• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دوستان عزیز شما ها که بیشتر از 10 ساله در پرشین تولز هستین و هستند کسایی دیگری که سابقه شما ها رو دارن و با هم همنظر هستین چرا جمع نمیشین برای خودتان قانون واحدنمیزارید چرا برای خود یک گروه بخصوص نمیسازید و پشت هم نمی استید و هم دیگر رو حمایت نمیکنید ؟؟؟؟ منه خریدار اون موقع میگم کارت رو از فلان گروه خریدم که کاشون درسته یا از فلان گروه نخرین که نمیشه بهشون اطمینان کرد .گروهتون امتیاز جمع میکه فروشتون بیشتر میشه هر کسی رو به گروه راه نمیدن و خیلی کارهای دیگه .

کی اینجارو بهت معرفی کرده ؟ برو دنبال زندگیت بابا . گرافیک خراب بهش انداختن تو اولین تجربش نتنها از فروم زده نشده تازه دنبال ساختن یه فروم قانونمندتره . انگار که یوزر چندم یه باباییه که خیلی دنبال گذاشتن قانون تست گرافیک .

نمیدونم چرا این همه یوزر تازه وارد صفر امتیاز بعضاً بدون تربیت خانوادگی(miladzn) عاشق قانون گذاری برا تست گرافیک تو فروم زیاد شده .

یه نظرسنجی برگزار شد بیست نفر توش شرکت کردن که دهتاشون صفر امتیاز داشتن . الانم که یه همچین تاپیکایی میبینیم . من نمیدونم اینا چرا فکر میکنن ماهم اندازه خودشون عقل داریم .

Screenshot_۲۰۲۳-۰۴-۱۷-۰۸-۰۵-۲۰-۱۰۴_com.android.chrome.jpg

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کی اینجارو بهت معرفی کرده ؟ برو دنبال زندگیت بابا . گرافیک خراب بهش انداختن تو اولین تجربش نتنها از فروم زده نشده تازه دنبال ساختن یه فروم قانونمندتره . انگار که یوزر چندم یه باباییه که خیلی دنبال گذاشتن قانون تست گرافیک .

نمیدونم چرا این همه یوزر تازه وارد صفر امتیاز بعضاً بدون تربیت خانوادگی(miladzn) عاشق قانون گذاری برا تست گرافیک تو فروم زیاد شده .

یه نظرسنجی برگزار شد بیست نفر توش شرکت کردن که دهتاشون صفر امتیاز داشتن . الانم که یه همچین تاپیکایی میبینیم . من نمیدونم اینا چرا فکر میکنن ماهم اندازه خودشون عقل داریم .
یوزر عزیز باسابقه 14 سال چرا از حرف حق یه یوزر تازه وارد ناراحت میشید اگه شما ها واقعا به فکر شفاف سازی و اجرای قانون فروم بودید تا حالا خیلی کارا باید میکردید که نکردید پس این اشفته بازار محیط مناسبی باری فعالیت شماست . فرستادن آهنگ و غیره به درد کسی نمیخوره و طرز نگارش هر کس مقدار عقل و سن اجتماعی اون شخص رو نشان میده !!

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
یوزر عزیز باسابقه 14 سال چرا از حرف حق یه یوزر تازه وارد ناراحت میشید اگه شما ها واقعا به فکر شفاف سازی و اجرای قانون فروم بودید تا حالا خیلی کارا باید میکردید که نکردید پس این اشفته بازار محیط مناسبی باری فعالیت شماست . فرستادن آهنگ و غیره به درد کسی نمیخوره و طرز نگارش هر کس مقدار عقل و سن اجتماعی اون شخص رو نشان میده !!

یوزر عزیز تازه وارد نما من هشت ساله که دیگه تو دیوار تهران فعالیت میکنم .
خیلیا کانال تلگرام دارن با چند هزار عضو که قطعه داخلش نیم ساعتم نمیمونه .
خیلی از قدیمیای فروم مثل پوده ای و شعبانی و ... مشتریای خودشونو دارن و دیگه اینجا نیستن .
بعضی از قدیمیا وبسایت زدن مثل عابدی و ... .
خیلیا تو ایسام که هزار برابر اینجا قانونمنده معامله میکنن . اونی هم که ازشون خرید میکنه تعرفه ایسامو میده ولی خیالش راحته .
دوره فروم خیلی وقته تموم شده فدای تو بشم . کی براش اینجا دیگه مهمه ؟ بعد تو اومدی شفاف سازی کنی . اینجا تا قبل hwt دست یه بچه 18 ساله به اسم Empireworld بود که هیچکاری براش نمیکرد و من به تاپیک شکایتاش رسیدگی میکردم و یوزرای متخلفشو شناسایی میکردم میگفتم drDexter بن کنه . Empireworld دنبال بن کردن من بود یه عده هم دنبال آدرس من بعد تو میگی چرا تا الان جمع نشدین اینجارو بسازین . بزا دو روز از اومدنت بگذره بعد بگو چرا جمع نشدین .

