• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان من موافقم ... هر کاری که باعث بشه یه روزی مردم بفهمند پی پی سی داستانش با بقیه چیزا فرق داره ، من هستم

پس یعنی من ریویومو پاک کنم ؟! من قبلش زدم متاسفانه ( آخه من داشتم توی پی دی ای های تک مینوشتم یه چیزاییشو ، دیدم انقدر زیاد شد آوردمش بیرون ، شرمنده )
نه قربان،
شما به کارتون ادامه بدید،این پیشنهاد اگر اجرایی بشه،محدود کننده نخواهد بود،بلکه صرفا" به منظور هماهنگی بیشتر و جهت دهی و منظم تر شدن فروم انجام خواهد شد .

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان اجباری قرار نیست کار کنیم،ما در حقیقت می خوایم سه گروه باشیم؛مثلا" لرد آو پرشیا،در زمینه آپگرید و دانگرید زحمت کشیده و مثلا" دوست داره تو اون زمینه کار کنه؛بسته به اینکه اون ساب فروم زیر نظر کدوم مدیر اداره بشه؛با هم همکاری می کنند؛اینطوری کار تخصصی تر میشه؛البته همه دوستان می تونن در همه جای فروم نظر بدن و فعالیت کنن؛اما ما می خوایم در کنار این فعالیتهای روزمره کمی به فعالیتها جهت بدیم و با کمک هم مرجعی از مقالات و رویو ها و سایر مسائل از قبیل نظم دادن به فروم و ... رو اجرا کنیم؛
در آینده هم سطوح مختلف کاربری به احتمال فراوان ایجاد خواهد شد؛من اعتقاد دارم که مدیران باید به نظم دهی به فروم و هماهنگی بین کاربران بپردازند و در کنارش کارهایی مثل ترجمه و ... داشته باشند؛اما کاربران فعال با حمایت مدیران می تونن از مرجع های مختلف مقاله و رویو انتخاب کرده و ترجمه کنند و یا اصلا" یک دستگاه رو خودشون مرور کنند؛
اینها در ابتدای امر به نظر می رسه؛اما مطمئنن در حین کار مسائل بیشتری رو با هم تجربه خواهیم کرد؛
در پایان ممنونم از اینکه نظر دادید و باز اگر ابهامی وجود داشت بگید تا جایی که بتونم توضیح می دم؛
موفق باشید.

قربونت اقا اصلا بحث اجبار نیست:rolleyes::blush:
من گفتم اگه بیایم زمینه های مختلفی رو که وجود داره رو اول شناسایی کنیم و بعدش اینجا مفصل بازشون کنیم که ببنیم هرکسی تو چه زمینه ای مشتاق تره که فعالییت کنه:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قربونت اقا اصلا بحث اجبار نیست:rolleyes::blush:
من گفتم اگه بیایم زمینه های مختلفی رو که وجود داره رو اول شناسایی کنیم و بعدش اینجا مفصل بازشون کنیم که ببنیم هرکسی تو چه زمینه ای مشتاق تره که فعالییت کنه:)

علیرضا جان؛اگر قرار باشه تقسیم بندی صورت بگیره اینطوری خواهد بود که هر مدیر روی دو ساب فروم کار میکنن؛اونوقت مثلا" شما علاقه داری در مورد سخت افزار مطلب ارائه بدی؛خوب طبیغیه که با مدیری که بیشتر روی سخت افزار کار می کنه؛هماهنگ می کنید؛حتی اگر لازم باشه مدیر هماهنگ می کنه تا گروهی از جمله خود مدیر قسمتی از کار رو در دست بگیرن و به شما کمک کنن؛البته اگر مایل بودید؛
ببینید این طرح داره بررسی میشه؛ما هنوز تصمیم به اجرایی کردنش نگرفتیم؛فعلا" می خوایم ببینیم که دوستان چه نظری دارند و چه پیشنهادی میدن؛اینها فعلان ایده و نظر هست؛
اگر مورد قبول واقع بشه در وهله بعد میایم و روی جزئیاتش کار می کنیم؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان گاهی پیش میاد که در ترد معرفی نرم افزار لازمه که آدم سوالی بکنه ، تذکری بده یا ناسالم بودن لینک رو اطلاع داد یا کار نکردن برنامه خبر داده بشه ... راهی به نظرتون نمیاد که ترد به هم نخوره ؟! نمی خوام از پرایویت مسیج استفاده کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان گاهی پیش میاد که در ترد معرفی نرم افزار لازمه که آدم سوالی بکنه ، تذکری بده یا ناسالم بودن لینک رو اطلاع داد یا کار نکردن برنامه خبر داده بشه ... راهی به نظرتون نمیاد که ترد به هم نخوره ؟! نمی خوام از پرایویت مسیج استفاده کنم

به نظرم این یک مشکل هست ، با قانونی که گذاشتم ، نوشتن هر پست غیر معرفی ، نامربوط به حساب می یاد
اما واقعا خیلی وقت ها کسانی که مشکلی دارند ، راهی ندارند که به ریلیز کننده برنامه برسونن مشکل شون رو
یک راهش اینه که زیر مجموعه نرم افزار ، برای هر برنامه یک ترد داشته باشه که نیازمند یک مدیر دایمی برای ادیت کردن و مدراتوری ست
:f34r:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نظرم این یک مشکل هست ، با قانونی که گذاشتم ، نوشتن هر پست غیر معرفی ، نامربوط به حساب می یاد
اما واقعا خیلی وقت ها کسانی که مشکلی دارند ، راهی ندارند که به ریلیز کننده برنامه برسونن مشکل شون رو
یک راهش اینه که زیر مجموعه نرم افزار ، برای هر برنامه یک ترد داشته باشه که نیازمند یک مدیر دایمی برای ادیت کردن و مدراتوری ست
واقعا" جالب انگیز میشه ها

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

برای هر برنامه خیلی شلوغ میشه.
بهتره موضوعی بشه بخشها.
یا اینکه بر حسب سازنده طبقه بندی بشه که خیلی هم جالب نمیشه.
بر حسب حروف هم فکر خوبیه.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
برای هر برنامه خیلی شلوغ میشه.
بهتره موضوعی بشه بخشها.
یا اینکه بر حسب سازنده طبقه بندی بشه که خیلی هم جالب نمیشه.
بر حسب حروف هم فکر خوبیه.

