• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"فابيو كاپلو" به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس برگزيده شد

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
و اینی که شما میگی شانس بیاره دقیقه 10 گل نخوره واقعا نشون میده که شما داری یه طرفه به قاضی میری. همین اوتمار هیتسفلدی هم که شما ازش بعنوان یه اسطوره نام بردی هم در عرض 5 دقیقه بازی 2-0 برده رو در فینال جام قهرمانان از دست داد! پس این دلیلی برای ارزش گذاری روی یه مربی نمیتونه باشه.

دوست عزیز چند تا نکته رو بگم و برم:happy:

ثانیه 10 نه دقیقه 10.....خوب اگه دقیقه 10 بود که هر مربی ای تیمش هزار بار دقیقه 10 گل خورده:)

بعد هیتزفلد بازی فینال لیگ قهرمانان رو 1 بر 0 برده بود که در 2 دقیقه پایانی 2 بر 1 باخت و واگذار کرد...;)

منم که نیومدم رو مربی ارزش گذاری کنم و در واقع این وسط جانب داری کنم...من میگم کاپلو مربی خوبیه ولی بزرگ نیست به اندازه اونایی که ذکر کردم همین و بس...آینده همه چیز را مشخص می کنه:cool::cool::cool:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فکر نکنم اونقدر بی ارزش باشه
کاپلو تا حالا تو هر تیمی رفته با اون تیم به یه قهرمانی رسیده تو میلان که بود قهرمان ایتالیا و جام باشگاه های اروپا کرد اومد رم اونم قهرمان لیگ ایتالیا کرد در حالی که هیچ کس انتظار نداشت به رئال رفت رئال رو هم قهرمان اسپانیا کرد دوباره یوونتوس اومد یوونتوس رو هم قهرمان کرد وقتی که دوباره رفت به رئال تیم بحران زده رئال رو احیا کرد و اونو قهرمان اسپانیا کرد
فکر نکنم مربیانی باشند تا حالا انقدر در کارشون موفق بوده باشند
وخوبیش اینه که تو هر تیمی که رفته موفق بوده
و به یه موفقیت دلخوش نبوده مثل امه زاکه (مربی فرانسه در جام جهانی 98)
و اینکه فکر کنم کاپلو یه سطح از هیتسفیلد و ونگر بالاتر باشه (البته نظر منه):)
فکر کنم شما با ایتالیا مشکل داری نه کاپلو

البته درست می فرمایید اما در مورد یووه هم بگید که یکیش(البته تا حالا یکیش اثبات شده و معلوم نیست بعدیش کی معلوم میشه) با تبانی و خرید داوران و تعیین داوران و کمک داوران و هزار تا ... دیگه بود...و گرنه از پس تیمی مثل ناپولی و آمپولی و پیاچنزا:blink: و .... هم بر نمیومد:lol:

البته اوتی 2 تا قهرمانی در لیگ قهرمانان داره و کاپلو یکی:)تازه یه بار هم فینالیست بوده ولی ناباورانه جام رو از دست داده:(

قهرمانی در رقابت های داخلی هم سر به فلک می کشه....البته یه بار هم جام بین قاره ای برده و فکر کنم با دورتموند هم سوپر جام و جام بین قاره ای رو برده باشه:)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
وقتی که دوباره رفت به رئال تیم بحران زده رئال رو احیا کرد و اونو قهرمان اسپانیا کرد
فکر کنم شما با ایتالیا مشکل داری نه کاپلو
خداییش دیگه اینو همه میدونن که پارسال رئال به خاطر ضعف بارسلونا قهرمان شد نه قدرت خودش اگه این یارو رئال رو احیا کرده بود اینجوری با تیپا بیرونش نمینداختن

واقعا فکر میکنید فوتبال حرفه ای دنیا این کلمات رو قبول داره؟! :blink:

البته مقایسه ی شما بین کاپلو و محمود یاوری کاملا مشخصه که حرفه ای نظر ندادی!

