• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم این لنگیا اینقدر بیکارن که همه ی بازی های ما رو هم میان

ولی خوب حال کردم تا گل رو زد استقلال همه لنگیا از ورزشگاه فرار کردن و نا پدید شدن

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درست که اون پنالتی نبود و داور اشتباه کرد اما به نظر من تقصیر خود پرسپولیس بود
در داوری همیشه اشتباه هست مثلا در بازی های استقلال 2و3 تا پنالتی به نفع استقلال نگرفتن یا در یک بازی که باید یه بازیکن از دقیقه 20 اخراج میشد نشد وبرای همه تیمها هست برای یه تیم بیشتر بوده برای یه تیم کمتر
نباید گفت چون داور پنالتی نگرفته اونو خریدن همون گل اول پرسپولیس میگن شیث خطا کرده بود خوب اینجا به نفع پرسپولیس
نمیشه گفت که داوری به نفع تیمی هست مثلا 4 سال پیش قلعه نویی می گفت دست های پشت پرده هست که نمی خواد استقلال قهرمان بشه یا همین دایی هم سال قبل می گفت این درست نیست چون هر تیم با تلاش خودش می تون قهرمان بشه اگه بازیهاشو ببره دیگه لازم نیست که بگن مثلا ساکت پول داره و داور می خره

حرفت رو قبول دارم سراب جان.

خود ما هم تو کلوب طرفداران درباره ی این موضوع بحث کردیم که پرسپولیس زمانی که 2 گل زد باید با اضافه کردن بازیکن به خط میانی از گلهاش محافظت میکرد.

این حرفت رو هم که میگی اشتباه داوری وجود داره من قبول دارم. در مورد گل شیث فعلا که هر کارشناسی تو روزنامه ها نظر داده گفته بوده که شیث خطایی نکرده و برخورد عادی بوده ولی بازم میشینیم تا نود رو ببینیم. ولی من نمیدونم واقعا به اون پنالتی میشه گفت اشتباه داوری؟! من با این نظر که داور رو خریدن و ... هم زیاد موافقم نیستم هر چند از خیلی از تیمای لیگ این کار بعید نیست. ولی واقعا اون صحنه خیلی تابلو بود. فردوسی پور خودش میگفت واقعا من که نفهمیدم اینجا چرا پنالتی گرفت داور! اولش که داور سوت زد همه از جمله خود فردوسی پور و بازیکنای پرسپولیس و حتی خود عباسفرد به گمون اینکه خطای عباسفرد گرفته شده واستادن یهو که داور نقطه ی پنالتی رو نشون داد عباسفرد که انگار از تو تفنگ شلیکش کردن خودش تعجب کرده بود!

بهر حال فوتبال همینه. تو تاپیک پرسپولیس هم گفتم یه روز برده یه روز باخت. البته برای پرسپولیس باید بگیم یه روز برده یه روز تساوی!! :happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
پسر خوب بهتره بفهمي كه اينجا استاديوم و يا سر كوچه نيست! اول برو ادبيات و نوع سخن گفتنت رو اصلاح كن بعد بيا در اين محيط حرف بزن!!

همان جمله اي كه مي گويد"اگر 50 ميليون نفر هم يك چيز احمق را تكرار كنند باز همان چيز احمقانه است"

حالا حرف فني منطقي در اين محيط مجازي علمي داري بيا بزن!!!

من كه گفتم تو خواه پند گير خواه ملال.

از سبك بحث علمي تون هم در اين محيط بسيار بهره مند شديم

گويا جواب شما خاموشي است . ;)
پاينده بمانيد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تو نودم که گفت از پیروزی باید دونفر اخراج میشد ویه پنالتی نیمه اول به سود صبا باید گرفته میشد وگل اول پیروزی هم شیث خطا کرده بود و گل درست نبود و اما اون پنالتی که گرفته شد به سود صبا اشتباه بوده:cool:
فکر نکنم پیروزی از ناحیه داور ضرر کرده باشه بلکه یه کمم شانس آورده :p
خوب ببخشید طرفدارای پیروزی هم لطفا بعد از از دست دادن امتیاز نیاند به داور بدبخت بدوبیراه بگن یه کم خودشون کنترل کنن :blush:
بلاخره همیشه برد نیست یه روز باخته یه روز برد البته به قول آقا رضا برای پرسپولیس در این فصل یه روز برده یه روز مساوی
در ضمن جلالی تو نود اعتقاد داشت پیروزی یا سپاهان امسال قهرمان نمیشن :happy:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
هیجان جان میشه این بحث مسخرت رو تا روز دوشنبه تموم کنی؟!

به اندازه ی کافی اعصاب همه پرسپولیسیا از دست داور خورد هست.

دلیل اینی هم که بعد از بازی اینجا کمتر پست زدن همینه.

اصلا شما بازی رو دیدی؟! چون اگه دیده بودی از این داور لااقل تا روز دوشنبه و برنامه ی 90 فعلا دفاع نمیکردی.
همه ی آقایون لنگیها تحویل بگیرید. این هم از معتبرترین برنامه ی ورزشی کشور:D برید به جون داور دعا کنید که اگه می خواست پنالتی اول اونها رو بگیره و خطای شیث رو بگیره الان شاید همون یه امتیاز رو هم نمیگرفتید

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
نه بچه ها! زود قضاوت نکنید! گویا صبا باتری 90 و کارشناس داوری و ... هم خریده!
gigglesmile.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جلالی میگفت نه پرسپولیس ، نه سپاهان و نه استقلال -- هیچکدوم قهرمان نمیشن
حتی صبا رو هم رد کرد

پس به نظر شما کی قهرمان میشه ؟ سایپا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا اس اس اهواز ؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جلالی از کی تا حالا آدم شده که واسه قهرمان لیگ تصمیم میگیره؟!

