• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نه قربان
منظور از سئوال دو این نبود که نام شصت و هفت هزار و نهصد و پنجاه و چهارمین نفر رو نام ببر
منظورم اینکه نام تک تک 67954 که تو عمرت دیدی رو اینجا بنویس (نه یکی کمتر ، نه یکی بیشتر!) :lol:
آقا بحث منحرف شده،من این تاپیک رو می بندم و بعد از 48 ساعت کل تاپیک حذف خواهد شد.:lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مجتبي خسته نباشيد. به جز كتاب هاي آنتوني رابينز اهل مطالعه چه كتاب هايي هستي؟(غير درسي) و آخرين كتابي كه خواندي چه بود؟؟؟؟
پ ن : يادم رفت از دكتر بپرسم از ادبيات روسيه خوشش مياد يا نه؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا مجتبي خسته نباشيد. به جز كتاب هاي آنتوني رابينز اهل مطالعه چه كتاب هايي هستي؟(غير درسي) و آخرين كتابي كه خواندي چه بود؟؟؟؟
بیشتر کتابهایی که مرتبط با رشته ام باشه،کتابهایی که در زمینه مدیریت،بازاریابی و روانشناسی دوست دارم و می خونم؛از کتابهای تاریخی هم خوشم میاد به خصوص تاریخ صد سال اخیر؛آخرین کتاب غیر درسی هم چالشهای مدیریت در قرن 21 اثر پیتر دراکر بوده؛خود دراکر اذعان کرده که خوندن این کتاب بسیاری از افراد رو شگفت زده و آشفته می کنه همانطور که خودش در هنگام نوشتنش وضعیت مشابهی داشته؛

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان ممنون
فقط یه سئوال من یادم رفت ازت بپرسم
با سیستمت گیم هم میزنی؟ اگه آره که بیشتر چی رو دوست داری و چه ژانری رو ؟ و اینکه مشخصات سیستمت رو هم برامون بنویس؟
عرضی دیگه ای نیست موفق باشی
مجتبی جان منتظریم

خیر قربان ، حقیقت اینه که دستگاه من خیلی قدیمی ست ، مال 4 سال پیش ست ، یک پنتیوم 4 1.8گیگاهرتزی ، فول کش اون موقع :D ؛ با نیم گیگ رم و 64مگ کارت گرافیکی ، تنها نقطه روشن ، داشتن مانیتور سونی هست که یک سرمایه گذاری موفق بود.
والا من قدیم ها که بازی می کردم ، 2 ژانر را دوست داشتم ، یکی بازی های adventure به سبک بازی های شرکت سییرا و امثال spycraft بود ، و یکی هم بازی های استراتژی ساده ، مثل red alert 2 که خیلی هم خوشم می آ مد. الان به نظرم خیلی برای بازی ها پیر شده ام ، به پیشنهاد پارسا دارم grim fandango رو دانلود می کنم ببینم چی می شه ، این بازی از معدود بازی های ژانر مورد علاقه من بود که از دستم در رفت

شما هم موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

مثل اینکه پس لرزه ها همچنان در کار هستن
قربان بنده که نوشتم ، یکی از بهترین کتاب های رمانی که خواندم جنایت و مکافات بود

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دکتر جان خسته نباشید.
ممنون از پاسخ هاتون.
انشا الله یه روز بیام تهران ، مریض بشم و همه جا هم بسته باشه و به همین بهونه بیام به دیدارتون.:happy:

موفق باشید.:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان خسته نباشید.
ممنون از پاسخ هاتون.
انشا الله یه روز بیام تهران ، مریض بشم و همه جا هم بسته باشه و به همین بهونه بیام به دیدارتون.:happy:

موفق باشید.:)