اینکه دنیای حرفه ای فوتبال این حرفا رو قبول داره یا نه مسئله اییه که من و شما در جایگاه اظهار نظر دربارش نیستیم چون درباره ی دنیای حرفه ای فوتبال اظهار نظر کردن کارنامه میخاد
من همون اولم گفتم کاپلو مربی بزرگیه ولی به درد همون فوتبال بیمار ایتالیا میخوره...در ضمن محمود یاوری هم واسه خودش مربیه و کارنامه داره سابقه ش هم خیلی از کاپلو بیشتره ولی این سابقه هیچ کمکی بهش نمیکنه چون اصولا سابقه حرف اول رو نمیزنه....
من دلم برای عهد و عیال دون فابیو میسوزه چون مطمئنم دو سال دیگه طرفدارای انگلیس میریزن توی خونه ش زن و بچشو گروگان میگیرن...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

ثانیه 10 نه دقیقه 10.....خوب اگه دقیقه 10 بود که هر مربی ای تیمش هزار بار دقیقه 10 گل خورده:)

بعد هیتزفلد بازی فینال لیگ قهرمانان رو 1 بر 0 برده بود که در 2 دقیقه پایانی 2 بر 1 باخت و واگذار کرد...;)

منم که نیومدم رو مربی ارزش گذاری کنم و در واقع این وسط جانب داری کنم...من میگم کاپلو مربی خوبیه ولی بزرگ نیست به اندازه اونایی که ذکر کردم همین و بس...آینده همه چیز را مشخص می کنه:cool::cool::cool:

من با اون جمله ای که گفتید؛موافق نیستم؛ضمن اینکه خودم طرفدار منچستر هستم؛اما باید به این نکته توجه کنیم که مربی که تو چند تیم نتیجه می گیره با مربی که سالها در یک تیم هست و نتیجه می گیره؛تفاوت دارن؛
ضمنا" کاپلو به اندازه کافی بزرگ هست؛
اما در مورد اینکه آینده همه چیز رو مشخص می کنه با شما هم عقیده ام؛به انتظار آینده می نشینیم؛:cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پدرام جان
كاملا باهات مخالفم . انشاء ا... خواهيم ديد . ولي شخصا مطمئنم كاپلو از تمام كساني كه اسم برديد تواناتره و نهايتا نتايج بهتري هم خواهد گرفت .

آنچه عیان است چه حاجت به بیان است؟! :rolleyes:

کاپلو در مربیگری و "نتیجه گیری (چیزی که انگلیس بیش از هر چیزی بهش احتیاج داره)" یه نابغه ست و آینده هم مشخص خواهد کرد که بلاخره فدراسیون انگلیس یه تصمیم عاقلانه گرفت! ;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

کاپلو در مربیگری و "نتیجه گیری (چیزی که انگلیس بیش از هر چیزی بهش احتیاج داره)" یه نابغه ست و آینده هم مشخص خواهد کرد که بلاخره فدراسیون انگلیس یه تصمیم عاقلانه گرفت! ;)

موافقم؛ضمن اینکه کاپلو از اون مربیهایی هست که نظم و دیسیپلین رو رعایت می کنه و سفت و سخت می گیره و این برای بازیکنای انگلیسی لازم هست:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

حالا شما این وسط غلط املایی میگیری!؟ :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

سلام دوست عزيز
در ادامه فرمايشات شما سوابق اين مربيه بزرگ رو اينجا قرار مي دم تا حداقل كساني كه يكطرفه به قاضي نميرن بتونن خودشون درباره كاپلو قضاوت كنند .

فابيو كاپلو اولين مربى در سرى A است كه در اولين فصل حضور كامل اش توانست اسكودتو را به دست آورد. اين مربى موفق توانست ۹ عنوان قهرمانى ليگ را با تيم هاى مختلف ايتاليايى و يك تيم اسپانيايى كسب كند. آشنايى حتى جزيى از عملكرد دن فابيو در ايتاليا و اسپانيا در طى اين ۹ فصل خالى از لطف نيست. در مطلب زير به بررسى عملكرد و شيوه هاى اين مربى بزرگ در طى اين ۹ فصل مى پردازيم.

