• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
اینجا دو گروه فعالیت میکنن یکی اونایی که دنبال خریدو فروش و کسب درآمدن یکی هم اونایی که قصدشون صحبت کردن با بقیه هستش کاری هم ندارم کدوم مهمترن یا تعداد کدوم بیشتره ولی نیازاشون کاملا متفاوت از هم . الان میهن میخواد یه پرشین تولز جدید بزنه تا یوزرایی که با هم صحبت میکردن برن اونجا تاپیک بزنن "پمپ آب سوخته صاحبخونه میگه تو باید پولشو بدی" ؟ خب باشه برن بسلامت ولی بخش بازارچه چی .

یوزر میهن چقدر روی بخش بازارچه شناخت داره . دست کی میخواد باشه . کی میخواد قوانینشو بزاره . کی یا کیا میخوان مدیریتش کنن . چیدن ارنج تیم مدیریتی چقدر مهمه تا افرادی کنار هم قرار بگیرن که کارشون خروجی مثبت داشته باشه . یوزر میهن کد نویس فوقعلاده ای هستش قبول ولی آیا باید شاهد آزمونو خطا و همینطور ریزش یوزرها و امتیاز منفی و تاپیکای شکایت متعدد بخش بازارچه باشیم تا میهن متوجه بشه بخشی مثل بخش بازارچه چه چیزایی لازم داره . که حال رسیدگی به تاپیک شکایتارو داره .

یه تاپیک شکایت رم بود که معلوم بود مقصر کیه ولی مدیر رسیدگی نکرد وقتی هم به شاکی(aligolshani) گفتم از مدیر پرسیدی چی شد میگه مدیر گفت خودش رو درگیر این مسائل نمیکنه . اینجا کاملا معلوم مقصر کیه وقتی مدیر هنوز بعد این همه وقت نمیدونه سیستم تشخیص خرابی یک رم چیه وقتی با این همه ایراد اساسی دنبال اجباری کردن عکس با نام کاربری که برا هیشکی مهم نیست خب تهش چی میشه . تهش همین میشه که قید مدیریت بخش بازارچه رو میزنه و صاحب فروم هم که تا الان بخاطر گردش مالی یوزرهای بازارچه و سودآوری بازارچه براش فرومو نبسته بود دیگه بیخیال میشه میگه کلا تعطیلش کنید .

دیگه قید کسب درآمد از فروش برچسب فروشنده معتبرو که بنده حسابی مورد عنایت قرار دادمش این اواخرو میزنه . همینطور فروش اکانتهای الماسی و طلایی و نقره ای که میشه باهاش تاپیکای تعداد بالا ایجاد کرد و به دفعات آپشون کرد . از طرفی خیلیا نسبت به لیون معترض هستن که با همین اکانتها گندشو درآورده و برا همین نمیرن لیون . جناب مازی عزیز برای بخش بازارچه یوزر میهن که از الان خودشو کشیده کنار میگه تعاونی باشه چه برنامه ای داره . اصلا خودت جز کدوم دسته ای ؟ اهل صحبتا یا بازارچه .

@sanaka اگه چهارتا پاراگراف بالارو خوندی فکر نمیکنی با توجه به پست 174 مترجم تو همین صفحه وقتش باشه همه بچه های باتجربه فرومو جمع کنی تو یه تاپیک جدید بوسیله کانال تلرام ازشون بپرسی برای بازارچه فروم جدید Follow.ir چیکار کنیم ؟ آیا اکانت و برچسب فروشنده معتبر باشه یا نه . کیا مدیر باشن . کیا دلشون میخواد مدیر بشن . چه قوانینی اضافه بشه چه قوانینی حذف بشه . اصلا میان یا نه . من هم کمک میکنم یوزرهایی که داخل کانال تلگرام نیستنو بهشون پیغام خصوصی میدم با جستجو توی تاپیکای فروش یک ماه اخیر بخش بازارچه تا بیان تو تاپیک شرکت کنن . درنهایت تصمیم میگیریم بریم فروم جدید یا بریم لیون یا کلا بیخیال بشیم .