قربان این همه بهانه لازم نداره ، تشریف بیارید در خدمت باشیم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:cool: خب دوستان گويا صندلي داغ حسابي يخ كرده و بيات شده! واسه گرم كردن مجلس يكي 2 تا سوال بپرسيم فقط آقا مجتبي اگه دوست نداشتي ميتوني جواب ندي:blush:
1: اولين عشق زندگيت يادت هست؟؟؟ مربوط به دوران نوجواني احتمالا ... ميدوني كجاست و چه كار ميكنه؟؟؟
2: اولين دوست دختر :cool: زندگيت رو چي؟ كي پيدا كردي و ميدوني الان كجاست و چه كار ميكنه؟؟؟؟
3: آيا الان كسي هست كه دوستش داشته باشي؟؟؟ منظورم اين نيست كه بخواي باهاش ازدواج كني يا نكني! جدا از اين مسايل منظورمه. فقط دوستش داشته باشي و ...
4: جواب سوال سوم شما رو دوست داره؟!
5: آيا آدم عاشق پيشه اي هستي(منظورم هوسباز نيست ها!) يا عاقل پيشه؟
6: نظرت راجع به زندگي در خارج از ايران چيه؟ اگه ميشه كشور و دليل انتخاب رو بگيد. اگه دوست نداري هم دليلش رو بدون كليشه بگو...
7: به نظر خودت بزرگترين حسن اخلاقي و غير اخلاقيتون چيه؟
8: به نظر دوستانتون بزرگترين ضعف شما چيست؟ و آيا قبول داري يا نه؟؟؟

فكر كنم داغ ترين سوال هاي صندلي بيات رو من پرسيده باشم ديگه! از اين به بعد اسم صندلي داغ رو ميتونيم صندلي ميخ دار! هم بذاريم...
سپاس

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ای بابا
مگه سیاوش عزیز به یاد این صندلی باشه (د بابا دست به کار شین، از بچه های بخشمون اصلا اینطوری انتظار نمیره ها)
حقیر فعلا سوالای داغمو برا آقا مجتبی کنار گذاشتم
مجتبی جان اینا فعلا تمرینیه! خودتو آماده کن! :lol:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

1-خدمت رفتی مجتبی جان؟ یا پیچوندی؟ (اعم از کفالت معافیت و هر نوع پیچش دیگه)

2-رشته ات چیه ؟ یکم بیشتر در مورد توضیح بده

3-ماشین زیر پات داری؟ اگه آره چی هست؟

4-چه ماشین وطنی دوست داری؟

5-چه ماشین غیر وطنی دوست داری؟

6-تیم محبوب داخلی که صد در صد پرسپولیس زلزله، عشق همست! خوب تیم محبوب خارجی چی؟ اصلا فوتبال نگاه میکنی؟

7-تاحالا از مدرسه در رفتی؟

8-نظرت در مورد آی دیGracIouS چیه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا جواد مخلصيم. فكر كردي تنهات ميذاريم؟!
آقا مجتبي ادامه سوالاتم رو مطرح ميكنم. ضمنا پاسخ دادن اجباري نيست.
9: چرا از وقتي مدير شدي خودتو ميگيري!!! (شوخي)
10: تا حالا چقدر از پدرتون كتك خورديد؟( كم يا زياد!)
11: آخرين بار كي بود؟!!!!!
12: آيا در بچگي شده از كسي كتك بخوريد و تا الان تو فكرش باشين چرا نتونستيد از خودتون دفاع كنيد؟!
13: سوال 12 در بزرگسالي ؟
14: شغلت چيه و آيا دوستش داري يا در آينده ميخواي عوضش كني و چرا؟؟؟
15: الان زياد استرس داري؟ (منظورم روي صندلي داغ هستش)

آقا سوال ها جنبه فان داشت. لطفا ناراحت نشيد.:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:cool: خب دوستان گويا صندلي داغ حسابي يخ كرده و بيات شده! واسه گرم كردن مجلس يكي 2 تا سوال بپرسيم فقط آقا مجتبي اگه دوست نداشتي ميتوني جواب ندي:blush:
1: اولين عشق زندگيت يادت هست؟؟؟ مربوط به دوران نوجواني احتمالا ... ميدوني كجاست و چه كار ميكنه؟؟؟
2: اولين دوست دختر :cool: زندگيت رو چي؟ كي پيدا كردي و ميدوني الان كجاست و چه كار ميكنه؟؟؟؟
3: آيا الان كسي هست كه دوستش داشته باشي؟؟؟ منظورم اين نيست كه بخواي باهاش ازدواج كني يا نكني! جدا از اين مسايل منظورمه. فقط دوستش داشته باشي و ...
4: جواب سوال سوم شما رو دوست داره؟!
5: آيا آدم عاشق پيشه اي هستي(منظورم هوسباز نيست ها!) يا عاقل پيشه؟
6: نظرت راجع به زندگي در خارج از ايران چيه؟ اگه ميشه كشور و دليل انتخاب رو بگيد. اگه دوست نداري هم دليلش رو بدون كليشه بگو...
7: به نظر خودت بزرگترين حسن اخلاقي و غير اخلاقيتون چيه؟
8: به نظر دوستانتون بزرگترين ضعف شما چيست؟ و آيا قبول داري يا نه؟؟؟