< ميلان ۱۹۹۲ - ۱۹۹۱
ماركو فان باستن در خصوص ميلان آن فصل گفته: «فوتبال ما كامل نبود اما در اين فصل خيلى به فوتبال كامل نزديك شديم.»
فابيو كاپلو در اولين فصل كامل اش به عنوان مربى به موفقيتى دست يافت كه هيچ كس پيش از آن به اين مهم دست نيافته بود. كاپلو بدون حتى يك شكست قهرمان سرى A شد. او به سيستم ۲ - ۴ - ۴ ساكى وفادار ماند اما به جوانگرايى روى آورد. آلبرتينى ۲۰ ساله جانشين كارلو آنچلوتى كهنه كار شد. فان باستن ۲۵ گل براى ميلان به ثمر رساند، ميلانى ها در ۳۴ بازى ۷۴ گل به ثمر رسانده و تنها ۲۱ گل دريافت كرد.

< ميلان ۹۳ - ۱۹۹۲
پائولو مالدينى درخصوص ميلان آن فصل گفته: «كاپلو بسيار سختگير است اما او شيوه هاى ساكى را كامل كرد. كاپلو از من يك مرد ساخت.»
برلوسكونى در تابستان ،۱۹۹۲ ۳۴ ميليون پوند هزينه كرد و ژان پيرپاپن، بوبان، دژان استانكويچ استفانو ارانيو را به خدمت گرفت اما كاپلو از همه اين ستارگان در تركيب تيمش استفاده نمى كرد. ركورد شكست ناپذيرى ميلان پس از ۵۸ بازى در ماه مارس مقابل پارما شكسته شد.

< ميلان ۹۴ - ۱۹۹۳
ژان پيرپاپن اسطوره فرانسوى مى گويد: «اگر سيستم كاپلو از نظر تماشاگران كسل كننده است براى ما كه در داخل زمين بازى مى كنيم كسل كننده تر است.»
فصل ۹۴ - ۱۹۹۳ پايان دوران طلايى ميلان بود رايكارد و رودگوليت از اين تيم رفتند و فان باستن مصدوم شد. بدين ترتيب كاپلو سيستم تهاجمى را كنار گذاشت. ميلان در ۳۴ بازى ليگ تنها ۳۶ گل به ثمر رساند. البته شكست ۴ - صفر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان از اين قاعده مستثنى بود.

< ميلان ۹۶ - ۱۹۹۵
پاتريك ويرا مى گويد: «كاپلو هميشه از بهترين لغات براى انگيزه دادن به من استفاده مى كرد. در آن زمان بازيكنان با استعداد زيادى در ميلان حضور داشتند و جايى براى من نبود. اما كاپلو كارى كرد كه من به خودم ايمان بياورم.»
ميلان قهرمانى آن فصلش را مديون روبرتو باجو و ژرژ وه آ بود. كاپلو همچنان به سيستم ۲ - ۴ - ۴ وفادار مانده بود. ميلان با اختلاف ۸ امتياز نسبت به يوونتوس قهرمان شد.

< رئال مادريد ۹۶ - ۱۹۹۵
رائول در مورد شرايط آن فصل رئال مى گويد: «باشگاه در شرايط سختى قرار داشت اما كاپلو كارى كرد كه ما فهميديم او از ما چه مى خواهد.»
در ابتداى آن فصل به نظر مى رسيد بارسا با رونالدو غيرقابل توقف دوباره قهرمان شود.
بارسا در آن فصل ۱۰۲ گل به ثمر رساند اما در نهايت كاپلو قهرمان شد. موفقيت مادريد در آن فصل به دليل دفاع مستحكمش بود.

< رم ۲۰۰۱ - ۲۰۰۰
فرانچسكو توتى در خصوص كاپلو گفته بود: «كاپلو مربى بزرگى است كه مى داند چگونه بايد بازيكنانى چون كاسانو را مهار كند.»
در رم بود كه كاپلو توانايى هاى تاكتيكى اش را ثابت كرد.
او سيستم ۲ - ۴ - ۴ را كنار گذاشت و سيستم تهاجمى ۲ - ۱ - ۳ - ۴ را به كار گرفت تا بتواند به بهترين شكل از گابريل باتيستوتا، ماركو دلوكيو و فرانچسكو توتى استفاده كند.
< يوونتوس ۲۰۰۵ - ۲۰۰۴
پاول ندود در خصوص كاپلو مى گويد: «بدون شك او خط دفاع ما را سر و سامان بخشيد و از زمانى كه ليپى مربى تيم بود من خيلى بيشتر دفاع كردم اما اكنون يك هافبك محض هستم.» كاپلو در آن فصل باز هم به سيستم ۲ - ۴ - ۴ روى آورد. دفاع مستحكم و حضور ستاره اى چون ابراهيموويچ در خط حمله از جمله نقاط قوت اين تيم كاپلو بود.