البته هدف اصلیم اینه با Forum Manager صحبت کنم تا فقط همین یدونه لینک بخش بازارچه قطعات کامپیوتری(نه بخش کنسول بازی یا لپتاپ یا صوتی تصویری) رو اجازه بدن فعالیتش ادامه داشته باشه با تیم مدیریتی جدید بقیه بخشارو کلا مهرو موم کنن ولی هنوز نتیجه نگرفتم . امیدم این بود که مثلا بالای پنجاه نفر پست شماره 90 منو لایک کنن ولی 12 نفر بیشتر لایک نکردن . الان نمیدونم اصلا چند نفر براشون باز بودن بخش بازارچه مهمه .
اتفاقا همچین چیزی مدنظر داشتم فقط منتظر بودم فروم جدید احداث بشه طبق گفته خودشون تا ۲۴ ساعت آینده(دیروز ۴۸ ساعت بود)
اون رو هم ببینیم بازارچه به چه صورته قراره خاله بازی باشه یا یه جای جدی و حرفه ای بعدش یه نظر سنجی بزاریم base ادامه فعالیت رو کجا ببریم و کاربرا تصمیمش رو بگیرن
به قولی تابع نظر جمع بشیم

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
هرچی ایرانی سازی ابزار های مث تلگرام و غیره جواب داد.کپی سازی از پرشین تولز هم جواب میده. :cautious:
خواهشا این فکر بکرها رو نکنید اگه قرار بر پایانه بذارید حداقل یه خاطره خوب ازش برامون بمونه.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
هرچی ایرانی سازی ابزار های مث تلگرام و غیره جواب داد.کپی سازی از پرشین تولز هم جواب میده. :cautious:
خواهشا این فکر بکرها رو نکنید اگه قرار بر پایانه بذارید حداقل یه خاطره خوب ازش برامون بمونه.
یه چیزی هست که یه جورایی غیرمستقیم میخوان کمرنگش کنن و به چشم نیاد اونم اینه که تاریخ عضویت کاربر!هیچ جا بهش اشاره نمیشه تا چند روز پیش میگفتن همه دیتابیس رو منتقل میکنیم تاپیکا،امتیازات و خیلی چیزای دیگه!الان میگن نه دیتابیس دست احسان هست و غیرممکنه نمیشه حتی یه خط از اینجا به جای دیگه منتقل کرد چون هیچ بکاپی در دسترس نیست و همه باید از نو شروع کنن بهترین ایده شون هم اینه که ممکنه بگن تو انجمن جدید میزنیم فلانی اینقد امتیاز داشت و تمام!این امتیاز از طریق فروش کارت شارژ ۲ تومنی به دست اومده یا فروش انواع قطعات و چیزای گرون قیمت(کنسول بازی،صوتی تصویری،لپتاپ یا هر چی)اینش دیگه مشخص نیست فقط در این حد بدونید که فلانی اینقدر امتیاز داشته حالا چجوری بدست اومده الله اعلم!
بعدشم چه بخوایم چه نخوایم تاریخ عضویت کسی که سال ۲۰۰۵ عضو شده با کسی که سال ۲۰۲۳ عضو شده قطعا یکی نیست!تو انجمن جدید همه ورودی جدید خواهیم بود و قطعا مدیریت برای اینکه انعطاف از خودشون نشون بدن به ساز هر کاربری خواهند رقصید به قول مصطفی جان شاهد خیل عظیمی از تاپیک های آقا فلانی به ما فحش داد آقا فلانی خط‌کش ما رو برداشت خواهیم بود هر کی یه سازی خواهد زد...

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
خیر اینجا فروم پرشین تولزه و بک اپ اش هم دست احسانه و به کسی نمیده و نمیفروشه .به هیچ شکلی هم نمیده

اون سایت جدید جهت جمع شدن کاربرهای اینجا هست که جایی داشته باشن برن که بتونن هم صحبت کنن هم بازارچه رو ادامه بدن و یه جورایی فرومی باشه در ادامه اینجا همین
جسارتا جناب در این مورد با یک برنامه نویس صحبت کردید؟

من شخصا هر چیزی که تو اینترنت برام باز بشه رو میتونم با یک ربات کپی کنم و تو دیتابیس قرار بدم
قرار نیست کسی دیتابیس خودش رو به شما بده
این کار یک ربات خزنده هست که میتونه کل پرشین تولز رو هم براتون کپی کنه
یا هر چیزی که به نظر مهم میاد تا کپی بشه، مثل آمار خرید و فروش و ....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والا جناب فرجاد @MihanV خودش سایت رو به عهده گرفته از دامنه تا ایجاد و همه چی /کارش همینه ولی قرار نیست چیزی کپی بشه سایت جدید هست
جسارتا جناب در این مورد با یک برنامه نویس صحبت کردید؟

من شخصا هر چیزی که تو اینترنت برام باز بشه رو میتونم با یک ربات کپی کنم و تو دیتابیس قرار بدم
قرار نیست کسی دیتابیس خودش رو به شما بده
این کار یک ربات خزنده هست که میتونه کل پرشین تولز رو هم براتون کپی کنه
یا هر چیزی که به نظر مهم میاد تا کپی بشه، مثل آمار خرید و فروش و ....

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر قراره یک جای جدید ایجاد شه که همه توش صفر کیلومتر باشن و 100 تا 200 نفر هم بخوان توش ثبت نام کنن یک دلیل به من بدید که چرا باید همچین جایی ثبت نام و فعالیت کنم؟ اگر قرار بود همه از صفر شروع کنیم که فروم های ناشناخته زیاد بود میرفتیم توی یکیش از اول شروع میکردیم

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
والا جناب فرجاد @MihanV خودش سایت رو به عهده گرفته از دامنه تا ایجاد و همه چی /کارش همینه ولی قرار نیست چیزی کپی بشه سایت جدید هست
در این مورد چند تا نکته هست

شما و ایشون تا اونجایی که میدونم میخواهید با انجمن ساز انجمن جدید رو ایجاد کنید
من و همکاران من تو لینکدین به کسانی که فرم سازهای آماده برای ایجاد سایت استفاده میکنند، برنامه نویس نمیگیم و یک مدل اپراتوری نرم افزار هست

در مورد انتقال مشخصات کاربری و امتیازات، ظاهرا هیچ راهکاری ارائه نشده و حتی امکان پذیر بودن این مورد رو هم بررسی نکردید

ایشون گفتند که اگر تمام اطلاعات انتقال پیدا کنه هزینه ی سرور ماهیانه 30 میلیون میشه
من که میخوام سایت بزنم، هزینه اولیه ی هاست ماهیانه 22 هزار تومن هست و بعد طرح های پیشرفته استفاده کنم تا 300 تومن هزینه سایت هست
در مرحله ی بعدی که کاربران زیاد بشن هزینه سرور اول از 600 تومن شروع میشه و کم کم میره بالاتر

در تکنولوژیهای روز، ما سایت ها رو با فریم ورکهایی مثل Vue.js ترکیب میکنیم
که کاربر موقع کلیک روی یک پست، به داخل اون میره بدون اینکه صفحه رفرش بشه و با این کار صرفه جویی زیادی تو ارسال و دریافت اطلاعات میشه
و سرعت سایت بالاتر میره و هزینه ی سرور هم کم میشه

خود صفحات پرشین تولز رو اگر ویو سورس بزنید میبینید که صفحات فشرده سازی هم نشدن
یعنی مثلا یک صفحه ی پرشین تولز حدود 4 مگابایت هست که اگر فشرده سازی میشد، حجم اون مثلا 700 کیلوبایت یا زیر یک مگابایت میشد
که تو سرعت سایت و هزینه های سرور خیلی فرق میکرد و این ایراد اصلی سایت سازها هست که عملیات فشرده سازی و ... خیلی سخت هست، در حالی که ساخت سایت به نظر ساده میاد
----------------
این مباحث رو برای این گفتم که خاطر نشان کنم کسی که مدیر یک پروژه میشه باید دانش اون حداقل در حد برنامه نویسان دیگر پروژه باشه
شما نمیتونید مدیر پروژه رو یک نفر بگذارید که بجای برنامه نویسی و استفاده از تکنولوژیهای روز دنبال استفاده از فرم سازهای آماده هست
یعنی از نظر فنی اگر چنین کاری کنید پروژه همون اول رو به شکست رفته و نمیشه انجمنی که تکنولوژی اون مال 10 سال پیش هست رو دوباره باز تولید کنید و انتظار موفقیت هم داشته باشید
البته اینها همه نظر من هست و اگر دیگر دوستان برنامه نویس هم در این مورد نظر بدن خوب میشه

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
خوشم میاد تکلیفتون با خودتون مشخص نیست و تا حالا ده تا فروم زدید
نمونه بارزی از اتحاد و همبستگی..

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
کاربرای بازارچه اینجا هستن
به جای ساخت انجمن های جدید، با همدیگر متحد شوید و یک انجمن واحد و قوی بسازید بهتر نیست؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
خوشم میاد تکلیفتون با خودتون مشخص نیست و تا حالا ده تا فروم زدید
نمونه بارزی از اتحاد و همبستگی..
این حرف ها و اختلاف نظرهایی که هست کاملا طبیعی هست
هر انسانی حق داره نظرات خودش رو بگه و پرشین تولز به خاطر مشارکت کاربرانش پیشرفت کرده و تا الان پابرجا مونده

کاربرانی به سرعت تونستند انجمن هایی رو دایر کنند و معرفی کردند
و تو این تاپیک هم بحث هایی پیرامون تاپیک جدید هست

شما انتظار داشتی که یک نفر ظاهر بشه و هر کس هر چی میگه قبول کنه؟
تو دنیای کنونی چنین دیکتاتوریهایی جایی نداره و بحث و گفتگو برای پیشرفت کار هست

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان یک پیشنهاد هم در مورد هیئت مدیره سایت جدید داشتم:

فکر کردید که میشه از رمزارزها به عنوان سهام استفاده کرد و به کاربران فعال مقداری رمز ارز به عنوان حق رای داد؟!

مثل سیستم مدیریت و حق رای ارزی مثل پولکادات
-------------------
میشه رمز ارزی به تعداد مشخص ایجاد کرد
کاربران فعال قسمتی از این ارز رو میخرن و نگه میدارند و در آینده هم میتونن اون رو بفروشن
که این ارزها خودشون حق رای دارند و توی تصمیمات سایت موثر هستند
و خرید و فروش قسمتی از این ارز هم هزینه های آتی سایت رو تامین میکنه

در این مورد خواستید بیشتر اطلاعات میدم

Adib_mk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
این حرف ها و اختلاف نظرهایی که هست کاملا طبیعی هست
هر انسانی حق داره نظرات خودش رو بگه و پرشین تولز به خاطر مشارکت کاربرانش پیشرفت کرده و تا الان پابرجا مونده

کاربرانی به سرعت تونستند انجمن هایی رو دایر کنند و معرفی کردند
و تو این تاپیک هم بحث هایی پیرامون تاپیک جدید هست

شما انتظار داشتی که یک نفر ظاهر بشه و هر کس هر چی میگه قبول کنه؟
تو دنیای کنونی چنین دیکتاتوریهایی جایی نداره و بحث و گفتگو برای پیشرفت کار هست
جناب چرا روی همین پی سی پین که کاربر @sanaka هم پیشنهاد دادن کار نمیکنید؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
جناب چرا روی همین پی سی پین که کاربر @sanaka هم پیشنهاد دادن کار نمیکنید؟
اول اینکه من تخصصی توی انجمن ساز ها ندارم که اونجا بتونم کمکی کنم
مگر اینکه کمک در حد دادن دیتابیس یک قسمت از پرشین تولز باشه(یعنی یک قسمت رو کپی کنم تو دیتابیس)

من برنامه نویس مستقل هستم و روی تکنولوژیهای Php - Laravel - Vue.js - Javascript کد میزنم و روی انجمن سازها کار نمیکنم
به نظرم هم کار روی این انجمن سازها کار برنامه نویسی نیست و یک کار ساندویچی و سرهم بندی شده هست و چنین سایت هایی خیلی کند کارمیکنن و ایراد زیاد دارند
یعنی من نمیام تو سایتی کار کنم که از نظر فنی اجرای اون رو صحیح نمیدونم

این چنین سایت هایی برای مرحله ی اولیه خوب هست و اگر روی اونها کار نشه و با تکنولوژیهای بهتر جایگزین نشه، دیر یا زود نابود میشن
پرشین تولز تا الان باید روی یک بستر پیشرفته ارائه میشد
و نرم افزار اندروید و آی او اس هم داشت، نه اینکه به شکل 10 سال پیش تا جایی پیش بره که بسته بشه و بعد کاربران با همون تکنولوژی سعی کنن اون رو نجات بدن

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,837

فکر کردید که میشه از رمزارزها به عنوان سهام استفاده کرد و به کاربران فعال مقداری رمز ارز به عنوان حق رای داد؟!