فكر كنم داغ ترين سوال هاي صندلي بيات رو من پرسيده باشم ديگه! از اين به بعد اسم صندلي داغ رو ميتونيم صندلي ميخ دار! هم بذاريم...
سپاس

1- بله یادم هست،مربوط به دوران راهنمایی میشه،متاسفانه نمی دونم الان کجاست،ولی واقعا" چه دوران خوبی بود،الان که فکر می کنم واقعا" برام جالبه،تا حالا اینطوری یه دفعه به این موضوع فکر نکرده بودم،
2-بله،اسمش فرانک بود و از من بزرگتر،همبازی هم بودیم،اما واقعا" اون دوستی ها کجا و این دوستی های این دوره زمونه کجا،البته همسایه ما بودن،من همیشه دوست داشتم بدونم الان کجاست،فقط به خاطر اینکه ببینم الان چی کار می کنه،منتها دنبالش نرفتم.
3-نفرات زیادی هستن که دوستشون دارم،از خانواده،دوستان،و از جمله دوم سوال سوم هم استنباط کردم که چه مسئله ای مد نظرتون هست،بله؛
4-والا اون که به اینجا سر نمی زنه و شما هم که نمی شناسیدش،اما خودتون می دونید که وابستگی در دخترها به چه شکل هست،تا از منطق براش حرف می زنم،متهم می شم به ....،بنابراین اونها سریع وابسته می شن و این قضیه اگر طولانی باشه،این وابستگی تشدید میشه،
5- والا هر دو در من تا حدودی وجود داره،اما فکر می کنم بیشتر عاقل پیشه،نه تو این موضوع بلکه تو همه موارد سعی می کنم به این شکل باشم،
6- خوبه،اما کجا؟ هرجایی از دید من مناسب نیست،از دید من سوئد و کشورهای اسکاندیناوی در اولویت هستن،مهمترین عامل برای انتخابم هم اینه که شما تا حالا چند بار اسم سوئد رو در اخبار می شنوید؟کشوری آروم که پیشرفته هم هست و مردمش دارن راحت زندگی می کنن،
7-بزرگترین حسن اخلاقیم اینه که حرفی که می زنم تا حد زیادی بهش عمل می کنم،به همین خاطر اطرافیانم رو حرفام حساب باز می کنن،اما بزرگترین حسن غیر اخلاقیم هم اینه که در تمام امور سعی کردم با برنامه کار کنم؛گرچه برخی موارد بوده که برنامه هام بهم خورده و من ناراحت بودم،اما در کل اینگونه هست.
8-والا اونها می گن که در وهله اول من رو دیدن،فکر کردن که منو با یه من عسل هم نمی شه خورد،در حقیقت جدی بودن و رسمی بودن رفتارم باعث میشه که اونهایی که من رو نمی شناسن،زیاد به من نزدیک نشن،اما واقعیت اینه که من اینطور نیستم،دوست دارم که رسمی و جدی باشم،اما به موقع هم شوخی می کنم اونم زیاد،

می گم یه مقدار باد بزنید تا آتیش راه بیفته و صندلی داغ بشه:lol:یاد کوه افتادم و جوجه هایی که اونجا کباب می کردیم و می خوردیم،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ای بابا
مگه سیاوش عزیز به یاد این صندلی باشه (د بابا دست به کار شین، از بچه های بخشمون اصلا اینطوری انتظار نمیره ها)
حقیر فعلا سوالای داغمو برا آقا مجتبی کنار گذاشتم
مجتبی جان اینا فعلا تمرینیه! خودتو آماده کن! :lol:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

1-خدمت رفتی مجتبی جان؟ یا پیچوندی؟ (اعم از کفالت معافیت و هر نوع پیچش دیگه)

2-رشته ات چیه ؟ یکم بیشتر در مورد توضیح بده

3-ماشین زیر پات داری؟ اگه آره چی هست؟

4-چه ماشین وطنی دوست داری؟

5-چه ماشین غیر وطنی دوست داری؟

6-تیم محبوب داخلی که صد در صد پرسپولیس زلزله، عشق همست! خوب تیم محبوب خارجی چی؟ اصلا فوتبال نگاه میکنی؟

7-تاحالا از مدرسه در رفتی؟

8-نظرت در مورد آی دیGracIouS چیه؟
1- به قول شما پیچوندم،معافیت کفالت البته از نوع عنایات مقام معظم *****،به خاطر اینکه پدرم بیش از پنجاه ماه جبهه بوده،
2- رشته ام مدیریت بازرگانی،تو این رشته مباحثی از چند رشته مثل روانشناسی،جامعه شناسی،ریاضیات تا حدودی،اقتصاد استفاده میشه،به طوری کلی به این رشته اونور آب می گن،بیزینس،شما در این رشته با بحثهایی مختلفی از قبیل نحوه رفتار با کارکنان،بالا دستان،همکاران،سهامدارن و ...و مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی،نحوه هدایت و تعیین استراتژی برای شرکت و یا سازمان،تحلیل وضعیت محیطی و مدیریت استراتژیک،مسائل و موارد مالی شرکت و مدیریت مالی،مسائل ئ موارد بازاریابی شرکت و مدیریت بازاریابی،مدیریت بحران و .... که خیلی طولانی میشه،اگر مایل بودی،من به طور مفصل بعدا" توضیح میدم،
3-نه الان ماشین زیر پام نیست،
4- از ماشینهای وطنی که تو ایران عرضه میشه البته من زانتیا رو ترجیح میدم،چون به صرفه ترین ماشین به جهت متناسب بودن قیمت و کیفیت هست،
5- من از مدلهای مختلف تویوتا بیشتر خوشم میاد،
6-صد در صد،اما تیم محبوب خارجی هم منچستر یونایتد هست،فوتبال هم نگاه می کنم زیاد،
7-آره اما زیاد نبوده،
8-فکر می کنم باید اصطلاحی یونانی باشه،من این نام رو نمی شناسم،متاسفانه،ولی هرچی که شما انتخاب کنی،چشم بسته می گم خوبه:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا جواد مخلصيم. فكر كردي تنهات ميذاريم؟!
آقا مجتبي ادامه سوالاتم رو مطرح ميكنم. ضمنا پاسخ دادن اجباري نيست.
9: چرا از وقتي مدير شدي خودتو ميگيري!!! (شوخي)
10: تا حالا چقدر از پدرتون كتك خورديد؟( كم يا زياد!)
11: آخرين بار كي بود؟!!!!!
12: آيا در بچگي شده از كسي كتك بخوريد و تا الان تو فكرش باشين چرا نتونستيد از خودتون دفاع كنيد؟!
13: سوال 12 در بزرگسالي ؟
14: شغلت چيه و آيا دوستش داري يا در آينده ميخواي عوضش كني و چرا؟؟؟
15: الان زياد استرس داري؟ (منظورم روي صندلي داغ هستش)

آقا سوال ها جنبه فان داشت. لطفا ناراحت نشيد.:blush:
9-حالا جدی اینطور بوده؟
خوب شما بعضی از مدیرای ارشد رو می بینی که جواب سلام آدم رو هم نمی دن،تازه این خوبه که بعضیها وقتی روی کار میان،فکر می کنن حرف حرف خودشونه و همه چیز رو بهم میریزن،
10-بچگیم آره،آخرین بار تو شش سالگیم بود،یه سیلی محکم به خاطر اشتباه نوشتن کلمه مریض،بابام رو کلافه کرده بودم،
11-کم بوده شاید از 3 مورد هم بیشتر نشده باشه،حالا شاید تو بچگیهام هم بوده و من یادم نمی آد،
12-کتک که خوردم،ما یه سالی رو تو محله سیزده آبان بودیم،من کلاس چهارم دبستان بودم و چاق،اوئل به شدت کتک می خوردم و فوتبالم خوب نبود و منو بازی نمی دادن،اما آخر اون سال که ما از اونجا رفتیم،فوتبال من خیلی خوب شده بود،و کم کم داشتم لاغر می شدم،کلاس چهارم دبستان نزدیک 70 کیلو وزن داشتم،الان 85 کیلو هستم،:lol:
13-نه دیگه الان از ما گذشته،
14-کارمند یه بانک ورشکسته:lol:دوستش دارم اما من رو ارضا نمی کنه،در کنارش در رشته خودم هم می خوام که فعالیت کنم.
15-خیلی،داره صندلی، داغ میشه:lol:
می دونم قربان،ناراحتی در کار نیست،:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به استاد عزیز:)

1-با نماز و روزه میونت چطور؟؟؟:blush:

2-سیبیل میزاری؟؟؟
2zqdf8w.gif

3-سمت دود رفتی؟؟؟
127fs698873.gif

4-پایه هستی 2 تایی زیرآب دانیال رو پیش ادمین ها بزنیم؟؟؟
electricf.gif

5-فکر میکنی اولین گسی که بن کنی کی هست؟؟؟
2mpe5id.gif

6-آخرین عگسی که گرفتی رو برامون میتونی بزاری
sunglasses2.gif
(دانیال یادت نره تو هم باید بزاری ها)

7-تابحال نارنجک درست کردی با اکلیل سرنج؟؟؟
crazy.gif

8-تابحال دختری بوده که باهات دعوا کنه بزنتت
tomato2.gif

موفق باشی عزیز
000200BF.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به استاد عزیز:)

1-با نماز و روزه میونت چطور؟؟؟:blush:

2-سیبیل میزاری؟؟؟
2zqdf8w.gif

3-سمت دود رفتی؟؟؟
127fs698873.gif

4-پایه هستی 2 تایی زیرآب دانیال رو پیش ادمین ها بزنیم؟؟؟
electricf.gif

5-فکر میکنی اولین گسی که بن کنی کی هست؟؟؟
2mpe5id.gif

6-آخرین عگسی که گرفتی رو برامون میتونی بزاری
sunglasses2.gif
(دانیال یادت نره تو هم باید بزاری ها)

7-تابحال نارنجک درست کردی با اکلیل سرنج؟؟؟
crazy.gif

8-تابحال دختری بوده که باهات دعوا کنه بزنتت
tomato2.gif

موفق باشی عزیز
000200BF.gif

سلام حسین جان
1- بدنیست،روزه که بدون کم و کاست،اما نماز ممکنه که قضا داشته باشم،(بعضی وقتها اینطور هست)
2- نه
3- نه
4- بزنیم پایه ام،اما یه وقت ممکنه متوجه بشی که قبل از اینکه زیر آب دانیال رو بزنیم،دانیال زیر آبمون رو زده،:lol:دانیال کارش درسته
5-والا نمی دونم،اما سعی می کنم که بن نکنم،سعی می کنم با مذاکره حلش کنم،اما اگر نتیجه نده حتما" بن خواهم کرد،خوشبختانه تا الان سوء تفاهمات و مسائل با مذاکره حل شده،
6- الان تو اداره ام،چشم براتون می ذارم،
ادیت،خوب یه عکس که یکی از همکارا گرفته،(البته آخرین عکس نیست مال سه ماه پیشه رو علی الحساب آپ می کنم) تا فردا جدیدترین عکس رو همینجا قرار بدم.
لینک عکس
7- نه،اما دوران نوجوانی خریدم(آماده اش رو)
8- دختر منو بزنه؟ همچین میزنمش که دیگه نتونه بلند شه،یعنی چی دختر دست روی مرد بلند کنه،
مرسی حسین جان،بذار بیای رو صندلی،می خوام صندلی رو اینقدر داغ کنم که به حالت مذاب در بیاد:lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اي بابا! فكر كنم اين جوري پيش بره اين ترد بره صفحه دوم! پس چرا كسي چيزي نمي پرسه؟؟؟

مجبورم يكي 2 تا سوال يخ بپرسم.
1: آقا مجتبي از چه ترانهسرا و آهنگ ساز و خواننده هاي ايراني سنتي خوشت مياد؟
2: همون سوال اول ولي در مورد موسيقي پاپ
3: از خارجي ها به كدوم علاقه داري؟ (به غير از كريس دي برگ)
4: نظرت راجع به ترانه nothing else matter از متاليكا چيه؟!!!
5: آيا به نواختن سازي علاقه داري؟
6: 7 دستگاه و 5 آوازموسيقي ايراني رو نام ببر.
7: فرق بلوز و جز چيه؟! (موسيقي)
8: معروف ترين خواننده بلوز كي بود و الان كيه؟!
9: نظرت راجع به فرهاد مهراد و فريدون فروغي چيه؟
10: اولين id ياهو كه ساختي چي بود؟!
11: چند تا فيلم كه دوست داري نام ببر (ايراني و خارجي)
12: از چه كارگردان و هنرپيشه و .... ايراني و خارجي بيشتر خوشت مياد؟
پ ن : در مورد فيلم و موسيقي نشد از دكتر بپرسيم! (آخه مسافرت بودم)
مرسي