این جلالی کلا فقط حرف میزنه! تو حرف زدن و نمودار کشیدن استاده ولی تو عمل که میرسه ...

تا حالا هر تیمی دستش دادن گند خورده به تیمه!

در کل اصلا باهاش حال نمیکنم.

همه ی آقایون لنگیها تحویل بگیرید. این هم از معتبرترین برنامه ی ورزشی کشور برید به جون داور دعا کنید که اگه می خواست پنالتی اول اونها رو بگیره و خطای شیث رو بگیره الان شاید همون یه امتیاز رو هم نمیگرفتی
فقط اونجایی که به نفعته رو میبینی؟!؟!؟!؟

اگه صحبت از این حرفا باشه پس اگر عباسفرد رو هم تو اون صحنه اخراج میکرد صباباطری هم نباید 2 تا گل میزد!

دقیقا بعد از اون صحنه ای که عباسفرد باید اخراج میشد گل اول صبا زده شد و بعدشم که اون پنالتی!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فقط اونجایی که به نفعته رو میبینی؟!؟!؟!؟

اگه صحبت از این حرفا باشه پس اگر عباسفرد رو هم تو اون صحنه اخراج میکرد صباباطری هم نباید 2 تا گل میزد!

دقیقا بعد از اون صحنه ای که عباسفرد باید اخراج میشد گل اول صبا زده شد و بعدشم که اون پنالتی!
نه خوب اونها هم بود ولی تاثیر این که وقتی بازی 0-0 مساوی باشه داور یه پنالتی نگیره و یه گل اشتباه رو از تیم مقابل قبول کنه و خیلی بیش از پنالتی اشتباه گرفتن دقایق آخر بازی بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این جلالی کلا فقط حرف میزنه! تو حرف زدن و نمودار کشیدن استاده ولی تو عمل که میرسه ...

تا حالا هر تیمی دستش دادن گند خورده به تیمه!

در کل اصلا باهاش حال نمیکنم.

با حرف شما موافق نیستم. جلالی با پاس قهرمان سومین لیگ برتر شد، بعد با صبا باتری هم قهرمان جام حذفی شد. الان هم می تونه با مجموعه ی خوبی که استقلال اهوار داره تا رده های بالای جدول بیاد بالا. حالا کاری ندارم که در برنامه ی نود یه قدری برای بازار گرمی و تقویت تیم خودش گفت پرسپولیس و سپاهان شانس اول قهرمانی نیستند اما در کل جلالی در مربی گری آدم کاربلدی است.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیجان جان میشه این بحث مسخرت رو تا روز دوشنبه تموم کنی؟!

به اندازه ی کافی اعصاب همه پرسپولیسیا از دست داور خورد هست.

دلیل اینی هم که بعد از بازی اینجا کمتر پست زدن همینه.

اصلا شما بازی رو دیدی؟! چون اگه دیده بودی از این داور لااقل تا روز دوشنبه و برنامه ی 90 فعلا دفاع نمیکردی.

خب صبر کردیم و دیدیم:lol:
اگه اشتباهات داور نبود که الان پرسپولیس بدجوری باخته بود:D
گل خطا و اخراج باقری و پنالتی بر باد رفته صبا و البته پنالتی اشتباه حریف:blink:
اگه دقت کرده باشی می بینی که داوری بیشتر به نفع پرسپولیس بوده نه به ضرر این تیم
امیدوارم که اعصابتون درست شده باشه;)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
با حرف شما موافق نیستم. جلالی با پاس قهرمان سومین لیگ برتر شد، بعد با صبا باتری هم قهرمان جام حذفی شد. الان هم می تونه با مجموعه ی خوبی که استقلال اهوار داره تا رده های بالای جدول بیاد بالا. حالا کاری ندارم که در برنامه ی نود یه قدری برای بازار گرمی و تقویت تیم خودش گفت پرسپولیس و سپاهان شانس اول قهرمانی نیستند اما در کل جلالی در مربی گری آدم کاربلدی است.
تایید میشه. فقط وقت می خواد
یکی از معدود فوتبالیای ایرانه که سواد نسبتا خوبی داره و مهمتر از اون آدم باشعوریه. حالا هم که مرفاوی فانباستن رو کرده مربی تیم و مشکل بی بخاری خودش و حساب نبردن بازیکنها از کادر فنی هم تا حدود زیادی حل میشه

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه گفتم تو خواه پند گير خواه ملال.

از سبك بحث علمي تون هم در اين محيط بسيار بهره مند شديم

گويا جواب شما خاموشي است . ;)
پاينده بمانيد

معلومه كي پند گرفته و خودش هم ملال گرفته :lol:

و با پاسخ نامربوط خودش تازهخاموش شده!:lol:

آره وقتي نظر علمي نداري بهتره حرف عوام گونه 50 مليوني نزني!

شاد باشي

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب لين حو
با اجازه تون دوست دارم درباره خصوصي سازي تيمها صحبت كنم.
خواهش مي كنم..هرچند بنظر من مفيد تره كه روي اهداف و آرمانهاي تيمها هم كه اينهمه داعيه دار هنر فوتبال هستند,صحبت هم بشه كه خصوصي سازي بهرحال در آينده نزديك رخ خواهد داد

من كلا با اين نوع خصوصي سازي در فوتبال كشور مخالفم . در پست قبلي هم گفتم خصوصي سازي بايد با برنامه ريزي باشه.