-------------------
کاربران فعال قسمتی از این ارز رو میخرن و نگه میدارند و در آینده هم میتونن اون رو بفروشن

@Mazi
@MihanV

لطفا ملاحظه کنید ، نظرتونو بگید. توی سایت جایگزین پرشین تولز ، چنین چیزی قابل پیاده سازی هست ؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413

-------------------

در مورد نحوه ی خرید و فروش رمز ارز پیشنهادی میخواستم یک توضیح تکمیلی بگم
-------------------------
مثلا برای طرفداران پرشین تولز یک توکن تو بستر BSC(Bep20) تولید میشه
تعداد اون برای مثال 5 میلیون عدد میشه
تعداد 5 کاربر اولیه هر کدوم 10 میلیون تومان سرمایه میارن که جمعا 50 میلیون میشه
به هر کاربر یک میلیون توکن میرسه
کاربران باید نصف توکن هاشون رو نگه دارن
نصف دیگر در اختیار مدیر سرمایه گذاری قرار میگیره تا اونها رو تو صرافی غیرمتمرکزی مثل پنکیک سواپ بفروشه و خرید و فروش رو رونق بده
نصف این ارزها یعنی 2/5 میلیون از ارزها در صرافی به مبلغ کل 50 میلیون فروخته میشه
این ارزها رو کاربران میخرن و خرید و فروش ارز رونق میگیره
---------------
درصدی از خرید و فروش به عنوان هزینه های برنامه نویسی و توسعه از مبلغ معامله کم میشه
مثلا 5 درصد از مبلغ معامله برای توسعه ی سایت و رمزارز اون از معاملات بصورت اتوماتیک کم میشه

اینطوری هر چقدر معاملات رمز ارز شدت بگیره و قیمت بالاتر بره، پول برای گردوندن سایت هم بالاتر میره
و اگر سایت و رمزارز با استقبال روبرو نشه، این 50 میلیون اولیه ممکنه که مقدار زیادیش نابود بشه
کاربران آزاد خواهند بود که هر وقت بخوان توکن های خودشون رو بفروشن
و اگر سایت رونق بگیره، کاربران اولیه سود قابل توجهی از نگهداری رمزارز خواهند گرفت و انگیزه ی اولیه برای نگهداری این هست
-----------------
و هر کس مقدار بیشتری رمز ارز بخره حق رای بیشتری در هیئت مدیره خواهد داشت و میتونه سایت رو به طرفی که میخواد سوق بده

البته این روشی که گفتم یکی از روشهایی هست که با رمزارزها میشه یک سایت و رمزارز اون رو مدیریت کرد
و مدیران حتی میتونن در پشت صحنه کارکنن و شماره حساب و .... مدیران مشخص نباشه و کسی نتونه اونها رو شناسایی کنه و سایت با سیستم غیرمتمرکز به راه خودش ادامه بده

کاربران اولیه هم برای مثال 5 نفر گفتم و محدودیتی نداره و مثلا میشه کاربران اولیه و هیئت موسس او به جای 5 نفر 500 نفر باشه
-------------------------------------
این توضیحاتی که دادم برای کسانی که آشنا به این مورد نیستند، شاید خیلی پیچیده و عجیب به نظر بیاد
ولی کسانی که وارد هستند، میدونن چی میگم و همین الان هزاران شرکت خارجی با این روش توکن دادند و روی شرکت خودشون کار میکنند
که نمونه های بزرگ اون ارزهایی مثل پالی گان(متیک)، پولکادات، کاردانو، سولانا، بایننس کوین و خود اتریوم و ... هستند

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان بنده دانش فنی در این موارد که میفرمایید ندارم متاسفانه.

فرجاد جان @MihanV لطفا موارد فنی بالا رو بخون و نظرت بگو

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من هر وقت یاد قدیم میکنم به پرشین تولز و بازارش سر میزنم
چه خاطراتی که نداشتیم
این فروم با همه جا فرق داره
و این که هیچ وقت سایت جدید مثل این فروم نمیشه
ی‌زمانی تم سایت رو عوض کردن من یادمه چقدر همه مقاومت کردن ولی احسان کار خودش رو کرد
الان هم همون کار رو میکنه
حقیقتش بازارچه سایت جز دردسر برای مدیر هیچی نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا