خوبه شما اهل لفاظی نبودی!
شما راحت باش ما هم داریم از سخنان گهربارتون بهره میبریم.
اگه بهره ميبردي با حمايت از فوتبال دولتي داعيه دار اسپانسر نمي شدي

! درحاليكه اسپانسر در اصل مربوط به بخش خصوصيه و نه مربوط به بخش دولتي!!!
ضمنا"
كنايه هم با
لفاظي فرق داره!!!
خوش باشي
به نظر می رسه شما به درستی به حرف های دوست خوب مون جناب sasan s توجه نکرده اید. بحث اصلی اینه که صاحبان صنایع که هر کدام یک تیم فوتبال بیرون داده اند عمدتا مدیرانی دارند که فوتبالی نیستند و به همین دلیل به محض نتیجه نگرفتن در امور فنی تیم دخالت می کنند ...........
دوست من بنظر ميرسه شما اصلا" به بحث توجهي نكرده ايد!! مگه من گفته ام مديران فعلي كاملا" به فوتبال توجه دارند و فوتبال ما كاملا" خصوصي است؟؟!!!
منهم مي دونم كه اكثر مديران فعلي بجز بعضي ها فوتبالي نيستند و به فوتبال اهميت چنداني نمي دهند ولي اين بهتر و قابل قبول تر از وضعيت قبلي و يا وضعيت فعلي حاك بر استقلال و پرسپوليس كه دولتي هستند هست!
بهرحال گفتم اگر نه همه مديران بخش خصوصي, ولي بعضي از انها(مثل سايپا در فصل قبل و سپاهان فعلا") به فوتبال خودشون اهميت مي دهند و خوب چون خصوصي سازي گسترده تازه در كشور آغاز شده طبيعي است كه هنوز مديران فوتبالدوست سركار نباشند و تعويض آنها و يا متقاعد شدن آنها به سود دهي بيشتر بخش باشگاهي زمان ببرد!!!
بنابراين بحث اصلي و منظور اصلي اينه كه اين روند بايد با سرعت بيشتري انجام بشه تا اين مشكلات حل بشه و
بحث اين نيست كه اين مشكلات غير ورزشي مديران نيست!! ولي چاره چيست؟؟شما مي خواهيد مثل قبل دولتي باقي بماند و مفتضح تر شود؟؟!مسلما" مي گوييد خير.پس چكار بايد كرد؟؟! جواب: همچنانكه قبلا" هم گفته ام بايد خصوصي سازي كرد
ولي با سرعت بيشتر! , تا بخش خصوصي
بطور كامل! , هدايت تيمها را بعهده بگيرد
شاید تیم پروین و استیل آذین مثال بهتری باشد برای داستان خصوصی سازی درست. ببینید هر چند الان این باشگاه حرفه ای نشده و امکانات قابل توجهی هم ندارد، اما این باشگاه وابسته به هیچ کس غیر از پروین و صاحب اصلی باشگاه نیست و کس دیگری نمی تواند اعمل نظر کند. فردا اگر این باشگاه قدرت پبدا کرد و رشد کرد آن وقت صاحبان صنایع مثلا فرض کنید ایران تایر (یا هر کارخانه ی دیگری!) می آیند در این باشگاه سرمایه گذاری می کنند
همين استيل آذيني كه شما گفتيد من قبلا" هم به آن اشاره كرده ام!! و بنظر من بخاطر خصوصي كامل بودنش و با مربيگري با تجربه علي پروين خيلي هم موفق خواهد شد و حتي خواستم اسم آنرا هم بياورم ولي نياوردم:,...
مستتر در اين قسمت از نوشته هاي قبليم:
به تيمهاي غير مطرح خصوصي فعلي هم كاري نداريم كه بعلت ضعف ماليشون در ليگ برتر نيستن..ولي تيمهاي بزرگ كه دست دولت هستن زمان ميبره تا كاملا" به بخش خصوصي داده بشن
ولي دوست من, ما از صفر شروع نمي كنيم كه مثل علي پروين تيم درست كنيم!!!متاسفانه تيمهاي موجود و قوي و مطرح ما همگي دولتي هستن و بايد به كسي واگذار بشن تا خصوصي بشن!!!
تيم خصوصي تازه بپا خواسته شما مثل تيم استيل اذين نمي تواند به سبب ضعفهاي مالي كه گفتم در ليگ برتر حضور پيدا كند و بنابراين براي بدست گرفتن تيمهاي بزرگ هم بايد انها خريداري بشوند و دولت آنها را كه متعلق به كارخانه است با كارخانه مي فروشد!بهر حال اگر كسي توانايي خريد كارخانه و تيمش را دارد بسم الله بفرمايد وكسي هم جلويش را نگرفته! تيم را بخرد و در ليگ برتر خودش مثل استيل اذين هدايتش كند!! و يا تيمهايي مثل استيل آذين را كه از اول خصوصي هست بيارند در ليگ برتر!!
بهر حال ما با اين واقعيت سروكار داريم!!من هم نمي گويم وضعيت فعلي خوب است ولي از گذشته كه تماما" دولتي بود بهتر است و اين دوران گذر بايد سپري شود تا فوتبال ما كاملا" حرفه اي و خصوصي شود و چه تيمهاي تازه فروخته شده كارخانه اي خصوصي كامل شوندو چه تمهاي تازه بپا خواسته رشد زياد از نظر افراد و توانايي مالي داشته باشند تا در ليگ برتر حضور پيدا كنند!!...
اگر این باشگاه قدرت پبدا کرد و رشد کرد آن وقت صاحبان صنایع مثلا فرض کنید ایران تایر (یا هر کارخانه ی دیگری!) می آیند در این باشگاه سرمایه گذاری می کنند و می شوند اسپانسر، دقت کنید که اینها فقط اسپانسر می شوند نه تصمیم گیرنده و دخالت کننده در امور فنی باشگاه! کلید مشکلات در اینجاست،
بله و خودشما دقت كنيد كه ما هم گفته ايم اسپانسر براي تبليغات و كي گفته ايم تصميم گيرنده؟؟!
اگر در جايي ديگر گفته ايم تصمصم گيرنده!, آن زماني است كه تيم بزرگي سهام داشته باشد و بيشتر سهام ان در دست يك نفر باشد!...
در نتیجه حرف آخر ساسان عزیز هم کی می گوید یک دهه یا دو دهه زمان می حواهد هم درست است و اگر واقع بین باشیم باید برای این پروژه سرمایه گذاری وسیعی انجام بدهیم.
در نتيجه اگر همه به اصل مطلب دقت كنيم زودتر به نتيجه ميرسيم و بله همانطور كه گفته ام سرمايه ها و زمان تقريبا" زيادي لازم است تا باشگاههاي دولتي بصورت كامل خريده شوند و اصلاح شوند و بهرحال اين زمان طبق قانون تا سال 1393 است كه تقريبا" مي شود 7 سال ولي آنچه كه مهم است بهر حال اين روند بايد طي شود!و حالا شما اگر خيلي مايليد آنرا دو دهه بگيريد
سلام جناب لين حو
دقيقا با همين طرز تفكر مشكل دارم .
چون تمام بحثي كه كردم براي همين بود كه خصوصي سازي اين شكلي فايده اي نداره و اتفاقا تمام هم و غم افراد دست اندركار بايد در اين راستا باشه كه تيم ها با ريشه و با هويت اصالتشون رو حفظ كنند .
سلام دوست عزيز
دوست عزيز, من هم دوست دارم تيمهاي با ريشه و اصالت داشته باشيم ولي نداريم كه!! من نمي دانم شما با كدام طرز تفكر مشكل داريد؟؟! اينكه تمام تيمهاي ما وابسته به كارخانجات دولتي و يا ادارات دولتي مثل تربيت بدني هستند و بايد خصوصي شوند؟!
دوست عزيز اين رو بدونيد كه يك تيم فوتبال ( نگفتم باشگاه چون باشگاههاي چنداني هم در سطح كشور متاسفانه نداريم ) يك كامپيوتر نيست .
دوست عزيز,منهم مي دونم بهتره يك تيم يك كامپيوتر نباشه ولي متاسفانه فعلا" هست و اينطوريه و بايد با واقعيت كنار اومد! و سپس آنرا اصلاح كرد!...البته منظور من از كامپيوتر فقط قسمت سخت افزاري ان نبود بلكه منظورم اين بود كه بهرحال همچنانكه يك كامپيوتر فروخته مي شه و مي توان به ان نرم افزارهاي بهتري نصب كرد بالاخره يك تيم هم فروخته مي شه و مي توان به آن نرم افزارهاي بهتري نصب كرد و آنرا طوري هدايت كرد كه كاركرد بهتري داشته باشه.
و بهرحال همانطور كه گفتم واقعيت دنياي فوتبالي ما فعلا" متاسفانه همينه و حتي تيمهاي اروپايي هم مثل يك كامپيوتري شدن كه هرچي مديران فني و يا رئيسان باشگاه ديكته مي كنند, همان مي شود! و مثل يك برنامه تكراري و خسته كننده بهمان عمل مي شود. اتفاقا" همانطور كه قبلا" هم در اول پستم در پاسخ به شما با رنگ قرمز هاي لايت كردم من هم مايلم كه بيشتر بصورت هنري با فوتبال برخورد شود تا زيباييهاي ان نشان داده شود ولي چند نفر از مالكان اروپايي حتي به فوتبال اهميت مي دهند و دوست دارند كه فوتبال زيبا و متعصب بازي شود؟؟همه انها مايلند تيمشان فقط نبازد و ببرد و حالا چه بسر فوتبال ميايد و زيبايي فوتبال چه مي شود نمي خواهند بدانند و نمي توانند!!..و اين است كه فوتبال اروپا هم بنظر من فقط براي نگاه كوتاه مدت و كوته بينانه پولسازي ساخته شده است و متاسفانه هر روز بيشتر ماشيني مي شود مثل همان سخت افزار كامپيوتر!! وديگر چنگ انچناني هم بدل نمي زند!!و فقط از مريبان نتيجه مي خواهند!! با بازي سفت و سخت محافظه كارانه!.. بدون فوتبال شناور!.. با دفاع مرتب و مزخرف آفسايد گيري!..
در حاليكه مي بينيم فوتبال برزيل از اين فوتبال ماشيني و سفت و سخت بدور است و در مقايسه شايد 30% هزينه فوتبال اروپايي هم در آنجا هزينه نمي شود ولي فوتبالش هميشه سرتر و ترو تازه تر از فوتبال اروپاست و هميشه هم با چند برابر برتريت قهرمان مي شود و اين به سبب اين است كه فوتبالش هنوز احساسي و هنرمندانه است و هنوز به پول و نگاههاي مالكيتي صرفا" پول پرستانه تبديل نشده است.
نهايتا ياداوري ميكنم كه با فروش يك تيم ؟!! ( اعتقاد دارم راه خصوصي سازي فروش تيمها نيست و اين شايد آخرين راه و بي ارزش ترين راه خصوصي سازي به زعم من است) نبايد هويت تيم فروخته بشه .
در آخر : همونطور كه mori عزيز هم گفتن اگر دوست داشتين يكبار ديگه پست قبليه من رو مطالعه كنيد تا بيشتر پي به منظور من در اين بحث ببريد. شاد و پيروز باشيد
همانطور كه گفتم من خودم كاملا" با فوتبال ارزشي موافق هستم ولي بهرحال بهتر است روي واقعيت موجود صحبت كنيم و شما هم در نظر بگيريد كه متاسفانه اين طبقه بندي ها در فوتبال دنياي ما و همانطور كه گفته ام حتي از سرچشمه آن هست و تيمها اكثرا" براي فخرفروشي مالكان و يا پولسازي از اسپانسرها در دست سرمايه داران هستند و كمتر تيمي مثل بارسلونا براي اعتقاد و هويت ارزشي منطقه كاتالانياي خود فوتبال بازي مي كند كه خود من هم طرفدار اين تيم و اين نوع فوتبال هستم كه همانطور كه مي بينيم وقتي فوتبال از پول و جاه طلبي دور مي شود ارزش و هنري به نمايش مي گذارد كه حتي نمي توان با پول انرا خريد!!ولي امروزه تقريبا" اين نوع فوتبال را فقط در بارسلونا و تيم برزيل مي بينيم!...
در هر حال به اميد و آرزوي ارزشي شدن هرچه بيشتر فوتبال در همه نقاط دنيا و تشكيل تمام زواياي زيباي اين ورزش هنرمندانه!!
پيروز باشيد