برای یک پیج یک شرکت فالور واقعی و درست حسابی بخواهیم از کجا بگیریم ریزش و فیک نداشته باشه؟
همچین سرویسی اصلا نداریم , از اسمش مشخصه فالور واقعی یعنی کاربری که بر ارساس انتخاب و علاقه خودش به اون پیچ اومده که معمولا درصد زیادی از مخاطبین اینستاگرام خانوم ها و افرادی هستن که دنبال مطالب زرد میگردن و طبیعتا تا شخصی احساس نیاز نکنه نسبت به خدماتی دنبال فالو کردن پیج یه شرکت نمیره , مگه اینکه چالش ها و تولید محتوایی در نظر گرفته بشه , روی پیج تبلیغ بشه که مخاطب رو جذب بکنه و باز هم به نظرم اونقدری بازدهی نداره
آقا یه سوال
به نظرتون وب فارسی دوباره میتونه جون بگیره؟ (با این وضع درآمدا)
جالبه در مورد این موضوع توی این تاپیک و اطرافیان خودم زیاد صحبت کردم , وب فارسی خیلی وقته مرده , حتی برای اون شخصی که میخواست پاره وقت کار کنه هم مناسب نیست , چون مثل کارگری میمونه به شما چیزی یاد نمیده , سابقه کار نمیشه برای مشاغل دیگه ! درسته دسترسی بهش اسونه و برای شروع هزینه کمی میخواد , اما زمان در شرایط فعلی مثل طلا میمونه , وقت هدر کردن برای کاری که اینده ای نداره , کاملا غیرمنطقیه !
مخصوصا با قوانین فعلی و تحریم ها و اینکه مسئولین مربوط به این زمینه افرادی کاملا بی سواد هستن ! حمایت که نمیشه هیچ ! با مشکلات و سنگ اندازی هایی که میکنن یکیش مثل فیل*ترینگ , نمیذارن فعالیت کنید ! مثال میزنم سایت فرهنگی مربوط به فروش کتاب داشتیم فیل*تر شد ! خنده دار نیست ؟
سلام رامین نیرمی هستم از سال 88 تو اینترنت شروع به فعالیت کردم و از سال 89 به صورت رسمی سایت چت روم زدم به نام ققنوس چت یه زمانی بزرگترین چت روم ایران بود و بعدش بگذریم فقط نابود شد و دیگران هنوز دارند تو اسمش رقابت می کنند خدا را شکر تمام موقعیت الانم مدیون این سایت بودم در خدمتتونم در زمینه سئو و بهینه سازی فعالیت میکنم
چه جالب ! خاطرات دوران چت روم و یاهو برام زنده شد , موفق باشید
از قدیم رسم بر همین بوده
اونی برندست که قدرتمند ترین باشه بین اطرافیانش.کسب و کاری موفق هست که بقدری غول باشه که تبدیل به انحصار بشه .به عزیزان پیشنهاد میکنم کتاب( صفر و یک)رو حتما بخوانن
متاسفانه باید برای غول شدن به روش های کثیف متوسل شد و رقبا رو حذف کرد(مثلا مجوز فروش شونو باطل کرد)
هرشخصی راه و روش خودش رو برای موفقیت داره ! به نظر من به جای وقت گذاشتن و پایین کشیدن رقبا , باید اون تایم رو برای بهتر شدن کار خودتون بذارید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان کسی سرویس قندشکن پولی خوب میشناسه اشتراک تهیه کنیم ؟ از یکتا اشتراک دارم , سرعتش جالب نیست , سرویس هاش ام اکثرا کار نمیکنه