• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
میخوام یه تعداد بکلینک از گزارشات سرچکنسول گوگل حذف بشن . دیس اوو زدم بعد از یک ماه هیچ تاثیری نداشت . بنظرتون خود ورفای سرچ کنسول رو بردارم و کد وبمستر گوگل رو از یواست بردارم ممکنه توی حذف گزارشات تاثیر بزاره؟؟ چون دیدم سایتی که تازه ثبت بشه کم کم بکلینک ها، ارور ها و... رو اضافه میکنه و نه یکجا و آماده. به فکرم رسید کلا سایت رو از سرچ کنسول دربیارم شاید گزارشاتش حذف بشه. نظر شما چیه؟ راه حل دیگه ای پیدا نکرم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
میخوام یه تعداد بکلینک از گزارشات سرچکنسول گوگل حذف بشن . دیس اوو زدم بعد از یک ماه هیچ تاثیری نداشت . بنظرتون خود ورفای سرچ کنسول رو بردارم و کد وبمستر گوگل رو از یواست بردارم ممکنه توی حذف گزارشات تاثیر بزاره؟؟ چون دیدم سایتی که تازه ثبت بشه کم کم بکلینک ها، ارور ها و... رو اضافه میکنه و نه یکجا و آماده. به فکرم رسید کلا سایت رو از سرچ کنسول دربیارم شاید گزارشاتش حذف بشه. نظر شما چیه؟ راه حل دیگه ای پیدا نکرم
همون disallow داخل کنسول کافیه. زمانبره.

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
آقا یه سوال
به نظرتون وب فارسی دوباره میتونه جون بگیره؟ (با این وضع درآمدا)

estar_bien

Registered User
لایک‌ها
78
ببینید اینو دوستان
https://forum.persiantools.com/threads/احراز-هویت-در-بانک-مجازی-گردشگری-و-دریافت-پاداش-200-هزارتومانی.990957/

ramin n

Registered User
لایک‌ها
27
سلام رامین نیرمی هستم از سال 88 تو اینترنت شروع به فعالیت کردم و از سال 89 به صورت رسمی سایت چت روم زدم به نام ققنوس چت یه زمانی بزرگترین چت روم ایران بود و بعدش بگذریم فقط نابود شد و دیگران هنوز دارند تو اسمش رقابت می کنند خدا را شکر تمام موقعیت الانم مدیون این سایت بودم در خدمتتونم در زمینه سئو و بهینه سازی فعالیت میکنم

upir

Registered User
لایک‌ها
184
دیس زمان بر هست و دیلی داره ولی انجام میشه
ممکنه بعضی لینکها یک و نیم سال تا دو سال هم زمانبره کامل از کنسول گوگل حذف بشه .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
منظورتون از فالور واقعی چیه؟! یعنی کاربر واقعی ایرانی که روی صفحه اکت داره؟ یا صرفاً فالوری که آنفالو نکنه؟
لایک کنه و آنفالو نکنه دیگ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آقا یه سوال
به هیچ وجه
الانشم فقط از روی علاقه هست.
همه چی به نوعی نابود شده
و هیچ حمایتی هم نمیشه وب مستر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای یک پیج یک شرکت فالور واقعی و درست حسابی بخواهیم از کجا بگیریم ریزش و فیک نداشته باشه؟

لایک کنه و آنفالو نکنه دیگه

از هیچ جا نمیتونید بگیرید!

برای اینکار فقط باید تبلیغات کرد که بسیار بسیار پرهزینه است. شاید هر یک فالور واقعی، بین 2000 تا 5000 تومن (بسته به جذابیت و نوع محتوای صفحه)، براتون هزینه داشته باشه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
آقا یه سوال
وب فارسی توسط علاقه مندان شکل گرفت. و با کوچ تدریجی اونها از وب ، دیگه چیزی باقی نمیمونه که بخواد جون بگیره.
من چند صدبار این جمله رو همین انجمن شنیدم: (با اومدن اینستا و تلگرام وب از بین رفت) و من قبول نداشتم و مقامت کردم اما الان دیگه اعتقاد دارم دیگه وبی وجود نداره نه زیر ساختی، نه فناوری ای، نه سرعتی، نه حمایتی، نه اجازه ای... جدیدا هم که اختلال عمدی روی https و ترافیک خارجی....
دیگه چیزی نیست توی این بستر که برات جذابیتی داشته باشه، نه وبمستر نه کاربر نهایی...

