meysam0211
Registered User
سلام چطوری امیردی ان اس و آی پی اختصاصی بخری نمیفهمن از کی هاست گرفتی![]()
تست کردی خودت ؟

سلام چطوری امیردی ان اس و آی پی اختصاصی بخری نمیفهمن از کی هاست گرفتی![]()
من سایت خارجی نداشتمسلام چطوری امیر
تست کردی خودت ؟![]()
![]()
چند روز هست که سرویهای گوگل اختلال دارند , یه جورایی نیمه فیلتر هست , برای من که اینطوریه ولی با فیلترشکن اوکی هستدوستان داخل گوگل درایو امکان دریافت لینک فایل های اپلود شده رو دارید؟
هرکار میکنم لینک برای من باز نمیشه! مشکل از منه یا همه این مشکل رو دارن!
تا هفته آینده رفع مشکل میشه
بصورت عادی یا با فی لیتر شکندوستان داخل گوگل درایو امکان دریافت لینک فایل های اپلود شده رو دارید؟
هرکار میکنم لینک برای من باز نمیشه! مشکل از منه یا همه این مشکل رو دارن!
عادیبصورت عادی یا با فی لیتر شکن
مگه هنوز میصرفه با این قیمت پایین!پاپ اپ ایران امیر هم دیگه پرداختی نداره و اسکم شده.
پاپ اپی می شناسید 4 تومن حداقل بده؟
زر پاپ 3 تومن میدهپاپ اپ ایران امیر هم دیگه پرداختی نداره و اسکم شده.
پاپ اپی می شناسید 4 تومن حداقل بده؟
به نظرم 4 تومن بد نبود.مگه هنوز میصرفه با این قیمت پایین!
و البته هم نزاری بهتره، رو سایتت تاثیر میزاره
طبیعیه حتی سرعت سرور ها رو هم محدود کردن باید لوکیشن به خارج از ایران تهیه کنید.سلام دوستان. یه سرور مجازی ایرانی دارم از دیتاسنتر میلاد. مدتی هست بعد از اختلالات اینترنت، یه سری اتفاقای عجیب مثل عدم دسترسی به wordpress.org (برای آپدیت افزونه ها و ...)، عدم اتصال به گوگل درایو برای تهیه بک آپ، عدم اتصال به سرورهای خارجی ایمیل و ... رخ داده و ظاهرا هیچ مشکل خاصی از پیکربندی سرور ندارم.چون تا قبل از اختلالات بی مشکل همه چیز کار می کرد. نمی دونم چرا هیچ جا گزارشی از این موضوع ندیدم. برای شما هم این مشکل بوده؟
آخه هرچی گشتم تو تاپیک هیچی ندیدم. گفتم نکنه مشکل از سرور منه فقط. یعنی منظورتون اینه که کلا سرور خارج بگیرم دیگه؟ آدم می مونه از اون طرف وقتی ملی میشه سرور خارج به کار نمیاد از اون طرف وقتی از سرور ایران استفاده می کنی کلا به هیچی دسترسی نداره.طبیعیه حتی سرعت سرور ها رو هم محدود کردن باید لوکیشن به خارج از ایران تهیه کنید.
لطمه ای که میزنه قابل جبران نیست بنظرمبه نظرم 4 تومن بد نبود.
این کد رو توی قسمت پوشه روت هاست دانلودت میذاریافزونه ای سراغ ندارید که لینک های دانلود رو برای آیپی خارجی پنهان کنه؟