من با نت افراز هاست ایران کار میکنم،نت افراز کسی هاست فرانسه شو داره ؟ یا کلا کسی سایتش رو هاست این شرکت میزبانی میشه ؟
کیفیت و پاسخگویی تیکتشون چطوره ؟
آپتایمش خوبه پشتیبانیش هم حالیشه، فقط یکم طول میکشه جواب بده حدود 1 ساعت.
من با نت افراز هاست ایران کار میکنم،نت افراز کسی هاست فرانسه شو داره ؟ یا کلا کسی سایتش رو هاست این شرکت میزبانی میشه ؟
مرسی. ولی ایران که بدرد سایت ما نمیخوره..من با نت افراز هاست ایران کار میکنم،
آپتایمش خوبه پشتیبانیش هم حالیشه، فقط یکم طول میکشه جواب بده حدود 1 ساعت.
کیفیت خوبه و پایداری هم همینطورنت افراز کسی هاست فرانسه شو داره ؟ یا کلا کسی سایتش رو هاست این شرکت میزبانی میشه ؟
وضعیت اکثر استارتاپ ها و کسانی که تو اکو سیستم وب ایران هستن بسیار وخیم هستسایت «انجام میدم» به خاطر وضعیت اینترنت داره جمع میکنه!
کم درد بود , الگورریتم جدید ایندکسینگ گوگل هم اومد روشوضعیت اکثر استارتاپ ها و کسانی که تو اکو سیستم وب ایران هستن بسیار وخیم هست
همین روز های اخیر، mobonews هم دفترشو جمع کرد و گفت دیگه فعلا تولید محتوا نخواهیم داشت
قضیه ش چیه؟کم درد بود , الگورریتم جدید ایندکسینگ گوگل هم اومد روش
طی آپدیت جدیدش در یکی دو ماه اخیرقضیه ش چیه؟
ببین بابد پیگیر باشی که اپدیت گوگل درمورد چی بودهبه نظرتون اوضاع این سایت هایی که بازدیداشون ریخته بهتر میشه؟ یا کلا ول کنیم؟ 2 سال کار کردیم به اینجا رسیدیم
خودش که بازه ولی دی ان اس هاش فیلترهکلود فلر رفع فیلتر شده یا از رو پرشین تولز برداشتنش؟
اسمشم نیاوردیحالا اسمشو نمیارم(حمید)
از سایت «راست چین» قالبی رو به همراه هزینه نصب و پشتیبانی سریع خریدم. با این تصور که پشتیبانی سریع شامل نصب قالب میشه. ولی الآن میگن نمیشه، درصورتیکه داخل سایتشون اصلا اشاره ای به این موضوع نشده. پول رو هم پس نمیدن و رضایت مشتری براشون اهمیت نداره.«راستچین» تو پسدادن پول چطوره؟ یک روزه دارم باهاشون سر پس گرفتن پول بحث میکنم. پشتیبانیش هر 6 ساعت یکبار، جوابی میده که کمکی نمیکنه!
بلهاز نت افراز هاست و دامنه گرفتم. اگه دامنه فیلتر بشه، نت افراز دسترسی به هاست رو میبنده؟
از نت افراز هاست و دامنه گرفتم. اگه دامنه فیلتر بشه، نت افراز دسترسی به هاست رو میبنده؟
ببین مونده محتوای اسپمت چنددرصد از کل مطالبتو درگیر کرده( مدیرای سایت میدونن همشون که چیکار کردن توسایتشون )بالاخره فهمیدم چی شده...
گوگل از 19 اکتبر یه آپدیت داده، آپدیت هم برای محتوای اسپم بوده...
به احتمال زیاد سایت من هم شامل شده...
من چطور میتونم درخواست تجدید نظر بدم؟ اصلا راه حلی وجود داره؟ پست های سایت نسبتا اختصاصی هستن ولی رقیبان خیلی زیاده...
ما حدودا 15 تا سایت هستیم که همگی از یک منبع خارجی استفاده میکنیم، اما این آپدیت فقط به جون من افتاده و با بقیه کاری نداشته...ببین مونده محتوای اسپمت چنددرصد از کل مطالبتو درگیر کرده( مدیرای سایت میدونن همشون که چیکار کردن توسایتشون )
همونارو ادیت یا حذف کن (301) ، بعد به مرور فکر میکنم رباتها خزش کنن و بفهمن رویه ی سایتت تغییر کرده و محتوا های بدردبخورت ایندکس میشن
اگر فکرمیکنی نمیصرفه برات ، کلا ببند و اصول کارکن