HappyDreams
کاربر تازه وارد
hi everybody
ok it seems that its bloodys turn:happy:
ok it seems that its bloodys turn:happy:
Hey! I'm not that clever, mate!Anyway, thanks for your kind words of encouragement![]()
Thanks dear :happy:
Yeah! Thanks a bunchSo you're the next... yeah!? try it![]()
![]()
ALl right. I think English Lord is 100% right. Not revealing the initial letter will make it more challenging. Mine is a 7-letter word. The forth letter is N
hail
Hey everyone. Sorry I couldn't post anything sooner. I had some problems with my com and I'm not the engineer type at all!So I could do nothing but wait and have sb fix it. So very sorry again!![]()
Great job Bloody!Your turn.
!![]()
English Lord, you know what? Sometimes I don't mind giving some hints. This way others will have the chance sooner. Although I don't guess it was very obvious, esp. not knowing the first letter.It was rather tough man! Still I think Bloody did a well-appreciated job. Don't you think so!?Allright Bloody, your turn![]()
It seems difficult when you say strange!![]()
Is it alive
?
IS it an object bloody?
.......
nail
شاید دوستان از بس این کلمه های چهار حرفی رو چلوندن خسته شدن :lol: ، با شه چشم عوض میکنم اما نه کلمه رو بازی همیشگی رو عوض میکنم
درپیت جان چرا مسابقه همیشگی قطع شده؟خوب لغت رو عوض کنید تا بشه ادامه داد دیگه![]()
سلام محمد جان ، من به این بازی هم فکر کردم (البته نه این قدر دقیق) اما بعد به این نتیجه رسیدم که یه کم مشکله ، یعنی کنترلش سخت میشهمیگم من یه ایده داشتم گفتم اگه از الان شروعش کنیم بد نیست و از نظر من که خیلی هم خوب هست
به نظر من همونطور که دو بازی دز این تاپیک اجرا مبشه پس یه بازی دیگه هم باشه
اینکه هر کسی در انتهای پستی که میده 2 خط مطلب رو بنوبسه در اصل میخوایم یه داستان بگیم به میل و سلیقه خودمون که تابع مطلبی باشه که فرد قبلی توضیح داده و همینطور پیش بریم و سعی بشه اون کلماتی رو که میگن در بازی دوم مثل کلمه Nail همون رو در اون دو خط بکار ببرن و طرز استفاده ارز اون کلمه رو یاد بگیرن و اینطور یه داستان هم گفته میشه...
نظر سنجیش دست دوستان و اگه هم DarePit وافق بود این مطلب رو حتمی کنه
از نظر من برای یادگیری و کاربرد کلمات و حتی استفاده از اصطلاحات در اینجا به عنوان داستان بد نیست و ضرری هم نداره......
کاش مقدور باشه برای همه...![]()
بازی همیشگی جدید :
به این صورت هستش که هر دفعه هر یک از دوستان دو تا کلمه که نسبتا متضاد هم هستن رو نام میبرن و نفر بعدی که میخواد پست بده ، یکی از اونها رو نسبت به برداشتی که از اون دو تا کلمه داره انتخاب میکنه و دو کلمه خودش رو میگه (البته این دو تا کلمه ای که میگه هیچ ربطی به کلمه های پست قبلی نداره ، دو تا کلمه جداست) ، ببخشید اگر بد توضیح دادم الان خودم یه مثال میزنم.
bloody جان عالی بود ، شما هم به جمع مدال داران پیوستی :lol:
بهناز خانم شما مدال ندارینا، نمی خواین مدال بگیرین ؟
سپاسگذارم
............................
[/LEFT]
It's not an instument/Is it an instument?
Is it for hobby
No it's not edible...is it edible?
![]()
bloody جان عالی بود ، شما هم به جمع مدال داران پیوستی :lol:
It has been made in many sizes but no,it's not that big!
?dear bloody , Is it big
No,it's not a device...it has no specific place.but we can find in some houses.Is it a device?where can we find it?
I'm sure your the next winner ...Don't give up...I predict a promising future for you!I wish I were one of the winnerssssssss
I WANT TO BE A WINNER !!!!![]()
but what can I do ?! every time I come here to think of a target ... then I see another one just has answered that![]()
but Im hopeful...who knows maybe Im the next winner ...![]()
okay bloody is ur chosen word a name of a feeling ... or kinda behaviuor ?!
مثلا اينجا من از بين كلمات بهناز جان Slim رو انتخاب كردم حالا دو كلمه بعدي خودم بايد به Slim مربوط بشه يا به Girl?!!
To love or to be loved?