< يوونتوس ۲۰۰۶ - ۲۰۰۵
آدريان موتو مى گويد: «كاپلو به بازيكنان كمك مى كند تا رشد كنند و پخته شوند. او در همه كارهايى كه انجام مى دهد بسيار دقيق است.»
يوونتوس در آن فصل با كسب ۹۱ امتياز قهرمان شد هر چند اين قهرمانى و قهرمانى فصل گذشته را به دليل رسوايى كالچو پولى از آنها گرفتند. اما كاپلو مى تواند باز هم به كارهايى كه در اين دو فصل انجام شده به خود افتخار كند.

< رئال مادريد ۲۰۰۷ - ۲۰۰۶
فابيو كاناوارو ايتاليايى هم درباره اين مربى ايتاليايى مى گويد: «دن فابيو عملگراست. او خيلى از كارها را دوست ندارد. او توانست شرايط اين تيم را تغيير دهد.»
در آن سال كاپلو بيمارى كهكشانى رئال را درمان كرد. اما مشكل اين بود كه برنابئويى ها طعم داروى كاپلو را دوست نداشتند و او را به بازى كسل كننده متهم كردند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
بعد از اينكه ديروز افتخارات كاپلوي بزرگ را در پستي برايتان نوشتم حالا صحبتهاي مربيان و بازيكنان سرشناس جهان در خصوص اين مربي را برايتان نقل مي كنم :

الكس فرگوسن (مربى منچستر): كار كمى لازم است تا تيم ملى انگليس به سطحى كه از آن انتظار مى رود برسد. فشار وحشتناكى به سرمربى انگليس وارد مى شود و كاپلو ۲ دقيقه پس از قبول اين پست آن را احساس كرد! براى تحمل اين فشار تجربه زيادى لازم است كه او دارد.
روى كين (كاپيتان اسبق منچستر و مربى ساندرلند): من تابستان با رود فان نيستلروى صحبت كردم و او برايم قسم خورد كه كاپلو جواهر است. به نظرم اين دقيقاً همان چيزى است كه انگليس در حال حاضر به آن نياز دارد. به كارنامه اش نگاه كنيد، فوق العاده است. برايش آرزوى موفقيت مى كنم.
زونمير بوبان (ملى پوش اسبق كرواسى كه با لباس ميلان زير نظر كاپلو قهرمان اروپا شد): او يك مرد سرسخت و يك مربى خوب است. شعور تاكتيكى او عالى است و به بهترين وجهى شما را براى مسابقه آماده مى كند. گاهى او در رختكن جنجال درست مى كند تا از بازيكنان بهتر بازى بگيرد. او شخصيت بسيار خاصى دارد.
ريموند دومنك (مربى فرانسه): با كاپلو شما مى توانيد رؤياى موفقيت هاى تازه را ببينيد. با او شما شانس هاى بسيارى پيدا مى كنيد، خيلى بيشتر از زمان اريكسون.
دينوزوف (مربى اسبق ايتاليا): او هر جا مى رود برنده است. فابيو در مورد انگليس مثل يك مادر راجع به بازى و يك معلم راجع به فوتبال فكر مى كند.
خوانده راموس (مربى تاتنهام): او را به خوبى مى شناسم. كاپلو يك حرفه اى بزرگ با كارنامه اى معتبر و بى حرف و حديث است. در مورد زبان هم فكر نكنم مشكلى داشته باشد. من او را در كنفرانسى در سوييس ديدم و خيلى خوب انگليسى حرف مى زد.
آريگو ساكى (مربى كهنه كار ايتاليايى): كاپلو براى اين سمت ايده آل است. اگر انگليس قابليت كسب عنوانى را داشته باشد اين كاپلو است كه مى تواند آن را برايش به ارمغان آورد.
رافا بنيتس (مربى ليورپول): او مربى بزرگى است، خوب كار مى كند و براى كارش ايده آل هاى جالبى دارد. كاپلو يك برنده است. اگر مى خواهيد چيز خاصى راجع به او بگويم فعلاً چيزى در ذهنم نيست اما كاپلو بسيار باتجربه است و همين كمك اش مى كند.
فرانك لمپارد (هافبك انگليس): عناوينى كه كاپلو برده به خوبى اعتبار او را نشان مى دهد. او خودش را به عنوان برنده و يك مربى موفق هرجايى كه رفته اثبات كرده است.
رودگوليت (بازيكن اسبق ميلان و مربى گالاكسى): شما خيلى خنديدن او را نمى بينيد و اين بستگى به حال آن روزش دارد اما كاپلو مى داند چه مى خواهد و شما يا بايد خودتان را با او وفق دهيد يا دردسر بزرگى برايتان پيش مى آيد.
جانفرانكو زولا (مهاجم اسبق چلسى و ايتاليا): حتى زمانى كه مورينيو هم در كورس رقابت بود، معتقد بودم كاپلو كاريزما، استعداد و تجربه بيشترى براى اين كار دارد.
كلوديو رانيرى (مربى يوونتوس): من فكر مى كنم او مى تواند قهرمان جام جهانى شود و از انگليس تيمى بسازد كه موجب وحشت و برانگيختن احترام ساير تيم ها در جهان شود. او يكى از بهترين هاست.
مارتين كيون (ملى پوش اسبق انگليس): به نظرم بازيكنان از دستورات او تبعيت خواهند كرد. فكر نكنم فوتبال او خيلى وسوسه انگيز باشد اما ما مى خواهيم به رقابت هاى مختلف راه پيدا كنيم و قهرمان شويم. پس كاپلو بهترين گزينه است.
منبع: BBC

