سلام مجتبی عزیز
1-شغل ثابتی نداشتم بیشتر جسته گریخته کار کردم ، ترم 3 دانشگاهم هنوز فکر میکنم جا دارم ... من دوست دارم توی طراحی خارجی قطعات الکترونیک فعالیت کنم ، کاری که ایران هیچ آینده ای نداره ...
2- کارشناسی - مهندسی صنایع - برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
3- پاکت پیسی آینده ی تاریکی داره ... علت : از نظر من سایز ال سی دی بسیار مهم هست ... دستگاه های 2.8 که کاملا" از ذهن افراد پاک میشه چون در این سایز صفحه بحث E-Reading & E-bussiness و همه ی کارهای مرتبط با اون بسیار غیر منطقی است و تنها برنامه های کاربردی و البته درصدی از اون ها افراد رو ارضا میکنه ... پس میریم سراغ سایز های بزرگتر ... اون ها هم به حدی میرسن که بشه باهاشون واقعا" فعالیت کرد ( مثل UMPC های فعلی تقریبا " ) پس من فکر میکنم این سایز میانی واسه همیشه فراموش بشه در آینده و یا دستگاه ها به سمت بسیییااررر کوچک برن یا دستگاه های نسبتا" بزرگی که کارایی واقعی داشته باشند .
4- من اطلاع چندانی در این زمینه ندارم اما در مورد عامل تورم همه چیز مرتبط با سیاست کلان هست ... برای پایین اومدن قدرت مانور مردم این تورم بصورت Shadowlike میره بالا تا ذهن ها به اندازه ی کافی خسته باشه ... از مسائل خارجی هم این بهونه ها ناشی میشه تا احتکار جاجی بازاری هایی که به یه جاهایی وصل هستند . جمله ی معروفی هست که از زبان هر کسی به یه نحوی نقل شده و مفهوم کلیش اینه که تکامل ذهنی و معنوی باید روی ستون های قدرت های مادی باشه ( البته این برای انسان هاییه که نمیخوان از دنیا ببرن و خونواده ای دارند و باید افرادی رو سیر کنند پس مادیات بخش لاین فک اونهاست ) پس وقتی با این تورم ها مردم قدرت مانورشون رو از دست میدن ، دیگه نایی برای تحقیق و بررسی و پیشرفت و زندگی رو به رشد وجود نداره ... پس کسی پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه
5
- زندگی ... سفیده ، چون مخلوطی از همه ی رنگ هاست ...
6- جدای از بحث رنگ زندگی من سفید رو خیلی دوست دارم
7-آره ... با اینکه کتابهاش بیشتر واسه کساییه که قبلا" شکستی داشته اند یا بقول خودشون Unfortunate affair نوشته شده اما توش نکته هایی هست که از اون دید بیشتر دیده میشه ... من یادمه این کتاب رو از دکتر تبریزی گرفتم ... بعدا" فهمیدم با یکی ار مراجعین 20 ساله ش ......
8- همونطور که گفتم دیگران از من به نیکی یاد کنن و کسی از من ناراحت نباشه ... دوست دارم بعد از مردنم کسایی که منو میشناختن دور هم که میشینن همه ش از کرده های خوبم بگن و دعام کنن و ذکر خیرم باشه ... اگه دقت کنید واسه رسیدن به این هدف خیلی باید زحمت کشید خیلیییی ، چون خدا همیشه باهامه و مطمئنم راضی کردن بنده هاش خیلیی واسش مهمتره ...
9- نوشته م ... فکر کنم به اون هایی که خیلییی بلند پروازانه نبوده رسیدم
10- اونقدر جدی نشون میدی که وقتی گاهی توی گفتگوی آزاد اسمایلی خنده میزنی میگم خدایا وقعا " خندیده یعنی ؟ بعد کلی منم خوشحال میشم ... احساس میکنم آدم کمال گرایی هستی و ترجیح میدی یا کاری رو نکنی یا اگه میکنی کامل و درست بکنی ... میشه روت حساب کرد . اما خوب جدیتت باعث میشه زیاد ملت جرئت نکنن نزدیک بشن