فروشنده های اینجا مثل اون دوستی که بهت گفته مرجوعی نداریم و saeid700 و ap70 و من و خیلیای دیگه خوب میدونیم چیکار کنیم نیازی هم نه به شعارهای تهیج کننده تو داریم نه به قانونهای جدید hwt نه پیگیری ادمین برای شکایتمون . شما از ادمین پرسیدی با این لیبل "فروشنده معتبر" چیکار کنم نگفت کاربردش چیه ؟ میخوای اولین گامو خودت برداری و بهش بگی جمع کنه این لیبل بدرد نخورو ببینی چی جوابتو میده تا دیگه اورد ناشتا ندی . یه مشت صفر امتیازی معلوم نیست از کجا اومدن فروم بسازن برا ما .

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یوزر عزیز تازه وارد نما من هشت ساله که دیگه تو دیوار تهران فعالیت میکنم .
خیلیا کانال تلگرام دارن با چند هزار عضو که قطعه داخلش نیم ساعتم نمیمونه .
خیلی از قدیمیای فروم مثل پوده ای و شعبانی و ... مشتریای خودشونو دارن و دیگه اینجا نیستن .
بعضی از قدیمیا وبسایت زدن مثل عابدی و ... .
خیلیا تو ایسام که هزار برابر اینجا قانونمنده معامله میکنن . اونی هم که ازشون خرید میکنه تعرفه ایسامو میده ولی خیالش راحته .
دوره فروم خیلی وقته تموم شده فدای تو بشم . کی براش اینجا دیگه مهمه ؟ بعد تو اومدی شفاف سازی کنی . اینجا تا قبل hwt دست یه بچه 18 ساله به اسم Empireworld بود که هیچکاری براش نمیکرد و من به تاپیک شکایتاش رسیدگی میکردم و یوزرای متخلفشو شناسایی میکردم میگفتم drDexter بن کنه . Empireworld دنبال بن کردن من بود یه عده هم دنبال آدرس من بعد تو میگی چرا تا الان جمع نشدین اینجارو بسازین . بزا دو روز از اومدنت بگذره بعد بگو چرا جمع نشدین .

فروشنده های اینجا مثل اون دوستی که بهت گفته مرجوعی نداریم و saeid700 و ap70 و من و خیلیای دیگه خوب میدونیم چیکار کنیم نیازی هم نه به شعارهای تهیج کننده تو داریم نه به قانونهای جدید hwt نه پیگیری ادمین برای شکایتمون . شما از ادمین پرسیدی با این لیبل "فروشنده معتبر" چیکار کنم نگفت کاربردش چیه ؟ میخوای اولین گامو خودت برداری و بهش بگی جمع کنه این لیبل بدرد نخورو ببینی چی جوابتو میده تا دیگه اورد ناشتا ندی . یه مشت صفر امتیازی معلوم نیست از کجا اومدن فروم بسازن برا ما .
پس اون فروشنده که گفته مرجوعی نداریم و جنس خراب فروخته دوست شماست !!! جالب شد.

Last edited:

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
کاملا ساختگی و فیک هست این تاپیک و به عبارتی اسپم!
طرف 10 آپریل عضو شده دو روز بعدش تاپیک زده!
کی خرید کردید کی دستتون رسید کی تست کردید کی فرستادید گارانتی!همش تو دو روز!
ادمین عزیز این یکی رو چرا حذف نمیکنن
اسم فروشنده هم که سکرت هست

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کاملا ساختگی و فیک هست این تاپیک و به عبارتی اسپم!
طرف 10 آپریل عضو شده دو روز بعدش تاپیک زده!
کی خرید کردید کی دستتون رسید کی تست کردید کی فرستادید گارانتی!همش تو دو روز!
ادمین عزیز این یکی رو چرا حذف نمیکنن
اسم فروشنده هم که سکرت هست
ساختگی و یا اسپم نیست
اگه با دقت خونده بودی این حرف رو نمیزدی
ادمین عزیز کاملا در جریان هستن
اسم فروشده هم سکرت نیست .

بالا