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حرف هاى دن فابيو
(پس از پيروزى يك - صفر رئال مقابل ساراگوسا در ژانويه ۲۰۰۷): مردم مى گويند وقتى بحث فوتبال پيش مى آيد، من صبور نيستم، آنها حق دارند.
(پس از همان مسابقه مقابل ساراگوسا): من به اين مزخرفاتى كه بازيكنان، تماشاگران و مطبوعات مى گويند، گوش نمى دهم. چرا بايد وقتم را با گوش دادن به حرف هاى كسانى تلف كنم كه از من هوش كمترى دارند.
(پس از محروم كردن چند بازيكن رئال مادريد): بازيكنان بايد بدانند ما اين جا هستيم كه كار كنيم، جدى باشيم و حرفه اى، هر چند كه من اين حرف را در قالب مشت آهنين به آنها نمى گويم.
(در مصاحبه با سان): چگونه بازيكنانى حرفه اى در سطح بكام و اوون مى توانند چنين نمايش متفاوتى در لباس تيم ملى داشته باشند. واضح است كه اين پيراهن براى قهرمانان بزرگى مانند آنها خيلى خيلى سنگين است. يك مربى بيشتر از اينكه در تاكتيك يا تكنيك وارد باشد، بايد يك روانشناس بزرگ باشد. شما چگونه مى توانيد حادثه اى مثل حذف از يورو ۲۰۰۸ را توضيح دهيد؟
(مصاحبه با BBC نوامبر ۲۰۰۷): مبارزه به عنوان مربى تيم ملى انگليس چيزى كاملا متفاوت است. اين يك مبارزه بسيار سخت اما جذاب است.
(مصاحبه با سايت يوفا، سپتامبر ۲۰۰۶): در خانه ام هيچ عكسى از من به همراه عناوين و جام هايم وجود ندارد. چنين چيزهايى را داخل جعبه هايى بسته بندى مى كنم.
< منبع: BBC

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
"آريگو ساچي" سرمربي اسبق ميلان ايتاليا از اين كه انگليسي‌ها دشمن قديمي خود را به عنوان سرمربي انگليس اعلام كردند، شگفت زده شده است.
ساچي كه يكي از دوستان نزديك "فابيو كاپلو"، سرمربي جديد انگليسي است، گفت: «ما و انگليسي‌ها هيچ گاه در فوتبال دوستان خوبي براي يكديگر نبوده‌ايم. انتخاب كاپلو براي من بسيار غير منتظره بود.»
وي ادامه داده: «مي‌دانم كه كار در انگليس بسيار سخت است ولي از موفقيت فابيو مطمئن هستم، زيرا او مربي با دانشي است. اميدوارم او بتواند فوتبال نوين ايتاليا را به مردان مغرور انگليس بياموزد.»

