• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همین جا دوستان نظر بدن ، نظر شخصی بنده روی مجتبی رو حسین هست ، دوستان هم نظر بدهند

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
همین جا دوستان نظر بدن ، نظر شخصی بنده روی مجتبی و حسین هست ، دوستان هم نظر بدهند

به نظر من هم مجتبي و حسين از همه كاركشته تر هستند

بايد ببينيم كدومشون راضي ترند و وقت بيشتري دارند.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا شرمنده وسط بحث مدیریت پست میزنم,
اما از وقتی رام WM6.0 رو ریختم خیلی شدید به نرم افزارهای WM6 احساس می کنم نیاز هست!!!:hmm:
می خواستم ببینم کسی پیشنهادی چیزی داره در مورد فیلتر کردن برنامه هایی که به WM6 سازگارن؟!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
گمان میکنم دکتر هر دو نفر رو نشونه رفتند نه یه نفر رو ...

علیرضا باهات موافقم اما خیلی کار عجیب غریبی میشه میدونی چرا ؟ !
چون یا باید ترد جدید زده بشه که اینجوری نصف برنامه ها مشترک میشه و در هم بر هم ... یا میشه مثل این تاپیک جدیده که سلام اینجا همه چیز هست مخصوصا ویندوز موبایل 6 !!!

تنها راهش ستاره دار کردن برنامه ها که نشون دهنده ی WM6 ساپورته ... ( شتاره هم نشد کلای شکل هست خدا رو شکر )

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
گمان میکنم دکتر هر دو نفر رو نشونه رفتند نه یه نفر رو ...

علیرضا باهات موافقم اما خیلی کار عجیب غریبی میشه میدونی چرا ؟ !
چون یا باید ترد جدید زده بشه که اینجوری نصف برنامه ها مشترک میشه و در هم بر هم ... یا میشه مثل این تاپیک جدیده که سلام اینجا همه چیز هست مخصوصا ویندوز موبایل 6 !!!

تنها راهش ستاره دار کردن برنامه ها که نشون دهنده ی WM6 ساپورته ... ( شتاره هم نشد کلای شکل هست خدا رو شکر )

فکر نکنم اینقدر ها هم مشکل باشه. چون اکثر برنامه های wm5 با wm6 سازگارند. اونهایی هم که نیستند ورژن جدیدشون اومده و دوستان گذاشتند. و البته یه سری می مونن که اینجوری نیستن که اغلب حجمشون بسیار کمه و ضررش کمتر!! از این به بعد هر کسی که برنامه می گذاره می تونه مشخص کنه که با چه او اس هایی سازگاره. اما احتمالا از این به بعد تمام برنامه ها با ویندوز موبایل 6 سازگارند

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان
به نظرم اون پیشنهاد مانویل رو بهتره که جدی بگیریم ، برای هر دیوایس که می یاد ، یک نفر بشینه و یک ترجمه خوب و جامع از دو سه تا مرور انگلیسی بکنه ، و بعدش در همون ترد در مورد دستگاه صحبت کنیم؟ ترد های تک هم بیشتر حالت محاوره داشته باشه
کسی پیش قدم می شه ؟

در ضمن ، به پرتجربه تر های فروم ( مانوئل ، وشین ، مجتبی و دیگران ) توصیه می کنم که از سایت های خوبی چون axim site pocketpc addict , pocketpcmagazine مقاله ترجمه کنند، به نظرم بهتر از هر کار دیگری ست
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من هستم با کمال میل

پپیشنهاد بدید دست به کار میشم

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم جاش همیجا باشه، چون تازه یه کم خودم رو توی این تالار کن فیکون شده پیدا کردم:blink:، این رو از من داشته باشین:

فک کنم اگه عنوان ترد "مشاوره برای خرید پی دی ای" به "مشاوره فنی برای خرید پی دی ای" تغییر پیدا کنه این پستهای نامربوط درباره فروش و قیمت و غیره به صفر نزدیک بشه.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امیدوارم جاش همیجا باشه، چون تازه یه کم خودم رو توی این تالار کن فیکون شده پیدا کردم:blink:، این رو از من داشته باشین:

فک کنم اگه عنوان ترد "مشاوره برای خرید پی دی ای" به "مشاوره فنی برای خرید پی دی ای" تغییر پیدا کنه این پستهای نامربوط درباره فروش و قیمت و غیره به صفر نزدیک بشه.

پیشنهاد خوبی است؛من هم ابتدا که ساب فروم ها ایجاد شدند؛کمی احساس ناراحتی می کردم و سر در گم بودم؛اما حالا راحت تر می تونم به فروم سر بزنم؛ممکنه من نوعی بخوام صرفا" در مورد نرم افزار مطلب بدونم و فعالیت کنم؛بنابراین به ساب فروم نرم افزار می رم و می دونم که تمامی بحثهای اونجا در مورد نرم افزار هست؛
در مورد ترد مشاوره هم بنده متوجه شدم؛عده ای متاسفانه پستهای نا مربوطی مثلا" در مورد فروش دستگاهشان و یا دیگر مسائل حاشیه ای مطرح می کنند و من هم در این زمینه با شما هم عقیده ام که باید موارد اضافی را کم کرد؛اما جناب کن؛مشاوره در مورد خرید پاکت پی سی،حالا اگر از جهت فنی هم باشه؛بدون دخالت دادن قیمت از دید بنده ممکنه که کاربر رو گمراه کنه؛برای مثال ممکنه به لحاظ فنی یک دستگاه برتریهای محسوسی نسبت به دستگاه دیگه داشته باشه؛اما وقتی قیمتها رو هم در مقایسه دخالت می دیم؛ممکنه به سمت دستگاهی که به لحاظ فنی در سطح پایین تری است؛بریم؛چون برآیند اینها با قیمت که فاکتور مهمی است؛منجر به این نتیجه خواهد شد؛
این نظر من بود؛اجازه بدید مدتی بگذره تا من و حسین کمی با وظایف و وضعیت جدید آشنا بشیم و با دانیال هماهنگ بشیم،حتما" نظرات شما رو اعمال خواهیم کرد؛ برنامه زیاد هست؛
امیدوارم که شما هم به ما کمک کنید؛
موفق باشید.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در تأ یید حرف شما، اتفاقاً من به عنوان یه آدم فنی فک می کنم که بحث هزینه اصلاً از مشاوره فنی جدا نیست و کار فنی بدون در نظر گرفتن هزینه به شدت ناقصه، ولی این با بحث خرید و فروش صرف فرق داره. باید عنوان طوری باشه که طرف بفهمه اینجا بازارچه نیست. به همین دلیل هم اون رو پیشنهاد دادم. :cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در تأ یید حرف شما، اتفاقاً من به عنوان یه آدم فنی فک می کنم که بحث هزینه اصلاً از مشاوره فنی جدا نیست و کار فنی بدون در نظر گرفتن هزینه به شدت ناقصه، ولی این با بحث خرید و فروش صرف فرق داره. باید عنوان طوری باشه که طرف بفهمه اینجا بازارچه نیست. به همین دلیل هم اون رو پیشنهاد دادم. :cool:

دقیقا" بنده هم متوجه منظور شما شدم و با شما کاملا" هم عقیده ام؛انشاله موردی که فرمودید رو بررسی خواهیم کرد؛به غیر از تعویض نام ترد؛راهکار دیگری به ذهنتون می رسه؟
موفق باشید.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
(قطامشو بیشتر کنین :D!!)
والا بنده یه چند تا گیر داده بودم به کل فروم که بعد مدتی مث اینکه بعضیاش برطرف و ساختار فروم و تالارها کاربرپسندتر شده. الان فقط مدیریت محتوای ترد ها اومد تو چشم. یه کمی هم همکاری کاربرایی مث خودم می مونه که بحثها جدی تر و علمی تر بشن.
اگه موردی به ذهنم رسید که بدردخور بود عرض می کنم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از نظرتون ممنونم ... امضاتون نبود و من همیشه عادت داشتم یه دور i know kong fu ی شمارو بخونم ...

احتمالا نظر ندادن دوستان در مورد ریویو به علت نبود پی پی سی قابل نوجه بوده دیگه ... امیدوارم اینطور باشه ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از نظرتون ممنونم ... امضاتون نبود و من همیشه عادت داشتم یه دور i know kong fu ی شمارو بخونم ...

احتمالا نظر ندادن دوستان در مورد ریویو به علت نبود پی پی سی قابل نوجه بوده دیگه ... امیدوارم اینطور باشه ...

پارسا جان من خودم خیلی طرفدار ریویو خودیها از گوشی هستم ولی چند تا مشگل هست که مهم ترینش همین چیزی هست که دانیال گفته :blush:

مثلا من از اتم فلان و فلان و... میگم ولی مجتبی میاد عقیده منو قبول نمیگنه وبعد اون هم برا خودش یه ریویو میده حالا شخص ثالثی که میاد فکر میگنید چی میگه؟؟؟؟:)

حتما گیج میشه:cool:

ولی خوب باید حتما یه جوری این مشگل رو حل کرد (حتما به کمک شما و دوستان این رو حل میگنیم):rolleyes:

در مورد نبود گوشی راستش برا من زیاد این قضیه صدق نمیگنه چون دم دستم زیاد پاکت پسی هست ولی خوب مشگل بالا براش مطرح هست;)