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اي بابا! فكر كنم اين جوري پيش بره اين ترد بره صفحه دوم! پس چرا كسي چيزي نمي پرسه؟؟؟

مجبورم يكي 2 تا سوال يخ بپرسم.
1: آقا مجتبي از چه ترانهسرا و آهنگ ساز و خواننده هاي ايراني سنتي خوشت مياد؟
2: همون سوال اول ولي در مورد موسيقي پاپ
3: از خارجي ها به كدوم علاقه داري؟ (به غير از كريس دي برگ)
4: نظرت راجع به ترانه nothing else matter از متاليكا چيه؟!!!
5: آيا به نواختن سازي علاقه داري؟
6: 7 دستگاه و 5 آوازموسيقي ايراني رو نام ببر.
7: فرق بلوز و جز چيه؟! (موسيقي)
8: معروف ترين خواننده بلوز كي بود و الان كيه؟!
9: نظرت راجع به فرهاد مهراد و فريدون فروغي چيه؟
10: اولين id ياهو كه ساختي چي بود؟!
11: چند تا فيلم كه دوست داري نام ببر (ايراني و خارجي)
12: از چه كارگردان و هنرپيشه و .... ايراني و خارجي بيشتر خوشت مياد؟
پ ن : در مورد فيلم و موسيقي نشد از دكتر بپرسيم! (آخه مسافرت بودم)
مرسي
1-واقعیت اینه که من سنتی زیاد گوش نمی کنم؛بنابراین در این مورد بهتره که پاسخ ندم؛
2-از ترانه سرا ها از ترانه های اردلان سرافراز و ایرج جنتی عطایی و از آهنگسازان هم از فرید زولاند و همچنین مرحوم واروژان و از خوانندگان هم به ابی علاقه دارم؛از داخلی ها هم احسان خواجه امیری و اصفهانی گوش می کنم.
3- از گروه های poets of the fall،west life،می تونم نام ببرم؛علاقه من به این دو گروه خیلی بیشتر از بقیه هست؛
4-زیاد گوش کردم به این آهنگ،اجرای فوق العاده ای داره،گرچه از سبکی که در گروه پوئتس هست بیشتر خوشم میاد؛
5-علاقه زیادی به شنیدن صدای گیتار دارم؛اما متاسفانه گرفتاریها نگذاشته تا به دنبال یادگیریش برم؛
6- والا در این زمینه اطلاعات و تخصص من نا چیزه،ببخشید.
7و 8- باید جواب سوال قبل رو تکرار کنم؛
9- از برخی آهنگهای فریدون فروغی خوشم میاد؛
10-همین آی دی فعلیم
11-eyes wide shut رو خیلی دوست دارم؛واقعا" حرف برای گفتن داره؛اما هر وقت که دپرس می شم امریکن پای و سری تریپ ها رو برای چند دقیقه ای می بینم تا حال و هوام عوض شه؛
12- از کارگردانهای خارجی که از استنلی کوبریک و از بازیگران خارجی هم از تام کروز،
ببخشید زیاد روی این سوالات فکر نکردم؛ممکنه مواردی از قلم افتاده باشه؛اما از روی همین ها هم میشه ذائقه من رو حدس زد.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من این بخش رو تا حالا ندیده بودن. کلی حال کردم. خوشحالم که همچین جو دوستانه ای اینجا هست. کلی خستگیم در رفت. موفق پیروز باشید دوستان خوبم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام.
من این بخش رو تا حالا ندیده بودن. کلی حال کردم. خوشحالم که همچین جو دوستانه ای اینجا هست. کلی خستگیم در رفت. موفق پیروز باشید دوستان خوبم.

هيسسسسسسسسسسسس! يواشتر آقا شهرام!
آقا مجتبي بنده خدا روي صندلي بيات(داغ سابق) خوابش برده!
مجبورم واسه نرفتن ترد به صفحه دوم يه سوالي بپرسيم: آقا مجتبي از اين كه كسي چيزي نمي پرسه خوشحالي يا ناراحت؟؟؟ كلا چرت زدن روي صندلي داغ چه مزه اي ميده؟!:p

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هر سوالی که دوست دارید ازتون پرسیده نشه رو جواب بدید.
icon6.gif

بالا