sanaka
Registered User
اتفاقا همچین چیزی مدنظر داشتم فقط منتظر بودم فروم جدید احداث بشه طبق گفته خودشون تا ۲۴ ساعت آینده(دیروز ۴۸ ساعت بود)اینجا دو گروه فعالیت میکنن یکی اونایی که دنبال خریدو فروش و کسب درآمدن یکی هم اونایی که قصدشون صحبت کردن با بقیه هستش کاری هم ندارم کدوم مهمترن یا تعداد کدوم بیشتره ولی نیازاشون کاملا متفاوت از هم . الان میهن میخواد یه پرشین تولز جدید بزنه تا یوزرایی که با هم صحبت میکردن برن اونجا تاپیک بزنن "پمپ آب سوخته صاحبخونه میگه تو باید پولشو بدی" ؟ خب باشه برن بسلامت ولی بخش بازارچه چی .
یوزر میهن چقدر روی بخش بازارچه شناخت داره . دست کی میخواد باشه . کی میخواد قوانینشو بزاره . کی یا کیا میخوان مدیریتش کنن . چیدن ارنج تیم مدیریتی چقدر مهمه تا افرادی کنار هم قرار بگیرن که کارشون خروجی مثبت داشته باشه . یوزر میهن کد نویس فوقعلاده ای هستش قبول ولی آیا باید شاهد آزمونو خطا و همینطور ریزش یوزرها و امتیاز منفی و تاپیکای شکایت متعدد بخش بازارچه باشیم تا میهن متوجه بشه بخشی مثل بخش بازارچه چه چیزایی لازم داره . که حال رسیدگی به تاپیک شکایتارو داره .
یه تاپیک شکایت رم بود که معلوم بود مقصر کیه ولی مدیر رسیدگی نکرد وقتی هم به شاکی(aligolshani) گفتم از مدیر پرسیدی چی شد میگه مدیر گفت خودش رو درگیر این مسائل نمیکنه . اینجا کاملا معلوم مقصر کیه وقتی مدیر هنوز بعد این همه وقت نمیدونه سیستم تشخیص خرابی یک رم چیه وقتی با این همه ایراد اساسی دنبال اجباری کردن عکس با نام کاربری که برا هیشکی مهم نیست خب تهش چی میشه . تهش همین میشه که قید مدیریت بخش بازارچه رو میزنه و صاحب فروم هم که تا الان بخاطر گردش مالی یوزرهای بازارچه و سودآوری بازارچه براش فرومو نبسته بود دیگه بیخیال میشه میگه کلا تعطیلش کنید .
دیگه قید کسب درآمد از فروش برچسب فروشنده معتبرو که بنده حسابی مورد عنایت قرار دادمش این اواخرو میزنه . همینطور فروش اکانتهای الماسی و طلایی و نقره ای که میشه باهاش تاپیکای تعداد بالا ایجاد کرد و به دفعات آپشون کرد . از طرفی خیلیا نسبت به لیون معترض هستن که با همین اکانتها گندشو درآورده و برا همین نمیرن لیون . جناب مازی عزیز برای بخش بازارچه یوزر میهن که از الان خودشو کشیده کنار میگه تعاونی باشه چه برنامه ای داره . اصلا خودت جز کدوم دسته ای ؟ اهل صحبتا یا بازارچه .
@sanaka اگه چهارتا پاراگراف بالارو خوندی فکر نمیکنی با توجه به پست 174 مترجم تو همین صفحه وقتش باشه همه بچه های باتجربه فرومو جمع کنی تو یه تاپیک جدید بوسیله کانال تلرام ازشون بپرسی برای بازارچه فروم جدید Follow.ir چیکار کنیم ؟ آیا اکانت و برچسب فروشنده معتبر باشه یا نه . کیا مدیر باشن . کیا دلشون میخواد مدیر بشن . چه قوانینی اضافه بشه چه قوانینی حذف بشه . اصلا میان یا نه . من هم کمک میکنم یوزرهایی که داخل کانال تلگرام نیستنو بهشون پیغام خصوصی میدم با جستجو توی تاپیکای فروش یک ماه اخیر بخش بازارچه تا بیان تو تاپیک شرکت کنن . درنهایت تصمیم میگیریم بریم فروم جدید یا بریم لیون یا کلا بیخیال بشیم .
البته هدف اصلیم اینه با Forum Manager صحبت کنم تا فقط همین یدونه لینک بخش بازارچه قطعات کامپیوتری(نه بخش کنسول بازی یا لپتاپ یا صوتی تصویری) رو اجازه بدن فعالیتش ادامه داشته باشه با تیم مدیریتی جدید بقیه بخشارو کلا مهرو موم کنن ولی هنوز نتیجه نگرفتم . امیدم این بود که مثلا بالای پنجاه نفر پست شماره 90 منو لایک کنن ولی 12 نفر بیشتر لایک نکردن . الان نمیدونم اصلا چند نفر براشون باز بودن بخش بازارچه مهمه .
اون رو هم ببینیم بازارچه به چه صورته قراره خاله بازی باشه یا یه جای جدی و حرفه ای بعدش یه نظر سنجی بزاریم base ادامه فعالیت رو کجا ببریم و کاربرا تصمیمش رو بگیرن
به قولی تابع نظر جمع بشیم