکون سایت با چه پسوندی بزارم درست عمل کنه الان از قسمت هویت سایت png گذاشتم ولی همه جا نمیاره با موبایل سرچ میکنم نو نتایج گوگل داره با کامپیوتر هم هست فقط این جایی که پیوست میکنم نیست

فایل های ضمیمه

• IMG_20220813_072523.jpg
    IMG_20220813_072523.jpg
    57 KB · نمایش ها: 4

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
سلام این خطا:
متاسفانه عملیات با خطا انجام شد، لطفا پس از مدتی دوباره تلاش کنید.
سلام . احتمالا با پاک کردن کش درست میشه
اولای انتقال سایتشون این پیغامارو میداد
اد بلاکر مرورگرتم خاموش کن رو مدیااد

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
قیمت گذاری دامنه های ایرانی جالب نیست براتون ؟ 😂😂 یه دامینی که قبلا دست خودم بوده رو امروز قیمت گرفتم 20 میلیون ! دات کامش رو دلال خارجی گذاشته 15 میلیون !
قبل از قیمت گذاری چیزی مصرف میکنن ؟ 😂 به نظرتون این دلال بازی دامنه های ایرانی جمع میشه ؟

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
@MOHAMMAD026_1
داشتم میچرخیدم تو پی تی یکی از پست هات رو دیدم و یکدفعه یاد تبلیغ مدل جوشکاری امضات افتادم . یعنی نابود کننده چشم بود
242.gif

یاد و خاطره @l3est هم گرامی میداریم
258.gif

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@AmirHossein.M
من تو عمرم نه دامنه از کسی خریدم و نه به کسی فروختم و کلاً با خرید و فروش دامنه موافق نیستم.
ولی اینم باید در نظر گرفت، اونایی که دامنه می فروشن، معمولاً بالای 2 تا 3 هزار دامنه ثبت می کنند و برای شاید 5 تا 10 سال نگه اش میدارن و این وسط ممکنه 10 تا 15 تا از دامنه هاشون به فروش بره و بقیه بمونه. پس باید تمام هزینه + سودشون از همون 10 تا 15 دامنه ای که فروختن دربیاد.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
نیاز به یک شماره مجازی دارم که یک بار مصرف نباشه و همیشه بتونم استفاده کنم و فقط دست خودم باشه، بجز گوگل ویس از کجا میشه استفاده کرد؟

قیمت گذاری دامنه های ایرانی جالب نیست براتون ؟ 😂😂 یه دامینی که قبلا دست خودم بوده رو امروز قیمت گرفتم 20 میلیون ! دات کامش رو دلال خارجی گذاشته 15 میلیون !
قبل از قیمت گذاری چیزی مصرف میکنن ؟ 😂 به نظرتون این دلال بازی دامنه های ایرانی جمع میشه ؟
من بهترین دامنه ها رو گذاشتم کسی حتی پیشنهاد نداد!
حالا یه کاربر تازه وارد میاد دامین بچه مچه . برو بچ . و... میزاره کی میاد اینا رو بخره؟؟؟؟؟
همش شو و ظاهر نمایی هست . پیج اینستاگرام خرید و فروش دامنه رو هم خراب کرده...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
نیاز به یک شماره مجازی دارم که یک بار مصرف نباشه و همیشه بتونم استفاده کنم و فقط دست خودم باشه، بجز گوگل ویس از کجا میشه استفاده کرد؟
اپلیکیشن زیاده ، تو گوگل پلی سرچ کنی هست ولی باید نسبت به مدلشون ماهیانه یا سالیانه تمدید کنی

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
الان یک شماره موبایل متوسط رو دارن از 30 تا 300 میل خرید و فروش میکنن
اینی که شما یا شخص دیگه ارزون میفروشه دلیل نمیشه به قول مهین میگفت پول لازم بودم یکی از دامنه های تاپمو ارزون فروختم
نظر شخصیم اینه تا 2-3 سال دیگه که کم کم دلال ها میفهمن دامین رو هم میشه خرید و فروش کرد ارزش دامنه های تاپ و متوسط ir (ملی)به شدت بالا میره
در مقابل ارزش دامنه کام کمتر میشه چون بینهایت پسوند جدید اومده

وقتی ی nft شت بی ارزش رو به ملت فرو ش میکنن که هیچ فایده و کاربردی نداره دیگه دامین در مقابلش مثل طلا میمونه

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اینی که شما یا شخص دیگه ارزون میفروشه دلیل نمیشه به قول مهین میگفت پول لازم بودم یکی از دامنه های تاپمو ارزون فروختم
نظر شخصیم اینه تا 2-3 سال دیگه که کم کم دلال ها میفهمن دامین رو هم میشه خرید و فروش کرد ارزش دامنه های تاپ و متوسط ir (ملی)به شدت بالا میره

وقتی ی nft شت بی ارزش رو به ملت فرو ش میکنن که هیچ فایده و کاربردی نداره دیگه دامین در مقابلش مثل طلا میمونه
همین الان هم بیش از 300 پسوند وجود داره ولی همچنان دامنه com. محبوب هست و ارزشش کمتر نمیشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شاید به درد کسی خورد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
بنظر من آدم باید سایتی بزنه که با کمترین زحمت بیشترین بازدهی رو بده

ایده های وبمستران ایرانی اکثر مواقع در حد سایتی مثل یاهو گوگل هستش منتهی با بودجه و توانی در حد سایت هاستینگ چنگیزهاست
@Business plan
@tazone

حدود 4 سال پیش یه بنده خدایی بود توی همین پی تی..
دامین google.co.com رو گذاشته بود برای فروش 320 میلیون.. :دی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بالا