ما سالها پيش تيمهايي داشتيم با اسامي مختلف مثل بهمن ، پورا و.... اينها مثلا كاملا خصوصي بودن توي مايه هاي اس اس اهواز فعلي ولي پس از فروكش كردن عطش صاحبان اين تيمها كه اكثرا شخصي بودند اين تيمها از جغرافياي فوتبال ايران محو شدند.

البته من سنم به فوتبال دوران قبل از انقلاب نمي رسه و به تيمهاي غير مطرح خصوصي فعلي هم كاري نداريم كه بعلت ضعف ماليشون در ليگ برتر نيستن..ولي تيمهاي بزرگ كه دست دولت هستن زمان ميبره تا كاملا" به بخش خصوصي داده بشن و يا بقيه سهامشون به كارخونه هاي بزرگ فروخته بشن و راه ديگه اي هم نيست كه شما مي گين من مخالفم! يعني عموما" تيمهاي فعلي دولتي روي كارخونه هاي خودشون فروخته مي شن وكسي اگه همه كارخونه دولتي رو بخره(كه كمترينش چند صد ميليارد تومن مي شه) تيمش هم روشه كه بعدا" هرچي خواست مي تونه بكنه!ولي فعلا" كسي پول آنچناني ندارد كه تمام كارخونه رو بخره و يكدفعه هم مالك تيم ورزشي بشه!!

نوع ديگر تيمها تيمهايي مانند كشاورز بودند..............

سومين نوع تيمهاي به اصطلاح خصوصي تيمهايي شبيه به ابومسلم و سپاهان هست كه از نوع تيمهاي دوم (مانند سايپا ) هستند ولي شاخصه اي كه آنها را از تيمهاي فوق متمايز مي كند داشتن تماشاگران به نسبه زياد در استان متبوعشان مي باشند.

حالا صحبتم درباره تيمهاي نوع سوم هست . تيمي مانند پگاه هم از اين نوع تيمها است . متعلق به يك استان فوتبال خيز و با تماشاگران زياد . چيزي كه در پست قبليم درباره سپاهان و تغيير مديريت ارشد زدم دقيقا درباره اين تيم صدق مي كند .
...................

حالا سوال من اينست كه چه كسي تضمين ميدهد چنين اتفاقي در سپاهان يا هر تيم اينگونه ديگري نيفتد ؟؟

به همين دليل باشگاههاي ما بايد از زير يوغ چنين شركتهايي در آيند و مديران ارشد اين مجموعه ها نتوانند به طور مستقيم يا غير مستقيم درباره سرنوشت اين تيمها اظهار نظر كنند .
......
بايد اين رويه عوض شود . همانند كشور انگلستان هر باشگاه بايد تبديل به يك كمپاني پولساز شود تا امثال فولاد مباركه ، پگاه يا هر صنعت عظيم ديگري راغب به سرمايه گذاري فقط به عنوان اسپانسر شود .
بسيار منطقي است وقتي شركت پگاه يا فولاد مباركه با بودجه كارخانجات خود باعث اوج گيري چنين تيمهايي ميشوند وقتي در مقطعي سرمايه گذاري خود را بي برگشت ميبينند در كليه برنامه باشگاهها دخالت كنند.
بايد اين رويه عوض شود تا تيمها خود به سوددهي مالي برسند و صنعت كشور از تزريق بودجه به اينگونه تيمها و دولت از تزريق بودجه به تيمهايي همانند پرسپوليس و استقلال راحت شوند.

سخن آخر اينكه با يك برنامه ريزي مدون شايد پس از يك يا دو دهه بتوانيم به جايگاه فعلي ژاپني ها يا تركها در فوتبال برسيم.

ببينيد, بهتره اينجوري خلاصه بندي كنيم كه وقتي فوتبال خصوصي سازي شد معمولا" داراي سهام مي شود و اگه بيشتر اين سهام را يك كارخونه بخرد مديريت اصلي تيم دست اون كارخونه مي افتد و اگه صد درصد سهام رو بخرد يعني همه تيم رو خريده است و ديگه مالكيت اون تيم تماما" دست اون كارخونه است و ديگه نميشه گفت كه تيم قبلي و باشگاه قبلي مثلا" حيف شد!..چون مالكيت تيم و در واقع هويت تيم عوض شده و ديگه اين اون تيم قبلي نيست!مثل كامپيوتري كه فروخته مي شه و فقط اسم داره ولي برنامه اون فرق مي كنه و يه كاركرد ديگه اي پيدا مي كنه!پس بنابراين اسم اصلا" مهم نيست و مهم خريدار جديد و مالك جديد اون تيم و باشگاهه..حالا در ايران بيشتر تيمهاي خصوصي شده مال كارخونه ها هستند.مثل همين سپاهان كه مال فولاد شده و حالا ديگه باشگاه قبلي نيست!و اگه مدير عامل شركت نخواد اصلا" هيچ اسپانسري هم از تيم حمايت مالي نميكنه تا اونم مارك اسپانسر رو تبليغ كنه و مي تونه مارك خودش رو تبليغ كنه!!...ولي اگه يه روزي بيشتر سهام اين تيم دست يكفرد شخصي باشه اون شخص مي تونه تصميم بگيره كه تيم خط مشي ديگه اي هم داشته باشه و يا نه و يا اسپانسر هم داشته باشه و يا نه!در كل منظورم اينه كه وقتي تيمي فروخته شد ديگه هويت اون تيم هم فروخته شد و نبايد انتظار داشت كه اين تيم همون تيم قبليه!!

ولي هرچند منم موافقم كه خصوصي سازي باشگاههاي ما كمي به درازا مي كشه ولي نه ديگه بيشتر از يه دهه!چون دولت تمامي كارخونه ها و در نتيجه تيمهاي خودش رو تا 7 سال ديگه تماما" مي فروشه ولي بهر حال هرچه زودتر خصوصي سازي بشه بهتر مي شه ديد كه يك تيم مثل بارسلونا براي يك عقيده و ايده درست شده و يا مثل سامسونگ براي كارخونه سامسونگ و يا مثل منچستر براي تبليغات كارخانه هاي اسپانسر!...

بازم مطلبي بود در خدمتم!

ما هم خودمون رو کشتیم به این برادر عزیز بقبولونیم که اسپانسر شدن با مالکیت یه باشگاه فرقش از زمین تا زیرزمینه!!

اگه منظورت منم كه ..... شما كه خودت اصلا" بخش خصوصي رو قبول نداشتي تا به اسپانسر بخش خصوصي هم برسيم!!...:D;):)

حالا چرا وسط حرف بقيه خودتو مي كشي؟!:Dصبر كن تا همينكه نتيجه روشني براي شما حاصل شد بعد بگو ما هم همينو مي گفتيم :D

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه منظورت منم كه ..... شما كه خودت اصلا" بخش خصوصي رو قبول نداشتي تا به اسپانسر بخش خصوصي هم برسيم!!...

حالا چرا وسط حرف بقيه خودتو مي كشي؟!صبر كن تا همينكه نتيجه روشني براي شما حاصل شد بعد بگو ما هم همينو مي گفتيم
خوبه شما اهل لفاظی نبودی!

شما راحت باش ما هم داریم از سخنان گهربارتون بهره میبریم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ببينيد, بهتره اينجوري خلاصه بندي كنيم كه وقتي فوتبال خصوصي سازي شد معمولا" داراي سهام مي شود و اگه بيشتر اين سهام را يك كارخونه بخرد مديريت اصلي تيم دست اون كارخونه مي افتد و اگه صد درصد سهام رو بخرد يعني همه تيم رو خريده است و ديگه مالكيت اون تيم تماما" دست اون كارخونه است ...:D

به نظر می رسه شما به درستی به حرف های دوست خوب مون جناب sasan s توجه نکرده اید. بحث اصلی اینه که صاحبان صنایع که هر کدام یک تیم فوتبال بیرون داده اند عمدتا مدیرانی دارند که فوتبالی نیستند و به همین دلیل به محض نتیجه نگرفتن در امور فنی تیم دخالت می کنند در حالی که صلاحیت نداشته اند. خصوصی سازی اینطوری فایده ای ندارد، مخصوصا با فرهنگی که ما داریم، چون ما ایرانی ها آدم های مغروری هستیم و اغلب تصور می کنیم از همه چیز سر در می آوریم و ضمنا بسیار کم تحمل و عجول هستیم در نتیجه وضعیت فعلی هر چند بهتر از این است که باشگاه صرفا دولتی باشد اما کمک چندانی هم نکرده است.

شاید تیم پروین و استیل آذین مثال بهتری باشد برای داستان خصوصی سازی درست. ببینید هر چند الان این باشگاه حرفه ای نشده و امکانات قابل توجهی هم ندارد، اما این باشگاه وابسته به هیچ کس غیر از پروین و صاحب اصلی باشگاه نیست و کس دیگری نمی تواند اعمل نظر کند. فردا اگر این باشگاه قدرت پبدا کرد و رشد کرد آن وقت صاحبان صنایع مثلا فرض کنید ایران تایر (یا هر کارخانه ی دیگری!) می آیند در این باشگاه سرمایه گذاری می کنند و می شوند اسپانسر، دقت کنید که اینها فقط اسپانسر می شوند نه تصمیم گیرنده و دخالت کننده در امور فنی باشگاه! کلید مشکلات در اینجاست، در نتیجه حرف آخر ساسان عزیز هم کی می گوید یک دهه یا دو دهه زمان می حواهد هم درست است و اگر واقع بین باشیم باید برای این پروژه سرمایه گذاری وسیعی انجام بدهیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ببينيد, بهتره اينجوري خلاصه بندي كنيم كه وقتي فوتبال خصوصي سازي شد معمولا" داراي سهام مي شود و اگه بيشتر اين سهام را يك كارخونه بخرد مديريت اصلي تيم دست اون كارخونه مي افتد و اگه صد درصد سهام رو بخرد يعني همه تيم رو خريده است و ديگه مالكيت اون تيم تماما" دست اون كارخونه است و ديگه نميشه گفت كه تيم قبلي و باشگاه قبلي مثلا" حيف شد!..چون مالكيت تيم و در واقع هويت تيم عوض شده و ديگه اين اون تيم قبلي نيست!مثل كامپيوتري كه فروخته مي شه و فقط اسم داره ولي برنامه اون فرق مي كنه و يه كاركرد ديگه اي پيدا مي كنه!پس بنابراين اسم اصلا" مهم نيست و مهم خريدار جديد و مالك جديد اون تيم و باشگاهه.

سلام جناب لين حو
دقيقا با همين طرز تفكر مشكل دارم .
چون تمام بحثي كه كردم براي همين بود كه خصوصي سازي اين شكلي فايده اي نداره و اتفاقا تمام هم و غم افراد دست اندركار بايد در اين راستا باشه كه تيم ها با ريشه و با هويت اصالتشون رو حفظ كنند .
دوست عزيز اين رو بدونيد كه يك تيم فوتبال ( نگفتم باشگاه چون باشگاههاي چنداني هم در سطح كشور متاسفانه نداريم ) يك كامپيوتر نيست .

حالا در ايران بيشتر تيمهاي خصوصي شده مال كارخونه ها هستند.مثل همين سپاهان كه مال فولاد شده و حالا ديگه باشگاه قبلي نيست!و اگه مدير عامل شركت نخواد اصلا" هيچ اسپانسري هم از تيم حمايت مالي نميكنه تا اونم مارك اسپانسر رو تبليغ كنه و مي تونه مارك خودش رو تبليغ كنه!!...ولي اگه يه روزي بيشتر سهام اين تيم دست يكفرد شخصي باشه اون شخص مي تونه تصميم بگيره كه تيم خط مشي ديگه اي هم داشته باشه و يا نه و يا اسپانسر هم داشته باشه و يا نه!در كل منظورم اينه كه وقتي تيمي فروخته شد ديگه هويت اون تيم هم فروخته شد و نبايد انتظار داشت كه اين تيم همون تيم قبليه!!

در زمينه اسپانسرينگ هم موضوع روشنه . هدف از خصوصي سازي نهايتا سوددهي هست . بنابراين اينكه مديرعامل دلش نخواد مثلا اسپانسري نداشته باشه اصلا با بحث خصوصي سازي در تضاده . ضمنا باز هم تاكيد مي كنم يك تيم فوتبال يك شي ء بي روح نيست كه راه به راه دست به دست بشه و هر كسي بنا به تعداد سهامش خط مشي براي تيم تعيين بكنه . حالا چرا اين حرفو ميزنم ؟ دليلش اينه كه تمام تيمها نياز به تماشاگر و هوادار دارن و بزرگترين تيمهاي حرفه اي جهان هم در خط مشي خودشون دنبال جذب تماشاگر يا همون روح تيم هستند و اگر قرار بشه شان يك تيم فوتبال تا اندازه يك قطعه زمين يا هر شيء خريدني انقدر پايين بياد و راه به راه فروخته بشه و خط مشيش عوض بشه ديگه تماشاگري باقي نخواهد ماند .
نهايتا ياداوري ميكنم كه با فروش يك تيم ؟!! ( اعتقاد دارم راه خصوصي سازي فروش تيمها نيست و اين شايد آخرين راه و بي ارزش ترين راه خصوصي سازي به زعم من است) نبايد هويت تيم فروخته بشه .

در آخر : همونطور كه mori عزيز هم گفتن اگر دوست داشتين يكبار ديگه پست قبليه من رو مطالعه كنيد تا بيشتر پي به منظور من در اين بحث ببريد. شاد و پيروز باشيد

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه شما اهل لفاظی نبودی!

شما راحت باش ما هم داریم از سخنان گهربارتون بهره میبریم.

اگه بهره ميبردي با حمايت از فوتبال دولتي داعيه دار اسپانسر نمي شدي:D ! درحاليكه اسپانسر در اصل مربوط به بخش خصوصيه و نه مربوط به بخش دولتي!!!;)

ضمنا" كنايه هم با لفاظي فرق داره!!!

خوش باشي

به نظر می رسه شما به درستی به حرف های دوست خوب مون جناب sasan s توجه نکرده اید. بحث اصلی اینه که صاحبان صنایع که هر کدام یک تیم فوتبال بیرون داده اند عمدتا مدیرانی دارند که فوتبالی نیستند و به همین دلیل به محض نتیجه نگرفتن در امور فنی تیم دخالت می کنند ...........
دوست من بنظر ميرسه شما اصلا" به بحث توجهي نكرده ايد!! مگه من گفته ام مديران فعلي كاملا" به فوتبال توجه دارند و فوتبال ما كاملا" خصوصي است؟؟!!!:cool:

منهم مي دونم كه اكثر مديران فعلي بجز بعضي ها فوتبالي نيستند و به فوتبال اهميت چنداني نمي دهند ولي اين بهتر و قابل قبول تر از وضعيت قبلي و يا وضعيت فعلي حاك بر استقلال و پرسپوليس كه دولتي هستند هست!

بهرحال گفتم اگر نه همه مديران بخش خصوصي, ولي بعضي از انها(مثل سايپا در فصل قبل و سپاهان فعلا") به فوتبال خودشون اهميت مي دهند و خوب چون خصوصي سازي گسترده تازه در كشور آغاز شده طبيعي است كه هنوز مديران فوتبالدوست سركار نباشند و تعويض آنها و يا متقاعد شدن آنها به سود دهي بيشتر بخش باشگاهي زمان ببرد!!!
بنابراين بحث اصلي و منظور اصلي اينه كه اين روند بايد با سرعت بيشتري انجام بشه تا اين مشكلات حل بشه و بحث اين نيست كه اين مشكلات غير ورزشي مديران نيست!! ولي چاره چيست؟؟شما مي خواهيد مثل قبل دولتي باقي بماند و مفتضح تر شود؟؟!مسلما" مي گوييد خير.پس چكار بايد كرد؟؟! جواب: همچنانكه قبلا" هم گفته ام بايد خصوصي سازي كرد ولي با سرعت بيشتر! , تا بخش خصوصي بطور كامل! , هدايت تيمها را بعهده بگيرد