به نظرم بهتره فقط 20 تا برنامه تاپ و كاربردي تر رو انتخاب كنيم و يك بخش هم واسه بقيه برنامه ها !!! :blush: نِـيدونم فكر خوبي هست يا نه !!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من میگم چند تا از بچه هایی که خیلی کار با برنامه دارن تست کنن و مجاز به پست گذاری و تصحیح بشن

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من ميگم يه ترد باز بشه توي قسمت مشاوره و استيكي بشه به نام ريويو هاي فارسي يا همچين چيزي
و همه ريويو هاي فارسي توي اون Move بشن !!!

من میگم چند تا از بچه هایی که خیلی کار با برنامه دارن تست کنن و مجاز به پست گذاری و تصحیح بشن
13.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من ميگم يه ترد باز بشه توي قسمت مشاوره و استيكي بشه به نام ريويو هاي فارسي يا همچين چيزي
و همه ريويو هاي فارسي توي اون Move بشن !!!

اونجوری تبادل نظر بعدش چی میشه پس ؟!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اونجوری تبادل نظر بعدش چی میشه پس ؟!

فكر كنم منظورم رو درست نرسوندم من شرمندم :D
من اينجور چيزي رو مي گم ... حتما مي شه اينكارو كرد

61l8kuo.jpg

فكر كنم بشه ساب ترد تو ساب ترد :D

نبايد چيز عجيبي باشه !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قابل توجه مدیران عزیز بخش
بنده فکر میکنم مجموعمون یکی دو بخش کم داره
اونم یکی بخش اسمارت فونهاست یکی هم یو ام پی سی هاست که شوربختانه هیچ توجهی به این سری از دیوایسها نشده
مخصوصا اسمارت فون که برادر تنی پاکت پی سی حساب میشه و نسبت به پی پی سی ها توجه کمی بهش شده
و از همه بدتر به خاطر نبود ساب اسمارت فون دوستان مجبورن برنامه های اسمارت فون رو تو بخش پاکت پی سی معرفی کنن و این به نظرم کمی بی نظمی میاره

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان مجبورن برنامه های اسمارت فون رو تو بخش پاکت پی سی معرفی کنن و این به نظرم کمی بی نظمی میاره
اینو هستم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قابل توجه مدیران عزیز بخش
بنده فکر میکنم مجموعمون یکی دو بخش کم داره
اونم یکی بخش اسمارت فونهاست یکی هم یو ام پی سی هاست که شوربختانه هیچ توجهی به این سری از دیوایسها نشده
مخصوصا اسمارت فون که برادر تنی پاکت پی سی حساب میشه و نسبت به پی پی سی ها توجه کمی بهش شده
و از همه بدتر به خاطر نبود ساب اسمارت فون دوستان مجبورن برنامه های اسمارت فون رو تو بخش پاکت پی سی معرفی کنن و این به نظرم کمی بی نظمی میاره

جواد جان تشگر میگنم برا نظرت:)

حتما تو جلسه ای که با مدیرای دیگه داریم روش فکر میگنیم:)

موفق باشید :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حتما پیگیری میکنیم عزیز:)

ممنون از پیشنهادتون:)
خواهش میکنم لطف می کنین
جسارتا یه سوال و یه پیشنهاد دیگه هم داشتم
سوال اینکه بنده یه سری گوشی های جدید رو در بخش مشاوره برای خرید معرفی کردم و امکانات و قابلیت هاش به بحث گذاشته شدند آیا اصلا این ترد ها که به معرفی دستگاههای جدید اختصاص داره در این بخش باید مطرح بشه ؟ یا بخش دیگری برای معرفی در نظر گرفته شده ؟
پیشنهاد اینکه در بخش های اصلی فکر کنم اگه یک بخش به نام معرفی پاکت پی سی های جدید اضافه بشه بهتر باشه .

بازم ممنون از توجه شما .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خواهش میکنم لطف می کنین
جسارتا یه سوال و یه پیشنهاد دیگه هم داشتم
سوال اینکه بنده یه سری گوشی های جدید رو در بخش مشاوره برای خرید معرفی کردم و امکانات و قابلیت هاش به بحث گذاشته شدند آیا اصلا این ترد ها که به معرفی دستگاههای جدید اختصاص داره در این بخش باید مطرح بشه ؟ یا بخش دیگری برای معرفی در نظر گرفته شده ؟
پیشنهاد اینکه در بخش های اصلی فکر کنم اگه یک بخش به نام معرفی پاکت پی سی های جدید اضافه بشه بهتر باشه .

بازم ممنون از توجه شما .

سلام دوست عزیز:)

راستش ما تو هفته آینده یه جلسه میزاریم وتصمیم رو مگیریم:)

اما جایی که معمولا برای ppc های جدید معرفی میکنیم تو http://www.forum.persiantools.com/t32740.html

هست البته کار شما هم خوبه از نظر من یعنی یه جور کلوپ کردن پاکت پسی ها:)

اجازه بدید جلسه رو با مدیرهای دیگه بزاریم نتیجه رو به اطلاع شما میرسونیم:)

مجددا تشکر میکنم:)

بالا