• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب

خب بابا یارو بعد 30 - 40 سال اومده نباید توقع داشت مثل ما روون حرف بزنه...

والی به نظر من ادم با صداقتیه ... از همون روز اول که اومده من ندیدم تو تلویزیون و .... بناله و غرغر کنه...

تیمش هم که فعلا اون بالاست....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته مربی دوست داشتنی بود منم خیلی خوشم اومد ازش
فقط یه چیزی گفت که فهمیدم خیلی سادست!
و اون اینکه ما امسال قهرمان میشیم!
احتمالاً فکر کرده فقط استقلالو پرسپولیس توی ایرانن ، ولی خوب وینگو هم از این ادعا ها زیاد میکرد ، ولی اخرش با گریه از پرسپولیس جدا شد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کرد و دید

فعلا که خوب کار کرده. این بازی با پیکان خیلی برای پرپسولیس مهمه

هم از نظر روانی هم امتیازی و هم حیثیتی

من فکر کنم پرسپولیس ببره و سپاهان این هفته مساوی کنه ....

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها کریمی اومده 90 برین ببینید.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
فردوسی پور هم مسخرشو در آورده برنامش شده محاکمه بجای اینکه بحث فنی کنه هی میگه چرا این تبیه رو کردی. مربی بوده خوشش اومده این کارو بکنه حالا چه درست چه غلط نمیدونم چرا اینقدر اصرار داره که کریمی رو متهم کنه اصلا در رابطه با مسائل فنی بحث نمیکنن.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
فردوسی پور هم مسخرشو در آورده برنامش شده محاکمه بجای اینکه بحث فنی کنه هی میگه چرا این تبیه رو کردی. مربی بوده خوشش اومده این کارو بکنه حالا چه درست چه غلط نمیدونم چرا اینقدر اصرار داره که کریمی رو متهم کنه اصلا در رابطه با مسائل فنی بحث نمیکنن.
آره بعضی مواقه میخواد همه کار بکنه که ثابت کنه حرفش درسته....

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
آره واقعا همین طوریه . بعضی وقتا فقط می خواد ثابت کنه نظر خودش درسته !

ولی خداییش من خیلی با فیروز حال می کنم . به نظر من یکی از بهترین مربی های ایرانه . چه ار نظر فنی چه باقی قضایا ...
جالب اینه که همه بازیکناش هم خیلی دوسش دارن . با میلاد میداوودی مصاحبه کرده بودند ان قدر ازش تعریف کرد که انگار در مورد مورینیو حرف می زنه !!!
واقعا حقش تیم ملیه این فیروز .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
با اینکه فردوسی پور رو بین بقیه مجری ها و گزارشگرهای فوتبال ترجیح میدم ولی دیگه بعضی وقتها شورش رو در میاره
الان اینطوری رفته از 4 تا به اصطلاح کارشناس اونطوری گزارش تهیه کرده و اونطوری گیر داده که بازیکن ها تحقیر شدن و ... و همینطوری به همه از جمله بازیکنها تلقین میکنه که دودمان و ابروشون بر باد رفته ، بعد که درگیری و حاشیه تو تیم درست میشه میاد میگه چرا اینطوریه و ...
وگرنه تماشاگر ها و طرفدارهای تیم راضی بودن ، بازیکنها هم اعتراضی نداشتن ، مدیر عامل هم اعتراض نکرده ، دیگه عذر میخوام .. گور بابای بقیه ، خوب میخواست مثلا پرسپولیسی ها بیان تعریف کنن از این کارش یا بقیه تیم ها و مربی ها ؟؟؟ معلومه که نمیکنن !!
بعدش هم اصولا چیزی که سالهاست تو فوتبال کم داریم قاطعیت و مصمم بودنه که فیروز داره ، اگر هم میگه حرف حرف خودشه خیلی بهتر از اینه که مثه سایرین گوسفند باشه و هر کی هر چی گفت روش تاثیر بذاره

در ضمن اون فرکی هم .... استغفرالله ، بیخیال همون فیروز خوب جوابش رو داد
تو تیم ملی هم هر چی میکشیم از همین دخالت ها و بی عرضگیهاست !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به همه دوستان
امروز مطابق معمول حين رانندگي داشتم راديو جوان گوش مي دادم كه كارشناس ورزش با كلي اكراه و فشار خانم مجري اعلام كرد يكي از گزارشگران مطرح تلويزيون از سوي عده اي از طرفداران يك تيم تهديد شده و به اون پيغام دادن اگه از خونش بيرون بياد به صورتش اسيد مي پاشند :blink: بعدش خانم مجري هر چقدر به كارشناس ورزش اصرار كرد اسم اين گزارشگر و بگو طرف زير بار نرفت ولي خانم مجري با زرنگي خاصي گفت ايشون گزارشگر عادل و منصفي هستن . با اين حساب فكر كنم طرف فردوسي پور باشه و طرفدارها هم طرفدارهاي اس اس كه از گزارش اخير عادل حسابي شاكي شدن ;)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان
امروز مطابق معمول حين رانندگي داشتم راديو جوان گوش مي دادم كه كارشناس ورزش با كلي اكراه و فشار خانم مجري اعلام كرد يكي از گزارشگران مطرح تلويزيون از سوي عده اي از طرفداران يك تيم تهديد شده و به اون پيغام دادن اگه از خونش بيرون بياد به صورتش اسيد مي پاشند :blink: بعدش خانم مجري هر چقدر به كارشناس ورزش اصرار كرد اسم اين گزارشگر و بگو طرف زير بار نرفت ولي خانم مجري با زرنگي خاصي گفت ايشون گزارشگر عادل و منصفي هستن . با اين حساب فكر كنم طرف فردوسي پور باشه و طرفدارها هم طرفدارهاي اس اس كه از گزارش اخير عادل حسابي شاكي شدن ;)

به به به این مملکته و هوادارای خون گرم فوتبال !!! واقعا متاسفم . البته از هوادارای بعضی تیمها عجیب نیست .. :p

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
فیروزکریمی به 3علت ناکام میشه

1.حاشیه زیاد داره ...استقلال کم حاشیه داشت؟

2.با جوونای شهرستانی کار کرده ...نمیتونه با چند تا بچه قرتی سوسول کارکنه

3.ناصر حجازی نمیزاره

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فیروزکریمی به 3علت ناکام میشه

1.حاشیه زیاد داره ...استقلال کم حاشیه داشت؟

2.با جوونای شهرستانی کار کرده ...نمیتونه با چند تا بچه قرتی سوسول کارکنه

3.ناصر حجازی نمیزاره
البته ما که دوست نداریم اینجوری بشه ولی دلایلت به نظر منطقی میاد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
البته ما که دوست نداریم اینجوری بشه ولی دلایلت به نظر منطقی میاد.

سينا جان - زياد هم نااميد نباش . به نظر من اس اس بعد از نيم فصل ميفته روي دور;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا نکنه مثل طرفداری مادرید که زدن ماشین برند شوستر رو داغون کردن اینا بیان عادل رو بترکونن

اونوقت دیگه نودی در کار نیست

فکر کنم 90 رو یکی مثل یوسفی با علیفر بخواد بچرخونه

چه شود...............................:rolleyes:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
تازگیا یه برنامه که مجریش مزدکه اومده رو شبکه جام جم مثل نود رو لیگ دسته یک تمرکز داره خیلی جالبه:happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اه

ساعت پخشش رو میگید جناب توماس

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
برنامه نود رو نگاه میکنم همیشه... این فردوسی پور با کریمی خیلی باحال با هم حرف میزدن . به نظر من کریمی یه دیکتاتور و فردوسی پور یه آدم پر رو

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من کریمی یه دیکتاتور و فردوسی پور یه آدم پر رو

نه کریمی دیکتاتور نیست، بهتر است بگوییم آدم قاطعی است (البته اختصاصات دیگری هم دارد)، اما فردوسی پور را با شما موافقم که خیلی پر روست و چند وقت اخیر اشکالات زیادی در اجراهای او می بینم و در نتیجه زیاد ازش خوشم نمی یاد، هی روزنامه ها ازش تعریف کردند و بهش تو سازمان صدا و سیما جایزه دادند حالا خودش را گم کرده.

یک مثال می زنم: در همون برنامه نود کریمی داشت حین صحبت هاش می گفت با یکی از مربیان حرف زدم که فردوسی پور پرید وسط و گفت منظورتون ورمزیاره؟ (یکی نیست بگه آخه بتو چه ؟ اگر کریمی می خواست اسم ببره که خودش می گفت و نیازی به دخالت جنابعالی نبود!، البته کریمی هم پرروتر از این حرف هاست و گفت آره ورمزیار! ) ولی من می خواهم بگویم این بابا گاهی در مسایلی دخالت می کند که به او ربطی ندارد و دائما می خواهد خودش را علامه ی دهر نشان بدهد و القا کند که من از همه چیز مطلعم! (البته من با مطلع بودنش مشکلی ندارم، رویه ی اوست که در صحبت ها و رفتارها باید اصلاح شود.)

بالا