شاید تیم پروین و استیل آذین مثال بهتری باشد برای داستان خصوصی سازی درست. ببینید هر چند الان این باشگاه حرفه ای نشده و امکانات قابل توجهی هم ندارد، اما این باشگاه وابسته به هیچ کس غیر از پروین و صاحب اصلی باشگاه نیست و کس دیگری نمی تواند اعمل نظر کند. فردا اگر این باشگاه قدرت پبدا کرد و رشد کرد آن وقت صاحبان صنایع مثلا فرض کنید ایران تایر (یا هر کارخانه ی دیگری!) می آیند در این باشگاه سرمایه گذاری می کنند
همين استيل آذيني كه شما گفتيد من قبلا" هم به آن اشاره كرده ام!! و بنظر من بخاطر خصوصي كامل بودنش و با مربيگري با تجربه علي پروين خيلي هم موفق خواهد شد و حتي خواستم اسم آنرا هم بياورم ولي نياوردم:,...

مستتر در اين قسمت از نوشته هاي قبليم:

به تيمهاي غير مطرح خصوصي فعلي هم كاري نداريم كه بعلت ضعف ماليشون در ليگ برتر نيستن..ولي تيمهاي بزرگ كه دست دولت هستن زمان ميبره تا كاملا" به بخش خصوصي داده بشن

ولي دوست من, ما از صفر شروع نمي كنيم كه مثل علي پروين تيم درست كنيم!!!متاسفانه تيمهاي موجود و قوي و مطرح ما همگي دولتي هستن و بايد به كسي واگذار بشن تا خصوصي بشن!!!

تيم خصوصي تازه بپا خواسته شما مثل تيم استيل اذين نمي تواند به سبب ضعفهاي مالي كه گفتم در ليگ برتر حضور پيدا كند و بنابراين براي بدست گرفتن تيمهاي بزرگ هم بايد انها خريداري بشوند و دولت آنها را كه متعلق به كارخانه است با كارخانه مي فروشد!بهر حال اگر كسي توانايي خريد كارخانه و تيمش را دارد بسم الله بفرمايد وكسي هم جلويش را نگرفته! تيم را بخرد و در ليگ برتر خودش مثل استيل اذين هدايتش كند!! و يا تيمهايي مثل استيل آذين را كه از اول خصوصي هست بيارند در ليگ برتر!!

بهر حال ما با اين واقعيت سروكار داريم!!من هم نمي گويم وضعيت فعلي خوب است ولي از گذشته كه تماما" دولتي بود بهتر است و اين دوران گذر بايد سپري شود تا فوتبال ما كاملا" حرفه اي و خصوصي شود و چه تيمهاي تازه فروخته شده كارخانه اي خصوصي كامل شوندو چه تمهاي تازه بپا خواسته رشد زياد از نظر افراد و توانايي مالي داشته باشند تا در ليگ برتر حضور پيدا كنند!!...

اگر این باشگاه قدرت پبدا کرد و رشد کرد آن وقت صاحبان صنایع مثلا فرض کنید ایران تایر (یا هر کارخانه ی دیگری!) می آیند در این باشگاه سرمایه گذاری می کنند و می شوند اسپانسر، دقت کنید که اینها فقط اسپانسر می شوند نه تصمیم گیرنده و دخالت کننده در امور فنی باشگاه! کلید مشکلات در اینجاست،

بله و خودشما دقت كنيد كه ما هم گفته ايم اسپانسر براي تبليغات و كي گفته ايم تصميم گيرنده؟؟!

اگر در جايي ديگر گفته ايم تصمصم گيرنده!, آن زماني است كه تيم بزرگي سهام داشته باشد و بيشتر سهام ان در دست يك نفر باشد!...

در نتیجه حرف آخر ساسان عزیز هم کی می گوید یک دهه یا دو دهه زمان می حواهد هم درست است و اگر واقع بین باشیم باید برای این پروژه سرمایه گذاری وسیعی انجام بدهیم.

در نتيجه اگر همه به اصل مطلب دقت كنيم زودتر به نتيجه ميرسيم و بله همانطور كه گفته ام سرمايه ها و زمان تقريبا" زيادي لازم است تا باشگاههاي دولتي بصورت كامل خريده شوند و اصلاح شوند و بهرحال اين زمان طبق قانون تا سال 1393 است كه تقريبا" مي شود 7 سال ولي آنچه كه مهم است بهر حال اين روند بايد طي شود!و حالا شما اگر خيلي مايليد آنرا دو دهه بگيريد

سلام جناب لين حو
دقيقا با همين طرز تفكر مشكل دارم .
چون تمام بحثي كه كردم براي همين بود كه خصوصي سازي اين شكلي فايده اي نداره و اتفاقا تمام هم و غم افراد دست اندركار بايد در اين راستا باشه كه تيم ها با ريشه و با هويت اصالتشون رو حفظ كنند .
سلام دوست عزيز

دوست عزيز, من هم دوست دارم تيمهاي با ريشه و اصالت داشته باشيم ولي نداريم كه!! من نمي دانم شما با كدام طرز تفكر مشكل داريد؟؟! اينكه تمام تيمهاي ما وابسته به كارخانجات دولتي و يا ادارات دولتي مثل تربيت بدني هستند و بايد خصوصي شوند؟!

دوست عزيز اين رو بدونيد كه يك تيم فوتبال ( نگفتم باشگاه چون باشگاههاي چنداني هم در سطح كشور متاسفانه نداريم ) يك كامپيوتر نيست .