گفتني است؛ كاپلو چندي پيش بهترين لحظه‌ي زندگي خود را گلزني به تيم ملي انگليس در ورزشگاه ويمبلي اعلام كرده بود!

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
"آريگو ساچي" سرمربي اسبق ميلان ايتاليا از اين كه انگليسي‌ها دشمن قديمي خود را به عنوان سرمربي انگليس اعلام كردند، شگفت زده شده است.
ساچي كه يكي از دوستان نزديك "فابيو كاپلو"، سرمربي جديد انگليسي است، گفت: «ما و انگليسي‌ها هيچ گاه در فوتبال دوستان خوبي براي يكديگر نبوده‌ايم. انتخاب كاپلو براي من بسيار غير منتظره بود.»
وي ادامه داده: «مي‌دانم كه كار در انگليس بسيار سخت است ولي از موفقيت فابيو مطمئن هستم، زيرا او مربي با دانشي است. اميدوارم او بتواند فوتبال نوين ايتاليا را به مردان مغرور انگليس بياموزد

گفتني است؛ كاپلو چندي پيش بهترين لحظه‌ي زندگي خود را گلزني به تيم ملي انگليس در ورزشگاه ويمبلي اعلام كرده بود!

فوتبال نوین ایتالیا؟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فوتبال مریض ایتالیا رو نمیخوایم.
مطمئنم که کاپلو به این چرت و پرتا اعتقاد نداره .
ایتالیایی ها برن تیماشون رو درست کنن نمیخواد فوتبال رو به انگلسی ها یاد بدن.
کاپلو در حدی نیست که بخواد به انگلیسی ها درس بده.
در ضمن حرف های پدرام عزیز کاملا تایید میشه.
به عنوان یه طرفدار تیم ملی انگلیس از اومدن کاپلو خوشحالم و مطمئنم موفق میشه ولی از اینکه مربی انگلیس یه ایتالیاییه خیلی ناراحتم.
کاش مورینیو قبول میکرد.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یوفا: "فابيو كاپلو" سرمربي جديد تيم ملي فوتبال انگليس معتقد است مي‌تواند اين تيم را به قهرماني در رقابتهاي جام جهاني نايل كند.

به گزارش یوفا: كاپلو ‪ ۶۱‬ساله كه ظهر روز دوشنبه رسما به عنوان سرمربي تيم ملي انگليس به رسانه‌ها معرفي مي‌شود، برنامه و اهداف خود براي اين تيم را پيشاپيش اعلام كرده است.

وي به روزنامه "نيوز آو ورلد" گفت: مي‌توانستم زندگي راحتي داشته باشم اما چالش را دوست دارم و بزرگترين چالش فوتبال، بالابردن تيم انگليس تا ستاره‌هاست.

كاپلو سپس با قاطعيت ادامه داد: من جام جهاني را خواهم برد. اگر اين هدف را نداشتم، اين مسئوليت را هم نمي‌پذيرفتم و به همان گلف بازي ادامه مي‌دادم. هر كاري خواهم كرد تا تيم انگليس موفق شود.

سرمربي سابق تيم‌هاي آث‌ميلان، يوونتوس، رم و رئال مادريد تاكيد كرد:
اين آخرين مسئوليت سرمربيگري است كه مي‌پذيرم. خداحافظي در اوج لذت بخش است.

همه مي‌خواهيم تلاش كنيم و سطح انتظارات بسيار بالاست اما فكر مي‌كنم با اين تيم، به موفقيت‌هاي بزرگي دست خواهيم يافت.

كاپلو، هفت سال قبل حتي پيش از انتخاب "اسون گوران اريكسون" به عنوان سرمربي، نامزد هدايت تيم انگليس بود.

وي در خاتمه گفت: مي‌خواهم در كشوري كه فوتبال مثل مذهب است، موفق شوم. همه در انگليس مي‌پرسند چرا اين تيم قهرماني ندارد.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فوتبال نوین ایتالیا؟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فوتبال مریض ایتالیا رو نمیخوایم.
مطمئنم که کاپلو به این چرت و پرتا اعتقاد نداره .
ایتالیایی ها برن تیماشون رو درست کنن نمیخواد فوتبال رو به انگلسی ها یاد بدن.
کاپلو در حدی نیست که بخواد به انگلیسی ها درس بده.
در ضمن حرف های پدرام عزیز کاملا تایید میشه.
به عنوان یه طرفدار تیم ملی انگلیس از اومدن کاپلو خوشحالم و مطمئنم موفق میشه ولی از اینکه مربی انگلیس یه ایتالیاییه خیلی ناراحتم.
کاش مورینیو قبول میکرد.

:blink:

ببخشید قهرمانی در جام جهانی و قهرمان شدن تو لیگ قهرمانان که هر 2 شون توسط ایتالیایی ها و پشت سر هم شکل گرفت یعنی فوتبال بیمار!؟ :hmm:

قبول دارم که تو بعضی مسائل حاشیه ای ایتالیا خیلی پرسروصداست ولی در زمینه ی فوتبال یکی از بهترینهاست.

همونطور که انگلیس خوبه ولی الان چند ساله که نه تیم ملی انگلیس و نه تیمای باشگاهی موفق چشمگیری نداشتن؟!

گمونم آخرین موفقیتشون برمیگرده به قهرمانی لیورپول.

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
چرا تبریک؟
من خودم طرفدار انگلیس نیستم...اما مطمئنم کاپلو اگه بیاد گند میزنه به فوتبال انگلیس

ولی به نظر من ، مربی بسیار خوبیه ...
هر جا هم که کار کرده افتخارات زیادی به دست اورده ..;)

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد معتقد است فابيو كاپلو سرمربي جديد تيم ملي انگليس فرد بسيار مناسبي براي اين شغل است.

البته "فرگوسن" به كاپلو گوشزد كرد كه سرمربي‌گري در انگليس يكي از سخت‌ترين كارهاي ممكن در دنيا است.

وي گفت:« هميشه و به هر نحوي روي سرمربي‌هاي انگيس فشار رواني زيادي بوده است. كاپلو به مرور زمان اين موضوع را درك خواهد كرد. او شغل سختي را انتخاب كرد ه و بايد همه را راضي نگه دارد. البته اميدوارم حمايت‌هاي لازم نيز از او به عمل آيد.»

وي ادامه داد:« كاپلو فرد با تجربه‌اي است و مي‌تواند از پس تمام كارها برآيد. بدون شك احترام تمام بازيكنان را براي خود خواهد خريد. او مانند مارچلو ليپي در انگليسي صحبت كردن ضعفي ندارد و مي‌تواند به راحتي با بازيكنان ارتباط برقرار كند چيزي كه در روزهاي اول سخت بدان نيازمند است.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ببخشید قهرمانی در جام جهانی و قهرمان شدن تو لیگ قهرمانان که هر 2 شون توسط ایتالیایی ها و پشت سر هم شکل گرفت یعنی فوتبال بیمار!

اولی رو که نمی دونم...ولی دومین موردی که گفتید رو نذارید بازش کنم و حقایق تلخ رو روشن کنم که خیلی بد میشه
6wzvoth.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اولی رو که نمی دونم...ولی دومین موردی که گفتید رو نذارید بازش کنم و حقایق تلخ رو روشن کنم که خیلی بد میشه
6wzvoth.gif

لطفا دوست عزیز برای ما روشن کنید که چرا بد میشه ;)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هیچی دیگه....من نمی خوام اون کلمه رو که با "ت" شروع میشه بگم و تاپیک رو از بحث اصلی منحرف کنم;):p

کاش لااقل طرفدار تیمی مثل بارسلونا (عشق من!) یا منچستر یا ... بودید باز میشد گفت یه رقیب جدی هستید ولی بایرن که بابا همه میدونن این چند دوره اخیر کلا بود و نبودش فرقی نداشته با هم! :blush:

بالا