• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین رام ها برای انواع پاکت پی سی

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
جدیدترین رام برای خانواده پروپیت , s200 چی هست
میشه یه لینک بدین؟!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
میشه یه لینک بدین؟!

در تاریخ 09-09-2007 رامهای پرافت با انجین جدیدی ریلیز میشن که باگهای قبل رو نداره ... چند روز صبر کنید

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه یه لینک بدین؟!

Prophet Touch VII

link 1 password is PDAVIET
link 2 password is www.pdamobiz.com
or download nanoscopic step 1 from http://gullum.4shared.com

Step 2.
Rapidshare: Prophet Touch VII
or from http://gullum.4shared.com

Default Page Pool is 8mb but can be changed with Chopin's Page Pool changer

HTC HomePlug 2.0.30223.1 (change order of tab's or disable tabs from today settings menu)
HTC AudioManager 1.2.614.712
HTC CommManager 1.7.2.0
HTC BT Quicklink 0.4.0.0
HTC GIFAnimation 1.10.1020.611
HTC NetworkPlugin 1.0.29714.1
HTC NetworkWizard 1.0.29982.1
HTC Voice Recorder 1.10
HTC Streaming Media 2.1.615.718
HTC camera 3.02
Voice speed dial 1.2.0.1
HTC Touch Dialer
Office 2007
ArcsoftMMS 4.0.31.23
EsmertecJbed (build 20030802.2.1
INTERNETSHARING
Clear Type Tuner
Start Clean

Phone
GroupSMS
CallFirewall
MobileSecretary
SAPsettings

Tools
ClearTemp 0.9.3
Hibernate
pBar 1.3
PHM Registry Editor 0.70
PIM Backup 2.5
WM5torage 1.75
SuperBright Screen​

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
Requirements: Athena Device + UNLOCKED CID AND SIM
Overview: The Wait is Over. Its finally here!! Athena Project Black Touch Edition by PK 2.0
4kauwed.jpg

This ROM is what u guys have been waiting for and requested. It is the best of the Athena Project ROM series. The best part of this rom is we have gotten a exclusive license from teksoftco.com to put in there FingerTouch keyboard into this rom. This is the best keyboard you can get for the athena and its in this rom and is the full version. They also made it work for all realvga dpi and customized it for us. thanx to Teksoft again
سلام دوستان این رام یکی از قویترین رام های عرضه شده تا بحال هست که مخصوص گوشی های آتنا (اچ تی سی ادونتج و ...) تولید شده یک کار تیمی بوده از سراسر دنیا که من هم عضو تیم 12 نفره بودم و فایل های کب درست میکردم, باگ فیکس میکردم, ریلیز تست میکردم و همینطور بوت اسکرین رو هم من درست کردم;) امیدوارم لذت ببرید:p منتظر ریلیز های جدید تیم آتنا باشید....
More

Bardiya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

من تازه عضو شدم و سعی کردم تا جایی که میشده ترد ها و پستها رو بخونم!:blink:
برای upgrade کردن گوشی Qtek s200 از 2.20.7.34 WWE به WM6 تا حالا 3 تا ROM از جاهای مختلف گرفتم:

1- Prophet 4.0.0.04SSE
2- Prophet Touch VII
3- این سومی رو به اسم(Windows Mobile 6 Full Version (09.09.2007 ، از یه سایت Torrent داونلود کردم که حجمش بعد از خارج شدن از پک 67 مگ می شد. و تو پکش ACTIVESYNC 4.5 هم کنارش بود!

و اما سوالهایی که دارم:

1- آیا تفاوت این ROM ها به غیر از سازندشون و احتمالاً Engine اونها شامل برنامه های همراه هم میشه؟ مثلاً ممکنه به جای ClearVue PDF برنامه دیگه ای داشته باشن؟ یا اصلاً ممکنه تعدادی از برنامه ها رو کلاً نداشته باشن؟ اگر که میشه قبل از ارتقا از کجا می شه فهمید؟
2- آیا این ROM اصولاً WM6 رو شبیه سازی میکنن؟ یا اینکه کرک شده برنامه اصلی مایکروسافت هستند به نوعی؟ و یا اینکه هیچکدام؟
3- در حال حاضر میشه یه Official ROM که توسط خود مایکروسافت Release شده پیدا کرد؟
4- این ROM سومی که بالا گفتم کسی می دونه چیه؟ اصلا از کجا می شه فهمید چه ورژنی داره و کی ساختتش؟
و بالاخره 5- در حال حاضر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

با تشکر قبلی از کسانی که حوصله کنن و جواب بدن!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان عزیز

برای upgrade کردن گوشی Qtek s200 از 2.20.7.34 WWE به WM6 تا حالا 3 تا ROM از جاهای مختلف گرفتم:

1- Prophet 4.0.0.04SSE
2- Prophet Touch VII
3- این سومی رو به اسم(Windows Mobile 6 Full Version (09.09.2007 ، از یه سایت Torrent داونلود کردم که حجمش بعد از خارج شدن از پک 67 مگ می شد. و تو پکش ACTIVESYNC 4.5 هم کنارش بود!

و اما سوالهایی که دارم:

1- آیا تفاوت این ROM ها به غیر از سازندشون و احتمالاً Engine اونها شامل برنامه های همراه هم میشه؟ مثلاً ممکنه به جای ClearVue PDF برنامه دیگه ای داشته باشن؟ یا اصلاً ممکنه تعدادی از برنامه ها رو کلاً نداشته باشن؟ اگر که میشه قبل از ارتقا از کجا می شه فهمید؟
2- آیا این ROM اصولاً WM6 رو شبیه سازی میکنن؟ یا اینکه کرک شده برنامه اصلی مایکروسافت هستند به نوعی؟ و یا اینکه هیچکدام؟
3- در حال حاضر میشه یه Official ROM که توسط خود مایکروسافت Release شده پیدا کرد؟
4- این ROM سومی که بالا گفتم کسی می دونه چیه؟ اصلا از کجا می شه فهمید چه ورژنی داره و کی ساختتش؟

1- بله . كسي كه رام رو كوك مي كنه مي تونه هر تغييري در فايل ها بده . يا AutoInstalation رو حتي Disable كني يا كب ها رو از اون ليست كم يا اضافه كنه. اما فكر نكنم كسي ترتيب ClearVue رو بده. چون حجم خيلي كمي داره و دست و پا گير نيست. اما ممكنه همچين اتفاقي بيوفته.

2- اين رام در حقيقت رام رسمي مايكروسافت هست كه معمولا روي دستگاهي از خانواده يا نزديك به خانواده موبايل شما كوك شده. فرآيند به اين صورت هستش كه هسته اون رام رو بر ميدارن. و سعي مي كنن درايوري كه اون هسته و موبايل شما رو مي شناسه پيدا كنن ( در بعضي موارد در درايور هاي قديمي تغيير ايجاد مي كنن و در برخي موارد از دستگاه مشابه و درايور هاش استفاده مي كنن) اما هيچ شبيه سازي اي در كار نيست. شما مي تونين اسمش رو كرك كردن بزاريد اما كلا اين فرايند كوك كردنه.
3- رامي كه براي خود خود موبايل شما باشه كه گفتين S200 هستش خير چون كيوتك همچين هزينه اي رو به مايكروسافت پرداخت نكرده و نمي كنه اما مثلا Asus يا o2 براي بعضي مدل هاي خاص اين هزينه رو پرداخت كرده و رام اصلي رو براي مشتري هاش قرار داده.

4- اگه نظر من رو مي خواين اصلا رام رو بدون اطلاع نصب نكنين . اگه رام براي دستگاه شما نباشه ( كه احتمالش خيلي زياده) دستگاهتون ممكنه بريك بشه و ديگه با هيچ وسيله اي نتونيد برگردونينش. درضمن رام بسيار حساسه و تورنت ها هم هميشه مشكل دقت اطلاعات رو دارن و اگه رامتون هم درست باشه باز ممكنه به خاطر يك بايت اشتباه ايرادي بوجود بياد كه نشه جبرانش كرد. و دليل سوم اينكه هميشه از يك گروه كه رام رو امتحان كردن فيد بك بگيرين و بعد رام رو نصب كنين . من همين الان رام atom رو براي wm6 دارم اما چون در مرحله آزمايشه امتحانش نمي كنم. بگذارين چند نفر ديگه سپر بلاي شما بشن. دستگاه شما قيمت كمي نداره پس ريسك هزينه ي بالايي براي شما خواهد داشت.

اميد وارم جواب كامل باشه:happy:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- بله . كسي كه رام رو كوك مي كنه مي تونه هر تغييري در فايل ها بده . يا AutoInstalation رو حتي Disable كني يا كب ها رو از اون ليست كم يا اضافه كنه. اما فكر نكنم كسي ترتيب ClearVue رو بده. چون حجم خيلي كمي داره و دست و پا گير نيست. اما ممكنه همچين اتفاقي بيوفته.
...
اميد وارم جواب كامل باشه:happy:
جوابی که دادی نسبتاً کامل بود ولی نقایص و اشکالاتی هم داشت....
اول از همه اینکه همیشه آشپز ها دنبال فری ور ها میگردن چون در صورت استفاده از برنامه اهی کرک شده یا پری رجیستر شده برای XDA-Developer مشکل ایجاد میکنن بعد اینکه آشپز ( Cook ) نمی تونه هر تغییری تو فایل ها بده بلکه میتونه هر فایلی رو کم یا زیاد کنه اما در بعضی مواقع فایل ها رو دیس اسمبل / ری اسمبل میکنن که با این حرکت تغییرات دلخواه رو روی فایل هاشون میدن اما هیچوقت نمیتونه بکل یک فایل رو عوض کنه. هسته هیچ رامی رو نمیشه روی رام دیگه گذاشت مثلاً هسته گروه ATHE100 رو نمیشه رو Hermes سوار کرد چون XIP فرق میکنه + OEM و... یه چیزه دیگه هم اینه که هیچوقت نمیشه گفت درایور پیدا میکنن فقط رام اصلی رو که مثلاً خود شرکت HTC ریلیز کرده میگیرن Dump میکنن بعد Modify میکنن و بعد Assemble میکنن که کلاً به این فرآیند میگن کوک کردن یا همان پختن در فارسی برای مثال PK ( تنها آشپز گروه آتنا ) هیچوقت خودش یه رادیو Modify نمیکنه بلکه رادیو رو از رام های دیگه میگیره و معمولاً رام های اصلی که خود اپراتور ریلیز میکنه رو Dump میکنه....
با سلام خدمت دوستان عزیز
1- Prophet 4.0.0.04SSE
2- Prophet Touch VII
و اما سوالهایی که دارم:

اونطوری که من میدونم S200 تو گروه ویزارد هست پس هر کدوم از رام هایی که بریزید باعث بریک کردن دستگاه میشه در ضمن Jamin هم عضو گروه ویزارد هست اما موقع گرفتن رام توجه کنید که دستگاهتون G3 هست یا G4 برای این فهمیدن چطور و چگونه یسر برید به تاپیک جامع آپگرید و داونگرید..... در ضمن رام اصلی Qtek برای ویزارد هنوز ریلیز نشده و دوستمون خدمتتون درست عرض کردن.....
جواب ها:
1. بله ممکنه چیز هایی کم یا زیاد شده باشه...
2. شبیه سازی وجود نداره! حرفتون مثل این میمونه که از ویندوز 98 یه XP آپگرید کنین بعداً بگین این شبیه ساز XP هست؟؟؟ در صورتی که این خود وین هست و بقول معروف Transformation Packای وجود نداره...
3. مایکروسافت رام واسه دستگاه ها ریلیز نمیکنه بلکه نسخه اصل رام رو میفروشه بعد شرکت ها میان تغییرات رو ایجاد میکنن و رام رو ریلیز میکنن...
4. رام رو اجرا کن وقتی آپگرید یوتیلیتی بالا اومد اگه اطلاعات دستگاهتون رو خوند و آگه واسه ویزارد بود و اگه اطلاعات کافی داشتین در مورد رام می تونین نصب کنین;)

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من qtek 9000 دارم میخوام بدونم میشه روش WM6 ریخت؟

چند تا سوال دیگر هم دارم ؟ توروخدا جواب بدهید :(

prophet
G3:نوع قدیمی chipset قسمت bootloader که نیاز به IPL/SPL_v2 دارد و نشانه آن این است که رقم آخر SPLبرابر 0 میباشد(ex. SPL:2.13.0000

G4:نوع جدیدتر chipset قسمت bootloader که نیاز به IPL/SPL_v1 دارد و نشانه آن این است که رقم آخر SPLبرابر 1 میباشد(ex. SPL:2.13.0001

Wizard

G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (فقط دو تا صفر دارند!)

G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(این نوع 3 صفر دارد!)

اینهارو میشه از کجا فهمید ؟ یعنی کجای گوشی نوشته شده

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }آره عزیز میشه ریخت.....
اون ها رو باید از صفحه بوت لودر بفهمی....

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
hirad_sabaghianجان:D
به نظر شما در حال حاضر بهترین و کم Bug ترین Rom برای imate K-jam چیه؟:happy:

در ضمن یک سئوال داشتم آیا میشه بعد از ارتقا دوباره Rom خودمون رو از سایت imate بگیریم و به اصطلاح Downgrade کنیم؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hirad_sabaghianجان:D
به نظر شما در حال حاضر بهترین و کم Bug ترین Rom برای imate K-jam چیه؟:happy:

در ضمن یک سئوال داشتم آیا میشه بعد از ارتقا دوباره Rom خودمون رو از سایت imate بگیریم و به اصطلاح Downgrade کنیم؟
با بوجود آمدن قدرت پک کردن در پختن رام ها خیلی سخت تره که بگی چه رامی خوبه و چه رامی بد چون معمولاً پایه اصلی همه یکی هست و فقط برنامه هایی اضافه شده و باگ ها هم حاصل همین نرم افزار هاست یا تغییراتی که آشپز ها در پایه میدن از طرفی دیگه گروه کی جم جزو گره هایی هست که تقریباً هر 2 روز براش رام پخته شده جدید عرضه میشه که در نوبه خود بینظیره... بهتره به foum.xda-developers.com مراجعه کنی و آخرین اطلاعات رو بدست بیاری...
در مورد سوال دوم نمیدونم که آیا سایت آی میت این رام های اصلی رو در اختیار مردم میزاره یا نه! ولی مطمئناً میتونید در فورام ایکس دی ای چیز هایی پیدا کنید ولی یادتون باشه که پیش از هر چیزی بهتره از سرچ فورام ایکس دی ای استفاده کنید.

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }آره عزیز میشه ریخت.....
اون ها رو باید از صفحه بوت لودر بفهمی....

بوت لودر چگونه می اید ؟ من مبتدی هستم

آقا یک جا دیدم که دوستی qtek 9000 رمشو 2gb کرده و ورژن اونهم تغییر داده ؟ میخوام بدون از نظر هزینه چقدر باید سلفید و اینکه آیا امکان upgrade کدن وجود دارد ؟

و WM6 را از کجا برای qtek 9000بگیرم

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوت لودر چگونه می اید ؟ من مبتدی هستم

آقا یک جا دیدم که دوستی qtek 9000 رمشو 2gb کرده و ورژن اونهم تغییر داده ؟ میخوام بدون از نظر هزینه چقدر باید سلفید و اینکه آیا امکان upgrade کدن وجود دارد ؟

و WM6 را از کجا برای qtek 9000بگیرم
سلام.... خوش آمدید به این فورام, رفتن به صفحه بوتلودر رو باید از توی Manual دستگاه پیدا کنید عزیز به اون دوست هم زیاد اطمینان نکن من که اصلاً همچین چیزی باورم نمیشه :D پست های بالا رو بخونید بعد میفهمید از کجا باید رامتون رو بگیرید

mahdi_negahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.... خوش آمدید به این فورام, رفتن به صفحه بوتلودر رو باید از توی Manual دستگاه پیدا کنید عزیز به اون دوست هم زیاد اطمینان نکن من که اصلاً همچین چیزی باورم نمیشه :D پست های بالا رو بخونید بعد میفهمید از کجا باید رامتون رو بگیرید

مرسی دوست عزیز من گذشتم یک لینک پیدا کردم که آنهم از کار افتاده بود اگر میشه به من معرفی کنید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:(آقا ما چند وقت پيش با صرف وقت زياد از كافي نت ! واسه هرمس 200 يا همون تايتن 1 رام wm6 از xda developers گرفتيم! البته قبل از اون رام معرفي شده توسط xfarhad يعني black satin را نصب كرده بودم. رام جديدي كه گرفتم قرار بود wwe باشه و واسه برند خاصي هم نباشه( مثلا آيميت) اما بعد از شروع به نصب دستگاه به اغما رفت و... هر كاري كردم نتيجه نداد .......... به هر حال با 45 تومن ناقابل و هزينه پست و بيمه و ... 60 هزار تومن توسط برادران بسيجي آكسون! ( با تشكر از آقاي پيام تفضلي كه بدون نوبت 15 روزه! كار منو راه انداخت) دستگاه خدا رو شكر درست شد. بعد هم كاشف به عمل اومد كه رام ذكر شده واسه dopod 888 بوده و جنرال هرمس نبوده... مراتب جهت استحضار دوستان.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان تو کلوپ خودش که کسی جوابمو نداد من برای هیوندای A200 یه رام میخوام هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم چون رامی که روزبه عزیز معرفی کردن لوگوی گوشی رو عوض میکنه و من دوست ندارم تا وقتی گوشی گارانتی داره اینکار رو بکنم
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

Bardiya_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جوابی که دادی نسبتاً کامل بود ولی نقایص و اشکالاتی هم داشت....
اول از همه اینکه همیشه آشپز ها دنبال فری ور ها میگردن چون در صورت استفاده از برنامه اهی کرک شده یا پری رجیستر شده برای XDA-Developer مشکل ایجاد میکنن بعد اینکه آشپز ( Cook ) نمی تونه هر تغییری تو فایل ها بده بلکه میتونه هر فایلی رو کم یا زیاد کنه اما در بعضی مواقع فایل ها رو دیس اسمبل / ری اسمبل میکنن که با این حرکت تغییرات دلخواه رو روی فایل هاشون میدن اما هیچوقت نمیتونه بکل یک فایل رو عوض کنه. هسته هیچ رامی رو نمیشه روی رام دیگه گذاشت مثلاً هسته گروه ATHE100 رو نمیشه رو Hermes سوار کرد چون XIP فرق میکنه + OEM و... یه چیزه دیگه هم اینه که هیچوقت نمیشه گفت درایور پیدا میکنن فقط رام اصلی رو که مثلاً خود شرکت HTC ریلیز کرده میگیرن Dump میکنن بعد Modify میکنن و بعد Assemble میکنن که کلاً به این فرآیند میگن کوک کردن یا همان پختن در فارسی برای مثال PK ( تنها آشپز گروه آتنا ) هیچوقت خودش یه رادیو Modify نمیکنه بلکه رادیو رو از رام های دیگه میگیره و معمولاً رام های اصلی که خود اپراتور ریلیز میکنه رو Dump میکنه....

اونطوری که من میدونم S200 تو گروه ویزارد هست پس هر کدوم از رام هایی که بریزید باعث بریک کردن دستگاه میشه در ضمن Jamin هم عضو گروه ویزارد هست اما موقع گرفتن رام توجه کنید که دستگاهتون G3 هست یا G4 برای این فهمیدن چطور و چگونه یسر برید به تاپیک جامع آپگرید و داونگرید..... در ضمن رام اصلی Qtek برای ویزارد هنوز ریلیز نشده و دوستمون خدمتتون درست عرض کردن.....
جواب ها:
1. بله ممکنه چیز هایی کم یا زیاد شده باشه...
2. شبیه سازی وجود نداره! حرفتون مثل این میمونه که از ویندوز 98 یه XP آپگرید کنین بعداً بگین این شبیه ساز XP هست؟؟؟ در صورتی که این خود وین هست و بقول معروف Transformation Packای وجود نداره...
3. مایکروسافت رام واسه دستگاه ها ریلیز نمیکنه بلکه نسخه اصل رام رو میفروشه بعد شرکت ها میان تغییرات رو ایجاد میکنن و رام رو ریلیز میکنن...
4. رام رو اجرا کن وقتی آپگرید یوتیلیتی بالا اومد اگه اطلاعات دستگاهتون رو خوند و آگه واسه ویزارد بود و اگه اطلاعات کافی داشتین در مورد رام می تونین نصب کنین;)

این دستگاه من بالاخره prophet هست یا wizard?
با توجه به پست های اول دستگاه من prophet هست ولی شما می فرمایید که wizard هست!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برديا جان دستگاه شما پرافت هستش... :cool:

hossein1244

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته اي از Simpson
اگه قشنگي و سرعت ميخوايد اين رام:

Quote:
PDAViet 4.0.0.0.6 Touch (Password: PDAVIET) (TouchFLO)
خودم آپلودش کردم.

سلام
ببخشيد من يه اشتباه بزرگ کردم و لينک بالا رو برا گوشي i-mate k-jam استفاده کردم
حالا گوشيم ديگه بالا نمي ياد و چون بالا نمي ياد Activesync رو وصل نميشه که فايلهايي که براي k-jam گذاشته شده رو نصب کنه
خواهش ميکنم راه حل مشکل من رو اگه ميدونيد توضيح بديد
تو این فروم کسی میتونه جواب من رو بده

بالا