نمیشه عکس بگیری فقط میشه به عنوان آینه ازش استفاده کرد!!! (البته تو کشور عزیزمون ایران)
,وا یه چیزی میگی ها !! اینه خوبه یا 3G ؟:lol:
نمیشه عکس بگیری فقط میشه به عنوان آینه ازش استفاده کرد!!! (البته تو کشور عزیزمون ایران)
ممنون دوست عزيز
يعني هيچ راهي نداره؟ هيچ نرم افزاري چيزي؟
يجا گفته بودن با Screen Capture ميشه اتگار!!ولي اونجوري كيفيتش نبايد خوب بشه. نه؟
حالا ميخواي فلشش كن شايد درست شد !
اگه با اسكرين كپچر بشه واقعا كيفيته بدي ميشه !
بيخيال شي بهتره !
رم های قلابی معمولا این مشکل رو دارند!
یه بار فرمتش کن با گوشی اگه مشکلش برطرف نشد بهتره ببری عوضش کنی.
اون رمهای 8 گیگ هم که این گوشی ساپورت میکنه باید ساخت یه کارخونه پدر مادر دار باشه وگر نه ...........
رم خرابه باید ببری فروشنده برات عوض کنه
با سلام
مدت هاست دنبال یه ریموت کنترل تلویزیون برای p990 پسرخالم می گردم
خواستم ببینم اصلا برای p990 هست یا نه اگر هست لطفا لینک دانلودش رو بذارید
فلش کن
متاسفانه همچين برنامه اي هنوز براي اين گوشي ساخته نشده !
-----------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها 1 سوال !
تاحالا شده كسي از شما گوشي رو آپديت كرده باشه و روي 99% گيركرده باشه ؟! (آپديت جديد)
كسايي كه اين اتفاق براشون افتاده بيان بگن كه چيكار كردن كه بعدش درست شده ؟! اصلا تونستيد درست كنيد !؟
فلش کن![]()
گوشی منم همین طور شده کسی چیزی نمیدونه
گوشي خودم قبلا اينطوري بود كه با مستر ريست حل شد ! :lol:
اين گوشي كه ميگم اينطوري شده ماله يكي از دوستامه كه با مستر ريست حل نشده !
منم بهش گفتم كه فلش كنه ! :lol:
-----------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها 1 سوال !
تاحالا شده كسي از شما گوشي رو آپديت كرده باشه و روي 99% گيركرده باشه ؟! (آپديت جديد)
كسايي كه اين اتفاق براشون افتاده بيان بگن كه چيكار كردن كه بعدش درست شده ؟! اصلا تونستيد درست كنيد !؟
بچه ها 1 سوال !
سلام دوست قدیمی !!!
یک بار پورت های usb کامپیوترت را remove کن و دوباره نصب کن....
موبایلتو به usb hub وصل نکن حتی المقدور...
حالا دوباره update کن.... من اولین باری که udate کردم همینطوری شد و گوشیم اصلا بالا نمی آمد !
راستی مگه فریمور جدید تر اومده که میخای update کنی ؟؟؟ مگه مشکلات فریمور جدید را نمی دونی که میخای update کنی ؟
سلام رفيق ! دلم واست تنگ شده بود !
ه !
سلام...
مشکلش اینه که صدای مکالمه خیلی کم شده ! البته مثل اینکه مشکل زوم ویدیویی حل شده...
باز هم میگم usb کامپیوتر را از device manager حذف و کن و ریستارت کن تا دوباره پیداش کنه و بعد که درایورش از نو نصب شد اقدام به update کن. اگه مشکلت حل نشد با من...
راستی من فکر میکنم گوشیم به هیچ عنوان به تینترنت وصل نمیشه !!!! با هر روشی که نوشته شده تا به حال امتحان کردم ولی نه با بلوتوث، نه wi fi نتونستم وصلش کنم... گوشی دوستت که نتونستی update کنی این مشکل را نداره ؟
اگه احيانا اين پست من درست نرسيده ببخشيد آخه دارم با گوشيم مي فرستم فقط مي خواستم بگم گشت و گذار تو اينترنت با گوشي خيلي حال ميده همه دوستان خسته نباشيد