• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسخره بازی موتور های جستجو برای ایندکس محتوا

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
خب دوستان همونطور که اطلاع دارید وقتی بک لینک اشباع شد گوگل همه رو زد کنار اومد سمت محتوا
حالا که حجم زیادی اسپم یا مطلب مفید اومده سمت محتوا
گوکل محتوا رو هم زده کنار و ایندکسشون نمیکنه!
امروز دیدم بینگ هم دقیقا همین مسخره بازی رو یاد گرفته از گوگل و ایندکس نمیکنه!!
تمام روش های ایندکس رو تست کردم و دیگه هیچی باقی نمونده که تست نکرده باشم و زروی همه سایت ها نه فقط یکی
از این گند کاری ها حالا ارور Failed: Hostload exceeded هم به کل وب سایت های ایرانی و خارجی هم اضافه شده!!

روش عجیب دیگه ای که تست کردم این بود. دوستم گفت حتما جیمیلت اسپم شده جیمیل من رو ادد کن 15 سال سابقه داره! اونم درخواست ایندکس زد و نشد!
خب چی کار کنیم بنظرتون؟
روش قبلی که تست کردم و جواب داد بک لینک انبوه بود، ولی الان بک لینک انبوه حتی از ویکی‌پدیا هم تاثیر نداره!!!

بکشیم بیرون از این اینترنت لعنتی بزنیم تو کار کلاهبرداری و مال مردم خوری مثل بقیه؟ هر چی به اطرافم نگاه میکنم میبینم سواد کمتر، پول بیشتر و هر چی متخصصه برای یه پولدار بی‌سواد کار میکنن!!

تاپیک قبلی

Last edited:

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خب دوستان همونطور که اطلاع دارید وقتی بک لینک اشباع شد گوگل همه رو زد کنار اومد سمت محتوا
حالا که حجم زیادی اسپم یا مطلب مفید اومده سمت محتوا
گوکل محتوا رو هم زده کنار و ایندکسشون نمیکنه!
امروز دیدم بینگ هم دقیقا همین مسخره بازی رو یاد گرفته از گوگل و ایندکس نمیکنه!!
تمام روش های ایندکس رو تست کردم و دیگه هیچی باقی نمونده که تست نکرده باشم و زروی همه سایت ها نه فقط یکی
از این گند کاری ها حالا ارور Failed: Hostload exceeded هم به کل وب سایت های ایرانی و خارجی هم اضافه شده!!

روش عجیب دیگه ای که تست کردم این بود. دوستم گفت حتما جیمیلت اسپم شده جیمیل من رو ادد کن 15 سال سابقه داره! اونم درخواست ایندکس زد و نشد!
خب چی کار کنیم بنظرتون؟
روش قبلی که تست کردم و جواب داد بک لینک انبوه بود، ولی الان بک لینک انبوه حتی از ویکی‌پدیا هم تاثیر نداره!!!

بکشیم بیرون از این اینترنت لعنتی بزنیم تو کار کلاهبرداری و مال مردم خوری مثل بقیه؟ هر چی به اطرافم نگاه میکنم میبینم سواد کمتر، پول بیشتر و هر چی متخصصه برای یه پولدار بی‌سواد کار میکنن!!

تاپیک قبلی
گوگل سیاست تازه برای برخورد با اسپم و مطالب بی کیفیت به کار گرفته.
بجای اینکه بیاد اول مطالب سایت رو ایندکس کنه (هر نوع سایتی، چه تازه تاسیس چه اسپم و چه با ارزش) بعد باهاشون برخورد کنه و مطالبشون رو ببره صفحات قبل تر یا کلا حذف کنه، اومده از اول یه گیت گذاشته و سایت های بی ارزش رو ایندکس نمیکنه!
حالا چطوری میتونی مشکل رو حل کنید؟
اول باید سئو داخلی سایت رو چک کنید(شامل ساختار درست سایت+سرعت بارگذاری سایت+مطالب بدردبخور کاربر)
بعد برید دنبال لینک خریدن و ایجاد لینک های با ارزش.
بنده چندتا پروژه در دست دارم که هیچ کدوم مشکل ایندکس ندارن که هیچ تازه یکیشون سی ام اس اختصاصی داره و چندین ماه بود گوگل ایندکس نمیکردش(حتی یک صفحه) با تغییراتی که دادم الان خودش میاد و بدون ایندکس دستی مطالب رو میخونه و ایندکس میکنه.
اگر سایت تازه تاسیس هستین..صبر کنید و مطالب خوب منتشر کنید و بعد چندماه رپورتاژهای با کیفیت بخرید(ترجیحا داخلش هم لینک داخلی بزنید و هم بجز خودتون به سایت دیگه هم لینک داده بشه)...خواهید دید که هم ایندکس میشید و هم توی رتبه های بالا اومدین.
درحقیقت گوگل داره میگه اگر مطالبت بدرد بخور باشه، باید سایت های دیگه بهت لینک بدن و اگر نمیدن و خودت تنها توی سایتای بی کیفیت لینک میزنی، یعنی مطالبت کیفیت نداره و چه بسا وقت کاربر رو هم میگیری..پس از همون اول مطالب رو ایندکس نمیکنم!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
گوگل سیاست تازه برای برخورد با اسپم و مطالب بی کیفیت به کار گرفته.
بجای اینکه بیاد اول مطالب سایت رو ایندکس کنه (هر نوع سایتی، چه تازه تاسیس چه اسپم و چه با ارزش) بعد باهاشون برخورد کنه و مطالبشون رو ببره صفحات قبل تر یا کلا حذف کنه، اومده از اول یه گیت گذاشته و سایت های بی ارزش رو ایندکس نمیکنه!
حالا چطوری میتونی مشکل رو حل کنید؟
اول باید سئو داخلی سایت رو چک کنید(شامل ساختار درست سایت+سرعت بارگذاری سایت+مطالب بدردبخور کاربر)
بعد برید دنبال لینک خریدن و ایجاد لینک های با ارزش.
بنده چندتا پروژه در دست دارم که هیچ کدوم مشکل ایندکس ندارن که هیچ تازه یکیشون سی ام اس اختصاصی داره و چندین ماه بود گوگل ایندکس نمیکردش(حتی یک صفحه) با تغییراتی که دادم الان خودش میاد و بدون ایندکس دستی مطالب رو میخونه و ایندکس میکنه.
اگر سایت تازه تاسیس هستین..صبر کنید و مطالب خوب منتشر کنید و بعد چندماه رپورتاژهای با کیفیت بخرید(ترجیحا داخلش هم لینک داخلی بزنید و هم بجز خودتون به سایت دیگه هم لینک داده بشه)...خواهید دید که هم ایندکس میشید و هم توی رتبه های بالا اومدین.
درحقیقت گوگل داره میگه اگر مطالبت بدرد بخور باشه، باید سایت های دیگه بهت لینک بدن و اگر نمیدن و خودت تنها توی سایتای بی کیفیت لینک میزنی، یعنی مطالبت کیفیت نداره و چه بسا وقت کاربر رو هم میگیری..پس از همون اول مطالب رو ایندکس نمیکنم!
ممنون، آخه بک لینک از ویکی پدیا هم داشتم برای همین فکر کردم بک لینک هم واقعا بدرد نمیخوره
بنظر تعداد خیلی زیاد تر میخواد! شاید به آتوریتی 50 برسه بهش اهمیت بده!!

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من سایت های جدید می زنم بدون بک لینک هم به راحتی ایندکس میشه .فقط مشکل اینه دیگه هیچ در آمدی تو وب ایرانی نیست! نمی دونم بقیه چه سودی واسشون داره که این همه سایت هر روز مثل قارچ داره رشد می کنه ؟ همه سایت ها با مطالب بی کیفیت که نصف مطلب فقط شده کلمه کلیدی صفحه اول گوگل هستن . با این سیاست گوگل و تمرکزش روی کلمات کلیدی واقعا محتوی بی کیفیت شده .مثلا یه سایتی رو که صفحه اول گوگل هست باز می کنی و می بینی فقط سه تا پاراگراف رو جوری نوشته که کلمه کلیدی باشه که مقاله ها خیلی حوصله سر بر شدن .یعنی از نظر ربات گوگل محتوی مساوی است با کلمه کلیدی .قبلا که ارزش گذاری روی بک لینک و تعداد نشر اون مطلب بود پیشنهادهای گوگل خیلی بهتر بود

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اگر مطالبت بدرد بخور باشه
قبلا یه تست انجام دادم. مطالب حرفه ای و با کیفیت مینوشتم در حد مجله های خارجی. ایندکس نمیشدن! همونا رو تبدیل کردم به مطالب کوتاه و حتی بدون عکس. ایندکس شدن!! پس قطعا کیفیت محتوا ربطی به ایندکس نداره چون اینجا تعریف کیفیت، چیز دیگری هست!

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
قبلا یه تست انجام دادم. مطالب حرفه ای و با کیفیت مینوشتم در حد مجله های خارجی. ایندکس نمیشدن! همونا رو تبدیل کردم به مطالب کوتاه و حتی بدون عکس. ایندکس شدن!! پس قطعا کیفیت محتوا ربطی به ایندکس نداره چون اینجا تعریف کیفیت، چیز دیگری هست!
گفتم که گوگل باید تشخیص بده که کیفیت مطالبت خوبه یا نه.
اصلی ترین راهش هم لینک از سایتای قدرتمند و معتبر نزد گوگل هست.
البته بعضا استثناهایی هم قائل میشه..برای موضوعات کم رقابت سایتای تازه یا با سئو خارجی ضعیف رو هم ایندکس میکنه..چون تشخیص میده که محتوا کمه.
ولی برای مثلا دانلود آهنگ فلان خواننده که 60-70 تا سایت زدن، سایت تازه تاسیس رو یا کلا ایندکس نمیکنه یا بکنه توی نتایج نشون نمیده(مگر اینکه تایتل و محتوا رو تغییر بدی).
این مطالب رو توی وب خارجی فعالیت کنید بیشتر لمس خواهید کرد چون اونجا الگوریتم ها دقیق تر اجرا میشن.
مثلا سایت انگلیسی زبان بود که اوایل توی هانی موون بود و توی صفحات اول نشون میداد..ولی چون سئو خارجی درستی اجرا نشد و مطالب لینک های معتبر نگرفتن، اصلا از نتایج حذف کرد و صرفا ایندکس میکرد...موضوعات هم تقریبا رقابتی بود و یک تایتل رو 20-30 تا سایت حداقل زده بودن.
کیفیت مطالب هم یکسان بود.
خلاصه که گوگل الان روی ماحصل سایت دقت میکنه...اگر مطالبت خوبه پس باید لینک گرفته باشی(معتبر)..اگر لینک نگرفتی یعنی مطالب بدرد نمیخوره..حالا می خواد بهترین نویسنده های دنیا بنویسن!
سایتایی که سئو داخلی خوبی داشتن و رپورتاژ های خوب و اصولی خریدن، رشدشون زیاد بوده

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
بنظرت از مانی ربات میشه برای ایندکسر استفاده کرد؟
تاثیری داره توی ایندکس مطالب؟
به هیچ وجه توصیه نمیکنم!
مانی ربات و نرم افزارهای اینچنینی فقط بدرد لایه 3 به بعد میخوره
اگر فکر میکنید مطالب خوبه و گوگل صرفا دیر به سایتتون سر میزنه، از توییتر استفاده کنید

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
خطای Hostload exceeded

در صورتی که در قسمت Live Test گوگل با خطای Hostload exceeded مواجه میشوید طبق توضیحات گوگل در مورد خطای مذکور:

Hostload exceeded: Your site seems to be at maximum capacity for Google crawling or inspection requests. Google can't run tests until your traffic load (as estimated by Google) drops.

این خطا مربوط به محدودیت اعمال شده در بخش Live Test در پنل search console دامین شما میباشد و لزوما ارتباطی با روند ایندکس شدن صفحات وبسایت شما در گوگل ندارد،

با توجه به بررسی های انجام شده، در حال حاضر بسیاری از وب سایت ها در شرکت های هاستینگ مختلف (داخلی و خارجی) با این مشکل مواجه هستند و بنابراین به نظر میرسد که مشکل مربوط به تغییراتِ اعمال شده توسط گوگل باشد و احتمالا به صورت موقتی بوده و پس از گذشت مدتی رفع خواهد شد،

با این وجود در صورتی که با این خطا مواجه می شوید، لطفا قبل از ارسال تیکت به هاستنیگ، موارد زیر را بررسی نمایید:

خطاهای اتصال سرور را از طریق مسیر زیر در پنل search console دامین خود بررسی نمایید:
setting>crawl status>host status>Server connectivity
در صورتی که خطایی مبنی بر خطا در اتصال برخورد کردید لطفا موضوع را از طریق ارسال تیکت به اطلاع ما برسانید.
در بخش indexing>pages خطاهای Server error (5xx) را بررسی و در صورتی که خطایی در این بخش دریافت می کنید میتوانید برای هاستینگی که استفاده می‌کنید تیکت ارسال نمایید.پظ

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
خطای Hostload exceeded

در صورتی که در قسمت Live Test گوگل با خطای Hostload exceeded مواجه میشوید طبق توضیحات گوگل در مورد خطای مذکور:

Hostload exceeded: Your site seems to be at maximum capacity for Google crawling or inspection requests. Google can't run tests until your traffic load (as estimated by Google) drops.

این خطا مربوط به محدودیت اعمال شده در بخش Live Test در پنل search console دامین شما میباشد و لزوما ارتباطی با روند ایندکس شدن صفحات وبسایت شما در گوگل ندارد،

با توجه به بررسی های انجام شده، در حال حاضر بسیاری از وب سایت ها در شرکت های هاستینگ مختلف (داخلی و خارجی) با این مشکل مواجه هستند و بنابراین به نظر میرسد که مشکل مربوط به تغییراتِ اعمال شده توسط گوگل باشد و احتمالا به صورت موقتی بوده و پس از گذشت مدتی رفع خواهد شد،

با این وجود در صورتی که با این خطا مواجه می شوید، لطفا قبل از ارسال تیکت به هاستنیگ، موارد زیر را بررسی نمایید:

خطاهای اتصال سرور را از طریق مسیر زیر در پنل search console دامین خود بررسی نمایید:
setting>crawl status>host status>Server connectivity
در صورتی که خطایی مبنی بر خطا در اتصال برخورد کردید لطفا موضوع را از طریق ارسال تیکت به اطلاع ما برسانید.
در بخش indexing>pages خطاهای Server error (5xx) را بررسی و در صورتی که خطایی در این بخش دریافت می کنید میتوانید برای هاستینگی که استفاده می‌کنید تیکت ارسال نمایید.پظ
این موقتی بود برای همه و رفع شد
خب همین به تنهایی ضعف بزرگ گوگل رو نشون میده
ولی همه فکر میکنن گوگل قبله وبمستر ها هست!!

asrbarani

Registered User
لایک‌ها
161
سلام وقت بخیر

در صورت امکان راهنمایی کنید

گوگل وبمستر تولز در نسخه موبایل سایت ما دو مشکل معرفی کرده است . میخواستم نظر دوستان درباره این مورد رو بدونم .

ارور ها با عنوان زیر میباشد :

Clickable elements too close together

Text too small to read

https://forum.persiantools.com/attachments/mobile-usability-png.1328112/

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
جالب اینکه Bing.com هیچ اراده و اختیاری از خودش نداره اگه ببینه گوگل ایندکس کرده اونم ایندکس می‌کنه!
و موتور جستجو داک داک گو هم که وابسته به بینگه پس همین شرایط رو داره!!
با اینکه نتایج سرچ گوگل و بینگ و داک داک گو متفاوته

سلام وقت بخیر

گوگل وبمستر تولز در نسخه موبایل سایت ما دو مشکل معرفی کرده است . میخواستم نظر دوستان درباره این مورد رو بدونم .

Text too small to read

کاربر موبایل مثل کاربر کامپیوتر ماوس ندارن کلیک کنه . پس لینک کنار هم بذاری اذیت میشه و گوگل خطا میگیره
فونت سایتت هم ریزه، یا بخشیش ریزه

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام وقت بخیر

Text too small to read

چک کنین تست لایو بزنین یکی دو مرتبه تا دوباره به صورت صحیح پیج رو باز کنه و کرال کنه بعد از چند دقیقه ریکوئست ایندکس بدین اوکی میشه.واسه یکی دوتا از صفحات منم همین مشکل پیش اومد انجام دادم ردیف شد.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
لینک از سایتای قدرتمند
من تحقیق کردم، گوگل برای هر جایی یک بودجه خزش اختصاص میده
و این وسط، به وبلاگ ها بودجه خزش خیلی کمتری میده
چون قبلآ وبلاگ وردپرس دات کام داشتم الان هم بلاک اسپات، ایندکس نمیشدن، دو تا وجه مشترک رو پیدا کردم که فهمیدم گوگل کلا به وبلاگ ها خیلی کمتر اهمیت میده!
خب بنظرت راهی هست که دستی بشه بودجه خزش رو بیشتر کرد؟
چون حتی درصورت لینک سازی قوی، همچنان محدود هستن از نظر ایندکس! انگار بخوای از یه سوراخ کوچک کلی آب رد کنی

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
من تحقیق کردم، گوگل برای هر جایی یک بودجه خزش اختصاص میده
و این وسط، به وبلاگ ها بودجه خزش خیلی کمتری میده
چون قبلآ وبلاگ وردپرس دات کام داشتم الان هم بلاک اسپات، ایندکس نمیشدن، دو تا وجه مشترک رو پیدا کردم که فهمیدم گوگل کلا به وبلاگ ها خیلی کمتر اهمیت میده!
خب بنظرت راهی هست که دستی بشه بودجه خزش رو بیشتر کرد؟
چون حتی درصورت لینک سازی قوی، همچنان محدود هستن از نظر ایندکس! انگار بخوای از یه سوراخ کوچک کلی آب رد کنی
من این حرف که بلاگ بودجه خزش کمتری داره رو قبول ندارم.
بلاگ یک ساب دامین هست..سایتای معروف زیادی هست که ساب دامین دارن و همون ساب دامین ها بازدید زیاد، مطالب روزانه زیاد و بطبع بودجه خزش بالایی دارن!
برمیگردم به حرف قبلیم..اگر بلاگ مطالب یونیک روزانه+لینک از سایت قدرتمند+سئو داخلی خوب داشته باشه مطمئن باش گوگل بودجه خزش رو کم نمیکنه که هیچ بیشترم میکنه!
یه مثال میزنم:
فرض کنید یه بلاگ آشپزی دارین و روزی دو سه تا مطلب اختصاصی با تصاویر اختصاصی قرار میدین...در کنارش سایتای معروف ایرانی مثلا چطور، فارس نیوز و ... بهت لینک میدن.
خب ربات گوگل متوجه میشه مطالب خوبی داری منتشر میکنی..حالا چرا نباید مطالب هر روز ایندکس کنه؟
برای گوگل چه فرقی میکنه ساب دامین باشه یا اصلی، بلاگ باشه یا سایت بزرگ!
الگوریتم گوگل اعمال میشه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
من این حرف که بلاگ بودجه خزش کمتری داره رو قبول ندارم.
بلاگ یک ساب دامین هست..سایتای معروف زیادی هست که ساب دامین دارن و همون ساب دامین ها بازدید زیاد، مطالب روزانه زیاد و بطبع بودجه خزش بالایی دارن!
برمیگردم به حرف قبلیم..اگر بلاگ مطالب یونیک روزانه+لینک از سایت قدرتمند+سئو داخلی خوب داشته باشه مطمئن باش گوگل بودجه خزش رو کم نمیکنه که هیچ بیشترم میکنه!
یه مثال میزنم:
فرض کنید یه بلاگ آشپزی دارین و روزی دو سه تا مطلب اختصاصی با تصاویر اختصاصی قرار میدین...در کنارش سایتای معروف ایرانی مثلا چطور، فارس نیوز و ... بهت لینک میدن.
خب ربات گوگل متوجه میشه مطالب خوبی داری منتشر میکنی..حالا چرا نباید مطالب هر روز ایندکس کنه؟
برای گوگل چه فرقی میکنه ساب دامین باشه یا اصلی، بلاگ باشه یا سایت بزرگ!
الگوریتم گوگل اعمال میشه
ممنون، این قضیه بک لینک با کیفیت رو قوی تر میکنم ببینم چی میشه
داشتم چک لیست بودجه خزش رو نگاه میکردم رسیدم به پینگ
هنوز دقیقا مفهوم پینگ رو نمیدونم
چون یه زمانی با نرم افزار پینگ میفرستادم
و از تنظیمات وردپرس، نوشتن، سرویس های بروزرسانی هم میشه پینگ گذاشت
ولی نمیدونم اینا چی کار میکنن چون تست کردم اثری نداشت

درمورد بودجه خرش کمتر به بلاگ اسپات، این رو دیشب یه سئوکار رده بالاتر از خودم بهم گفت. ولی باز هم از نظر خودم منطقی نیست همچین چیزی. با این حال بلاگ.آی آر راحت تر از بلاگ اسپات که صد برابر قوی تر از اونه ایندکس میشه!! هرچند که بلاگ آی آر از همون نقطه صفرش آتوریتی داره و فرق میکنه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
ممنون، این قضیه بک لینک با کیفیت رو قوی تر میکنم ببینم چی میشه
داشتم چک لیست بودجه خزش رو نگاه میکردم رسیدم به پینگ
هنوز دقیقا مفهوم پینگ رو نمیدونم
چون یه زمانی با نرم افزار پینگ میفرستادم
و از تنظیمات وردپرس، نوشتن، سرویس های بروزرسانی هم میشه پینگ گذاشت
ولی نمیدونم اینا چی کار میکنن چون تست کردم اثری نداشت

درمورد بودجه خرش کمتر به بلاگ اسپات، این رو دیشب یه سئوکار رده بالاتر از خودم بهم گفت. ولی باز هم از نظر خودم منطقی نیست همچین چیزی. با این حال بلاگ.آی آر راحت تر از بلاگ اسپات که صد برابر قوی تر از اونه ایندکس میشه!! هرچند که بلاگ آی آر از همون نقطه صفرش آتوریتی داره و فرق میکنه
از این پینگ ها https://codex.wordpress.org/Update_Services
برای وبلاگ(بلاگ اسپات) چطوری میشه استفاده کرد؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سرچ کنسول گوگل قسمت links مدت هاست که کلا خالیه. چه لینک داخلی چه بک لینک. با اینکه دامین ریت 34 هستیم!
.....
این هم از آخرین کراول اونم برای صفحه اصلی!!
یعنی آخرین کراولش یکی دو ماه پیش بوده!!! واقعا دیگه مسخرش رو درآورده گوگل
1699348961726.png

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوستان . بک لینک های شما تو سرچ کنسول میاد؟ مال ما یه یه ماه هست یهو کلا از سرچ کنسول حذف میشه. مال شما هم اینجوری هست؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
بالا