• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
من هر وقت یاد قدیم میکنم به پرشین تولز و بازارش سر میزنم
چه خاطراتی که نداشتیم
این فروم با همه جا فرق داره
و این که هیچ وقت سایت جدید مثل این فروم نمیشه
ی‌زمانی تم سایت رو عوض کردن من یادمه چقدر همه مقاومت کردن ولی احسان کار خودش رو کرد
الان هم همون کار رو میکنه
حقیقتش بازارچه سایت جز دردسر برای مدیر هیچی نداره
مسئله اینجاست که کسی دقیقا نمیدونه داستان چیه که میخواد تعطیل بشه .
مشکل مالی بوده ؟ مشکل شرعی بوده ؟ مشکل امنیتی و منکراتی بوده ؟ مشکل قضایی ؟ خستگی ؟ و ...

هر چی بوده این آقا احسان میتونست اینجا رو امتیازشو واگذار کنه به یک نفر دیگه . لااقل یک پولی هم دستشو میگرفت . اگرم به پولش احتیاج نداشت . همون پول رو کمک میکرد به فقرا .
بالاخره بعد از این همه سال ، زحمت کشیدن ، در درجه اول خیلی حیف زحمت های خودشون دوما اعتباری که بچه ها تو این محیط به دست آوردن .

در هر صورت این مورد هم مثل هزاران مورد دیگه که تو کشور مون هر روز داره اتفاق می افته به خاطر میل شخصی یک نفر ، یک ملت هستش که ضرر میکنن . این چیزا عادیه تو مملکت ما و من تعجب نمیکنم .

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
خیلی جالبه. دیوار دقت کنید خدماتشو زیادتر کرده. قسمت سابقه اضافه شده! تیک سبز تایید هویت .
آدم دوست داره یه جورایی ارتباطش بده به هم. نه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فرجاد از ایجاد سایت بدون خبر و مقدمه یهو امروز صبح پیشمون شد دز نتیجه پیشنهاد یا کار دیگه ای اگر قرار هست انجام بشه خبر بدید اگه نه هم که بشینیم تا ۱۵ ۲۰ روز دیگه دکمه خاموش احسان بزنه و بریم

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
این آقا احسان میتونست اینجا رو امتیازشو واگذار کنه به یک نفر دیگه

متاسفانه مشابه این اتفاق در فروم دیگری نیز سالها پیش افتاد، در حقیقت مالک دیدی که به کاربران دارد این هست که فضایی را برای فعالیت در اختیار قرار داده و کاربران هر چقدر هم زمان در آن سپری کرده باشند هیچ حق-معنوی نسبت به آن ندارند، این نوع افراد به هیچ عنوان امتیاز/بک آپ و ....را واگذار نمی کنند...چرا که از دید خودشان چون فرضا پرشین-تولز شناس است پس نام درخشان ایشان را باید یدک بکشد....

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

ایجاد انجمن کار سختی نیست.​

کافیه یک هاست بگیرید و یک دامنه ir و خود plesk هم Auto Installer داره و نیازی به هیچ سختی کشیدنی نیست

100 سال پیش یک فروم mybb داشتم!
موضوعات هم، همگی آیکون مناسب داشتند

یک این جوری حالتی داشت

Screenshot 2023-05-03 at 17-20-42 انجمنهای پرشین تولز.png

Business plan

داداش شما لطف کنید یک انجمن راه اندازی کنید با دومین ir
به نظرم wordpress نصب کنید و یک افزونه فروم مناسب روی wordpress اضافه کنید

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
واقعا بدون هیچ دلیلی چرا این تصمیم گرفته شده؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
متاسفانه مشابه این اتفاق در فروم دیگری نیز سالها پیش افتاد، در حقیقت مالک دیدی که به کاربران دارد این هست که فضایی را برای فعالیت در اختیار قرار داده و کاربران هر چقدر هم زمان در آن سپری کرده باشند هیچ حق-معنوی نسبت به آن ندارند، این نوع افراد به هیچ عنوان امتیاز/بک آپ و ....را واگذار نمی کنند...چرا که از دید خودشان چون فرضا پرشین-تولز شناس است پس نام درخشان ایشان را باید یدک بکشد....
این مالکیت یا حق معنوی رو چطور میشه تو یک سایت به کاربران داد؟ راهکاری در این مورد دارید؟

من یک پیشنهاد در مورد ایجاد یک رمز ارز هواداری دادم که با توجه به اینکه کسی لایک نکرده، یا پیشنهاد خیلی پیچیده بوده یا اینکه به مذاق کسی خوش نیومده.

amircartio

Registered User
لایک‌ها
129
لطفا این کار رو نکنید تنها بستری که میشه با اطمینان از کاربرانش خرید کرد همین بازارچه پرشین تولز هست. تاپیک گذاشتنش رو پولی کنید ولی خدایی حذف نکنید حیفه

AnSaWR

Registered User
لایک‌ها
475

ایجاد انجمن کار سختی نیست.​

کافیه یک هاست بگیرید و یک دامنه ir و خود plesk هم Auto Installer داره و نیازی به هیچ سختی کشیدنی نیست

100 سال پیش یک فروم mybb داشتم!
موضوعات هم، همگی آیکون مناسب داشتند

یک این جوری حالتی داشت

مشاهده پیوست 1325715

Business plan

قطعا همینطوره
نصب و راه اندازی هر سایت و انجمنی آسونه , فقط توسعه و مدیریتش مشکله.
کاربران اینجا چون به همین محیط عادت کردن , فک نکنم تمایلی به استفاده از سیستم دیگه داشته باشن , حتی تغییر قالب هم میتونه تاثیر منفی داشته باشه.
حداقل از مزیت ها و معایب زنفورو آگاهیم و توسعش راحت تره , استفاده از افزونه های وردپرس و تست کردنشون برای جایگزین بودن زمان زیادی میخواد , ممکنه در آینده معلوم بشه کارایی لازم برای برای جایگزین بودن پرشین تولز رو ندارن , در این صورت باید دوباره با اسکریپت دیگه از نو شروع کرد.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
لطفا پولیش کنید که ماها داغون نشیم و شماهم از پس هزینه اش بر بیاید،ولی بستنش منطقی نیست اصلا

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
بچه ها نظرتون در مورد فروم PCPIN چیه ؟

اگر ایده ای دارید حتما تو این بخش اعلام کنید .

1683212178513.png

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

@Business plan​

به این دلیل سایت کاربر محور برای ایران نزدم:
من یه دامنه رند سه حرفی دات نت دارم میتونم برای فروم استفاده کنم
مثلا
xxx.nef/f
ولی تا وقتی این اطمینان رو نداشته باشم که دولت ج.ا به‌جای کاربر نمیاد یقه ادمین رو بگیره سایت کاربر محور نمیزنم مگر برای خارجی ها
یکی از دلایل تعطیل شدن این فروم همین بود
من سلب مسئولیت مطلق میخوام
مگرنه کاربر بیاد فحش بده یا شکایت کنه بیان یقه من رو بگیرن چه فایده؟
الان یکی تو فیسبوک کلاهبرداری کنه نمیان خود فیسبوک رو ببندن ادمینش رو هم بگیرن. ولی اگه تو ایران بود قطعا این کار رو میکردن
این سایت های آگهی که میینید کاری به کارشون ندارن سایت های خودشونه...

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

mostafajan

جناب می بخشید، شما اون فروم جدید یک نظر دادید، زیاد جالب نیست!
امتیاز خریدار اگر لحاظ نشه، طرف میاد تو هر خریدش یک عوضی بازی درمیاره و منکر میشه و کالا تعویض می کنه و خیلی اتفاقات که به ضرر فروشنده هست، و چندین امتیاز منفی غیر مسئولانه و بی خودی هم میده، ولی همچنان هیچ کس از هیچی سر در نمیاره.

پیشنهاد میشه از رفتار شتاب زده و عجولانه پرهیز کنید.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

mostafajan

جناب می بخشید، شما اون فروم جدید یک نظر دادید، زیاد جالب نیست!
امتیاز خریدار اگر لحاظ نشه، طرف میاد تو هر خریدش یک عوضی بازی درمیاره و منکر میشه و کالا تعویض می کنه و خیلی اتفاقات که به ضرر فروشنده هست، و چندین امتیاز منفی غیر مسئولانه و بی خودی هم میده، ولی همچنان هیچ کس از هیچی سر در نمیاره.

پیشنهاد میشه از رفتار شتاب زده و عجولانه پرهیز کنید.

حرفت کاملا درسته
الان که گفتی متوجه ایراد نظرم شدم
لطفا تو همون فروم اکانت بساز با نام کاربری خودت و نظرتو بگو بهشون
مدیرای اونجا دیگه پستای این فرومو نمی‌خونم اگر ایده ای داری به خودشون بگو نه به من
فروم اونجا فکر کنم برای Zalman باشه که تا الان یدونه معامله هم باهاش نداشتم . دوستان فکر نکنن فروم برای من هستش من اصلا اونجا کاره ای نیستم همینطور که اینجا هیچ پستی نداشتم در طول این 14 سال و ده دفعه هم بن شدم .

سیستم اینجوریه که هرکی نظرشو میگه و بقیه میگن نه اگر اینجوری باشه به مشکل میخوریم در آینده و اون فرد قبول میکنه . ضمنا مدیرای اونجا منتظر نشستن من یه چیزی بگم سریع بدوئن انجام بدن .

Last edited:

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
حرفت کاملا درسته
الان که گفتی متوجه ایراد نظرم شدم
لطفا تو همون فروم اکانت بساز با نام کاربری خودت و نظرتو بگو بهشون
مدیرای اونجا دیگه پستای این فرومو نمی‌خونم اگر ایده ای داری به خودشون بگو نه به من
فروم اونجا فکر کنم برای Zalman باشه که تا الان یدونه معامله هم باهاش نداشتم . دوستان فکر نکنن فروم برای من هستش من اصلا اونجا کاره ای نیستم همینطور که اینجا هیچ پستی نداشتم در طول این 14 سال و ده دفعه هم بن شدم .

سیستم اینجوریه که هرکی نظرشو میگه و بقیه میگن نه اگر اینجوری باشه به مشکل میخوریم در آینده و اون فرد قبول میکنه . ضمنا مدیرای اونجا منتظر نشستن من یه چیزی بگم سریع بدوئن انجام بدن .
"همینطور که اینجا هیچ پستی نداشتم"(نوشته ها :1875 , امتیاز : 245):D

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
به نظرم فرومی که ایجاد میشه تحویل به مدیران قدیمی باسابقه و ارشد اینجا بشه تا این دورهمی از دست نره و کمتر آسیب ببینه
از تجربه بدست آورده از اینجا استفاده بشه حداقل
و وفاداریشون ثابت شده به فروم
صاحب اینجا هم بعد از بستن اینجا بالای فروم لینک فرومی که همه مهاجرت کردن رو قرار بده
این کمترین کاریه که در قبال کاربران اینجا میتونه انجام بده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان با توجه به اینکه بیش از 220 نفر در فروم https://forum.pcpin.ir عضو شدن میشه گفت بهترین جایگرین فعلا همین فروم هست
پیشنهاد میکنم عضو بشید و بقیه دوستانتونم که میشناسید دعوت کنید تا سریعتر عضو شن دقت کنید چون تایید هویت کاربرها از طریق پیغام دادن توی پرشین تولز انجام میشه پس اگر سریعتر ثبت نام نکنید و اینجا read only بشه برای تایید هویت به مشکل میخورید پس توصیه میکنم سریعتر عضو شید
از دوست عزیزمونم @AnSaWR که زحمت راه اندازی اونجا رو کشیدن بسیار سپاسگزارم
به امید دیدار همگی در محیط جدید

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان با توجه به اینکه بیش از 220 نفر در فروم https://forum.pcpin.ir عضو شدن میشه گفت بهترین جایگرین فعلا همین فروم هست
پیشنهاد میکنم عضو بشید و بقیه دوستانتونم که میشناسید دعوت کنید تا سریعتر عضو شن دقت کنید چون تایید هویت کاربرها از طریق پیغام دادن توی پرشین تولز انجام میشه پس اگر سریعتر ثبت نام نکنید و اینجا read only بشه برای تایید هویت به مشکل میخورید پس توصیه میکنم سریعتر عضو شید
از دوست عزیزمونم @AnSaWR که زحمت راه اندازی اونجا رو کشیدن بسیار سپاسگزارم
به امید دیدار همگی در محیط جدید
من چند روز هست عضو شدم ولی هنوز ایمیلم تایید نشده این پیغام بالای فروم میاد
Your account is currently awaiting approval by an administrator. You will receive an email when a decision has been taken

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من چند روز هست عضو شدم ولی هنوز ایمیلم تایید نشده این پیغام بالای فروم میاد
Your account is currently awaiting approval by an administrator. You will receive an email when a decision has been taken
به دوستمون @AnSaWR پیغام بدید تایید میکنند

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
https://forum.persian-tools.com

دوستی در بالا نوشته بود در حال حاضر بهترین جایگزین فلان جاست چون N کاربر ثبت نام داره.
اما به اطلاعتون برسونم علتش پاک کردن آدرس های دیگه در این تاپیک و جاهای دیگه هست!

اصلاً دموکراسی موج میزنه در بین اعضاء...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا