همین جا دوستان نظر بدن ، نظر شخصی بنده روی مجتبی و حسین هست ، دوستان هم نظر بدهند
گمان میکنم دکتر هر دو نفر رو نشونه رفتند نه یه نفر رو ...
علیرضا باهات موافقم اما خیلی کار عجیب غریبی میشه میدونی چرا ؟ !
چون یا باید ترد جدید زده بشه که اینجوری نصف برنامه ها مشترک میشه و در هم بر هم ... یا میشه مثل این تاپیک جدیده که سلام اینجا همه چیز هست مخصوصا ویندوز موبایل 6 !!!
تنها راهش ستاره دار کردن برنامه ها که نشون دهنده ی WM6 ساپورته ... ( شتاره هم نشد کلای شکل هست خدا رو شکر )
امیدوارم جاش همیجا باشه، چون تازه یه کم خودم رو توی این تالار کن فیکون شده پیدا کردم:blink:، این رو از من داشته باشین:
فک کنم اگه عنوان ترد "مشاوره برای خرید پی دی ای" به "مشاوره فنی برای خرید پی دی ای" تغییر پیدا کنه این پستهای نامربوط درباره فروش و قیمت و غیره به صفر نزدیک بشه.
در تأ یید حرف شما، اتفاقاً من به عنوان یه آدم فنی فک می کنم که بحث هزینه اصلاً از مشاوره فنی جدا نیست و کار فنی بدون در نظر گرفتن هزینه به شدت ناقصه، ولی این با بحث خرید و فروش صرف فرق داره. باید عنوان طوری باشه که طرف بفهمه اینجا بازارچه نیست. به همین دلیل هم اون رو پیشنهاد دادم.![]()
از نظرتون ممنونم ... امضاتون نبود و من همیشه عادت داشتم یه دور i know kong fu ی شمارو بخونم ...
احتمالا نظر ندادن دوستان در مورد ریویو به علت نبود پی پی سی قابل نوجه بوده دیگه ... امیدوارم اینطور باشه ...
پارسا جان من خودم خیلی طرفدار ریویو خودیها از گوشی هستم ولی چند تا مشگل هست که مهم ترینش همین چیزی هست که دانیال گفته :blush:
مثلا من از اتم فلان و فلان و... میگم ولی مجتبی میاد عقیده منو قبول نمیگنه وبعد اون هم برا خودش یه ریویو میده حالا شخص ثالثی که میاد فکر میگنید چی میگه؟؟؟؟![]()
حتما گیج میشه
ولی خوب باید حتما یه جوری این مشگل رو حل کرد (حتما به کمک شما و دوستان این رو حل میگنیم)
در مورد نبود گوشی راستش برا من زیاد این قضیه صدق نمیگنه چون دم دستم زیاد پاکت پسی هست ولی خوب مشگل بالا براش مطرح هست
یه چیز دیگه خودت یه دونه از گوشیت بزار ترس بچه ها میریزه و ....![]()
ریویو علمی و فنی از یک ppc نظر شخصی نیستش که یکی خوشش بیاد یکی بدش بیاد
یا بنچ مارکهایی که از چندتا گوشی گرفته میشن بر اساس performance اون گوشی هاهستند حالا چه من اینهارو بگیرم چه حسین:blush:![]()
امیدوارم جاش همیجا باشه، چون تازه یه کم خودم رو توی این تالار کن فیکون شده پیدا کردم:blink:، این رو از من داشته باشین:
فک کنم اگه عنوان ترد "مشاوره برای خرید پی دی ای" به "مشاوره فنی برای خرید پی دی ای" تغییر پیدا کنه این پستهای نامربوط درباره فروش و قیمت و غیره به صفر نزدیک بشه.
من آماده ی هرگونه ترنسلیشن و مخصوصا" مدل چند ماخذی هستم ها ...حسین جان پست هارو کامل نمی خونیا کلک ...![]()
خیلی وقته که با دانیال تصمیم گرفتیم از سایت های معتبر ریویو رو ترجمه کنیم ...
هممون میتونیم پی پی سی های مخوف رو که از زیر دستمون رد میشن و ببینیم و ریویو کنیم ولی همون مشکلی که گفتی پیش میاد ...
خلاصه بزار یه جور دیگه بکم :
قرار شده هر گوشی جدیدی که میخواد واسش ترد زده بشه اول یه ریویوی """ترجمه""" شده از یه سایت معتبر گذاشته بشه و بعد زیرش افراد بیان نظر بدن
حالا داش حسین ما که سرش شولوغه اما بقیه دوستان کامل بخونن پست ها رو
سلام؛من آماده ی هرگونه ترنسلیشن و مخصوصا" مدل چند ماخذی هستم ها ...
پیشنهادات پذیرفته میشود ! کدوم پی پی سی ؟!