خدافظ وب بدبخت و مظلوم فارسی!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
وب فارسی توسط علاقه مندان شکل گرفت. و با کوچ تدریجی اونها از وب ، دیگه چیزی باقی نمیمونه که بخواد جون بگیره.
من چند صدبار این جمله رو همین انجمن شنیدم: (با اومدن اینستا و تلگرام وب از بین رفت) و من قبول نداشتم و مقامت کردم اما الان دیگه اعتقاد دارم دیگه وبی وجود نداره نه زیر ساختی، نه فناوری ای، نه سرعتی، نه حمایتی، نه اجازه ای... جدیدا هم که اختلال عمدی روی https و ترافیک خارجی....
دیگه چیزی نیست توی این بستر که برات جذابیتی داشته باشه، نه وبمستر نه کاربر نهایی...

خدافظ وب بدبخت و مظلوم فارسی!
حالا راه فعالیت رو توی وب خارجی برامون نبندن..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
البته اینم باید درنظر گرفت، درحالیکه ما نتونستیم تو وب، موفق مالی چشمگیری بدست بیاریم، همین الآن، خیلی از سایت ها با ایده های ساده و تکراری و البته با زیر پا گذاشتن کپی رایت، درآمدی در حد ماهیانه 5 تا 8 میلیون رو دارن که به عنوان شغل دوم و یا برای یک دانشجو مناسبه. اما در مجموع نسبت سایت های دارای درآمد، به کل سایت های موجود، عدد خیلی خیلی کوچکیه!

کلاً در نت، چه وب باشه چه شبکه های اجتماعی، چون ابزار اولیه شروع به کار، به سادگی در دسترس و کم هزینه است (به نسبت شغل فیزیکی در دنیای غیرمجازی)، سطح رقابت بسیار بالا میره و طبیعتاً درآمد هر کدوم کاهش چشمگیری پیدا می کنه.

حتی تو دنیای غیرمجازی، همین موضوع افزایش رقابت، مشکل مشابه ایجاد کرده که فروشگاه های کوچیک به دلیل زیاد شدن 1- فروشگاه های مجازی، 2- فروشگاه های کوچیک و هم سطح خودشون و 3- فروشگاه های زنجیره ای، کسب و کارشون به سختی جلو میره.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام رامین نیرمی هستم از سال 88 تو اینترنت شروع به فعالیت کردم و از سال 89 به صورت رسمی سایت چت روم زدم به نام ققنوس چت یه زمانی بزرگترین چت روم ایران بود و بعدش بگذریم فقط نابود شد و دیگران هنوز دارند تو اسمش رقابت می کنند خدا را شکر تمام موقعیت الانم مدیون این سایت بودم در خدمتتونم در زمینه سئو و بهینه سازی فعالیت میکنم
کدوم موقعیت؟

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
البته اینم باید درنظر گرفت، درحالیکه ما نتونستیم تو وب، موفق مالی چشمگیری بدست بیاریم، همین الآن، خیلی از سایت ها با ایده های ساده و تکراری و البته با زیر پا گذاشتن کپی رایت، درآمدی در حد ماهیانه 5 تا 8 میلیون رو دارن که به عنوان شغل دوم و یا برای یک دانشجو مناسبه. اما در مجموع نسبت سایت های دارای درآمد، به کل سایت های موجود، عدد خیلی خیلی کوچکیه!

کلاً در نت، چه وب باشه چه شبکه های اجتماعی، چون ابزار اولیه شروع به کار، به سادگی در دسترس و کم هزینه است (به نسبت شغل فیزیکی در دنیای غیرمجازی)، سطح رقابت بسیار بالا میره و طبیعتاً درآمد هر کدوم کاهش چشمگیری پیدا می کنه.

حتی تو دنیای غیرمجازی، همین موضوع افزایش رقابت، مشکل مشابه ایجاد کرده که فروشگاه های کوچیک به دلیل زیاد شدن 1- فروشگاه های مجازی، 2- فروشگاه های کوچیک و هم سطح خودشون و 3- فروشگاه های زنجیره ای، کسب و کارشون به سختی جلو میره.
از قدیم رسم بر همین بوده
اونی برندست که قدرتمند ترین باشه بین اطرافیانش.کسب و کاری موفق هست که بقدری غول باشه که تبدیل به انحصار بشه .به عزیزان پیشنهاد میکنم کتاب( صفر و یک)رو حتما بخوانن
متاسفانه باید برای غول شدن به روش های کثیف متوسل شد و رقبا رو حذف کرد(مثلا مجوز فروش شونو باطل کرد)

Last edited:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
برای یک پیج یک شرکت فالور واقعی و درست حسابی بخواهیم از کجا بگیریم ریزش و فیک نداشته باشه؟

همچین سرویسی اصلا نداریم , از اسمش مشخصه فالور واقعی یعنی کاربری که بر ارساس انتخاب و علاقه خودش به اون پیچ اومده که معمولا درصد زیادی از مخاطبین اینستاگرام خانوم ها و افرادی هستن که دنبال مطالب زرد میگردن و طبیعتا تا شخصی احساس نیاز نکنه نسبت به خدماتی دنبال فالو کردن پیج یه شرکت نمیره , مگه اینکه چالش ها و تولید محتوایی در نظر گرفته بشه , روی پیج تبلیغ بشه که مخاطب رو جذب بکنه و باز هم به نظرم اونقدری بازدهی نداره

آقا یه سوال

جالبه در مورد این موضوع توی این تاپیک و اطرافیان خودم زیاد صحبت کردم , وب فارسی خیلی وقته مرده , حتی برای اون شخصی که میخواست پاره وقت کار کنه هم مناسب نیست , چون مثل کارگری میمونه به شما چیزی یاد نمیده , سابقه کار نمیشه برای مشاغل دیگه ! درسته دسترسی بهش اسونه و برای شروع هزینه کمی میخواد , اما زمان در شرایط فعلی مثل طلا میمونه , وقت هدر کردن برای کاری که اینده ای نداره , کاملا غیرمنطقیه !
مخصوصا با قوانین فعلی و تحریم ها و اینکه مسئولین مربوط به این زمینه افرادی کاملا بی سواد هستن ! حمایت که نمیشه هیچ ! با مشکلات و سنگ اندازی هایی که میکنن یکیش مثل فیل*ترینگ , نمیذارن فعالیت کنید ! مثال میزنم سایت فرهنگی مربوط به فروش کتاب داشتیم فیل*تر شد ! خنده دار نیست ؟

چه جالب ! خاطرات دوران چت روم و یاهو برام زنده شد , موفق باشید

از قدیم رسم بر همین بوده
اونی برندست که قدرتمند ترین باشه بین اطرافیانش.کسب و کاری موفق هست که بقدری غول باشه که تبدیل به انحصار بشه .به عزیزان پیشنهاد میکنم کتاب( صفر و یک)رو حتما بخوانن
متاسفانه باید برای غول شدن به روش های کثیف متوسل شد و رقبا رو حذف کرد(مثلا مجوز فروش شونو باطل کرد)

هرشخصی راه و روش خودش رو برای موفقیت داره ! به نظر من به جای وقت گذاشتن و پایین کشیدن رقبا , باید اون تایم رو برای بهتر شدن کار خودتون بذارید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان کسی سرویس قندشکن پولی خوب میشناسه اشتراک تهیه کنیم ؟ از یکتا اشتراک دارم , سرعتش جالب نیست , سرویس هاش ام اکثرا کار نمیکنه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
دوستان کسی اینجا با شبکه آشنایی داره ؟ سرور استریم می‌خوام راه اندازی کنم و هزینه هم پرداخت میشه بابت زحماتتون.

ممنونم (سوالی هست)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
دوستان کسی اینجا با شبکه آشنایی داره ؟ سرور استریم می‌خوام راه اندازی کنم و هزینه هم پرداخت میشه بابت زحماتتون.

ممنونم (سوالی هست)
در مورد آشنایی با مفاهیم پینگ و دی ان اس ..خواستی در خدمتیم..
10 جلسه 3 ساعته
دیگه شبکه رو فول میشی..
میتونی اقامت کانادا رو هم بگیری..

ezgif-2-912ced2f8f_qyxe.gif

Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994

ممنونم (سوالی هست)
جهت اطلاع
هزینه ها وحشتناکه!
یه جمع و تفریق بزنید ببینید میصرفه.

بالا