یه چیز دیگه خودت یه دونه از گوشیت بزار ترس بچه ها میریزه و ....:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پارسا جان من خودم خیلی طرفدار ریویو خودیها از گوشی هستم ولی چند تا مشگل هست که مهم ترینش همین چیزی هست که دانیال گفته :blush:

مثلا من از اتم فلان و فلان و... میگم ولی مجتبی میاد عقیده منو قبول نمیگنه وبعد اون هم برا خودش یه ریویو میده حالا شخص ثالثی که میاد فکر میگنید چی میگه؟؟؟؟:)

حتما گیج میشه:cool:

ولی خوب باید حتما یه جوری این مشگل رو حل کرد (حتما به کمک شما و دوستان این رو حل میگنیم):rolleyes:

در مورد نبود گوشی راستش برا من زیاد این قضیه صدق نمیگنه چون دم دستم زیاد پاکت پسی هست ولی خوب مشگل بالا براش مطرح هست;)

یه چیز دیگه خودت یه دونه از گوشیت بزار ترس بچه ها میریزه و ....:)

ریویو علمی و فنی از یک ppc نظر شخصی نیستش که یکی خوشش بیاد یکی بدش بیاد
یا بنچ مارکهایی که از چندتا گوشی گرفته میشن بر اساس performance اون گوشی هاهستند حالا چه من اینهارو بگیرم چه حسین:blush::cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ریویو علمی و فنی از یک ppc نظر شخصی نیستش که یکی خوشش بیاد یکی بدش بیاد
یا بنچ مارکهایی که از چندتا گوشی گرفته میشن بر اساس performance اون گوشی هاهستند حالا چه من اینهارو بگیرم چه حسین:blush::cool:

نه علی جان منظور من اینه که مثلا شاید m600 ایتن تو بنج مارکها جایگاه بالایی داره ولی من اصلا بهش فکر نمیگنم:blush:

حرف من در رابطه با بنج مارک نبود:blush:

چیزهای دیگه رو میگم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان پست هارو کامل نمی خونیا کلک ... :D

خیلی وقته که با دانیال تصمیم گرفتیم از سایت های معتبر ریویو رو ترجمه کنیم ...
هممون میتونیم پی پی سی های مخوف رو که از زیر دستمون رد میشن و ببینیم و ریویو کنیم ولی همون مشکلی که گفتی پیش میاد ...

خلاصه بزار یه جور دیگه بکم :

قرار شده هر گوشی جدیدی که میخواد واسش ترد زده بشه اول یه ریویوی """ترجمه""" شده از یه سایت معتبر گذاشته بشه و بعد زیرش افراد بیان نظر بدن

حالا داش حسین ما که سرش شولوغه اما بقیه دوستان کامل بخونن پست ها رو

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

کن جان بنده که به شدت به گزاره های لایت شده بدبین هستم ، ولی در صورت موافقت دو مدیر دیگه می تونید چنین کنیم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان پست هارو کامل نمی خونیا کلک ... :D

خیلی وقته که با دانیال تصمیم گرفتیم از سایت های معتبر ریویو رو ترجمه کنیم ...
هممون میتونیم پی پی سی های مخوف رو که از زیر دستمون رد میشن و ببینیم و ریویو کنیم ولی همون مشکلی که گفتی پیش میاد ...

خلاصه بزار یه جور دیگه بکم :

قرار شده هر گوشی جدیدی که میخواد واسش ترد زده بشه اول یه ریویوی """ترجمه""" شده از یه سایت معتبر گذاشته بشه و بعد زیرش افراد بیان نظر بدن

حالا داش حسین ما که سرش شولوغه اما بقیه دوستان کامل بخونن پست ها رو
من آماده ی هرگونه ترنسلیشن و مخصوصا" مدل چند ماخذی هستم ها ...
پیشنهادات پذیرفته میشود ! کدوم پی پی سی ؟!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من آماده ی هرگونه ترنسلیشن و مخصوصا" مدل چند ماخذی هستم ها ...
پیشنهادات پذیرفته میشود ! کدوم پی پی سی ؟!
سلام؛
آقا عجب اشتیاقی داری؛حسودیم می شه؛اما یه مقدار صبر کن؛من فکر می کنم که این موضوع از قبیل ترجمه و رویو و ... به صورت سیستماتیک و منظم انجام بشه؛قطعا" بهتر خواهد بود؛ما پیشنهادها و راهکارهایی رو بررسی می کنیم که این موضوع در سطح بالا از لحاظ کمی و کیفی انجام بشه؛بنابراین قطعا" در این مورد برنامه خواهیم داشت که بعد از تایید دوستان مدیر؛برای مشورت با سایر دوستان اعلام خواهیم کرد؛
موفق باشی؛

بالا