آنچه عیان است چه حاجت به بیان است؟!
کاپلو در مربیگری و "نتیجه گیری (چیزی که انگلیس بیش از هر چیزی بهش احتیاج داره)" یه نابغه ست و آینده هم مشخص خواهد کرد که بلاخره فدراسیون انگلیس یه تصمیم عاقلانه گرفت!
سلام دوست عزيز
در ادامه فرمايشات شما سوابق اين مربيه بزرگ رو اينجا قرار مي دم تا حداقل كساني كه يكطرفه به قاضي نميرن بتونن خودشون درباره كاپلو قضاوت كنند .
فابيو كاپلو اولين مربى در سرى A است كه در اولين فصل حضور كامل اش توانست اسكودتو را به دست آورد. اين مربى موفق توانست ۹ عنوان قهرمانى ليگ را با تيم هاى مختلف ايتاليايى و يك تيم اسپانيايى كسب كند. آشنايى حتى جزيى از عملكرد دن فابيو در ايتاليا و اسپانيا در طى اين ۹ فصل خالى از لطف نيست. در مطلب زير به بررسى عملكرد و شيوه هاى اين مربى بزرگ در طى اين ۹ فصل مى پردازيم.
< ميلان ۱۹۹۲ - ۱۹۹۱
ماركو فان باستن در خصوص ميلان آن فصل گفته: «فوتبال ما كامل نبود اما در اين فصل خيلى به فوتبال كامل نزديك شديم.»
فابيو كاپلو در اولين فصل كامل اش به عنوان مربى به موفقيتى دست يافت كه هيچ كس پيش از آن به اين مهم دست نيافته بود. كاپلو بدون حتى يك شكست قهرمان سرى A شد. او به سيستم ۲ - ۴ - ۴ ساكى وفادار ماند اما به جوانگرايى روى آورد. آلبرتينى ۲۰ ساله جانشين كارلو آنچلوتى كهنه كار شد. فان باستن ۲۵ گل براى ميلان به ثمر رساند، ميلانى ها در ۳۴ بازى ۷۴ گل به ثمر رسانده و تنها ۲۱ گل دريافت كرد.
< ميلان ۹۳ - ۱۹۹۲
پائولو مالدينى درخصوص ميلان آن فصل گفته: «كاپلو بسيار سختگير است اما او شيوه هاى ساكى را كامل كرد. كاپلو از من يك مرد ساخت.»
برلوسكونى در تابستان ،۱۹۹۲ ۳۴ ميليون پوند هزينه كرد و ژان پيرپاپن، بوبان، دژان استانكويچ استفانو ارانيو را به خدمت گرفت اما كاپلو از همه اين ستارگان در تركيب تيمش استفاده نمى كرد. ركورد شكست ناپذيرى ميلان پس از ۵۸ بازى در ماه مارس مقابل پارما شكسته شد.
< ميلان ۹۴ - ۱۹۹۳
ژان پيرپاپن اسطوره فرانسوى مى گويد: «اگر سيستم كاپلو از نظر تماشاگران كسل كننده است براى ما كه در داخل زمين بازى مى كنيم كسل كننده تر است.»
فصل ۹۴ - ۱۹۹۳ پايان دوران طلايى ميلان بود رايكارد و رودگوليت از اين تيم رفتند و فان باستن مصدوم شد. بدين ترتيب كاپلو سيستم تهاجمى را كنار گذاشت. ميلان در ۳۴ بازى ليگ تنها ۳۶ گل به ثمر رساند. البته شكست ۴ - صفر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان از اين قاعده مستثنى بود.
< ميلان ۹۶ - ۱۹۹۵
پاتريك ويرا مى گويد: «كاپلو هميشه از بهترين لغات براى انگيزه دادن به من استفاده مى كرد. در آن زمان بازيكنان با استعداد زيادى در ميلان حضور داشتند و جايى براى من نبود. اما كاپلو كارى كرد كه من به خودم ايمان بياورم.»
ميلان قهرمانى آن فصلش را مديون روبرتو باجو و ژرژ وه آ بود. كاپلو همچنان به سيستم ۲ - ۴ - ۴ وفادار مانده بود. ميلان با اختلاف ۸ امتياز نسبت به يوونتوس قهرمان شد.
< رئال مادريد ۹۶ - ۱۹۹۵
رائول در مورد شرايط آن فصل رئال مى گويد: «باشگاه در شرايط سختى قرار داشت اما كاپلو كارى كرد كه ما فهميديم او از ما چه مى خواهد.»
در ابتداى آن فصل به نظر مى رسيد بارسا با رونالدو غيرقابل توقف دوباره قهرمان شود.
بارسا در آن فصل ۱۰۲ گل به ثمر رساند اما در نهايت كاپلو قهرمان شد. موفقيت مادريد در آن فصل به دليل دفاع مستحكمش بود.
< رم ۲۰۰۱ - ۲۰۰۰
فرانچسكو توتى در خصوص كاپلو گفته بود: «كاپلو مربى بزرگى است كه مى داند چگونه بايد بازيكنانى چون كاسانو را مهار كند.»
در رم بود كه كاپلو توانايى هاى تاكتيكى اش را ثابت كرد.
او سيستم ۲ - ۴ - ۴ را كنار گذاشت و سيستم تهاجمى ۲ - ۱ - ۳ - ۴ را به كار گرفت تا بتواند به بهترين شكل از گابريل باتيستوتا، ماركو دلوكيو و فرانچسكو توتى استفاده كند.
< يوونتوس ۲۰۰۵ - ۲۰۰۴
پاول ندود در خصوص كاپلو مى گويد: «بدون شك او خط دفاع ما را سر و سامان بخشيد و از زمانى كه ليپى مربى تيم بود من خيلى بيشتر دفاع كردم اما اكنون يك هافبك محض هستم.» كاپلو در آن فصل باز هم به سيستم ۲ - ۴ - ۴ روى آورد. دفاع مستحكم و حضور ستاره اى چون ابراهيموويچ در خط حمله از جمله نقاط قوت اين تيم كاپلو بود.
< يوونتوس ۲۰۰۶ - ۲۰۰۵
آدريان موتو مى گويد: «كاپلو به بازيكنان كمك مى كند تا رشد كنند و پخته شوند. او در همه كارهايى كه انجام مى دهد بسيار دقيق است.»
يوونتوس در آن فصل با كسب ۹۱ امتياز قهرمان شد هر چند اين قهرمانى و قهرمانى فصل گذشته را به دليل رسوايى كالچو پولى از آنها گرفتند. اما كاپلو مى تواند باز هم به كارهايى كه در اين دو فصل انجام شده به خود افتخار كند.
< رئال مادريد ۲۰۰۷ - ۲۰۰۶
فابيو كاناوارو ايتاليايى هم درباره اين مربى ايتاليايى مى گويد: «دن فابيو عملگراست. او خيلى از كارها را دوست ندارد. او توانست شرايط اين تيم را تغيير دهد.»
در آن سال كاپلو بيمارى كهكشانى رئال را درمان كرد. اما مشكل اين بود كه برنابئويى ها طعم داروى كاپلو را دوست نداشتند و او را به بازى كسل كننده متهم كردند.