دوست عزيز,منهم مي دونم بهتره يك تيم يك كامپيوتر نباشه ولي متاسفانه فعلا" هست و اينطوريه و بايد با واقعيت كنار اومد! و سپس آنرا اصلاح كرد!...البته منظور من از كامپيوتر فقط قسمت سخت افزاري ان نبود بلكه منظورم اين بود كه بهرحال همچنانكه يك كامپيوتر فروخته مي شه و مي توان به ان نرم افزارهاي بهتري نصب كرد بالاخره يك تيم هم فروخته مي شه و مي توان به آن نرم افزارهاي بهتري نصب كرد و آنرا طوري هدايت كرد كه كاركرد بهتري داشته باشه.

و بهرحال همانطور كه گفتم واقعيت دنياي فوتبالي ما فعلا" متاسفانه همينه و حتي تيمهاي اروپايي هم مثل يك كامپيوتري شدن كه هرچي مديران فني و يا رئيسان باشگاه ديكته مي كنند, همان مي شود! و مثل يك برنامه تكراري و خسته كننده بهمان عمل مي شود. اتفاقا" همانطور كه قبلا" هم در اول پستم در پاسخ به شما با رنگ قرمز هاي لايت كردم من هم مايلم كه بيشتر بصورت هنري با فوتبال برخورد شود تا زيباييهاي ان نشان داده شود ولي چند نفر از مالكان اروپايي حتي به فوتبال اهميت مي دهند و دوست دارند كه فوتبال زيبا و متعصب بازي شود؟؟همه انها مايلند تيمشان فقط نبازد و ببرد و حالا چه بسر فوتبال ميايد و زيبايي فوتبال چه مي شود نمي خواهند بدانند و نمي توانند!!..و اين است كه فوتبال اروپا هم بنظر من فقط براي نگاه كوتاه مدت و كوته بينانه پولسازي ساخته شده است و متاسفانه هر روز بيشتر ماشيني مي شود مثل همان سخت افزار كامپيوتر!! وديگر چنگ انچناني هم بدل نمي زند!!و فقط از مريبان نتيجه مي خواهند!! با بازي سفت و سخت محافظه كارانه!.. بدون فوتبال شناور!.. با دفاع مرتب و مزخرف آفسايد گيري!..

در حاليكه مي بينيم فوتبال برزيل از اين فوتبال ماشيني و سفت و سخت بدور است و در مقايسه شايد 30% هزينه فوتبال اروپايي هم در آنجا هزينه نمي شود ولي فوتبالش هميشه سرتر و ترو تازه تر از فوتبال اروپاست و هميشه هم با چند برابر برتريت قهرمان مي شود و اين به سبب اين است كه فوتبالش هنوز احساسي و هنرمندانه است و هنوز به پول و نگاههاي مالكيتي صرفا" پول پرستانه تبديل نشده است.

نهايتا ياداوري ميكنم كه با فروش يك تيم ؟!! ( اعتقاد دارم راه خصوصي سازي فروش تيمها نيست و اين شايد آخرين راه و بي ارزش ترين راه خصوصي سازي به زعم من است) نبايد هويت تيم فروخته بشه .

در آخر : همونطور كه mori عزيز هم گفتن اگر دوست داشتين يكبار ديگه پست قبليه من رو مطالعه كنيد تا بيشتر پي به منظور من در اين بحث ببريد. شاد و پيروز باشيد

همانطور كه گفتم من خودم كاملا" با فوتبال ارزشي موافق هستم ولي بهرحال بهتر است روي واقعيت موجود صحبت كنيم و شما هم در نظر بگيريد كه متاسفانه اين طبقه بندي ها در فوتبال دنياي ما و همانطور كه گفته ام حتي از سرچشمه آن هست و تيمها اكثرا" براي فخرفروشي مالكان و يا پولسازي از اسپانسرها در دست سرمايه داران هستند و كمتر تيمي مثل بارسلونا براي اعتقاد و هويت ارزشي منطقه كاتالانياي خود فوتبال بازي مي كند كه خود من هم طرفدار اين تيم و اين نوع فوتبال هستم كه همانطور كه مي بينيم وقتي فوتبال از پول و جاه طلبي دور مي شود ارزش و هنري به نمايش مي گذارد كه حتي نمي توان با پول انرا خريد!!ولي امروزه تقريبا" اين نوع فوتبال را فقط در بارسلونا و تيم برزيل مي بينيم!...

در هر حال به اميد و آرزوي ارزشي شدن هرچه بيشتر فوتبال در همه نقاط دنيا و تشكيل تمام زواياي زيباي اين ورزش هنرمندانه!!

پيروز باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوست عزيز

دوست عزيز, من هم دوست دارم تيمهاي با ريشه و اصالت داشته باشيم ولي نداريم كه!! من نمي دانم شما با كدام طرز تفكر مشكل داريد؟؟! اينكه تمام تيمهاي ما وابسته به كارخانجات دولتي و يا ادارات دولتي مثل تربيت بدني هستند و بايد خصوصي شوند؟!

دوست عزيز
اگر پست قبلي و قبلتر من رو با دقت بيشتري ميخونديد حتما متوجه مخالفت من با طرز تفكر خريد و فروش تيمهاي با ريشه و با تاريخ ميشديد.

دوست عزيز,منهم مي دونم بهتره يك تيم يك كامپيوتر نباشه ولي متاسفانه فعلا" هست و اينطوريه و بايد با واقعيت كنار اومد! و سپس آنرا اصلاح كرد!...البته منظور من از كامپيوتر فقط قسمت سخت افزاري ان نبود بلكه منظورم اين بود كه بهرحال همچنانكه يك كامپيوتر فروخته مي شه و مي توان به ان نرم افزارهاي بهتري نصب كرد بالاخره يك تيم هم فروخته مي شه و مي توان به آن نرم افزارهاي بهتري نصب كرد و آنرا طوري هدايت كرد كه كاركرد بهتري داشته باشه
.

يك مشكل ديگرم هم اينست كه چرا بايد تنها راه حل ،فروش تيمها به هر كسي يا هر سازماني باشه
.
اتفاقا" همانطور كه قبلا" هم در اول پستم در پاسخ به شما با رنگ قرمز هاي لايت كردم من هم مايلم كه بيشتر بصورت هنري با فوتبال برخورد شود تا زيباييهاي ان نشان داده شود ولي چند نفر از مالكان اروپايي حتي به فوتبال اهميت مي دهند و دوست دارند كه فوتبال زيبا و متعصب بازي شود؟؟
بحث ما بحث خصوصي سازي و نحوه اون بود نه شيوه بازي تيمهاي جهان

همه انها مايلند تيمشان فقط نبازد و ببرد و حالا چه بسر فوتبال ميايد و زيبايي فوتبال چه مي شود نمي خواهند بدانند و نمي توانند!!..و اين است كه فوتبال اروپا هم بنظر من فقط براي نگاه كوتاه مدت و كوته بينانه پولسازي ساخته شده است و متاسفانه هر روز بيشتر ماشيني مي شود مثل همان سخت افزار كامپيوتر!! وديگر چنگ انچناني هم بدل نمي زند!!و فقط از مريبان نتيجه مي خواهند!! با بازي سفت و سخت محافظه كارانه!.. بدون فوتبال شناور!.. با دفاع مرتب و مزخرف آفسايد گيري!..

در حاليكه مي بينيم فوتبال برزيل از اين فوتبال ماشيني و سفت و سخت بدور است و در مقايسه شايد 30% هزينه فوتبال اروپايي هم در آنجا هزينه نمي شود ولي فوتبالش هميشه سرتر و ترو تازه تر از فوتبال اروپاست و هميشه هم با چند برابر برتريت قهرمان مي شود و اين به سبب اين است كه فوتبالش هنوز احساسي و هنرمندانه است و هنوز به پول و نگاههاي مالكيتي صرفا" پول پرستانه تبديل نشده است.

همانطور كه گفتم من خودم كاملا" با فوتبال ارزشي موافق هستم ولي بهرحال بهتر است روي واقعيت موجود صحبت كنيم و شما هم در نظر بگيريد كه متاسفانه اين طبقه بندي ها در فوتبال دنياي ما و همانطور كه گفته ام حتي از سرچشمه آن هست و تيمها اكثرا" براي فخرفروشي مالكان و يا پولسازي از اسپانسرها در دست سرمايه داران هستند و كمتر تيمي مثل بارسلونا براي اعتقاد و هويت ارزشي منطقه كاتالانياي خود فوتبال بازي مي كند كه خود من هم طرفدار اين تيم و اين نوع فوتبال هستم كه همانطور كه مي بينيم وقتي فوتبال از پول و جاه طلبي دور مي شود ارزش و هنري به نمايش مي گذارد كه حتي نمي توان با پول انرا خريد!!ولي امروزه تقريبا" اين نوع فوتبال را فقط در بارسلونا و تيم برزيل مي بينيم!...

در هر حال به اميد و آرزوي ارزشي شدن هرچه بيشتر فوتبال در همه نقاط دنيا و تشكيل تمام زواياي زيباي اين ورزش هنرمندانه!!

پيروز باشيد

دوست خوبم اصلا صحبتهاي من درباره نحوه بازي تيمها نيست . نميدانم كدام كلمه در جملات قبلي باعث شد ذهن شما به بازي خلاقانه و هنرمندانه برود.
من درباره خصوصي سازي اعتقاد به اين مساله دارم كه باشگاهها بايد تبديل به بنگاه اقتصادي بشوند (راسا نه با آويزان شدن به سرمايه كارخانجات يا دولت) . اينگونه كه با برنامه هاي كلان و با وامهاي بانكهاي دولتي يا خصوصي با بهره پايين شروع به تبديل شدن به باشگاه با چارت عملياتي - اجرايي ، آموزشي و فني حرفه اي شوند ، ضمن اينكه تيمها بايد امكانات لازمه يك باشگاه را براي خود فراهم كنند. ورود و خروج نقدينگي بايد مشخص باشد . اسپانسرها بايد معلوم شوند . امتياز حق پخش تلويزيوني بايد تعيين شود . بازيكنان و مربيان حرفه اي به تدريج به فوتبال تزريق شوند و از همه مهمتر مديراني كه با علم سرمايه گذاري و درآمد زايي در گرايش ورزش آشنا باشند در ابتدا حتي از كشورهاي ديگر وارد شوند و سپس براي كشور تربيت شوند.(تا بحال كه خود در ايران چنين مديري را زيارت نكرده ام) البته اين قضيه زمان گير است و براي همين در دو پست قبلتر اشاره اي به يكي دو دهه كار داشتم .
نهايتا دوست خوبم فكر مي كنم تفكرات من و شما در زمينه خصوصي سازي و حرفه اي شدن در فوتبال تفاوتهاي عمده دارد كه شايد طبيعي هم باشد . خوشحال شدم از هم صحبتي با شما . شاد و پيروز باشي

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ششصدمین دیدار تیم فوتبال استقلال تهران در لیگ فوتبال ایران روز جمعه در برابر صنعت نفت آبادان برگزار می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا